Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

κάλια μου είναι λογικό , η μπέμπα είναι ακόμα 2 μηνών που σημαίνει πολύ πρόσφατο

δώσε του λίγο χρόνο. εμένα να φανταστείς στην αρχή φοβόταν μην ανοίξουν τα ράμματα της καισαρικής. φαντάσου δηλαδή.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατι ρε γαμωτο μονο ο δικος μου ο αντρας δεν πτοειται:evil: μου χει σπασει τα νευρα ποτε θα κανουμε κοκο και ποτε θα κανουμε κοκο:evil: εγω εντωμεταξυ ορεξη 0 ακομα!ευτυχως εχω δικιολογια ακομα οτι πρεπει να σαρραντησω!9 μηνες δε με αφησε σε ησυχια να μου ορμαει συνεχεια αλλα εγω δεν...:oops: δηλαδη σε 9 μηνες το πολυ 10 φορες να εγινε το συμβαν:rolleyes: κ τωρα κανει χειροτερα γιατι ξερει οτι πλεον δεν ειμαι εγκυος κ εχει το ελευθερο!γιατι δε μου κανει κουκου?λετε να μου εμεινε κουσουρι για μια ζωη???λετε να εγινα ανοργασμικια :confused: σαν αυτες τις στριγγλες που τους φταινε ολα και ειναι γεματες ελιες???λετε να γεμισω κ ελιες?εεεε???αχχχχ τι θα κανω!!!

Holy Diver

γιατι ρε γαμωτο μονο ο δικος μου ο αντρας δεν πτοειται:evil: μου χει σπασει τα νευρα ποτε θα κανουμε κοκο και ποτε θα κανουμε κοκο:evil: εγω εντωμεταξυ ορεξη 0 ακομα!ευτυχως εχω δικιολογια ακομα οτι πρεπει να σαρραντησω!9 μηνες δε με αφησε σε ησυχια να μου ορμαει συνεχεια αλλα εγω δεν...:oops: δηλαδη σε 9 μηνες το πολυ 10 φορες να εγινε το συμβαν:rolleyes: κ τωρα κανει χειροτερα γιατι ξερει οτι πλεον δεν ειμαι εγκυος κ εχει το ελευθερο!γιατι δε μου κανει κουκου?λετε να μου εμεινε κουσουρι για μια ζωη???λετε να εγινα ανοργασμικια :confused: σαν αυτες τις στριγγλες που τους φταινε ολα και ειναι γεματες ελιες???λετε να γεμισω κ ελιες?εεεε???αχχχχ τι θα κανω!!!

δημητρα εμενα ακομα και τωρα δεν μου κανει πολυ κουκου!!!!ζητημα να εγινε 10 φορες και ακομα ποναω!!!!!και εγω αισθανομαι οτι εχω προβλημα!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερα κουκλες ...τι κανετε???

εμεις χθες τον πηγαμε τελικα παιδιατρο γιατι απο γαλα παπαλα!!!!!!!!

τελικα μας ειπε κατα 99% ειναι το στομαχακι του,συνεχιζουμε με epadoren και μαλλον και malox!!!το μαναρακι μου πειναει αλλα δεν μπορει να φαει...και εχω ριξει το κλαμα της ζωης μου!!!

απο κιλακια ευτυχως ειμαστε 8300 δεν εχει χασει αλλα δεν εχει παρει πολυ αφου πριν 1 μηνα ηταν 7800!!μισο κιλο σε ενα μηνα γμτ????:roll::confused:

σημερα εχω τρελο πονοκεφαλο....ααααααααααα και δεν σας ειπα και τα αλλα....εχω 4 μερες καθυστερησει......ε οχι .....δεν νομιζω εγκυμοσυνη ...με μια φορα!!!!!!!!!!!και απο τοσο νωριςςςςςςςςςςςςςςςς θα μου ρθει τρελλα λεμεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τα νευρα κροσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:rolleyes::tongue:!!

Βανιλίτσα περαστικούλια στο μπεμπέ...πρώτη φορά ακούω γιατρό να αφήνει το παιδί να τρώει τόσα μλ σε αυτό το μήνα...για πρόσεχέ το λίγο αυτό,,,,και όσο για την καθυστέρηση, τι να πω....άν είναι μπεμπέ καλώς να σου'ρθει..μακαρι, αυτα είναι από τον Θεό...εσύ απλά ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Κορίτσια εγω που θηλάζω και δεν έχω ακόμα περίοδο είναι φυσιολογικό? Ή να κάνω κάνα τηλ στη γιατρό μου. Ξέρω ότι αργεί να έρθει αλλά μήπως έχει παρα αργήσει? Οχι ότι μου λείπει βέβαια :tongue:

Εγώ κορίτσια ξέρω οτι άν θηλάζεις μπορεί να σου αργήσει πολύ. Και τι με αυτό; άντε μωρε χαρείτε το! Εγώ σταμάτησα τον γουργούρη(δηλ αυτός με εφτυσε!) στους 2 μήνες και στους2,5 μου ήρθαν οι "επισκέψεις"..τι να πείς...

