Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!

δημητρα να μην στεναχωριεσαι δεν θα εχει κολλησει η μικρη!!!

κοριτσια εγω δεν αφηνω κανενα αρρωστο να πλησιασει τον μικρο!μια φορα ειχε ερθει ο ανιψιος που ειχε λιγο βηχα και κατευθειαν ανεβασα τον μικρο επανω στο δωματιο του μακρια του!!!το εχω ξεκαθαρισει στον κοσμο!!

αυτες τις μερες ηταν λιγο αρρωστος και πριν λιγες μερες σαραντισε και μια φιλη μου και μας καλεσε στο σπιτι!!απο την αρχη δεν θα παιρναμε τον μικρο αλλα δεν πηγαμε και εμεις γιατι φοβηθηκα μηπως καποιος απο εμας κολλησε τον γιο μας μην κολλησουμε και το μικρακι!!

γενικα θελει προσοχη αυτο το διαστημα κυκλοφορουν κατι περιεργες ιωσεις!!!

smouts και εγω καθε εβδομαδα εκανα τα μανικιουρ μου τωρα δεν προλαβαινω!!θα ξαναβρω ομως τους ρυθμους μου!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια καλημέρα τι κάνετε???

εγώ είμαι κάπως γιατί μου ηρθε περίοδος και άρχισαν τα ποναλακια λίγο... και πολύ αίμα ρε παιδιά δεν προλαβαίνω!! είναι φυσιολογικό?? μου είπε ο γυναικολόγος να πάρω κάτι χάπια για την αιμορραγία αλλά δεν τα πήρα ακόμα, το σκέφτομαι!!!

είδα και λέγατε για το γνωστό άθλημα.... και σας βρίσκω μια χαρά τις περισσότερες, εγώ έχω απελπιστεί δεν χόρτασε (χωρίς άθλημα) 6 μήνες που είχε λέει πάθει ψυχολογικό με την κοιλιά (αντί να το πάθω εγώ!!!!) ακόμα μου κάνει τον δύσκολο!!! μήπως πρέπει να ανησυχώ ??? το σπάσαμε στις 40 ημέρες (1 φορά) αλλά με το ζόρι!! Εγώ ξεκίνησα φαντασου και από τότε τίποτα άλλο.... ούτε με ακουμπαει !!! τι να κάνω??? λέτε να φταίνε τα κιλά??

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

καλημερα κοριτσουδια:P:p:p

σημερα ειμαι σπιτι οοοολη μερα...η κυρια που κραταει τον μπεμπη μου ζητησε αδεια...οποτε,εχουμε μαλλια να ξανουμε σημερα,χιχιχιχι

τι κανετε? ελπιζω και οι πατουσες(με πεντικιουρ ή χωρις) και τα πατουσακια να ειναι καλα:-P:razz:

καντηλια ακουω απο δημητρα,χωστα δημητρα,σε κρετινους μονο αυτο αξιζει

μανικιουρ διαβαζω.....τι ειναι αυτο ρε κοριτσια ,δεν θυμαμαι:tongue:

θα μου πειτε την γνωμη σας?

ο μπεμπης μου μεχρι τωρα κοιμοταν μετα τις 11,00 το βραδυ

οποτε καταλαβαινετε ,λαντζα,πλυντηρια,μπανιο ,τακτοποιηση ,γινοταν 11,30 με οσο....

αποφασισα λοιπον να τον βαλω σε προγραμμα

να κοιματε κατα τις 9,00,να ξυπναει κατα τις 7,00 για να τρωει και σωστα το γαλα,πρωινο ,δεκατιανο,μεσημεριανο,απογευματινο ,βραδυνο ,για να μπορεσω να το αντικαταστησω ,οτααν ερθει η ωρα (στις 29,11/2010 ) με τα στερεα γευματα

δικιο δεν εχω?

ποιος κανονιζει το προγραμμα τελος παντων,κυριε μου?

