Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Τα 5ης μέρας μπαίνουν 5η μέρα και τα 6ης μπαίνουν 6η μέρα. Ή και λίγο αργότερα σε ώρες. Όχι νωρίτερα απ' όσο ξέρω. Τώρα τι έπαιξε με αυτό τον γιατρό.. δεν έχω καταλάβει!! 

Expand  

Προτιμούσε λέει να με πάει με τροποποιημένο κύκλο με προετοιμασία δλδ ενδομητρίου με φάρμακα (όχι φυσικά όπως ήμασταν μετά την ωοληψια) για να το βάλει 5η ημέρα. Κάπως τώρα μετράω τις μέρες που σου είπαν εσένα κ εμένα κ έχω καεί. Είναι κ αργά🤣 

Προσπαθησε να χαλαρώσεις! Μη κάνεις τα καλα τα δικά μου που κοιμήθηκα 2 ώρες πριν τη χοριακη. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα ελπίζω να τα κρατήσει για κανέναν χρόνο ακόμα

μετά θα γίνει άντρας, και άντρας μαγουλάς δεν λέει έτσι ?

Η Νεφελίτσα και ο Αντωνέλος θα είναι το τέλειο μαγουλοζεύγαρο χιχι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Εν το μεταξυ που λες για πιτζαμες , η μικρη επειδη βγαζει γαλατακι , δεν μας εχει αφησει πιτζαμα για πιτζαμα καθαρη , εχει τυχει να κυκλοφορω και εγω με σεξι νυχτικακι και φορμα απο κατω χαχαχαχα Ασε που πλεον σατεν δεν μπορω να βαλω , μια φορα πηγε να μου γλυστρησει απο την αγκαλια μου .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

χαχα ναι και εγώ έτσι την έπαθα

συνήθως με κάνει μούσκεμα όταν τον πλένω μετά τα κακά και της αφήνω στο μπάνιο

τα δικά του τα ρούχα 10 -10 τα πλένω

όλο μούσκεμα γίνεται από τα σάλια του και τα χέρια του

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ναι καλα για τις πιτζαμες με σταμπα γαλα επανω ξερω καλα:tongue: επισης ξερω και απο φορμες με σταμπα φτυσμενη φρουτοκρεμα:tongue:

ροζακι γιατι ρε συυυυ εμας μας αρεσετε με μαγουλα!πως αλλιως θα ονομαστουν και επισημως ''μαγουλοζευγαρο'':tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

ναι θα τα κρατήσουμε τα μάγουλα για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας

σήμερα ρε παιδιά ο μικρός κοιμάται απο τις 1:30

εγκλωβίστηκα με την βροχή είπα να τον κοιμίσω μέχρι να σταματησει και δεν ξυπνάει με τίποτα

εντωμεταξύ πεινάω αφάνταστα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εγω εκανα μπιφτεκια γεμιστα με τυρι και ρυζι.περιμενω να ερθει κ ο αντρας μου με τη μεγαλη απο τον παιδικο και να φαμε.καλα η ραφαελα δε ξερω αν φαει γιατι τρωει εκει αλλα θα το τσακισει το απογευμα!παω τωρα να δωσω στον αλεξ να φαει γιατι αν τρωμε ολοι μαζι κανει ολο χαζομαρες και δε τρωει τιποτα.ειναι και 12.5 κιλα μονο:confused: νομιζω οτι μεχρι να τελειωσει το λυκειο θα ειναι 12.5 κιλα!!!!:confused: παω να τον μπουκωσω και μετα σειρα εχει η μαγουλου!!!ενας ενας ολοι θα παρετε λεμε!:tongue: φιλακια!

Holy Diver

smouts ευχαριστώ πολύ :-P

rosebaby ο μικρός είναι 5 μηνών. Ο γιατρός είπε να ξεκινήσουμε φρουτόκρεμα και από το Σάββατο θα αρχίσουμε και ρυζάλευρο βανίλια το απόγευμα. Τώρα αν είναι νωρίς δεν ξέρω... από άλλες μαμάδες έχω ακούσει ότι ξεκίνησαν από τον 4ο από άλλες από τον 6ο. Φαίνεται ότι κάθε γιατρός λέει άλλα... τι να πω :confused:

krEEp3.png

IjZep2.png

άντε Δήμητρα μαγείρισσα ρίξε κανένα κιοφτέ και εδώ

στεφάν μου ξέρω πολλά μωράκια ξεκίνησαν από τον 5 ακόμα και απο τον 4

εμάς μας έδωσε ρυζάλευρο μόλις μπήκαμε τον 6 παρά κάτι μέρες δηλαδή γιατί ήταν το ραντεβού μας με τον γιατρό έτσι

ο κάθε γιατρός έχει την νοοτροπία του χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

έλα ήρθα!!!τι παίζει; όλα τα μωράκια στην πίστα

Σμουτσάκι μπράβο για τις αντοχές σου! Τέτοιες μ$#@$κιες κάνουμε και μετά πονάνε μέσες, πόδια, σπασμένα νεύρα κτλ, αλλά άμα είσαι και μόνη σου τι να κάνεις;

fairy baby είπε:

Παστακια εγω γυρναω αρχες μαρτιου ενα μαρτυριο θα ειναι για μενα ακομα και με το μειωμενο .Η πεθερα μου μενει μακρια απο μενα που σημαινει οτι θα βολταρω ολη την παραλιακη πρωι πρωι με κινηση και ολα αυτα (αφηστε που φοβαμαι την οδηγηση με το παιδι τετοιες αποστασεις) δηλαδη καμια 1 ωρα στο δρομο να παω και αλλη 1 να γυρισω , σε καλες των περιπτωσεων χωρις κινηση η διαδρομη να ειναι 40 λεπτα.

