Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

βρε κοριτσια και εγω θελω να ξαναρχισει το αθλημα.......

καλλια και εμενα δεν μου μπαινουν τα στενα μου...εβαλα 20 κιλα και εχασα τα 13!εχω δρομο ακομα.....

ζουζουνακι χρονια πολλα

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε κοριτσια και εγω θελω να ξαναρχισει το αθλημα.......

καλλια και εμενα δεν μου μπαινουν τα στενα μου...εβαλα 20 κιλα και εχασα τα 13!εχω δρομο ακομα.....

ζουζουνακι χρονια πολλα

ποσο ειναι το παιδακι σου?? δεν βλεπω φως στο αθλημα!!!!

για να μπω εγω στα στενα το βλεπω χρονο και....!!!! αστα....εκτος τα κιλα εχει ανοιξει το σωμα μου πολυ...αυτο με προβληματιζει περισσοτερο....

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

ποσο ειναι το παιδακι σου?? δεν βλεπω φως στο αθλημα!!!!

για να μπω εγω στα στενα το βλεπω χρονο και....!!!! αστα....εκτος τα κιλα εχει ανοιξει το σωμα μου πολυ...αυτο με προβληματιζει περισσοτερο....

4misi minion!!!!ego to mono pou me problimatizei einai I koilia!!!!!oso Gia to athlima asta..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

λετα εκανες καισαρικη η φυσιολογικο τοκετο?στην καισαρικη αργει καπως να φυγει η κοιλια.οχι παντα βεβαια εχει κ εξεραισεις...αν γεννησες φυσιολογικα κ πηρες κανονικο βαρος τοτε χρειαζεσαι 6 με 9 μηνες για να επανελθεις....

αλλα κ παλι μη περιμενεις την κοιλια που ειχες προ εγκυμοσυνης.εκτος κ αν γυμναστεις

Holy Diver

Διαφημίσεις

κάλια εδώ είναι το λινκ στο facebooκ αν έχεις λογαριασμό μπορείς να το δεις

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=161924203842392&set=a.161924193842393.32305.161677590533720#!/pages/Just-4-U-Handmade-Jewelry-Cheiropoieto-Kosmema/161677590533720

λέτα εγώ γέννησα με καισαρική και δεν έμεινε καθόλου κοιλιά

είχα πάρει και πολλά κιλά γενικά αλλά η κοιλιά μου τώρα μετά από 6 μήνες δεν έχει μείνει τίποτα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σας κοριτσακια....τι κανετε???

διαβασα στα γρηγορα τι γραφατε,κατι για προγραμμα ε??

εμενα ο δικος μου κομαται περιπου 8:30 και ξυπναει 4 με 5 για να φαει και μετα το πρωι γυρω στις 8..

οσο για τα κιλα εμενα μου εχουν μεινει 5 απο την εγκυμοσυνη τα οποια δεν μπορω να χασω γραμμαριο και θελω να χασω αλλα 5 που ειχα προ εγκυμοσυνης....

και η κοιλια δεν εχει φυγει τελειως αλλα ειναι καλυτερα απο τον προηγουμενο μηνα

76IGp3.png

κάλια εδώ είναι το λινκ στο facebooκ αν έχεις λογαριασμό μπορείς να το δεις

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=161924203842392&set=a.161924193842393.32305.161677590533720#!/pages/Just-4-U-Handmade-Jewelry-Cheiropoieto-Kosmema/161677590533720

λέτα εγώ γέννησα με καισαρική και δεν έμεινε καθόλου κοιλιά

είχα πάρει και πολλά κιλά γενικά αλλά η κοιλιά μου τώρα μετά από 6 μήνες δεν έχει μείνει τίποτα.

Eixes kanei kami a diaita???ego an Kai thilazo den xano kila!!ta 7 moy exoun meinei edo Kai 2 mines!!ton flebarintha giriso sit douleia Kai den tha exo rouxa na balo.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

χάπι μου σε σκεφτόμουν τώρα. έβλεπα την φωτό σου στο ιντερνετ γίνε και εσύ καρτούν

έχει φοβερό γέλιο να βλέπεις τις επαφές σου γεμάτες καρτουν

όσο για τα κιλά εγώ κουράστηκα αλλα΄τα κατάφερα. πέρασαν και 6 μήνες όμως

αν και είχα βάλει πάρα πολλά κιλά κατάφερα μέσα σε 6 μήνες να γίνω αγνώριστη

μήνα με τον μήνα βέβαια έβλεπα την διαφορά. τώρα είμαι πίσω στα κιλά μου και χωρίς καμιά αλλαγή.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

λετα φυσικά και κάνω δίαιτα, για την ακρίβεια είναι διατροφή και δεν αισθάνθηκα την πείνα γιατί έτρωγα συχνά μόνο οι ποσότητες ήταν λίγες

παράδειγμα το μεσημεριανό μου που πάντα ήταν τεράστιο μου έκανε την ζημιά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημέρα μανούλες...

zouzounaki χρόνια πολλα.!

σε ότι αφορά το άθλημα εγώ ανήκω στην κατηγορία που ο άντρας μου θελει κι εγώ δεν είμαι ακόμη σε αυτή τη φάση... θα μου πείτε τώρα τι περιμένω... τι να πω δεν το κάνω επίτηδες, τον καταλαβαίνω αλλά αν δεν έχεις και διάθεση τι να κάνεις;;;

krEEp3.png

IjZep2.png

κι εγω αυτο πρεπει να κανω διατροφη....αλλα ολο ο λεω και δεν κανω...και εκτος απο αυττο εχω τσακισει τα γλυκα...οσα γλυκα δεν εφαγα στην εγκυμοσυνη ,τοσα εχω φαει τωρα....

εχω και ενα κολλημα με τη σοκολατα....

αλλα τωρα πρεπει αν βαλω μετρο.....δεν παει αλλο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...