Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το συζητώ. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Για αυτό και δεν αλλάζω δουλειά κ υπομένω όλο αυτό που υπομένω. Αλλιώς θα έκανα κάτι άλλο για να διαφυλάξω τη ψυχολογική μου ηρεμία. Πιέζομαι εδώ , πιέζομαι κ στη προσωπική μου ζωή με τις εξωσωματικές. Εχω σκεφτεί άπειρες φορές να τα παρατήσω αλλά μετά θυμάμαι για τι προσπαθώ.

Πάνω από όλα η ψυχική μας ηρεμία. 

Για αυτό δεν έχω αλλάξει δουλειά... Παρόλο που τρέχω σαν τον Βέγγο γιατί είμαστε λίγα άτομα, οπότε το 8 ωρό είναι οριακό! Δεν κάνουμε ούτε διάλλειμα, ότι φάμε, πάνω στο γραφείο. Τέλος πάντων, παρόλα αυτά, είναι σαν να πηγαίνω για καφέ με φίλους. Γελάμε, πειραζόμαστε και έχουμε μιλήσει ανοιχτά για την εξωσωματική. Καμία μέρα που έλειψα δεν μου έβαλαν άδεια, κανένα δυβδόμαδο που έκατσα σπίτι και παρόλα αυτά με πλήρωναν κανονικότατα. Δηλαδή φαντάσου, μέσα σε ένα χρόνο έλειψα 2 φορές από 2 εβδομάδες και πήρα και 22 μέρες άδεια που δικαιούμαι, τους πίεζα να αφαιρεθούν από τις κανονικές μου και τίποτα. Και στην εγκυμοσύνη έκατσα 3 μήνες και εκεί , τίποτα δεν μου είπαν. με στήριξαν φουλ. και για να γυρίσω μετά την άδεια μητρότητας μου έκαναν πολύ καλή αύξηση. 

Οπότε ναι, η ψυχολογία παιζεί τρομερό ρόλο. Είχα μόνο την πίεση της εξωσωματικής! Καλή δύναμη θα ευχηθώ! είσαι τρομερά δυνατή! Σε θαυμάζω αλήθεια!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ναι οκ πριν την πρωτη χρηση αποστειρωνα και εγω πιατακια και μπιμπερο κ πιπιλες.μετα απλο πλυσιμο φτανει.οπως ειπε κ το ροζακι τα χερια τους θα αποστειρωνουμε?:tongue: εγω δε συλλεγω γαλα στο ψυγειο οποτε δε θα χρειαστει να το κανω.ας καταφερω να θηλασω εως κ 3 μηνες κ ευχαριστημενη θα ειμαι.εχω και τα αλλα 2 θηριακια και ετσι ο θηλασμος ειναι καπως δυσκολος.θα δουμε!οσο αντεξω!

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ δεν κατάφερα να θηλάσω ένα μωρό όχι να έχω και άλλα 2 που θέλουν το ένα και το άλλο στην ώρα τους.

είναι πάνω στην τρέλα τώρα και άντε να τα κουμαντάρεις.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

αλλά για την αποστείρωση που λέτε , ακόμα αποστειρώνεται ?

εμάς μας είπε τέρμα ο γιατρός

καλά παστάκια εσείς έχετε καιρό ακόμα

Ωχ, μην μου λέτε τέτοια!!!! Πωπω πόσο με έχει κουράσει αυτό το πράγμα!!!

ναι αυτή είναι η αλήθεια, άλλωστε από την στιγμή που αρχίζει το παιδί να πιάνει και να βάζει στο στόμα το χέρι του και ότι βρεθεί στα χέρια του τι αποστείρωση να κάνεις?

να αποστειρώνεις τα χέρια του ?

