Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

δε νομιζω να σου γινει γκρινιαρα. αν ηταν ως τωρα θα το ειχε βγαλει πιστεψε με!ο αλεξ οχι δεν ειναι γκρινιαρης.ο αλεξ ειναι ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΣ:rolleyes: αν βαλει κατι στο μυαλο πρεπει να γινει που να γυρισει ο κοσμος αναποδα!απο τη μια ειναι καλο απο την αλλη ομως οταν ζηταει το ακατορθωτο τι κανουμε?:confused:

ΥΔΡΟΧΟΟΣ παιδι μου!

η μπεμπα μου φαινεται ειναι σουπερ μωρο η σκορπινα μου(ταιριαζω κ με σκορπιους:tongue:) μα να μη κλαιει αυτο το μωρο!μονο οταν κανουμε μπανιο κλαιει αλλα με το που την τυλιγω στις πετσετες σταματαει λες κ εχει κουμπι:shock: ακομα κ οταν πειναει δε κλαιει το καημενο μου.κανει μονο ενα ιιιιιιι και σταματαει:-P

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω παλι αμα σου πω τι επαθα!ο εξυπνος ο αντρουλης μου καλεσε για φαγητο εναν συναδελφο του αυριο με τη γυναικα του και τα 2 τους παιδια ηλικιας 2.5 ετων και 5 μηνων κοριτσακια !κ μαλιστα επειδη αυτος δεν ειναι ελληνας αλλα ιρακινος (μαρεσει που με λενε κ ρατσιστρια στο αλλο φορουμ:rolleyes:) του υποσχεθηκε και παστιτσιο και καταιφι!!και γιατι χριστιανε μου του λεω δε το κανονισες δευτερα που εχεις κ ρεπο κ θα καθεσαι να εχεις τα παιδια να κανω με την ησυχια μου και φαι κ γλυκο!!!α δε το σκεφτηκα ετσι μου λεει:shock:ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!με ενα μωρο στο βυζι εγω αυριο θα μαγειρευω παστιτσια και γλυκα?και επειδη δε γινεται αυτο θα παω να τα κανω τωρα που εχω χρονο κ κοιμουνται ολα!παει η ηρεμια μου αποψε!εκανε φτερα!!!:evil:

Holy Diver

ναι ειδες οι αντρες!ολα τα σκεφτονται!προνοητικοτατοι!!α ναι η μεση περασε ευτυχως!για ποσο δε ξερω !σε λιγο θα ζω μαυτο τον εφιαλτη!σημερα θα του πονεσει?αυριο θα του πονεσει?ποτε θα του πονεσει!!!???!?

ουφ παω!δεν εχω προβλημα μαρεσει να μαγειρευω .αυτο που με νευριαζει ειναι τα απλυτα στο νεροχυτη!κ εχω κ το κουσουρι να μη μπορω να αφησω απλυτα στο νεροχυτη κ να παω για υπνο!δε ξερω γιατι!το κολλησα απο τη μανα μου αυτο το κακο!κ αυτη το ιδιο ειναι!τα λεμε μετα αν πετυχω καμια σας...αντε φιλακια!:P

Holy Diver

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου,

τι μου κανετε???

ολες καλα διαβαζω κι εσεις κι οι αντρες και τα ζουζουνακια!!!

Ροουζ,εχει και το Κλαρ στα Λητω...καλα πανακριβο εννοειται 3,95 αλλα ειναι οικολογικο και καθαριζει μια χαρα!Εγω επισης χρησιμοποιω και πρασινο σαπουνι τριμμενο!Μια κουταλια του γλυκου σε μπολικο νερακι κι ετοιμο!

Σημερα φαγαμε ολο το φαγητο μας παλι...καλα απο χτες που βαλαμε και μια κουταλια γιαουρτι στο ρυζαλευρο τελεια πηγε το εντερακι μας!!!Κι εννοειται ελαφρως βρασμενα πλεον τα φρουτακια....να φευγει η πηκτινη!!

Σας ειπα οτι βαριεμαι αφορητα να κανω δουλειες του σπιτιου??Αν δεν σας το ειπα...σας το λεω τωρα!Και πιο πολυ απο ολα βαριεμαι μην πω μισω καλυτερα να πλενω πιατα!Και τωρα με ολα τα κλαμπατσιμπαλα της μικρης...νευριαζω ακομη πιο πολυ αλλα τι να κανεις...για το παιδι ολα σε σειρα μπαινουν.

