Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το συζητώ. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Για αυτό και δεν αλλάζω δουλειά κ υπομένω όλο αυτό που υπομένω. Αλλιώς θα έκανα κάτι άλλο για να διαφυλάξω τη ψυχολογική μου ηρεμία. Πιέζομαι εδώ , πιέζομαι κ στη προσωπική μου ζωή με τις εξωσωματικές. Εχω σκεφτεί άπειρες φορές να τα παρατήσω αλλά μετά θυμάμαι για τι προσπαθώ.

Πάνω από όλα η ψυχική μας ηρεμία. 

Για αυτό δεν έχω αλλάξει δουλειά... Παρόλο που τρέχω σαν τον Βέγγο γιατί είμαστε λίγα άτομα, οπότε το 8 ωρό είναι οριακό! Δεν κάνουμε ούτε διάλλειμα, ότι φάμε, πάνω στο γραφείο. Τέλος πάντων, παρόλα αυτά, είναι σαν να πηγαίνω για καφέ με φίλους. Γελάμε, πειραζόμαστε και έχουμε μιλήσει ανοιχτά για την εξωσωματική. Καμία μέρα που έλειψα δεν μου έβαλαν άδεια, κανένα δυβδόμαδο που έκατσα σπίτι και παρόλα αυτά με πλήρωναν κανονικότατα. Δηλαδή φαντάσου, μέσα σε ένα χρόνο έλειψα 2 φορές από 2 εβδομάδες και πήρα και 22 μέρες άδεια που δικαιούμαι, τους πίεζα να αφαιρεθούν από τις κανονικές μου και τίποτα. Και στην εγκυμοσύνη έκατσα 3 μήνες και εκεί , τίποτα δεν μου είπαν. με στήριξαν φουλ. και για να γυρίσω μετά την άδεια μητρότητας μου έκαναν πολύ καλή αύξηση. 

Οπότε ναι, η ψυχολογία παιζεί τρομερό ρόλο. Είχα μόνο την πίεση της εξωσωματικής! Καλή δύναμη θα ευχηθώ! είσαι τρομερά δυνατή! Σε θαυμάζω αλήθεια!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημερα κουκλες ...τι κανετε???

εμεις χθες τον πηγαμε τελικα παιδιατρο γιατι απο γαλα παπαλα!!!!!!!!

τελικα μας ειπε κατα 99% ειναι το στομαχακι του,συνεχιζουμε με epadoren και μαλλον και malox!!!το μαναρακι μου πειναει αλλα δεν μπορει να φαει...και εχω ριξει το κλαμα της ζωης μου!!!

απο κιλακια ευτυχως ειμαστε 8300 δεν εχει χασει αλλα δεν εχει παρει πολυ αφου πριν 1 μηνα ηταν 7800!!μισο κιλο σε ενα μηνα γμτ????:roll::confused:

σημερα εχω τρελο πονοκεφαλο....ααααααααααα και δεν σας ειπα και τα αλλα....εχω 4 μερες καθυστερησει......ε οχι .....δεν νομιζω εγκυμοσυνη ...με μια φορα!!!!!!!!!!!και απο τοσο νωριςςςςςςςςςςςςςςςς θα μου ρθει τρελλα λεμεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τα νευρα κροσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα λεω να παω να παρω κουταλακια και πιατακια για τον μπεμπη!!!1 Δεκεμβρη ξεκιναμε και μεις!!!αλλα αμα ειναι ετσι ακομη το στομαχακι του...μας ειπε φρουτοκρεμα δεν μπαινει γιατι θα γινει χειροτερα!!!!θα ξεκινησουμε με ρυζαλευρο και λιγο γιαουρτακι!!!!!!

εγω τα μπουκαλακια του τα επλαινα μεχρι στιγμης με ava ...αλλα χθες μολις διαπιστωσα και πηρα σε υγρο το Proderm >...:rolleyes::tongue:!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κουκλες ...τι κανετε???

εμεις χθες τον πηγαμε τελικα παιδιατρο γιατι απο γαλα παπαλα!!!!!!!!

τελικα μας ειπε κατα 99% ειναι το στομαχακι του,συνεχιζουμε με epadoren και μαλλον και malox!!!το μαναρακι μου πειναει αλλα δεν μπορει να φαει...και εχω ριξει το κλαμα της ζωης μου!!!

