Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ζουζουνακι δεν έχω ακόμα γνώμη για το θέμα σου γιατί η μικρή μου είναι 2 μηνών μόνο!!! και είναι το πρώτο (άσχετα ότι έχω μεγαλώσει άλλα 3) απλά το πρόγραμμα χρειάζεται σίγουρα...

όσο για το άθλημα....είχα πάρει 17 κιλά και έχω χάσει το 8-9 χωρίς προσπάθεια (καισαρική) δεν μου κάνουν λοιπόν τα ρούχα μου καθόλου και είναι κρίμα να πάω να αγοράζω καινούρια από την στιγμή που δεν θα τα ξαναβάλω (έχω μανία με τα στενά)..... οπότε το κομμάτι αυτό τής περιποίησης δεν μου δίνει περιθώρια...επίσης θηλάζω και είναι πολλά αγαπημένα μου πράγματα κομμένα με αποτέλεσμα να μην έχω διάθεση για τον εαυτό μου.... δηλαδή άλλος άνθρωπος, θα μου πεις με αυτά νιώθω καλά??? ναι τελικά με κυριαρχούν να το πω!!!

έχεις δίκιο με την υπομονή που λες αλλά έχω αρχίσει κ ανησηχω και στεναχωριέμαι λίγο.... ξέρεις τα συναισθηματικά κ.λ.π μήπως κάτι άλλαξε?? και γιατί όποτε θέλει αυτός και να μην σεβαστεί και την δική μου επιθυμία???

άσε που μια μέρα μου πέταξε ότι με βλέπει αδερφάκι!!! τα πήρα άσχημα, μου κόπηκαν τα πόδια....

λετα μου ακριβώς τα ιδία λέει κ μένα... ναι έχω το παιδί στο δωμάτιο γιατί είναι μικρό ακόμα και θηλάζω κιόλας (2μν) αλλά χρόνος υπάρχει αν ήθελε…... όρεξη από αυτόν δεν υπάρχει και είναι στον κόσμο του και στεναχωριέμαι λίγο....

πείτε μου πως άντεξε 6 μήνες και… εγώ είχα σαλταρει για τα καλά….

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και από εμένα!

Εγώ κοριτσάκια χθες έκανα πεντικιούρ. Μάλιστα μετά από καιρό έκανα τζελ χρώμα αντί το κλασσικό γαλλικό. Γνώμη μου είναι όσο μπορούμε να μην παραμελούμε τον εαυτό μας. Εγώ με το νύχι έχω κόλλημα και δεν μπορώ να το έχω χάλια. Για το μαλλί έχω μία κοπελίτσα που έρχεται στο σπίτι και μου τα κάνει. Αυτό πραγματικά με διευκόλυνε πολύ από το να τρέχω στο κομμωτήριο.

Αυτή την περίοδο διαβάζω και εγώ για κάτι εξετάσεις που θα δώσω μέχρι τον Μάρτιο και έτσι την μικρή την αφήνω και παίζει στο καρεκλάκι του φαγητού. Μας βόλεψε πολύ. Με τον θηλασμό συνεχίζω κανονικά, αλλά επειδή και εγώ αδιαθέτησα νομίζω ότι ελλαττώθηκε η ποσότητα. Ισως να συμβαίνει και επειδή τώρα με τις κρέμες θηλάζει και λιγότερο. Πλέον και να το σταματήσει δεν με πειράζει.

καλά έκανες νεφέλη..... εμένα δεν με βολεύει με την μικρή καθόλου.... όσο για το μαλλί όλο λέω ότι θα πάω αλλά δεν είναι εύκολο...

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

ζουζουνακι δεν έχω ακόμα γνώμη για το θέμα σου γιατί η μικρή μου είναι 2 μηνών μόνο!!! και είναι το πρώτο (άσχετα ότι έχω μεγαλώσει άλλα 3) απλά το πρόγραμμα χρειάζεται σίγουρα...

όσο για το άθλημα....είχα πάρει 17 κιλά και έχω χάσει το 8-9 χωρίς προσπάθεια (καισαρική) δεν μου κάνουν λοιπόν τα ρούχα μου καθόλου και είναι κρίμα να πάω να αγοράζω καινούρια από την στιγμή που δεν θα τα ξαναβάλω (έχω μανία με τα στενά)..... οπότε το κομμάτι αυτό τής περιποίησης δεν μου δίνει περιθώρια...επίσης θηλάζω και είναι πολλά αγαπημένα μου πράγματα κομμένα με αποτέλεσμα να μην έχω διάθεση για τον εαυτό μου.... δηλαδή άλλος άνθρωπος, θα μου πεις με αυτά νιώθω καλά??? ναι τελικά με κυριαρχούν να το πω!!!