τον κραταγα ξυπνιο,για να βλεπει τον πατερα του,που αργει να γυρισει,αλλα δεν γινεται,να συνεχιστει

ας κανονισει και αυτος το προγραμμα του ,αν θελει να τον βλεπει,σωστο?

εντωμεταξυ η κυρια που τον κραταει ,τον αφηνει και κοιματε οοοοολο το πρωι για να εχει ησυχια(προφανως) και ερχοταν το μεσημερι και το ματι γαριδα ο μπεμπης

2 μερες τωρα που το αλλαξαμε,μια χαρα το μωρακι

τι λετε,ρε κοριτσια?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

εγώ είμαι κάπως γιατί μου ηρθε περίοδος και άρχισαν τα ποναλακια λίγο... και πολύ αίμα ρε παιδιά δεν προλαβαίνω!! είναι φυσιολογικό?? μου είπε ο γυναικολόγος να πάρω κάτι χάπια για την αιμορραγία αλλά δεν τα πήρα ακόμα, το σκέφτομαι!!!

είδα και λέγατε για το γνωστό άθλημα.... και σας βρίσκω μια χαρά τις περισσότερες, εγώ έχω απελπιστεί δεν χόρτασε (χωρίς άθλημα) 6 μήνες που είχε λέει πάθει ψυχολογικό με την κοιλιά (αντί να το πάθω εγώ!!!!) ακόμα μου κάνει τον δύσκολο!!! μήπως πρέπει να ανησυχώ ??? το σπάσαμε στις 40 ημέρες (1 φορά) αλλά με το ζόρι!! Εγώ ξεκίνησα φαντασου και από τότε τίποτα άλλο.... ούτε με ακουμπαει !!! τι να κάνω??? λέτε να φταίνε τα κιλά??

καλημερα kallia

εμεις το αναποδο αυτος θελει και εγω το παιζω δυσκολη!!!

κατσε να το αναλυσουμε!!και εμενα δεν ηθελε στην εγκυμοσυνη λογω της κοιλιας και μην παθει τιποτα το παιδι!!!μετα δεν ηθελε γιατι εχουμε τον μικρο στο δωματιο(το ξεπερασαμε τωρα).μηπως και ο αντρας σου δεν θελει για αυτο το λογο?εχεις το παιδι στο δωματιο?

με τα κιλα που λες εγω ειχα το προβλημα οχι αυτος!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερα κοριτσουδια:P:p:p

σημερα ειμαι σπιτι οοοολη μερα...η κυρια που κραταει τον μπεμπη μου ζητησε αδεια...οποτε,εχουμε μαλλια να ξανουμε σημερα,χιχιχιχι

τι κανετε? ελπιζω και οι πατουσες(με πεντικιουρ ή χωρις) και τα πατουσακια να ειναι καλα:-P:razz:

καντηλια ακουω απο δημητρα,χωστα δημητρα,σε κρετινους μονο αυτο αξιζει

μανικιουρ διαβαζω.....τι ειναι αυτο ρε κοριτσια ,δεν θυμαμαι:tongue:

θα μου πειτε την γνωμη σας?

ο μπεμπης μου μεχρι τωρα κοιμοταν μετα τις 11,00 το βραδυ

οποτε καταλαβαινετε ,λαντζα,πλυντηρια,μπανιο ,τακτοποιηση ,γινοταν 11,30 με οσο....

αποφασισα λοιπον να τον βαλω σε προγραμμα

να κοιματε κατα τις 9,00,να ξυπναει κατα τις 7,00 για να τρωει και σωστα το γαλα,πρωινο ,δεκατιανο,μεσημεριανο,απογευματινο ,βραδυνο ,για να μπορεσω να το αντικαταστησω ,οτααν ερθει η ωρα (στις 29,11/2010 ) με τα στερεα γευματα

δικιο δεν εχω?

ποιος κανονιζει το προγραμμα τελος παντων,κυριε μου?

τον κραταγα ξυπνιο,για να βλεπει τον πατερα του,που αργει να γυρισει,αλλα δεν γινεται,να συνεχιστει

ας κανονισει και αυτος το προγραμμα του ,αν θελει να τον βλεπει,σωστο?

