Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά ρε συ Δήμητρα πως τα γράφεις ετσι ?

όλες μια βαρεμάρα την έχουμε βλέπω, κουράγιο φιλενάδες χαχα

θα τα καταφέρουμε να επανέρθουμε

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ρε συ Δημητρούλα δεν έχεις μήνα που γέννησες

έπρεπε να δεις εμένα πως ήμουν βλέπω dvd και λέω ωωω ωωωω θεε μου εγώ είμαι το βόδι αυτό ?

το β...ζί είχε γίνει θεόρατο δεν χωρούσε πουθενά και γύρω από την κοιλιά μου σωσίβιο

πέρασαν 6 μήνες για να έρθω στα ίσα μου

κάνε λίγο υπομονή

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

hello girls, σας ομιλεί μια γυναίκα αδελφικου ζευγαριού επίσης

κορίτσια υπάρχει κάπου θέμα για τους άντρες μας μετά από γέννα να μπω ή τα λέτε εδώ??? ή μήπως να πάω σε ειδικό?? ξέρω γω??

πολύ αδερφική σχέση πέφτει και ανυσηχω!!!!

Καλια μου, μια απο τα ιδια, κι εμεις εχουμε και μεγαλο μωρο πια, δεν ειμαστε φρεσκοι, αλλα που να το βρεις το κουραγιο, εγω στο τρεξιμο ολη μερα, χαλαρωνω κατα τις 9 το βραδυ, ο αντρας μου γυρναει περιπου εκεινη την ωρα απο τη δουλεια, ψοφιος, που ορεξη για σεξ μετα. Αλλα ουτε εμεις ήμασταν ποτε του τρελλου σπορ, ευτυχως εχουμε τους ιδιους ρυθμούς και ειμαστε ολοι happy.

ααααααααααα και δεν σας ειπα και τα αλλα....εχω 4 μερες καθυστερησει......ε οχι .....δεν νομιζω εγκυμοσυνη ...με μια φορα!!!!!!!!!!!και απο τοσο νωριςςςςςςςςςςςςςςςς θα μου ρθει τρελλα λεμεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τα νευρα κροσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βανιλιτσα, περαστικα στον μπεμπουλη

οσο για την καθυστερηση, κανατε ελευθερα σε επικινδυνες μερες?

Κι εγω μεχρι 6 μηνων ειχα κανει 2 τεστ εγκυμοσυνης, δεν στρωνει αμεσως ο κυκλος, αλλα για κοιτα το σιγα σιγα. Και το νου σου, αν παρεις τεστ, οχι πρεντικτορ. Εμεις ειχαμε κανει ελευθερα αλλα οχι σε γονιμες μερες και τελικα δεν ξαναυπηρξα εγκυος απο τοτε.

λετε να μεινω ακαυλ@τη για παντα?:rolleyes:

χαχαχαα, ρε δημητρα, τι πραγμα εισαι εσυ παιδακι μου? Πεθανα στο γελιο παλι με την παρτυ σου

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

μια ευλογη απορια εξεφρασα η γυναικα:tongue: καθε παιδι κ χειροτερα παω.πως λεμε καθε περσι κ καλυτερα?ε καπως ετσι:shock: λογω κουρασης?λογω σπασιμο νευρων?

εντωμεταξυ τα πηρα αγρια σημερα.ηρθε ο φιλος του αντρα μου τελικα με τη γυναικα κ τα κοριτσια τους 2,5 ετων κ 5 μηνων κ μαντεψτε.το μωρο τους ηταν τιγκα στη μυξα κ στο βηχα:evil::evil: κ του λεω του φιλου του ο οποιος ξερει κ ελληνικα καλα ρε λεω ηρθατε σε νεογεννητο με αρρωστο το παιδι σας?κ μου απανταει με σπαστα ελληνικα ''αυτο πινει σιροπι γιατρο ειπε δεν ειναι σοβαρο'':evil::evil: τα νευρα μου ημουν ετοιμη να τους ξαποστειλω αλλα ο αντρας μου με πρηξε οτι θα γινουμε ρεζιλι:evil:

Holy Diver

Γειά σας εγκέιν....

Ρε Δήμητρα τι ήθελε αυτός και ήρθε με το παιδί άρρωστο; Στα τέτοια τους όλοι ρε παιδί μου...άν θα τρέχεις εσύ μετά κουνιούνται τα Καλάβρυτα!! σιχτιρ!!