Εχω να κανω μια γενικη αλλο πραγμα!να δω ποτε....

πρεπει και να στρωσω τα χαλια σιγα-σιγα!!

Θα φερω γυναικα εννοειται και μαλλον θα την καθιερωσω να ερχεται μια φορα τον μηνα να κανει τα χοντρα!!Δεν γινεται αλλιως....

Δημητρα...τι γκρινιαρογατακι η Ραφαελα!!!!Πωπω....παντως καλα της εκανες,θελει και λιγο να καταλαβει οτι δεν γινεται να γκρινιαζει χωρις λογο!!!Αντε,καλα μαγειρεματα...στειλε και κανενα κομματι κατα δω:tongue::tongue:

μαρσολανακι εγω ΜΙΣΩ το σιδερωμα!το μισω οπως ο διαολος το λιβανι:rolleyes: βγαζω φλυκταινες!:oops: και ευτυχως ο αντρας μου μου πηρε στεγωντηριο και γλυτωνω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!μονο τα σεντονια θελουν σιδερο και κανενα ρουχο που εχει υφασμα που τσαλακωνεται ευκολα.ολα τα αλλα αν τα διπλωσεις μολις βγουν ζεστα γινονται ολοισια!φανταζεσαι 5 ατομα τι σιδερο θα ειχα?και ο αντρας μου επειδη ειναι μαγειρας γινεται χαλια και αλλαζει 2 φορες την ημερα ρουχα!η ραφαελα στο σχολειο καθε μερα λερωνει τα ρουχα της η με χωματα η με μπογιες η με φαγητα και ο αλεξ εινα ολιγον εως πολυ...βρωμυλος.ειναι ικανος κ με νερο να κανει λεκε!ουτε να το σκεφτομαι!απολυμαινει κ τα μικροβια γιατι τα ζεματαει ολα!μονο τα μαλλινα δε βαζω μεσα γιατι θα γινουν χαλια:tongue:

εγω τελειωσα μολις.περιμενω να ψηθει το καταιφι σε λιγο ετοιμο θα ειναι κ μετα βαζω το παστιτσιο στο φουρνο!οριστε να σας κερασω:P

Holy Diver

hello girls σημερα αργησαμε πολυ να κοιμηθουμε .Η μικρη παραπονιοταν , δοντακι μυριζομαι .ευτυχως αυριο θα ξυπνησει αργα αφου κοιμηθηκε αργουτσικα .

Λοιπον δεν ειχα ιδεα οτι πρεπει να τα πλενουμε με δικο τους απορυπαντικο , εγω με το δικο μας τα επλενα .Δεν μου ειπε λεπτομερειες και εγω θεωρησα οτι με το δικο μας ειναι οκ .

Παντως αν ισχυει αυτο που λες Σμουτσακι οτι οπως ειναι στο μαιευτηριο ετσι ειναι και στην υπολοιπη ζωη του παιδιου .,..τοτε εμεις θα ριξουμε τρελους υπνους , κοιμοταν συνεχεια και η αληθεια ειναι οτι ειμαι ανετη με τον υπνο της δεν με εχει κουρασει ποτε ως τωρα.

Δημητρα ασε και εμενα με πηρε μια φιλη να ερθουν αυριο , και βαριεμαιιιιι ασε που ολο το πρωι δεν θα εχω ρευμα .Εφτιαξα σημερα γλυκο και αυριο δεν ξερω τι θα τους μαγειρεψω ...δεν ξερω αν τρωνε και αυγα τηγανητα χαχαχααχαχα.