εντωμεταξυ η κυρια που τον κραταει ,τον αφηνει και κοιματε οοοοολο το πρωι για να εχει ησυχια(προφανως) και ερχοταν το μεσημερι και το ματι γαριδα ο μπεμπης

2 μερες τωρα που το αλλαξαμε,μια χαρα το μωρακι

τι λετε,ρε κοριτσια?

καλημερα ζουζουνακι!!!

και εγω προσπαθω να τον βαλω σε προγραμμα και μεχρι ενα σημειο το εχω καταφερει!!σιγουρα θα κοιμηθει ενα 2ωρο το μεσημερι!!το βραδυ τον ταιζω στις 10 και κοιμαται μετα τις 10,30.το πρωι ξυπναει κατα τος 7.30-8

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

αχα αχα αχα

καλλια, εμενα περιγραφεις?

εγω παντως αποφασισα,να κανω υπομονη

αν ενδιαφερετε ,ε,καποια στιγμη ,θα κανει την πρωτη κινηση,αλλιως ,θα προσπερασει:tongue::tongue::tongue:

το βρισκω,ΤΕΛΙΚΑ,υποτιμητικο ,να αναρωτιεμαι ,εγω,για αυτο το θεμα,που περσα τοσα,και αυτος ,να περιμενει,ΚΑΙ ΑΥΤΟ,απο μενα

Ε,ΟΧΙ

κατσε και περιμενε.........

εντωμεταξυ ,ασχολεισου με τον εαυτο σου......

αυτη ειναι η γνωμη μου

νομιζω οτι ακομη βλεπουν κοιλια,αυτο πρεπει να σταματησουμε,και δεν μιλαω ,γλυκια μου ,μονο για τα κιλα,μιλαω γενικα,για την περιποιηση,ε,που λιγο ως πολυ,πιστευω οτι ολες την αφησαμε στην ακρη,αυτη την περιοδο

ΓΚΕΛΥ

Καλημερα κοριτσια

ζουζουνακι σε καταλαβαινω με το θεμα του αντρα σου. Αλλα νομιζω οτι πρεπει να κοιταξεις περισσοτερο το προγραμμα του μωρου παρα του αντρα σου.

Κι εμενα δυστηχως ο αντρας μου τη μικρη τη βλεπει μονο το πρωι γιατί τη βαζω νωρίς για ύπνο πριν γυρίσει ο αντρας μου. Βεβαια εμενα κουραζεται στο σταθμο και δεν αντεχει και για αργοτερα και να ηθελα. Ειναι αρκετα περιοριστικο βεβαια αυτο για εμας, αλλα το παιδι εχει σημασια να ξεκουραζεται αυτη τη στιγμή.

Παλιοτερα που δεν πηγαινε σταθμο, την εβαζα στις 9, ετσι και ο αντρας μου την εβλεπε καμια ωριτσα το βραδυ και ειχε πολυ καλο προγραμμα το πρωι.

Παντως θελει ενα προγραμμα το παιδι σιγουρα, και καλυτερα να μην κοιμαται το πρωι για να κοιμαται το μεσημερι. ειναι πιο υγιες και πιο ξεκουραστο για ολους. Και σιγουρα ειναι και πιο νορμαλ οι ωρες φαγητου του παιδιού

4Rnfp3.png

καλημερα ζουζουνακι!!!

και εγω προσπαθω να τον βαλω σε προγραμμα και μεχρι ενα σημειο το εχω καταφερει!!σιγουρα θα κοιμηθει ενα 2ωρο το μεσημερι!!το βραδυ τον ταιζω στις 10 και κοιμαται μετα τις 10,30.το πρωι ξυπναει κατα τος 7.30-8

μια χαρα το βρισκω,το προγραμμα σας

εγω θα ηθελα ,να κοιματε κατα τις 9,00

βρε παιδι μου να κανω και εγω καμια δουλεια σε λογικη ωρα...να κανω μπανιο σε λογικη ωρα.....να δω λιγη τηλεοραση,να πω μια κουβεντα με τον αντρα μου

χθες ,που κοιμηθηκε στις 10,00( γιατι τον παω σταδιακα),μου φανηκε θεικο

βεβαια,εχει 2 μερες να παιξει με τον μπαμπα του...τι να κανω?