απο κιλακια ευτυχως ειμαστε 8300 δεν εχει χασει αλλα δεν εχει παρει πολυ αφου πριν 1 μηνα ηταν 7800!!μισο κιλο σε ενα μηνα γμτ????:roll::confused:

σημερα εχω τρελο πονοκεφαλο....ααααααααααα και δεν σας ειπα και τα αλλα....εχω 4 μερες καθυστερησει......ε οχι .....δεν νομιζω εγκυμοσυνη ...με μια φορα!!!!!!!!!!!και απο τοσο νωριςςςςςςςςςςςςςςςς θα μου ρθει τρελλα λεμεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τα νευρα κροσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα λεω να παω να παρω κουταλακια και πιατακια για τον μπεμπη!!!1 Δεκεμβρη ξεκιναμε και μεις!!!αλλα αμα ειναι ετσι ακομη το στομαχακι του...μας ειπε φρουτοκρεμα δεν μπαινει γιατι θα γινει χειροτερα!!!!θα ξεκινησουμε με ρυζαλευρο και λιγο γιαουρτακι!!!!!!

εγω τα μπουκαλακια του τα επλαινα μεχρι στιγμης με ava ...αλλα χθες μολις διαπιστωσα και πηρα σε υγρο το Proderm >...:rolleyes::tongue:!!

vanillitsa τι προβλημα ειχε??μπορει να το ειπες αλλα δεν το ειδα!!!

να μην στεναχωριεσαι θα τα καταφερει!!!

1 δεκεμβριου ξεκινατε τις τροφες ε?

εμεις θα παμε 10 δεκεμβριου οποτε θα μας πει τοτε

και εγω χρησιμοποιω της prodrem το απορρυπαντικο για να πλενω τις πιπιλες του

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερα leta μου...εχει κατι σαν καουρα θα το λεγα μωρε και του προκαλει πονο στον οισοφαγο!!!αυτο κατα πασα πιθανοτητα μας ειπε το επαθε απο το πολυ γαλα που επινε ενα διαστημα ....δηλ οταν ηταν 3 μηνων αντι να πινει γυρω στα 150 γρμ ...επινε 300 στο γευμα του με αποτελεσμα να το βαρυνει και να εχουμε αυτο τωρα!!!βεβαια τοτε ,τον ρωταγα τον γιατρο να του δινω αφου πειναει....και μου λεγε φυσικα κανενα προβλαμα ....αλλα ελα που δημιουργηθηκε προβλημα!!!

εσενα ποσα κιλακια ειναι ????βεβαια ο δικος σου θηλαζει ακομη...καλητερα!!!το στομαχακι του δεν θα εχει προβληματακια!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια εγω που θηλάζω και δεν έχω ακόμα περίοδο είναι φυσιολογικό? Ή να κάνω κάνα τηλ στη γιατρό μου. Ξέρω ότι αργεί να έρθει αλλά μήπως έχει παρα αργήσει? Οχι ότι μου λείπει βέβαια :tongue:

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

καλημερα leta μου...εχει κατι σαν καουρα θα το λεγα μωρε και του προκαλει πονο στον οισοφαγο!!!αυτο κατα πασα πιθανοτητα μας ειπε το επαθε απο το πολυ γαλα που επινε ενα διαστημα ....δηλ οταν ηταν 3 μηνων αντι να πινει γυρω στα 150 γρμ ...επινε 300 στο γευμα του με αποτελεσμα να το βαρυνει και να εχουμε αυτο τωρα!!!βεβαια τοτε ,τον ρωταγα τον γιατρο να του δινω αφου πειναει....και μου λεγε φυσικα κανενα προβλαμα ....αλλα ελα που δημιουργηθηκε προβλημα!!!

εσενα ποσα κιλακια ειναι ????βεβαια ο δικος σου θηλαζει ακομη...καλητερα!!!το στομαχακι του δεν θα εχει προβληματακια!!!

σοβαρα?δεν το ηξερα οτι απο το πολυ γαλα μπορει να παθει το μωρο τετοιο πραγμα!!!εμενα ειναι 8 κιλα!!!

στην αρχη για 2 μηνες του εδινα και συμπληρωμα περα απο τον θηλασμο και εβαλε πολλα κιλα!!τοτε ο παιδιατρος μας ειπε οτι εχει βαλει πολλα που σημαινει οτι επινε αρκετα και απο εμενα και σιγα σιγα το κοψαμε και τωρα μονο τον θηλαζω!!!