Ναι, ρε παιδιά..μην είμαστε και υπερβολικές..είπαμε να μην είναι τα παιδάκια σαν μερικών μανάδων που βρωμάνε και τις κοροϊδεύεις, αλλά να μην τα έχουμε και σε χρυσά κλουβιά...νομίζω κι εμένα από τον 4ο και μετά μου είχε πει..θα την ξαναρωτησω την Παρασκευή την ντοκτορ!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια, τωρα που ειδατε το προγραμμά μου, καταλαβαινετε γιατι πια εχω ψιλοχαθει κι εγω ε? Και ευτυχως μενω και κοντα στη δουλεια μου, οποτε και το πρωι ξυπναω νορμαλ ωρα, και το απογευμα προλαβαινω να την παρω. Βεβαια αν τυχει να φυγω 5 και 12 τρεχω σαν μουρλή να ανεβω τη μεσογειων, πολλες φορες και με 100. ποτε θα σκοτωθω δεν ξερω. Και το αλλο καλο ειναι οτι μπορει μεν απο γιαγιαδες να μην εχω βοηθεια, αλλα το γεγονος οτι ξερω οτι οποτε θελω να τους την αφησω για να βγω μπορω να το κανω, και στις δυο, ειναι πολυ μεγαλο αβανταζ, κυριως ψυχολογικο.

smouts πραγματικα μπραβο!!εγω εχω σπαστο ωραριο και απο τωρα σκεφτομαι πως θα τα καταφερω!!!θα γυρισω στην δουλεια 1 φλεβαρη

Κοιτα, σπαστό ωραριο δεν εχω δουλεψει ποτε, αλλα ειμαι της αποψης οτι ειναι δυσκολο για τη γυναικα το σπαστο.

εμάς δεν μπουσουλάει (αλλά υποθέτω ότι είναι κάπως νωρίς ακόμη) αλλά ούτε και γυρίζει από ανάσκελα μπρούμυτα που υποτίθεται ότι το κάνουν σε αυτήν την ηλικία... τι να πω κάθε μωράκι έχει το ρυθμό του και είναι σε στυλ "μη μου τους κύκλους ταρατε" :D

Εμείς είμαστε στη φάση που ξεκινήσαμε τη φρουτόκρεμα και δεν μπορώ να πω ότι διακρίνω ιδιαίτερο ενθουσιασμό ακόμη τουλάχιστον (είναι η 3η μέρα).

κι εμενα γυρω στους 7,5-8 μηνες γυρισε αναποδα, και φρουτοκρεμα, μετα απο ενα μηνα περιπου αρχισε να τρωει καλα.

καλά κάνεις σμουτς αρκεί να υπάρχει συνεργασία γενικά μεταξύ σας

ευτυχως υπαρχει συνεργασια μεταξύ μας, και οταν ειναι σπιτι μπορει να κανει τα παντα με το μωρο, πολλές φορες του την αφηνω και βγαινω. Αλλα ελα που ερχεται τοσο αργα σπιτι που τι βοήθεια να μου προσφερει κι αυτος?

Σμουτσάκι μπράβο για τις αντοχές σου! Τέτοιες μ$#@$κιες κάνουμε και μετά πονάνε μέσες, πόδια, σπασμένα νεύρα κτλ, αλλά άμα είσαι και μόνη σου τι να κάνεις;

Φαιράκι, από την ξένη γυναίκα, η γιαγιά ΟΟΟΟΟ,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ. Πάντως κι εσύ πολύ τρέξιμο ρε παιδί μου!!!Πωπω, εδώ Πάτρα ευτυχώς έχουμε μικρότερες αποστάσεις. υπομονή κορίτσια υπομονή....

ενταξει δεν κανω ταρζανιές, ενα φορτωμενο προγραμμα εχω απλα, αλλωστε εμενα η Ιλιανα δεν ειναι σε φαση αγκαλιών για να με κουραζει. ειναι σε φαση κηνυγητου. Και ευτυχως ειναι και ευκολο παιδι και στο φαι και στον υπνο, και δεν ειναι και γκρινιαρα, και λογω σταθμου κοιμαται και νωρις, οποτε παιρνω μια ανασα μετα. 19:30 ειναι στο κρεβατι της

ρε κορίτσια μου είπαν στο σούπερ ότι το προδερμ υγρό πιάτων αποσύρθηκε ?