περιμενω να δω τι θα κανει κι εκεινος απο την μερια του ,για αυτο το θεμα:confused::confused:

ΓΚΕΛΥ

Καλημερα κοριτσια

ζουζουνακι σε καταλαβαινω με το θεμα του αντρα σου. Αλλα νομιζω οτι πρεπει να κοιταξεις περισσοτερο το προγραμμα του μωρου παρα του αντρα σου.

Κι εμενα δυστηχως ο αντρας μου τη μικρη τη βλεπει μονο το πρωι γιατί τη βαζω νωρίς για ύπνο πριν γυρίσει ο αντρας μου. Βεβαια εμενα κουραζεται στο σταθμο και δεν αντεχει και για αργοτερα και να ηθελα. Ειναι αρκετα περιοριστικο βεβαια αυτο για εμας, αλλα το παιδι εχει σημασια να ξεκουραζεται αυτη τη στιγμή.

Παλιοτερα που δεν πηγαινε σταθμο, την εβαζα στις 9, ετσι και ο αντρας μου την εβλεπε καμια ωριτσα το βραδυ και ειχε πολυ καλο προγραμμα το πρωι.

Παντως θελει ενα προγραμμα το παιδι σιγουρα, και καλυτερα να μην κοιμαται το πρωι για να κοιμαται το μεσημερι. ειναι πιο υγιες και πιο ξεκουραστο για ολους. Και σιγουρα ειναι και πιο νορμαλ οι ωρες φαγητου του παιδιού

ναι σμουτσακι μου,αυτα σκεφτηκα κι εγω

εντωμεταξυ απο οδηγιες,για τα ρουχα του,για το κρεββατι του,για το φαγητο του,για την βολτα του(για να μην τον βγαζω δηλαδη) κτλ. ...ειμαι φουλ

αυτο που ειναι τοσο σημαντικο?

αντε,ρε

με πρηζουν με μια σειρα απο μη,και το πιο σημαντικο,πρεπει να το υλοποιησω μονη μου

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

α,αλλο θεμα,παλι για τον μπεμπη

σημερα θα αλλαξω κρεμα για το πωπουδακι του

ειναι συνεχεια κοκκινο ρε κοριτσια

το Σ/Κ το φτιαχνω,τις καθημερινες παλι χαλια

δεν μπορω να καταλαβω,δεν τον πλενει σωστα?δεν του βαζει κρεμα?

φταινε οι πανες?

εχω αλλαξει σχεδον ολες τις πανες,του σουπερ μαρκετ

και αχω δοκιμασει την sudocrem την proderm,την penaten

τωρα θα παρω μια της avene που μου προτεινε ο γιατρος και βλεπουμε

επισης σκεφτομαι να γεμισω το σπιτι με καμερες!!!!!!!!!!

ΓΚΕΛΥ

Καλημέρα και από εμένα!

Ζουζουνάκι γλυκό να τα εκατοστήσεις και από εδώ πέρα! Να χαίρεσαι τον παίδαρο σου.

Τώρα που θα αρχίσει ο μπέμπης τις κρέμες κτλ αναγκαστηκά θα πρέπει να του τηρείς ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Συμφωνώ κοίτα πρώτα τον μικρό και ο μπαμπάς όποτε μπορεί θα το βλέπει. Και εμένα ο άντρας μου το Ελινάκι περισσότερο την πετυχαίνει να κοιμάται.