έχεις δίκιο με την υπομονή που λες αλλά έχω αρχίσει κ ανησηχω και στεναχωριέμαι λίγο.... ξέρεις τα συναισθηματικά κ.λ.π μήπως κάτι άλλαξε?? και γιατί όποτε θέλει αυτός και να μην σεβαστεί και την δική μου επιθυμία???

άσε που μια μέρα μου πέταξε ότι με βλέπει αδερφάκι!!! τα πήρα άσχημα, μου κόπηκαν τα πόδια....

λετα μου ακριβώς τα ιδία λέει κ μένα... ναι έχω το παιδί στο δωμάτιο γιατί είναι μικρό ακόμα και θηλάζω κιόλας (2μν) αλλά χρόνος υπάρχει αν ήθελε…... όρεξη από αυτόν δεν υπάρχει και είναι στον κόσμο του και στεναχωριέμαι λίγο....

πείτε μου πως άντεξε 6 μήνες και… εγώ είχα σαλταρει για τα καλά….

καλε κυρια,δωσε στον εαυτο σου λιγο χρονο

9 μηνες φουσκωνες,τωρα θες σε 2 μηνες να επανελθεις?

ειπαμε 9 μηνες φουσκωμα,9 μηνες ξεφουσκωμα

ολα θα γινουν ,παρε λιγο χρονο,ολες πηραμε...χρονο

μην σου οτι,ακομη....χρονο ...παιρνουμε

υπομονη,

παντως αν σε βοηθαει,κι εγω που πηρα μονο 10 κιλα,ακομη φοραω παντελονια εγκυμοσυνης,γιατι μου εχει μεινει η κοιλια:rolleyes::rolleyes:

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

γεια σου νεφελακι,ευχαριστω για τις ευχες

ερωτηση,καλα τα νυχια τα φτιαχνεις

κι εγω τα εβαψα σημερα....οεο

αλλα για το μηκος τι κανεις?τα εχεις μακρια?σε βολευουν με το παιδι?

εγω οσες φορες αποφασισα να τα μακρινω,τον τραυματιζα,και τωρα τα εχω κομμενα κοντα

Ζουζουνάκι σου έστειλα ένα πμ.

Αν κάνεις τζελ στα νύχια σου, δεν υπάρχει περίπτωση να γρατζουνήσεις το μωρό. Το αντίθετο θα έλεγα και είναι ένας από τους λόγους που το κάνω και εγώ. Επειδή πριν γίνει το γαλλικό ή το χρώμα, από κάτω περνάνε το τζελ και έτσι τα νύχια είναι πιο χοντρά και καθόλου μυτερά. Κρατάει και ένα μήνα και έτσι το νύχι είναι πάντα περιποιημένο. Το αρνητικό μόνο είναι ότι κοστίζει λίγο παραπάνω. Τώρα για το μήκος δεν χρειάζεται να έχει μήκος το νύχι για να το κάνεις. Αν και εμένα με βολεύει με μήκος.

Το έχω συνηθήσει. Ειδικά αν το κάνετε και χρώμα, τότε το νύχι πρέπει να είναι αρκετά κοντό.

Ζουζουνάκι σου έστειλα ένα πμ.

Αν κάνεις τζελ στα νύχια σου, δεν υπάρχει περίπτωση να γρατζουνήσεις το μωρό. Το αντίθετο θα έλεγα και είναι ένας από τους λόγους που το κάνω και εγώ. Επειδή πριν γίνει το γαλλικό ή το χρώμα, από κάτω περνάνε το τζελ και έτσι τα νύχια είναι πιο χοντρά και καθόλου μυτερά. Κρατάει και ένα μήνα και έτσι το νύχι είναι πάντα περιποιημένο. Το αρνητικό μόνο είναι ότι κοστίζει λίγο παραπάνω. Τώρα για το μήκος δεν χρειάζεται να έχει μήκος το νύχι για να το κάνεις. Αν και εμένα με βολεύει με μήκος.

Το έχω συνηθήσει. Ειδικά αν το κάνετε και χρώμα, τότε το νύχι πρέπει να είναι αρκετά κοντό.

με προβληματιζεις..........τι να κανω τωρα ?

αντε θα κλεισω ραντεβου για μαλλια,νυχια....και θελω να αλλαξω και κομμωτηριο

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια ξ'υπνησε η μικρή μου και πάμε να φάμε φρουτόκρεμα και μετά βολτίτσα.

Κάλλια μου διάβασα αυτά που γράφεις. Συμφωνώ με αυτά που σου είπε το ζουζουνάκι.

καλε κυρια,δωσε στον εαυτο σου λιγο χρονο

9 μηνες φουσκωνες,τωρα θες σε 2 μηνες να επανελθεις?