Εσυ τι θα τους φτιαξεις ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

σμουτσακι απο την μερα που γεννηθηκε ειναι μεσα στη γκρινια αυτο παιδι χωρις πλακα!μεχρι 3 μηνων περιπου εκλαιγε 20 ωρες το 24ωρο και κοιμοταν 5-6 το πρωι με 9-10!αυτες ηταν οι ωρες που ηρεμουσαμε.τις υπολοιπες 20 ωρες ηταν ΜΟΝΟ ΓΚΡΙΝΙΑ.το καλο ηταν οτι ειχε καλο ωραριο υπνου μετα τον τριτο μηνα.,κοιμοταν στο κρεβατι της 14 ωρες σερι κ την ταιζα 2 φορες στον υπνο !ε αργοτερα που μεγαλωσε κ αρχισε κ να μιλαει τα παντα ηταν με γκρινια!βγαιναμε βολτα εξω περιπου 1 ετων οταν ηταν και γκρινιαζε σε ολη τη διαδρομη!αγανακτουσαμε για να παμε καπου!ακομα κ τωρα αν παμε καπου η ραφαελα ΜΟΝΟ γκρινιαζει!πηγαμε τις προαλες πριν γεννησω σε μια πολη εδω κοντα 45 λεπτα πηγαινε ελα ο δρομος.μαζι με τους γονεις μου.αυτοι με το δικο τους αυτοκινητο εμεις με το δικο μας.ε λοιπον και οταν πηγαιναμε κ οταν γυρνουσαμε και εκει που πηγαμε η ραφαελα ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ.προσεξε δε μιλαω οτι εκλαιγε επειδη ειχε καποια ενοχληση.μιλαω για ΚΑΘΑΡΗ ΓΚΡΙΝΙΑ!για οποιονδηποτε λογο!

παραδειγμα!μπαινουμε σε ενα καφε ολοι μαζι.αρχιζει η ραφαελα γκρινια ''θελω εκεινο το γλυκοοοοοο ουαααα ουαααα το θελωωωωω'' λες και της ειπαμε ΟΧΙ!της το παραγγελνω.μεχρι να το φερουν ''που ειναι το γλυκοοοοο αντεεεεεε'' ποση ωρα!!ειχε κ δουλεια το μαγαζι κ ψιλοαργησανε.τελικα το φερανε και δε το εφαγε!!!!μια πηρουνια μονο!ε μεχρι να φυγουμε γκρινιαζε!μια ο αλεξ ταχα την ενοχλουσε!μια το ενα μια το αλλο!χτες παλι μολις ηρθε απο το σχολειο ετρεξε ο αλεξ να την αγκαλιασει γιατι την περιμενε πως κ πως για να παιξουν κ αυτη αρχισε να ουρλιαζει!ασε μεεεε !!!!μαμααααααα ο αλεξανδρος με ενοχλειιιιιι ουαααααα ουααααααααα ΠΑΛΙ ΓΚΡΙΝΙΑ με το που πατησε το ποδι της!

σημερα δεν αντεξα.την παιρνω στο δωματιο της καθομαστε μεσα κλεινω κ την πορτα και της λεω παρα πολυ αυστηρα ΔΕ ΘΑ ΑΝΕΧΤΩ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?με κοιτουσε ετσι:shock: την επομενη φορα της λεω που θα ερθεις απο το σχολειο κ θα κλαις κ θα γκρινιαζεις θα σε βαλω τιμωρια και θα σου κρυψω κ τα παιχνιδια!

ρε συ δε μπορω αλλο...οπως ειπες πολυ ασχημο πραγμα η γκρινια!μα τις καθημερινες που εχει σχολειο 5 ωρες καθε μερα εχω γκρινια ΣΕΡΙ!Α!κ το πρωι με το που ξυπναει ερχεται στην κρεβατοκαμαρα κ γκρινιαζει ''τι ρουχα θα φορεσωωωωωωωωω μαμααααααα τι ρουχα θα βαλωωωωω'' ΔΕ ΜΙΛΑΩ για σαββατοκυριακα που ειναι 12 ωρες γκρινια ΣΥΝΕΧΕΙΑ!ΕΛΕΟΣ!!!

Δήμητρα; έτσι ήμουν εγώ σήκωνα την πολυκατοικία στο πόδι, λέει η μάνα μου.ένα παιδί όλο παράπονο. τι; δεν μου πήρες αυτό που ήθελα; σκαστή στο κλάμα και την γκρίνια! Τώρα όμως είμαι ακριβώς το αντίθετο...δεν ξέρεις ποτέ τι ακριβώς θέλω...έγινα τόσο εγωίστρια που και ο άνδρας μου μού λεει "ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΘΕΣ!!!"...σου το λέω δηλαδή οτι αυτό μπορεί να γυρίσει και να κρατά χαρακτήρα η τσουράπω άν μεγαλώσει....ποτέ δεν ξέρεις!!!