εσείς με τι πλένεται τα μπιμπερό και όλα τα άλλα ?

τι να κάνω τι να πάρω τώρα ?

με απλο απορρυπαντικο πιατων, εγω τα βαζω και στο πληντυριο πια

Φαιρυ εγω απο το σταθμο ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

Η γνωμη μου γι αυτο που με ρωτησες, ειναι παιδικος σταθμος. Αν εξαιρεσεις το θεμα των ιωσεων, που αυτο το περνας την πρωτη χρονια (εγω που την πηγα περσυ 3 μηνες, ήταν μονο για 3 μηνες τα δυσκολα), για το παιδακι ειναι πολυ καλυτερα.

2η επιλογή γιαγια και 3η γυναικα ή αντίστροφα ανάλογα με τις προυποθεσεις.

Το προγραμμα της το εχουν αλλαξει απο θεμα ωραριου μονο αλλα αναγκαστικα ετσι πρεπει να γινει.

4Rnfp3.png

Smoutsaki μου να μην τρεχεις σε παρακαλω ...η Ηλιανα χρειαζεται την μανουλα της!!! Το λεω για να το ακουω και εγω , προχθες ετρεχα και λεω τι κανω η τρελη αμα παθω κατι το παιδακι μου ποιος θα το μεγαλωσει ....ω ναι κανω και τετοιες σκεψεις ...

Καλα ροζ μου θελω να παραγγειλω και ολο βαζεις ωραια καινουρια κομματια.Εχεις ωραιο γουστο και ιδεες .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γεια σας κοριτσια

και μας μας ειπε αποστειρωση τελος

προδερμ απορρυπαντικο για μωρα εχει το λητω ,εγω εκει το πηρα

ο γιατρος οταν του ειπα οτι πλενω τα μπιμπερο με κοινο απορρυπαντικο μου εβαλε τις φωνες,ενισχυω την πιθανοτητα αλλεργιων,ειπε...

εμεις κρεμα βανιλια το απογευμα,ξεκιναμε μολις κλεισει τον 6 μηνα,26/11/2010

και αλλαζουμε γαλα,φρισομελ.....

παω για αλλαγη πανας,χ@στηκε ο αρχηγος...ουφ

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Smoutsaki μου να μην τρεχεις σε παρακαλω ...η Ηλιανα χρειαζεται την μανουλα της!!! Το λεω για να το ακουω και εγω , προχθες ετρεχα και λεω τι κανω η τρελη αμα παθω κατι το παιδακι μου ποιος θα το μεγαλωσει ....ω ναι κανω και τετοιες σκεψεις ...

Καλα ροζ μου θελω να παραγγειλω και ολο βαζεις ωραια καινουρια κομματια.Εχεις ωραιο γουστο και ιδεες .

μωρε φαιρακυ μου, δεν τρεχω γιατι ειμαι μπαρμπαγκαζιάρης (που ειμαι και υπο κανονικές συνθήκες δηλαδη), αλλα αν αργησω να παω, με περιμένει το σχολικο εξω απο το σπιτι, και μαζι με αυτο και ποσα ακομα παιδακια. τι μου φταινε κι αυτα?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

χαχα εγώ να δεις τι παθαίνω όταν βλέπω κάτι και μπορώ να το φτιάξω

να φανταστείς ότι έχω πάρει επαγγελματική θήκη για τα κοσμήματα σαν αυτή που έχουν τα κοσμηματοπωλεία και σου δείχνουν αλυσίδες.

τα βελούδινα. γιατί πλέον δεν έχω χώρο να τα βάλω.