Κορίτσια εγω που θηλάζω και δεν έχω ακόμα περίοδο είναι φυσιολογικό? Ή να κάνω κάνα τηλ στη γιατρό μου. Ξέρω ότι αργεί να έρθει αλλά μήπως έχει παρα αργήσει? Οχι ότι μου λείπει βέβαια :tongue:

new και εγω δεν εχω καθολου περιοδο!!ουτε ιχνος!!και δεν μου λειπει καθολου!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

παστακι κ εγω μπος εχω στεγνωτηριο :tongue:

φαιρακι εκανα παστιτσιο κ γλυοκο καταιφι ελα να σε κερασω λεμε!

επισης ειναι φυσιολογικο οταν θηλαχεις να μην εχεις περιοδο.μερικες γυναικες θηλαζουν κ εχουν καθε μηνα κανονικα.αλλες παλι μπορει να μην εχουν καθολου για 1 χρονο!

α και τελος...μη νομιζετε οτι οσο θηλαζετε δε μπορειτε να μεινετε εγκυες...μπορειτε κ μπαραμπορειτε!γιαυτο οσες δε θελετε ακομα δευτερο η τριτο η τεταρτο...προσοχη:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

κάλια καλημέρα, όχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα

μπορείς να θηλάζεις κανονικά και με περίοδο. συμβαίνει σε πολλές γυναίκες που θηλάζουν να τους έρθει η περίοδος. Μην σε ανησυχεί. πολλές κοπέλες που θηλάζουν εδώ στο φόρουμ θα σου το επιβεβαιώσουν αυτό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κάλια καλημέρα, όχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα

μπορείς να θηλάζεις κανονικά και με περίοδο. συμβαίνει σε πολλές γυναίκες που θηλάζουν να τους έρθει η περίοδος. Μην σε ανησυχεί. πολλές κοπέλες που θηλάζουν εδώ στο φόρουμ θα σου το επιβεβαιώσουν αυτό.

οκ σε ευχαριστω πολυ...

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Γεια σας κοριτσια!!!

ετσι μπηλκα να πω μια καλημερα και να σας αφησω γιατι παω αισθητικο να κανω ετσι ενα μποτε να το χαρω!!!

Βανιλιτσα...ηπια Γοπ πισω-πισω ο μπεμπης???Και ο γιατρος το πηρε ειδηση τωρα??και φταιει το πολυ γαλα που επινε 2 μηνων???Βρε παιδι μου δεν πας και σε κανεναν αλλο???

Αα,οσο για τα κιλα...μια χαρα εχει παρει το παιδι...και πολλα πηρε σε εναν μηνα.Ειναι τελειος,δεν χρειαζεται παραπανω!!

Ποσα πρεπει να γινει το παιδι καλε???κι η δικια μου ετσι λιγα-λιγα τα παιρνει πλεον,ηταν 8130 στην μετρηση 5 μηνων και ειναι 8700 στην μετρηση των 6 μηνων και ειναι ιδανικα...να σου πω δεν θα ηθελα να ειναι παραπανω!!!

Κατα τα αλλα,θελω κι εγω στεγνωτηριοοοοοοοοοο!!

κορίτσια υπάρχει κάπου θέμα για τους άντρες μας μετά από γέννα να μπω ή τα λέτε εδώ??? ή μήπως να πάω σε ειδικό?? ξέρω γω??

πολύ αδερφική σχέση πέφτει και ανυσηχω!!!!

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

καλημέρα κορίτσια.... να ρωτήσω κάτι?? μου ηρθε περίοδο σήμερα είναι πρόβλημα για τον θηλασμό κ γενικά ????

η μικρη μου ειναι 2 μηνων...

οχι δεν υπαρχει καποιο ιδιεταιρο προβλημα απλα μερικες φορες οχι παντα παρατηρειται μια μικρη μειωση στην παραγωγη αλλα οταν τελειωσει η περιοδος επανερχεται παλι κανονικα!

κορίτσια υπάρχει κάπου θέμα για τους άντρες μας μετά από γέννα να μπω ή τα λέτε εδώ??? ή μήπως να πάω σε ειδικό?? ξέρω γω??

πολύ αδερφική σχέση πέφτει και ανυσηχω!!!!

πες τα εδω ολα μη μασας εμεις ολα τα λεμε εδω:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...