εγω παλι αμα σου πω τι επαθα!ο εξυπνος ο αντρουλης μου καλεσε για φαγητο εναν συναδελφο του αυριο με τη γυναικα του και τα 2 τους παιδια ηλικιας 2.5 ετων και 5 μηνων κοριτσακια !κ μαλιστα επειδη αυτος δεν ειναι ελληνας αλλα ιρακινος (μαρεσει που με λενε κ ρατσιστρια στο αλλο φορουμ:rolleyes:) του υποσχεθηκε και παστιτσιο και καταιφι!!και γιατι χριστιανε μου του λεω δε το κανονισες δευτερα που εχεις κ ρεπο κ θα καθεσαι να εχεις τα παιδια να κανω με την ησυχια μου και φαι κ γλυκο!!!α δε το σκεφτηκα ετσι μου λεει:shock:ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!με ενα μωρο στο βυζι εγω αυριο θα μαγειρευω παστιτσια και γλυκα?και επειδη δε γινεται αυτο θα παω να τα κανω τωρα που εχω χρονο κ κοιμουνται ολα!παει η ηρεμια μου αποψε!εκανε φτερα!!!:evil:

Πλάκα κάνεις...να σου πώ γιαααα δείρτον....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

μαρσολανακι εγω ΜΙΣΩ το σιδερωμα!το μισω οπως ο διαολος το λιβανι:rolleyes: βγαζω φλυκταινες!:oops: και ευτυχως ο αντρας μου μου πηρε στεγωντηριο και γλυτωνω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!μονο τα σεντονια θελουν σιδερο και κανενα ρουχο που εχει υφασμα που τσαλακωνεται ευκολα.ολα τα αλλα αν τα διπλωσεις μολις βγουν ζεστα γινονται ολοισια!φανταζεσαι 5 ατομα τι σιδερο θα ειχα?και ο αντρας μου επειδη ειναι μαγειρας γινεται χαλια και αλλαζει 2 φορες την ημερα ρουχα!η ραφαελα στο σχολειο καθε μερα λερωνει τα ρουχα της η με χωματα η με μπογιες η με φαγητα και ο αλεξ εινα ολιγον εως πολυ...βρωμυλος.ειναι ικανος κ με νερο να κανει λεκε!ουτε να το σκεφτομαι!απολυμαινει κ τα μικροβια γιατι τα ζεματαει ολα!μονο τα μαλλινα δε βαζω μεσα γιατι θα γινουν χαλια:tongue:

εγω τελειωσα μολις.περιμενω να ψηθει το καταιφι σε λιγο ετοιμο θα ειναι κ μετα βαζω το παστιτσιο στο φουρνο!οριστε να σας κερασω:P

Συμφωνώ απολυτότατα για το στεγνωτηριο. όσες δεν έχετε όποτε μπορέσετε να πάρετε. Βάζω 6-7 πλυντήρια και σιδερώνω ούτε το μισό...άσε την απολύμανση που κάνει..εμείς κάναμε την κίνηση και το πήραμε και σώθηκα λέμε!!!έκανε ο Κωτσόβολος 20% έκπτωση σε τιμές μετρητοίς για τα στεγνωτήρια τον Οκτώβριο και "χτυπήσαμε" ένα ωραιότατο Bosch με 530 ευρωπούλια....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!

δημητρα χαρα στο κουραγιο σου που πρεπει να μαγειρεψεις και εχεις και 3 παιδια!!μου αρεσει που θελω να κανω και 2 και 3 παιδια!!εχω και σπαστο ωραριο!!πως θα τα καταφερω???θελω ομως πολυ...

pastakia και εγω δεν εχω στεγνωτηριο!!λες να παρω?????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Στεγνωτήριο ε;;;Εγώ αν είχα χώρο σίγουρα θα έπαιρνα αλλά δεν έχω πού να το βάλω...Όταν φτιάξουμε την καινούργια κουζίνα θα φροντίσω να βρω χώρο και γι αυτό εκεί.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Α Δήμητρα χαρά στο κουράγιο σου!!!!

Εγώ είχα επισκέψεις το προηγούμενο ΣΚ και παραγγείλαμε απέξω....Να δω πώς θα ετοιμάσω το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν που θα μαζευτούνε όλοι εδώ.....Το θέλω πολύ αλλά δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρω.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...