οι μπιζουτιέρες μου είναι φουλ. αφού κάθε φορά που πουλάω κάτι δεν χαίρομαι που το πούλησα , χαίρομαι που θα μείνει άδειος χώρος να φτιάξω κάτι άλλο. τέτοια μούρλα. :shock:

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ΟΥΦ!μολις εβαλα και τα 3 για υπνο!καλα η μπεμπα ετσι κιαλλιως κοιμαται 23 ωρες το 24ωρο:shock: ο αλεξ επεσε ξερος σε δευτερολεπτα και η τσουραπω ραφαελα κανει ναζια για να μη κοιμηθει.χτυπησε στο ποδι οχι τιποτα σπουδαιο αλλα ειναι μυγιαγκιχτη σα τον μπαμπα της.ενα χτυπηματακι ειναι ικανη να το κλαιει μερες:rolleyes: ηρθε κλαιγοντας στο σαλονι και ηθελε τσαι για να της περασει το ποδι:shock: μια δυο τρεις ε την τριτη της λεω γρηγορα στο κρεβατι κ μην ακουσω ΚΙΧ:oops: τωρα παλι σηκωθηκε και λεει ''θελω κακα!'' ελεος αυτο το παιδι με κουραζει απιστευτα.μολις γυρναει απο το σχολειο γκρινιαζει!ενω μεχρι τις 3 το μεσημερι εχει μια ησυχια το σπιτι παρολο που εχω τη μπεμπα κ τον αλεξ δε μου δημιουργουν προβλημα.ε μολις παταει το ποδι της αυτη η ραφαελα γινεται το σωσε πια!σημερα την ακουγα που εκλαιγε απο τις σκαλες καθως την ανεβαζε ο αντρας μου!θυμηθικε ξαφνηκα οτι θελει να παει σε σχολη χορου!:shock: εντωμεταξυ της λεω περισι που σε εστειλα σε σταματησα γιατι εκλαιγες!οχι λεει τωρα ειμαι μεγαλη θελω να παω χορο! αντε να την στειλω δεν εχω προβλημα.αλου ειναι το προβλημα!καθε τριτη στο σχολειο της πηγαινει μια μουσικος και κανανε γκρουπακι με 8 παιδια κ τους μαθαινει οργανα και τραγουδι κ η ραφαελα εχει ξετρελαθει!ελα ομως που και ο χορος κ η μουσικη ειναι την ιδια μερα και ωρα!κ της λεω διαλεξε η το ενα η το αλλο!γιατι ειναι την ιδια ωρα κ τα 2!εκει να δειτε ουρλιαχτο:evil:πρεπει τωρα εγω να ψαξω να βρω ΑΛΛΗ σχολη χορου που να ειναι αλλη μερα γιατι τα θελει κ τα 2 η κυρια καταλαβες?κ αυτη εδω με βολευε γιατι ηταν κοντα στο σπιτι!βεβαια ο αντρας μου θα την πηγαινοφερνει με το αυτοκινητο αλλα να μην ειναι κ στου διαολου τη μανα!τι αλλο θα μου κανει αυτο το παιδι δε ξερω!απο τις 3 το μεσημερι μεχρι τις 8 το βραδυ που θα πεσει για υπνο ειναι ΜΟΝΟ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΟΝΟ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΚΡΙΝΙΑ!οτι θελει το ζηταει γκρινιαζοντας!νερο θελει?γκρινιαζει για να το ζητησει!''θελω νεροοοοοοο ουααααααα :evil::evil:

τα νευρα μου...

