Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

χάπι μου σε σκεφτόμουν τώρα. έβλεπα την φωτό σου στο ιντερνετ γίνε και εσύ καρτούν

έχει φοβερό γέλιο να βλέπεις τις επαφές σου γεμάτες καρτουν

όσο για τα κιλά εγώ κουράστηκα αλλα΄τα κατάφερα. πέρασαν και 6 μήνες όμως

αν και είχα βάλει πάρα πολλά κιλά κατάφερα μέσα σε 6 μήνες να γίνω αγνώριστη

μήνα με τον μήνα βέβαια έβλεπα την διαφορά. τώρα είμαι πίσω στα κιλά μου και χωρίς καμιά αλλαγή.

Rose ekanes austiri diaita????

λετα κι εγω που θηλαζω δεν μπορω να πω οτι βοηθαει ιδιαιτερα να χασω κιλα...

Den boithaei katholountha elega!!!den bazo alla den xano kiolas!!!!!exei kollisei to thema.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στο προφίλ σου

δεν είδες που όλες έχουμε γίνει καρτούν είναι ένα 'παιχνίδι' του φαισβοοκ

δεν το εχω δει θα μπω αργοτερα,γιατι ακουω το μικρο να μουρμουραει απο μεσα...

76IGp3.png

λετα εκανες καισαρικη η φυσιολογικο τοκετο?στην καισαρικη αργει καπως να φυγει η κοιλια.οχι παντα βεβαια εχει κ εξεραισεις...αν γεννησες φυσιολογικα κ πηρες κανονικο βαρος τοτε χρειαζεσαι 6 με 9 μηνες για να επανελθεις....

αλλα κ παλι μη περιμενεις την κοιλια που ειχες προ εγκυμοσυνης.εκτος κ αν γυμναστεις

οχι βρε, μην της λες ετσι της κοπελας και αγχνεται, εγω είμαι ακριβως οπως ήμουν πριν, δεν εχω αλλαξει καθολου.

λετα κι εγω που θηλαζω δεν μπορω να πω οτι βοηθαει ιδιαιτερα να χασω κιλα...

Εγω παλι που θηλασα 2 μηνες, στεγνωσα αμεσως. Τα κιλα στις 40 μερες φυγανε ολα (12 ειχα παρει) και η κοιλια ειχε πεσει σχεδον τελειως. Αλλα πρωτον δεν ετρωγα πολυ καλα, δεύτερον έχω τέτοιο σκαρί, και τρίτον το σωμα σαν σωμα επανήλθε στα φυσιολογικά του γυρω στους 8 μήνες

δημητρα κι 10 φορες στην εγκυμοσυνη μη μιλας, καλα ειναι, εμεις 4 και τις 2 τελευταιες στον 9ο μπας και γεννήσω, τον κυνήγαγα (ταχα μου)

και γεννησα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

βασικά πήγε η αδερφή μου σε διατροφολόγο γιατί έχει δύσκολο οργανισμό και δεν χάνει εύκολα και έτσι αποφάσισα να ακολουθήσω και εγώ γιατί σε κάποια φάση είχα κολλήσει στα 59 κιλά ακατέβατα.

από την μέρα που ξεκίνησα πριν από 2,5 μήνες έχασα όλα τα 9 κιλά και δεν κατάλαβα τίποτα. όχι ότι δεν κάνεις κράτη σε πολλά παράδειγμα τα γλυκά. με το κιάλι τα βλέπω. αλλά δεν γινόταν έπρεπε να επιστρέψω στα κιλά μου κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. αρκετές αλλαγές είχε η ζωή μου. ήρθαν τα πάνω κάτω γενικά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εγώ γενικά δεν ήμουν των γλυκών όχι ότι δεν μου αρέσουν , τρελαίνομαι αλλά δεν είπα ποτέ αχ να είχα τώρα αυτό ή το άλλο. και τώρα θέλω σοκολάτα σαν λυσσασμένη. αλλά δεν γινόταν. έβλεπα τον καθρέπτη μου και με έπιανε αηδία. ήταν και οι ορμόνες και με έπιανε τρέλα. ίσως γιαυτό δεν κατάλαβα πως τα έχασα. το ήθελα τόσο πολύ. αφού στο σόι του άντρα μου εκεί που τρώγονταν για το πόσα κιλά πήρα τώρα τρώγονται για το πώς τα έχασα τόσο γρήγορα. και εγώ τους δουλεύω και λέω αφού σας έλεγα δεν είχα πάρει πολλά , πρήξιμο ήταν μόνο. χαχα μιλάμε για χοντρό δούλεμα αλλά το τρώνε γιατί δεν μπορούν να φανταστούν πως τα έχασα. τους έρχεται πιο έυκολο να πιστέψουν ότι ήταν πρίξημο. αφού οι υπόλοιπες που γέννησαν είναι ακόμα χοντρές η μια 2 χρόνια μετά και η άλλη 9 μήνες μετα την γέννα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

μα αν είναι δυνατόν με τι ασχολούνται μερικοί άνθρωποι. Όσα ήθελα πήρα, όσα θέλω θα χάσω και όσο γρήγορα θέλω θα τα χάσω.!

rose για τη χαλάρωση τι έκανες - είχες χαλάρωση;;

krEEp3.png

IjZep2.png

χαλάρωση ναι είχα και έχω μικρή στα πόδια στο εσωτερικό των μηρών για την ακρίβεια

αλλά δεν είναι πολύ και με γυμναστική θα στρώσει. ίσως γιατί γυμναζόμουν πριν και σταμάτησα λόγω εγκυμοσύνης. ξεκίνησα γυμναστήριο έκανε ένα μήνα και σταμάτησα. θα αρχίσω την άνοιξη προς το καλοκαίρι που είναι περισσότερο απαραίτητο. γενικά δεν έκανα ούτε ραγάδες στην κοιλιά ή στο σώμα. η ξαδέρφη του άντρα μου έκανε μέχρι και πίσω από τα γόνατα και στην κοιλιά δεν ξέρω τι βοήθησε ίσως η ποιότητα του δέρματος ή η γυμναστική που έκανα χρόνια.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

βασικά πίνω πλέον πολύ νερό και είδα τρομερή μείωση στην κυτταρίτιδα. εγώ γενικά με το νερό ήμουν μαλωμένη αλλά τώρα με τα πλαστικά ποτηράκια που πήρα πίνω γύρω στο 1,5 με 2 λίτρα την μέρα και ούτε το καταλαβαίνω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

η γυμναστική είναι πολύ σημαντική. εγώ δυστυχώς είχα σταματήσει πριν κάποια χρόνια και τώρα με τη χαλάρωση μετά εγκυμοσύνης πρέπει να το βάλω κι αυτό στο πρόγραμμα. Πολύ νερό πίνω γιατί έχω πρόβλημα με τα νεφρά μου αλλά να πω την αλήθεια στην κυταρρίττιδα δεν με έχει βοηθήσει ιδιαίτερα :-(

krEEp3.png

IjZep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...