Εμένα ο γουργουράκος έχει λίγη καταρροη στην μύτη και αύριο γμτ πάμε για το 2ο εμβόλιο! Λέτε να μας διώξει η ντόκτορ;

Σμουτσάκι που είσαι βρε; καλά;

Κάλλια υπομονη.....ο ήλιος θα φανεί:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ροζάκι λέγατε για γενικό ρεκτιφιέ με το μαρσολανάκι...κι εγώ θέλω...τουλάχιστον δεν έχω βαμμένα τα μαλλιά μου, γιατί δεν θα το άντεχα την εποχή της εγκυμοσύνης να μένουν έτσι οι τριχούλες μου!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

πω πω κι εγω θελω ρεκτιφιε, αλλα τωρα δεν περισσευει μια για τετοια. Εγω που ημουν καλομαθημενη, και καθε μηνα εκανα τα μανικιουρ μου, τα πεντικιουρ μου, τις αποτριχώσεις μου, τα μασαζάκια μου, χτενιζα τα μαλακια μου.

ευτυχως ειμαι πολυ ομορφη και τωρα που δεν τα κανω παλι εκθαμβωτική ειμαι, αλλα... μου λείπουν

4Rnfp3.png

ασε παστακι γιατι φοβαμαι πολυ μην αρρωστησει το μωρο και ειναι κ πολυ μικρο ακομα!αλλα του ειπα του αντρα μου ετσι κ αρρωστησει το μωρο θα τους παρω τηλ κ θα τους παρει ο διαολος:evil: αντε αυτος ο φιλος του πες σαν αντρας ειναι αργοστροφος κ δε το σκεφτηκε.αμ αυτη η γυναικα του?δε το σκεφτηκε μανα με 2 μωρα?πως πας κυρα μου με το μωρο σου αρρωστο σε νεογεννητο?ε?τι μονο μου βαφεσαι κ μου κανεις τη βλεφαριδα καγγελο κ ερχεσαι καμαρωτη καμαρωτη.μου φερανε κ δωρο για το μωρο 2 φορμακια με τις τιμες επανω.το ενα εκανε 6 ευρω κ το αλλο 9!καταξοδευτικαν!το ενα ειναι νουμερο για 50 εκατοστα μωρο κ το αλλο για 56:roll: η μπεμπα γεννηθηκε 53 εκ:roll:

εμεις οταν γεννησε η γυναικα του τους ειχαμε παει ενα σωρο πραγματα κ μαλιστα ο αντρας μου τους εδωσε κ το διπλο καροτσι για διδυμα που το ειχαμε παρει περιπου 500 ευρω οταν ειχα κανει τον αλεξ κ ειχα τη ραφαελα 27 μηνων.το ειχα χρησιμοποιησει μονο 6 μηνες!κ ναι τους το χαρισε δε τους το πουλησε!να πω δεν εχουν λεφτα?2000 το μηνα παιρνουν μαζι με τα επιδοματα.οταν γεννησε η γυναικα του τους ειχαμε παρει 3 συνολακια 65 ευρω ειχα δωσει συν οτι ο αντρας μου ''ασημωσε'' το μωρο τους με 30 ευρωπουλα συν το ολοκαινουριο καροτσι!και εσυ εξυπνε πας να τη βγαλεις με 15 ευρω κ να μη της χωρανε κιολας!κ βασικα ποιος μου λεει δηλαδη οτι δε τους τα ειχαν παει κ σαυτους δωρο οταν γεννησε κ μου τα πασαραν τωρα εμενα?οχι δεν ειμαι μικροψυχη αλλα οταν εγω ειμαι οκ κ κυρια δε θελω να με δουλευεις μεσα στα μουτρα!ειχαμε παει επισκεψη κ μας ειχαν το τραπεζι.εγω εγκυος τοτε στη μπεμπα 6 μηνων κ της εκανα ολη τη λατζα και μιλαμε για πολυ λατζα!κ αυτη σημερα δε κουνησε τον κωλο της απο την καρεκλα!:evil::evil: και το χειροτερο μου φερε κ το αρρωστο παιδι της!α σιχτιρ:evil:

Holy Diver

πω πω κι εγω θελω ρεκτιφιε, αλλα τωρα δεν περισσευει μια για τετοια. Εγω που ημουν καλομαθημενη, και καθε μηνα εκανα τα μανικιουρ μου, τα πεντικιουρ μου, τις αποτριχώσεις μου, τα μασαζάκια μου, χτενιζα τα μαλακια μου.