Ρε Δήμητρα κι εμένα τα ίδια ο χαζμπαντ!!!Πολύ όρεξη μιλάμε...ουφ!να σας ρωτήσω...την προηγούμενη εβδομάδα μου ήρθε η περίοδος...όταν μου τελείωσε αρχίσαμε πάλι το άθλημα...από εχθές μου βγαίνουν αχνοί λεκέδες από αίμα...δηλ ροζ...τι είναι αυτό;καθαρίζει ο οργανισμός ακόμα, το έχετε ξαναδεί ή να πάρω τον ντόκτορ τηλ;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

παστάκια νομίζω ότι είναι ακόμα υπολείμματα. εγώ για αρκετό καιρό είχα τέτοια περίεργα

τώρα όσο για την διάθεση και εγώ ένα από τα ίδια , στην αρχή ειδικά νόμιζα ότι εκεί κάτω ψόφησε. ένα τέτοιο πράγμα καμιά αντίδραση σε τίποτα

τελευταία και με δική μου πίεση αρχίζω και λειτουργώ ξανά. γιατί λέω δεν γίνεται να συνεχίσω έτσι. δεν λέει να γίνουμε αδέρφια. οπότε πίεσα λίγο τον εαυτό μου φόρεσα και κατιτίς για να λειτουργήσω καλύτερα.

και ο άντρας μου κουράζεται τελευταία γιατί βοηθάει και με το μωρό και με την δουλειά και πέφτει σαν πτώμα το βράδυ. οπότε ήθελα να πέσω καλά που με έσπρωξες.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ναι, μωρε!και μην νομίζεις κι αυτοί παιδάκια ειναι και θέλουν τα "παιχνίδια" τους!!!:wink::wink::wink: ωχ μωλέ...και εγώ να σου πώ το ίδιο...λέω εεεε όχι δεν θα γίνουμε κατάψυξη με το θέμα...εδώ γινόταν ο χαμός:mrgreen::mrgreen::mrgreen:, δεν θα του περάσει...εμ, και αρχίσαμε τα συχνά πυκνά και με την απεριόριστη ΥΠΟΜΟΝΗ μπορώ να πώ του πάστα, όλα βαίνουν καλώς...απλά εμφανίστηκαν αυτοί οι λεκέδες και θορυβηθήκαμε...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Γυρισα απο το μποτε..ααααχ,ξετριχιααστηκα και νιωθω μια χαρα!!Τον επομενο μηνα παλι...Καλα εεε,την Δευτερα εχω αποτριχωση ποδιων,και αρχες Δεκεμβρη πρεπει να κανω τις ανταυγειες...απο τον Μαη εχω να τις ανανεωσω,χαλια μαυρα ειναι τωρα!!!Σε ρυθμο καλλωπισμου λοιπον...

Παστακια,αν ξαναεχεις κηλιδες αιματος να πας στον γιατρο μην τυχον ειναι καμια κυστουλα που δεν εσπασε και πρεπει να το τσεκαρεις!!Δεν ειναι τιποτε αυτο,απλα ειναι ενοχλητικο...το ειχα κι εγω και πραγματι ηταν κυστη που την τακτοποιησα με μια μικρη αγωγουλα.

Ρε κοριτσια κι εμενα ο αντρας μου ειναι βουρ στον πατσα αλλα δεν μπορω να πω...εχει μεγαλη κατανοηση και αντοχη!Με καταλαβαινει και δεν πιεζει...

Καλα,εγω παντως δεν μπορω να πω οτι ημουνα ποτε και πολυ sexomaniac:tongue::tongue:μπορουσα και μπορω την αποχη οποτε χρειαζεται ή επιβαλλεται αλλα τωρα με την μπεμπα...νιωθω μια κουραση,μια βαρεμαρα all over my body...δεν εχω κουραγιο για τιποτε!Αν μπορουσα θα καθομουνα να κοιταω το ταβανι....τι ωραια θα ηταν:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

marsolan μου σε καταλαβαίνω

και εγώ χρειάζεται να βάψω την ρίζα μου, έχουν βγει τα άσπρα

όσο για την αντοχή και την όρεξη εντάξει δεν είμαι και πολύ του σπορ ούτε ήμουν

είναι που βαριέμαι ρε παιδιά το ντουζ πριν και μετά

ντουζ πριν την πράξη και ντουζ μετά άντε να έχεις όρεξη μετά με την κούραση και να ξέρεις ότι το μωρό θα ξυπνήσει σε λίγο να φάει.

αλλά θα το παλέψουμε και θα έρθει πάλι η όρεξη

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σας κοριτσαρες , τι βλεπω για το αθλημα λετε εεε χμμμ εγω κοριτσια περιμενα πως και πως να γεννησω για να αθληθω :Pαλλα μολις γεννησα αρχισαν οι πονοι (φυσιολογικος τοκετος) και μια βαρεμαρα , δεν ξερω ωςπρος τι η βαρεμαρα.Αλλα εννοειται οτι δεν το παραταω το αθλημα .Παντως στον υπνο μου βλεπω να αθλουμαι πολυ συχνα χαχαχαχαχα.

Σημερα τελικα θα βγουμε , θα μας κρατησει την μικρη η αδερφη μου , θα την ταισει και θα κοιμηθει .Ενω χαρηκα που θα βγω ξαφνικα αρχισα να βαριεμαι .Πρεπει να κανω μπανιο την μικρη , πρεπει να κανω μπανιο εγω , πρεπει να βαφτω και να ντυθω ουφ κουραστηκα και που τα σκεφτηκα .Εφαγα και το μισο μιλφειγ που εφτιαξα εχθες γιατι ειχαμε κανονισει να φαμε σε μενα .Γκρινιαζω πολυ εεε

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...