Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κορίτσια μου είπαν στο σούπερ ότι το προδερμ υγρό πιάτων αποσύρθηκε ?

εσείς με τι πλένεται τα μπιμπερό και όλα τα άλλα ?

τι να κάνω τι να πάρω τώρα ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

βάλε καμμιά φωνή...μην τρελαθείς κιόλας...έχουμε και τις ορμόνες μας τώρα κοπελιάαα!!!

εβγαλα και ηρεμησαν:rolleyes: ε μα ολη μερα ασχολουμαι και μολις με δουν να κατσω τοτε θα φαγωθουν!ελεος!

ρε κορίτσια μου είπαν στο σούπερ ότι το προδερμ υγρό πιάτων αποσύρθηκε ?

εσείς με τι πλένεται τα μπιμπερό και όλα τα άλλα ?

τι να κάνω τι να πάρω τώρα ?

ροζακι εγω τα μπιμπερο τα πλενω με το σαμπουαν του μωρου:rolleyes: κουφο ακουγεται αλλα δε μπορω να εμπιστευτω κατι αλλο.βαζω ομως πολυ λιγο σε ενα μπωλακι με νερο και εκει μεσα βουταω το βουρτσακι και τα πλενω.μετα τα ξεπλενω με ζεστο νερο και τελος τα αποστειρωνω.

Holy Diver

εγώ τα πλένω με υγρό πιάτων (ελάχιστο βέβαια). Είναι πολύ πολύ κακό;;;; Να αγχωθω;;;;; :shock: από τη στιγμή που μετά αποστειρώνονται δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα...

νομιζω οτι παιζει ρολο μονο οταν τα μπιμπερο ειναι πλαστικα.εγω εχω της αβεντ για το συμπληρωμα που της δεινω τα οποια βγαινουν μονο σε πλαστικο.

Holy Diver

Διαφημίσεις

κακό δεν είναι αλλά τα κλασικά απορρυπαντικά κάνουν αφρό πολύ και δεν ξεπλένονται εύκολα εγώ είχα βρει την υγειά μου με το προδερμ γιατί είναι για μωρά και δεν άφριζε πολύ. αλλά όταν πήγα να πάρω άλλο από το σούπερ μου λέει το απέσυραν και δεν ήρθε κάτι άλλο αντίστοιχο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ροζάκι εγώ τα πλένω με κοινό απορρυπαντικό πιάτων και αυτό όταν δεν βάζω πλυντήριο πιάτων, που το βάζω σχεδόν κάθε μέρα...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

θέλω να ψάξω και στον εφετ αλλά στο ιντερνετ που είδα γενικά δεν είδα καμιά αναφορά.

εμεις εδω εχουμε υγρο για μπιμπερο της ΝυΚ αλλα δε ξερω αν υπαρχει στην ελλαδα

Holy Diver

Διαφημίσεις

αλλά για την αποστείρωση που λέτε , ακόμα αποστειρώνεται ?

εμάς μας είπε τέρμα ο γιατρός

καλά παστάκια εσείς έχετε καιρό ακόμα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εγω μεχρι τον 4ο μηνα αποστειρωνα.ετσι κιαλλιως μετα πιανουν διαφορα κ τα βαζουν στο στομα.απλα τα επλενα με πολυ ζεστο νερο.και τα αντισωματα χρειαζονται χαχα

Holy Diver

ναι αυτή είναι η αλήθεια, άλλωστε από την στιγμή που αρχίζει το παιδί να πιάνει και να βάζει στο στόμα το χέρι του και ότι βρεθεί στα χέρια του τι αποστείρωση να κάνεις?

να αποστειρώνεις τα χέρια του ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

αποστειρώνω ακόμη τα μπιμπερο που βάζω το μητρικό γάλα γιατί η αποστείρωση βοηθάει στην καλύτερη συντήρηση του γάλακτος. Τα μπολάκια για τις κρέμες και τα κουτάλια τα αποστειρώνω πριν την πρώτη χρήση και μετά απλώς τα πλένω κι εγώ.

krEEp3.png

IjZep2.png

εμένα μου είπε ο γιατρός ότι δεν έχει νόημα πλέον η αποστείρωση από την στιγμή που βάζει κουτάλι στο στόμα του

τώρα τι να πεις, είναι και το πως αισθάνεται η κάθε μαμά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...