Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

πολύ θελω να τον γνωρίσω τον παστα στο εχω πει? ετσι οπως τον αναφερεις. ο παστας

χαχαχα οντως ο παστας:lol: ασε που οποτε βλεπω το νικ σου θελω να φαω γλυκο!

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε ενα αλλο θεμα την φωναζουν σερανο, χαχαχα

ξερεις τι δημητρα, ξεχναμε ευκολα εμεις οι μαμαδες, ξεχναμε πως οταν ειχαμε νεογεννητα, δεν θελαμε να τα πλησιαζουν μικρα παιδακια και για τους αλλους δεν μας νοιαζει απλα.

4Rnfp3.png

ρε συ σμουτσακι οχι δεν ειναι ετσι.πχ θα πηγαινες εσυ σε νεογεννητο αν η Ιλιανα ηταν αρρωστη?δε νομιζω γιατι δε σε εχω για ανευθυνο ατομο!ουτε για ατομο που τα γραφει ολα στα @@ του!εγω με αρρωστο παιδι δε θα πηγαινα οχι μονο σε νεογεννητο αλλα γενικως σε κανενα σπιτι με μικρα παιδια!ναι ρε συ γιατι να κολλησει κ το αλλο το παιδι η το νεογεννητο το μωρο επειδη εγω γουσταρω?

Holy Diver

Εγω συγκεκριμενα και αρρωστη να μην ειναι, δεν την παω πουθενα που εχουν μωρο γιατι πηγαινει παιδικο σταθμο και δεν ξερω τι μπορει να κουβαλαει.

Αλλα η πλακα ειναι που αυτα τα κανουν οι μαμαδες που οταν ειχαν μωρα ήταν οι πιο υστερικές ολων και μετα τα ξεχνανε ολα.

4Rnfp3.png

οντως δικιο εχεις αυτες που ηταν υστερικες κ φοβοταν μη βηξει ο αλλος στο απεναντι μπαλκονι κ κολλησει το μωρο αυτες τα ξεχνανε κ τρεχουν σε νεογεννητα με το αρρωστο παιδι τους παραμασχαλα/.δικιο εχεις αλλα γιατι ομως το κανουν?:roll:

Holy Diver

Διαφημίσεις

ναι ρε σμουτσακι ακριβως ετσι ειναι!εγω ξερω μια τετοια!μεχρι κ την πιπιλα αν επεφτε κατω την επλενε με εμφιαλωμενο νερο:shock::shock: κ μετα που εκλεισε τα 2 το παιδι το πηγε αρρωστο στου αδερφου μου το σπιτι που ειχαν τοτε μωρο 3 μηνων!αυτη οταν το δικο της ηταν μωρο μεχρι να γινει 8 μηνων δεν δεχοταν κοσμο σπιτι.την ειχε παρει τηλ η γυναικα του αδερφου μου να παει κ της λεει οχι οχι σπιτι καλυτερα εξω για να ανανεωνεται ο αερας:roll:

Holy Diver

Kαλησπερα κοριτσιακια !!!!

Α ρε δημητρα δυστυχως ποσο χαζοι ανθρωποι υπαρχουν στον κοσμο που να μην σεβονται τα παιδια δυστυχως καποιους τους νοιζει μονο η παρτυ τους !!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

το εχω καταλαβει αυτο πελαγια μου.μολις ακουσα το παιδι τους να βηχει και μαλιστα βηχας με χουρχουρητο κ στο καπακι φτερνισμα με μυξα εξω, εβγαλα καντιλες!δε μπορω να διανοηθω με τη σκεπτικο πας σε ενα σπιτι με νεογεννητο 3 εβδομαδων κ εχεις μαζι κ το αρρωστο παιδι σου!!!μακαρι να μη κολλησε η μπεμπιτσα μου...κατσανε κ 2.5 ωρες:evil:

Holy Diver

Διαφημίσεις

ελπιζω να μη κολλισε. θυμηθικα τωρα τον αλεξ που ειχε κολλησει γαστρεντεριδα οταν ηταν 2.5 μηνων.το κολλησε απο τη ραφαελα.κ τον κρατησαν 3 μερες στο νοσοκομειο.κ επειδη ειχα κολλησει κ εγω την ιδια μερα με αυτον με επιασε κ εμενα δε με αφησαν να ειμαι μαζι του κ εκατσε 3 μερες ο αντρας μου στο νοσοκομειο με τον αλεξ και εγω σπιτι με τη ραφαελα να ξερναμε ολη μερα κ να εχουμε διαροιες!ενα δραμα η κατασταση!κ να σκεφτομαι κ το μωρο μου στο νοσοκομειο 2.5 μηνων μικρακι:( δε θελω να αρρωστησει κ η μπεμπα κ να περασω παλι τετοια αγωνια:confused:

Holy Diver

βασικα πελαγια μου δεν καταλαβα ακομα οτι εχω 3ο μωρο.:mrgreen:

περα απο την πλακα τωρα...η μικρη ειναι αρνακι!πρωτη φορα εχω δει τοσο ησυχο μωρο.μονο για φαι γκρινιαζει αλλα λιιιιγο οχι κανονικο κλαμα!εχει μπει σε σειρα απο τις πρωτες μερες που γεννηθηκε:roll: το καλο ειναι οτι δεν εχει κανει κολικους βεβαια.ενω τα αλλα 2 ειχαν κολικους 2 μηνες κ κατι κ ηταν ΜΟΝΟ κλαμα μερα νυχτα.δε μιλαω για ξενυχτια που κοιμομουν 2-3 ωρες το 24ωρο κ αυτες σπαστες!ενω τωρα με τη μπεμπα την ταιζω κατα τις 12 το βραδυ μετα πεφτω για υπνο κ ξυπναει κατα τιε 6 να φαει!ε μετα μεχρι να φαει να την αλλαξω κ να ρευτει,παει 7 οποτε ξυπνανε κ τα αλλα.αλλα οκ 6 ωρες μου φτανουν εχω συνηθισει πλεον τοσα χρονια:tongue: το πιο δυσκολο παιδι ειναι η μεγαλη.ειναι πολυ τσαουσα και γλωσσου!αν κ ειναι πανεξυπνη κ δε μπορεις να την ξεγελασεις με τιποτα.γατα μιλαμε.αλλα εχει μια γκρινιαααααα που και νεκρους ανασταινει που λενε:rolleyes: ο αλεξ παλι ειναι πιο ''μωρακι'' ειναι αυαισθητουλι κ ακομα τον βλεπω σαν ''μπεμπακι'' δε ξερω γιατι!εχει πολυ μπεμπε φατσα κ με ξεγελαει ο ατιμος!η μηπως επειδη ως μανα βλεπω τον γιο μου παντα ''μωρο''?λες να γινω κακια πεθερα!???δε θα το αντεξω:rolleyes:

κατα τα αλλα τα ιδια που ειχα παντα.τρεξιμο αγχος να τα προλαβω ολα και ζαλουρα απο τις 7 το πρωι μεχρι τις 8 το βραδυ!αλλα 8 το βραδυ πεφτει στρατιωτικος νομος:mrgreen: ολοι για υπνο κ δεν ακουγεται κιχ!πρεπει να ηρεμησω κ εγω ε?:roll:

Holy Diver

ναι ρε συ αλλα οταν ερθεις εσυ σπιτι μου κ τα κανεις δε μπορω εγω να ερθω μετα σε σενα κ να στρωσω την κωλαρα μου κ να μη το κουνησω ουτε ενα εκατοστο!αφησαν το μεγαλο τους παιδι να αλωνιζει.μεχρι κ στης μπεμπας το κρεβατακι μπηκε κ το εκανε σκατα!καλα δε φταιει αυτο 2.5 ετων αλλα οι γονεις?μαζεψε το ντε!παρατησαν κ το 5 μηνων πανω στο χαλι να το γλυφει καλα καλα κ αυτο ηταν!εφυγαν κ επρεπε 1 ωρα να καθαρισω μονο το πατωμα!σκουπα κ σφουγγαρισμα κ συμμαζεμα!δε μιλαω για λατζα και τα υπολοιπα!:evil: το παιδι τους εφτυσε κ εριξε σε ολο το σπιτι φαγητα και αυτη ουτε σηκωθηκε να τα μαζεψει:evil:

Καλά αυτοί ζουν στον πολίτισμό ή σε κανά σπίτι πάνω στο βουνό; ακου 'κει το παιδι μέσα στην κούνια...φωτιά στο σπίτι θα έβαζα από τις φωνές!!!!:evil::evil::evil::evil:

πολύ θελω να τον γνωρίσω τον παστα στο εχω πει? ετσι οπως τον αναφερεις. ο παστας

Καλά ε; Πάστας όνομα και πράγμα...

χαχαχα οντως ο παστας:lol: ασε που οποτε βλεπω το νικ σου θελω να φαω γλυκο!

Και εγώώώώώώώ...εν τω μεταξύ τσάκισα ένα εκμέκ εχθές με τσουρέκι απο κάτω!!Κόλαση μιλάμε!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

εγω που χαλασα κ τη διαιτα σημερα με τα παστιτσια κ τα καταιφια τι να πω?αυριο θα πεσει πεινα:( βλεπω κ τον αντρα μου που σαβουρωνει αβερτα κ δε βαζει γραμμαριο κ νευριαζω.αυτο ειναι αδικια:evil: γιατι εγω αμα φαω λιγο παραπανω 3 μερες παει το εβαλα το κιλο:evil::evil:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...