Holy Diver

σμουτσακι απο την μερα που γεννηθηκε ειναι μεσα στη γκρινια αυτο παιδι χωρις πλακα!μεχρι 3 μηνων περιπου εκλαιγε 20 ωρες το 24ωρο και κοιμοταν 5-6 το πρωι με 9-10!αυτες ηταν οι ωρες που ηρεμουσαμε.τις υπολοιπες 20 ωρες ηταν ΜΟΝΟ ΓΚΡΙΝΙΑ.το καλο ηταν οτι ειχε καλο ωραριο υπνου μετα τον τριτο μηνα.,κοιμοταν στο κρεβατι της 14 ωρες σερι κ την ταιζα 2 φορες στον υπνο !ε αργοτερα που μεγαλωσε κ αρχισε κ να μιλαει τα παντα ηταν με γκρινια!βγαιναμε βολτα εξω περιπου 1 ετων οταν ηταν και γκρινιαζε σε ολη τη διαδρομη!αγανακτουσαμε για να παμε καπου!ακομα κ τωρα αν παμε καπου η ραφαελα ΜΟΝΟ γκρινιαζει!πηγαμε τις προαλες πριν γεννησω σε μια πολη εδω κοντα 45 λεπτα πηγαινε ελα ο δρομος.μαζι με τους γονεις μου.αυτοι με το δικο τους αυτοκινητο εμεις με το δικο μας.ε λοιπον και οταν πηγαιναμε κ οταν γυρνουσαμε και εκει που πηγαμε η ραφαελα ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ.προσεξε δε μιλαω οτι εκλαιγε επειδη ειχε καποια ενοχληση.μιλαω για ΚΑΘΑΡΗ ΓΚΡΙΝΙΑ!για οποιονδηποτε λογο!

παραδειγμα!μπαινουμε σε ενα καφε ολοι μαζι.αρχιζει η ραφαελα γκρινια ''θελω εκεινο το γλυκοοοοοο ουαααα ουαααα το θελωωωωω'' λες και της ειπαμε ΟΧΙ!της το παραγγελνω.μεχρι να το φερουν ''που ειναι το γλυκοοοοο αντεεεεεε'' ποση ωρα!!ειχε κ δουλεια το μαγαζι κ ψιλοαργησανε.τελικα το φερανε και δε το εφαγε!!!!μια πηρουνια μονο!ε μεχρι να φυγουμε γκρινιαζε!μια ο αλεξ ταχα την ενοχλουσε!μια το ενα μια το αλλο!χτες παλι μολις ηρθε απο το σχολειο ετρεξε ο αλεξ να την αγκαλιασει γιατι την περιμενε πως κ πως για να παιξουν κ αυτη αρχισε να ουρλιαζει!ασε μεεεε !!!!μαμααααααα ο αλεξανδρος με ενοχλειιιιιι ουαααααα ουααααααααα ΠΑΛΙ ΓΚΡΙΝΙΑ με το που πατησε το ποδι της!

σημερα δεν αντεξα.την παιρνω στο δωματιο της καθομαστε μεσα κλεινω κ την πορτα και της λεω παρα πολυ αυστηρα ΔΕ ΘΑ ΑΝΕΧΤΩ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?με κοιτουσε ετσι:shock: την επομενη φορα της λεω που θα ερθεις απο το σχολειο κ θα κλαις κ θα γκρινιαζεις θα σε βαλω τιμωρια και θα σου κρυψω κ τα παιχνιδια!

ρε συ δε μπορω αλλο...οπως ειπες πολυ ασχημο πραγμα η γκρινια!μα τις καθημερινες που εχει σχολειο 5 ωρες καθε μερα εχω γκρινια ΣΕΡΙ!Α!κ το πρωι με το που ξυπναει ερχεται στην κρεβατοκαμαρα κ γκρινιαζει ''τι ρουχα θα φορεσωωωωωωωωω μαμααααααα τι ρουχα θα βαλωωωωω'' ΔΕ ΜΙΛΑΩ για σαββατοκυριακα που ειναι 12 ωρες γκρινια ΣΥΝΕΧΕΙΑ!ΕΛΕΟΣ!!!

Holy Diver

ααα ενταξει, τρως καλα εσυ!!!!

Ο Αλεξ δεν της μοιαζει μαλλον ε;

Πάντως λενε οτι το παιδί δείχνει το χαρακτήρα του απο την πρωτη μερα που θα γεννηθει.

Εμενα ηταν πολύ ήρεμη, και ακομα ειναι. Την τρίτη μερα ακουσα το κλαμα της στο μαιευτηριο. Αφου θυμαμαι ειπα, αα ετσι κλαει; Αρα αφου εμενα δεν δειχνει μεχρι στιγμης σημαδια γκρίνιας, δεν φανταζομαι να μου το γυρισει στο μελλον;

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...