ευτυχως ειμαι πολυ ομορφη και τωρα που δεν τα κανω παλι εκθαμβωτική ειμαι, αλλα... μου λείπουν

Μπράβο βρε...ψηλά το ηθικό βλέπω!!!!...και πολλή η μετριοπάθεια!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

smoytsaki πασαρε μου λιγη αυτοπεποιθηση γιατι εχω μεινει ταπι που λενε:rolleyes::tongue:

Holy Diver

ασε παστακι γιατι φοβαμαι πολυ μην αρρωστησει το μωρο και ειναι κ πολυ μικρο ακομα!αλλα του ειπα του αντρα μου ετσι κ αρρωστησει το μωρο θα τους παρω τηλ κ θα τους παρει ο διαολος:evil: αντε αυτος ο φιλος του πες σαν αντρας ειναι αργοστροφος κ δε το σκεφτηκε.αμ αυτη η γυναικα του?δε το σκεφτηκε μανα με 2 μωρα?πως πας κυρα μου με το μωρο σου αρρωστο σε νεογεννητο?ε?τι μονο μου βαφεσαι κ μου κανεις τη βλεφαριδα καγγελο κ ερχεσαι καμαρωτη καμαρωτη.μου φερανε κ δωρο για το μωρο 2 φορμακια με τις τιμες επανω.το ενα εκανε 6 ευρω κ το αλλο 9!καταξοδευτικαν!το ενα ειναι νουμερο για 50 εκατοστα μωρο κ το αλλο για 56:roll: η μπεμπα γεννηθηκε 53 εκ:roll:

εμεις οταν γεννησε η γυναικα του τους ειχαμε παει ενα σωρο πραγματα κ μαλιστα ο αντρας μου τους εδωσε κ το διπλο καροτσι για διδυμα που το ειχαμε παρει περιπου 500 ευρω οταν ειχα κανει τον αλεξ κ ειχα τη ραφαελα 27 μηνων.το ειχα χρησιμοποιησει μονο 6 μηνες!κ ναι τους το χαρισε δε τους το πουλησε!να πω δεν εχουν λεφτα?2000 το μηνα παιρνουν μαζι με τα επιδοματα.οταν γεννησε η γυναικα του τους ειχαμε παρει 3 συνολακια 65 ευρω ειχα δωσει συν οτι ο αντρας μου ''ασημωσε'' το μωρο τους με 30 ευρωπουλα συν το ολοκαινουριο καροτσι!και εσυ εξυπνε πας να τη βγαλεις με 15 ευρω κ να μη της χωρανε κιολας!κ βασικα ποιος μου λεει δηλαδη οτι δε τους τα ειχαν παει κ σαυτους δωρο οταν γεννησε κ μου τα πασαραν τωρα εμενα?οχι δεν ειμαι μικροψυχη αλλα οταν εγω ειμαι οκ κ κυρια δε θελω να με δουλευεις μεσα στα μουτρα!ειχαμε παει επισκεψη κ μας ειχαν το τραπεζι.εγω εγκυος τοτε στη μπεμπα 6 μηνων κ της εκανα ολη τη λατζα και μιλαμε για πολυ λατζα!κ αυτη σημερα δε κουνησε τον κωλο της απο την καρεκλα!:evil::evil: και το χειροτερο μου φερε κ το αρρωστο παιδι της!α σιχτιρ:evil:

τόσο μ@λ@#$#@% είμαστε...το παίζουμε φιλόξενες και οι υπόλοιπες χέστηκαν....κάτι τέτοια καλά πήγαινα να κάνω όταν ήμουν έγκυος σε τραπεζώματα και ο πάστας μου έστελνε κεραυνούς με τα βλεματα του του τύπου : "κάτσε κάτω τον κ2#$λ#@! σου μη σε σκίσω!!!"...ε και μαζευόμουν.....από καλοσύνη το κάνουμε, ΑΛΛΑ....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

τόσο μ@λ@#$#@% είμαστε...το παίζουμε φιλόξενες και οι υπόλοιπες χέστηκαν....κάτι τέτοια καλά πήγαινα να κάνω όταν ήμουν έγκυος σε τραπεζώματα και ο πάστας μου έστελνε κεραυνούς με τα βλεματα του του τύπου : "κάτσε κάτω τον κ2#$λ#@! σου μη σε σκίσω!!!"...ε και μαζευόμουν.....από καλοσύνη το κάνουμε, ΑΛΛΑ....

ναι ρε συ αλλα οταν ερθεις εσυ σπιτι μου κ τα κανεις δε μπορω εγω να ερθω μετα σε σενα κ να στρωσω την κωλαρα μου κ να μη το κουνησω ουτε ενα εκατοστο!αφησαν το μεγαλο τους παιδι να αλωνιζει.μεχρι κ στης μπεμπας το κρεβατακι μπηκε κ το εκανε σκατα!καλα δε φταιει αυτο 2.5 ετων αλλα οι γονεις?μαζεψε το ντε!παρατησαν κ το 5 μηνων πανω στο χαλι να το γλυφει καλα καλα κ αυτο ηταν!εφυγαν κ επρεπε 1 ωρα να καθαρισω μονο το πατωμα!σκουπα κ σφουγγαρισμα κ συμμαζεμα!δε μιλαω για λατζα και τα υπολοιπα!:evil: το παιδι τους εφτυσε κ εριξε σε ολο το σπιτι φαγητα και αυτη ουτε σηκωθηκε να τα μαζεψει:evil:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...