ειπαμε 9 μηνες φουσκωμα,9 μηνες ξεφουσκωμα

ολα θα γινουν ,παρε λιγο χρονο,ολες πηραμε...χρονο

μην σου οτι,ακομη....χρονο ...παιρνουμε

υπομονη,

παντως αν σε βοηθαει,κι εγω που πηρα μονο 10 κιλα,ακομη φοραω παντελονια εγκυμοσυνης,γιατι μου εχει μεινει η κοιλια:rolleyes::rolleyes:

έχεις δίκιο ζουζούνι το ξέρω... υπομονή για το σώμα κάνω δεν έχω πρόβλημα αλλά με τον σύζυγο έχει παραγίνει το κακό ρε παιδιά.... μου την έχει δώσει στα νεύρα!!!

δηλαδη στους 8 μηνες 1 φορα!!!!!!!! ελεος...

Kαλημερα κοριτσια , εχθες βγηκαμε πηγαμε για κρασακι και ποτακι με ενα ζευγαρι και μπορω να πω οτι περασαμε ομορφα .Χρειαζοταν και αυτο .Μετα το ριξαμε στο γνωστο αθλημα ετσι να θυμηθουμε λιγο τα παλια μας χαχαχαχα μια χαρα ανανεωθηκα αλλα ειμαι κομματια .Η μικρη εκλαιγε εχθες το βραδυ στην αδερφη μου , μαλλον αρχισε να νιωθει οτι δεν ημουν εκει .

Σημερα λεω να αρχισω διαιτα , γιατι το εχω παραχεσει . Αμα καθεσαι σπιτι τρως βρε παιδι μου , βγαινεις παλι τρως , τι κακο και αυτο .

Σκεφτομαι να αλλαξω το δεντρο μας να παρω αλλα στολιδια

σκεφτομαι συνδυασμους .εχω κοκκινες και χρυσες μπαλες και λεω να ριξω και μερικες μοβ ή να κανω συνδυασμους .Εεεεε γιατι δεντρο κιτς δεν λεγεται χριστουγεννιατικο χααχα

ααααααα Ροζ μου , θελω να παραγγειλω και ενα δαχτυλιδη σαν αυτο το σετ που μου στειλες .Τα εβαλα εχθες και ξετρελαθηκε η αλλη κοπελα και της το δωσα σαν δωρακι .Γινεται να μου φτιαξεις αλλο ενα ?Να σου πω και τι αλλο θελω στο φεις .

Φιλακια

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσια , εχθες βγηκαμε πηγαμε για κρασακι και ποτακι με ενα ζευγαρι και μπορω να πω οτι περασαμε ομορφα .Χρειαζοταν και αυτο .Μετα το ριξαμε στο γνωστο αθλημα ετσι να θυμηθουμε λιγο τα παλια μας χαχαχαχα

καλημερα....κιεγω θελωωωωωωω

χρονια πολλα ζουζουνακι!

λοιπον το προγραμμα του μωρου σου να το κανεις οπως το εχεις τωρα.κ εγω τα δικα μου απο μωρα 8 ηωρα για υπνο ειναι.ακομα κ το νεογεννητο 8 ηωρα παει στο κρεββατακι του .την ημερα την εχω στο παρκοκρεβατο στο σαλονι.

πρεπει να εχουμε κ εμεις τον χρονο μας!αν κοιμουντε 10 κ 11 το βραδυ καηκαμε!8 ηωρα κ τα 3 ειναι τεζαρισμενα:tongue:

για το αθλημα τι να σου πω...απο τη μια βλεπω απο αλλες κοπελες οτι οντως ειναι προβλημα να μη θελει ο αντρας.απο την αλλη κ ο δικος μου που λυσσαει 9 μηνες τωρα ζητημα να το καναμε 10 φορες σου λεω.κ τωρα που γεννησα περιμενει πως κ πως να σαραντισω κ μου χει σπασει τ ΝΕΥΡΑ.οποτε ειμαστε μονοι μας ολο ορμαει ρε παιδια:confused::confused: :rolleyes:

ντρεπομαι ετσι οπως τα λεω αλλα πως αλλιως να τα πω!!!:oops::oops::oops:

νεφελιτσα μου 6 μηνες μπραβο που θηλασες μακαρι να μπορεσω κ εγω να θηλασω τοσο αν κ πολυ δυσκολο το κοβω κ με τα αλλα 2.κ αυτα οποτε θηλαζω λες κ επειτηδες το κανουν τοτε τα θυμουνται ολα!διψανε πεινανε κατουριουνται χεζονται!!!μαλωνουν!!κ εγω δε μπορω να κανω τιποτα:evil:

Holy Diver

καλημέρα κορίτσια μου μόλις ήρθα

φαιρυ μου μπορώ να σου κάνω σίγουρα δαχτυλίδι

χαίρομαι που άρεσε και στην φίλη σου

περιμένω να μου πεις τι άλλο θέλεις να τα ετοιμάσω και να σου τα στείλω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...