Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερες και απο μενα ...τι κανετε???που ειστε ολες???

καηκαμε..................:roll:

ευτυχως ειπαν απο αυριο θα ειναι καλητερα ο καιρος!!!

οχι τιποτα αλλο δεν μπορω να ξαναπαω για μπανακι....αν και περασα πολυ ομορφα αλλα εκανα τρεις ωρες να σηκωθω απο την ξαπλωστρα και αλλες τοσες να ξαπλωσω:lol::wink:!!

Πηγα στον doctor εχθες...ο μπεμπακος μου πηγε 3800...το ζουζουνελι μου μωλε!!!ο τραχηλος κλειστος και οπισθιος....που σημαινει πως αν δεν σπασουν τα νερακια .....συντομα...θα παμε για προκληση ή καισαρικη λογω του βαρους!!!θα δουμε μου ειπε την αλλη βδομαδα!!

αυτα.....εμενα βασικα δεν με ενοχλει η καισαρικη στο ακουσμα της αρκει να πανε ολα καλα Παναγιτσα μου!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημέρα βανιλίτσα μεγάλο παιδί ο μπεμπάκος σου άντε να βγει να ηρεμήσεις και εσύ.

σήμερα η θερμοκρασία είναι καλύτερη απο χθες άντε να δουμε

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημέρα μανούλες και εγκυούλες και από μένα! Ευτυχώς η ζέστη άρχισε να υποχωρεί...κάτι είναι κι αυτό! Πήγα χθες στον ντόκτορ. Το μπεμπε είναι 2650 και θα με ξαναδει το άλλο Σαββατο για να με εξετάσει και στον τράχηλο...Εχω μέλλον ακόμα...Κουράγιο Βανιλιτσα μου εσυ πλησιάζεις!!!!! Να πάνε όλα καλά μονο αυτό προσευχομαι!!!

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Αγγέλα μου,με το καλό κοριτσάκι μου!!Εμείς πήγαμε προχθές στο γιατρούλη μας!!Θα μας δει πάλι 1η Ιουλίου για να μας πει για τον τοκετό!!Άσε έχω αρχίσει και αγχώνομαι πολύ!!!Καλή δύναμη και σε σένα!!!

Διαφημίσεις

fairy εγώ ρώτησα στον οαεδ αν θα πάρω επίδομα απο τον εργοδότη και μου είπα να ρωτήσω την επιθεώρηση εργασίας και ότι είναι να πάρω απο τον οαεδ θα το πάρω

τώρα τι άλλα χρήματα λες εσύ ?

To χαρτι του οαεδ γραφει : εφοσον πηραν επιδομα κυοφοριας και λοχειας δικαιουνται και απο τον οαεδ συμπληρωματικο επιδομα .

Οταν θα παω να τα καταθεσω θα το δω .

Πολυ ζεστη κοριτσια εν το μεταξυ ολες γεννησαν και ολες εξαφανιστηκαν

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

fairy μου εγώ το πήρα το συμπληρωματικό επίδομα για να το πάρεις αυτό πρέπει να καταθέσεις στον οαεδ ένα χαρτί το οποίο το συμπληρώνει ο εργοδότης σου και αναφέρει το ποσό που παίρνεις για μισθό. από εκει ο οαεδ θα δει την διαφορά σε σχέση με αυτά που πήρες που είναι με βάση το βασικό μισθό. έτσι θα σου δώσει την διαφορά. εγώ πήρα 840 ευρώ. τώρα από που θα μάθω αν και πόσα θα πάρω για επίδομα αδείας ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μου φαίνεται ότι μόνο εγώ είμαι μόνιμος θαμώνας του φόρουμ. ή πολύ ήσυχος είναι ο μικρός μου ή επειδή δεν θηλάζω έχω χρόνο. τι να πω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σας κοριτσακια μου!!!!!!!

λοιπον εμεις πηγαμε στο γιατρο,ο μπεμπης μας εφτασε περιπου τα 1340 γρ...ο πλακουντας απ'οτι ειπε ο γιατρος ειναι grade 2 προς 3,οποτε απο βδομαδα θα κανουμε ενεσουλες κορτιζονης να ετοιμασουμε το μικρουλη γιατι μπορει να χρειαστει να τον βγαλουμε νωριτερα αν δουμε οτι σταματαει να παιρνει βαρος....παντως ο γιατρος ειπε θα το αφησουμε οσο περισσοτερο γινεται...

οσο για μενα πηρα μονο 1,5 κιλο αυτο το μηνα...οποτε ειμαι +11,5...ααα και μου ειπε οτι μπορω ενα παγωτακι ποτε ποτε...

πηγαμε και πηραμε και τα υπολοιπα πραγματακια του μπεμπη...και τα δικα μου για τη βαλιτσα(νυχτικακια εσωρουχακια)...τωρα μενει μονο η κουνια και το καροτσι....

αυτα τα νεα μας...ααα,την αλλη βδομαδα θα παμε για να ντοπλερ..θα με παρουν τηλ να μου πουν ποτε εχω ραντεβου

76IGp3.png

μου φαίνεται ότι μόνο εγώ είμαι μόνιμος θαμώνας του φόρουμ. ή πολύ ήσυχος είναι ο μικρός μου ή επειδή δεν θηλάζω έχω χρόνο. τι να πω.

κι εγω μονιμη θαμωνας ειμαι...απλα οταν μπαινω δεν πετυχαινω καμια σχεδον και σερφαρω και σε αλλα σαιτς!!!

Διαφημίσεις

Και εγω εδωωωωω .rose μου αμα μαθεις για πες μου και εμενα να ξερω .

HAPPY αντε κοπελα μου να μαθουμε νεακια απο το ντομπλερ σου .Ολα ετοιμα λοιπον εεε.

Κοριτσια ποτε θα βαφτησετε τα μωρακια σας ?

Και εγω εδωωωωω .rose μου αμα μαθεις για πες μου και εμενα να ξερω .

HAPPY αντε κοπελα μου να μαθουμε νεακια απο το ντομπλερ σου .Ολα ετοιμα λοιπον εεε.

Κοριτσια ποτε θα βαφτησετε τα μωρακια σας ?

εμεις μολις κλεισει χρονο!!!Ηθελα να την βαφτισω τον Σεπτεμβρη που θα ειναι 4 μηνων αλλα παντρευεται ο νονος της κι ετσι μεταφερουμε την βαφτιση για τον επομενο Μαιο-Ιουνιο...περπατωντας θα παει στην κολυμπηθρα χαχαχα:D:D

Πηγα και εκανα ενα μπανακι την μπεμπα και τον εαυτο μου ειχαμε γινει μουσκεμα.

happy το δωματιο πως το εκανες ? βαλε καμια φωτο να δουμε

Και εγω λεω του χρονου τα βαφτισια δεν προλαβαινω βρε κοριτσια για φετος , χειμωνα δεν θελω να τα κανω , για τωρα δεν εχω και κεφι να ασχοληθω θελω χρονο και ορεξη .Σκεφτομαι για του χρονου τον μαιο που θα κλεινει χρονο η μπεμπα , μηπως θα ειναι αργα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...