Εγώ κοριτσάκια χθες έκανα πεντικιούρ. Μάλιστα μετά από καιρό έκανα τζελ χρώμα αντί το κλασσικό γαλλικό. Γνώμη μου είναι όσο μπορούμε να μην παραμελούμε τον εαυτό μας. Εγώ με το νύχι έχω κόλλημα και δεν μπορώ να το έχω χάλια. Για το μαλλί έχω μία κοπελίτσα που έρχεται στο σπίτι και μου τα κάνει. Αυτό πραγματικά με διευκόλυνε πολύ από το να τρέχω στο κομμωτήριο.

Αυτή την περίοδο διαβάζω και εγώ για κάτι εξετάσεις που θα δώσω μέχρι τον Μάρτιο και έτσι την μικρή την αφήνω και παίζει στο καρεκλάκι του φαγητού. Μας βόλεψε πολύ. Με τον θηλασμό συνεχίζω κανονικά, αλλά επειδή και εγώ αδιαθέτησα νομίζω ότι ελλαττώθηκε η ποσότητα. Ισως να συμβαίνει και επειδή τώρα με τις κρέμες θηλάζει και λιγότερο. Πλέον και να το σταματήσει δεν με πειράζει.

Τι άλλα νέα ρε κορίτσια. Σόρυ αλλά δεν διάβασα πολλές σελίδες για να μάθω τα νέα σας.

δεν ειναι κακη ιδεα ζουζουνακι

εχεις και γενεθλιακια σημερα ε?

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, Οτι επιθυμεις

με τσακωσες...τωρα θα το εγραφα,για τα γενεθλια

σε ευχαριστω για τις ευχες

μην ρωτησετε μονο ,ποσο γινομαι,γιατι φετος,για πρωτη φορα,αρχισαν να με πειραζουν τα νουμερα,ουφφφφφφ

ΓΚΕΛΥ

Καλημέρα και από εμένα!

Ζουζουνάκι γλυκό να τα εκατοστήσεις και από εδώ πέρα! Να χαίρεσαι τον παίδαρο σου.

Τώρα που θα αρχίσει ο μπέμπης τις κρέμες κτλ αναγκαστηκά θα πρέπει να του τηρείς ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Συμφωνώ κοίτα πρώτα τον μικρό και ο μπαμπάς όποτε μπορεί θα το βλέπει. Και εμένα ο άντρας μου το Ελινάκι περισσότερο την πετυχαίνει να κοιμάται.

Εγώ κοριτσάκια χθες έκανα πεντικιούρ. Μάλιστα μετά από καιρό έκανα τζελ χρώμα αντί το κλασσικό γαλλικό. Γνώμη μου είναι όσο μπορούμε να μην παραμελούμε τον εαυτό μας. Εγώ με το νύχι έχω κόλλημα και δεν μπορώ να το έχω χάλια. Για το μαλλί έχω μία κοπελίτσα που έρχεται στο σπίτι και μου τα κάνει. Αυτό πραγματικά με διευκόλυνε πολύ από το να τρέχω στο κομμωτήριο.

Αυτή την περίοδο διαβάζω και εγώ για κάτι εξετάσεις που θα δώσω μέχρι τον Μάρτιο και έτσι την μικρή την αφήνω και παίζει στο καρεκλάκι του φαγητού. Μας βόλεψε πολύ. Με τον θηλασμό συνεχίζω κανονικά, αλλά επειδή και εγώ αδιαθέτησα νομίζω ότι ελλαττώθηκε η ποσότητα. Ισως να συμβαίνει και επειδή τώρα με τις κρέμες θηλάζει και λιγότερο. Πλέον και να το σταματήσει δεν με πειράζει.

Τι άλλα νέα ρε κορίτσια. Σόρυ αλλά δεν διάβασα πολλές σελίδες για να μάθω τα νέα σας.

γεια σου νεφελακι,ευχαριστω για τις ευχες

ερωτηση,καλα τα νυχια τα φτιαχνεις

κι εγω τα εβαψα σημερα....οεο

αλλα για το μηκος τι κανεις?τα εχεις μακρια?σε βολευουν με το παιδι?

εγω οσες φορες αποφασισα να τα μακρινω,τον τραυματιζα,και τωρα τα εχω κομμενα κοντα

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...