Φοβαμαι μην μου την χαλασει και η γιαγια της .

Τελικα η επιχειρηση (παω στο δωματιο μου) στευτηκε με επιτυχια !!! η μικρη κοιμαται χωρις παραπονο αλλα αμα της πεφτει η πιπιλα παω να της την βαλω .Εχθες πηγα δυο φορες και την μια κουτουλισα στον τοιχο χαχαχαχα , μπαμ ακουειο αντρας μου που γελαγε και αυτος αλλα και που τον ενοχλουν τα φωτακια και τα κλεινει .Του λεω για σηκω εσυ στο κατασκοταδο να σε δω !!!χαχαχα

Φαιράκι, από την ξένη γυναίκα, η γιαγιά ΟΟΟΟΟ,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ. Πάντως κι εσύ πολύ τρέξιμο ρε παιδί μου!!!Πωπω, εδώ Πάτρα ευτυχώς έχουμε μικρότερες αποστάσεις. υπομονή κορίτσια υπομονή....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Dimitra83 είπε:
εγω εκανα μπιφτεκια γεμιστα με τυρι και ρυζι.περιμενω να ερθει κ ο αντρας μου με τη μεγαλη απο τον παιδικο και να φαμε.καλα η ραφαελα δε ξερω αν φαει γιατι τρωει εκει αλλα θα το τσακισει το απογευμα!παω τωρα να δωσω στον αλεξ να φαει γιατι αν τρωμε ολοι μαζι κανει ολο χαζομαρες και δε τρωει τιποτα.ειναι και 12.5 κιλα μονο:confused: νομιζω οτι μεχρι να τελειωσει το λυκειο θα ειναι 12.5 κιλα!!!!:confused: παω να τον μπουκωσω και μετα σειρα εχει η μαγουλου!!!ενας ενας ολοι θα παρετε λεμε!:tongue: φιλακια!

:tongue::tongue::tongue: Που είσαι βρεεεε; Λές και βγάζεις συσσίτιο το λές!!!Πω πω!!Βάστα γερά μάναααααααααααα!!!

Ρε παιδιά ακούσατε αυτό με το καράβι που υπέστη ρήγμα λόγω της πρόσκρουσής του σε βράχο(Σαν την Στάη μιλάω); ήταν κι ο γαμπρός μου μέσα και μας είπε οτι τα πράγματα ήταν πιο σοβαρα από,τι τα παρουσιάσαν!!! Τι άνθρωποι αυτοί οι δημοσιογραφοι ρε παιδι μου! ότι θέλουν κάνουν.

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

pastakia ο βαθμός κατασκευής της πραγματικότητας από τα media είναι πολύ μεγαλύτερος απ' όσο μπορούμε να φανταστούμε. Αφού ακούς μερικές φορές κάποιες ιστορίες περι κατασκευασμένης πραγματικότητας και λες "Μα είναι δυνατόν;;;" Κι όμως είναι. Αχ αυτή η διαμεσολάβηση...

krEEp3.png

IjZep2.png

stefan είπε:
smouts ευχαριστώ πολύ :-P

rosebaby ο μικρός είναι 5 μηνών. Ο γιατρός είπε να ξεκινήσουμε φρουτόκρεμα και από το Σάββατο θα αρχίσουμε και ρυζάλευρο βανίλια το απόγευμα. Τώρα αν είναι νωρίς δεν ξέρω... από άλλες μαμάδες έχω ακούσει ότι ξεκίνησαν από τον 4ο από άλλες από τον 6ο. Φαίνεται ότι κάθε γιατρός λέει άλλα... τι να πω :confused:

εγω απο 4 μηνωντα ξεκινησα κρεμες και μετα σιγα σιγα φρουτα και φαγητα.καθενας με την τρελα του που λενε:rolleyes:

Holy Diver

γεια Στεφάν, σόρυ δεν σε καλωσόρισα!!!

Μωρέ ξύλο θέλουν , αλλά έτσι σκ@τ@ που τα έχουν κάνει κι αυτοί ποιος προλαβαίνει να ασχοληθεί μαζί τους!!!! Κάποτε ήταν αντικειμενικοί, τώρα ο γνωστός του γνωστού κτλ κτλ ...αλλά φταίμε κι εμείς, που παρακολουθούμε τις ειδήσεις από την τηλεόραση, γιατί αν ενημερωνόμαστε από internet (γνώμη μου τώρα ε;) που είναι πιο σφαιρικά τα πράγματα και μπορείς να αποκτήσεις κρίση (ποια είδηση είναι σωστή ποια όχι) θα σου έλεγα εγώ. Θα έβλεπαν και τα νουμεράκια τους να πέφτουν και θα μαζευαν λίγο τα λογάκια τους!!!Μα μου βγαίνει η Τρέμη τώρα που ο άνδρας της είναι ποποσ και βρακί με τους πολιτικούς...οτι και καλά τους κρίνει...ή ο άλλος ο αχώνευτος ο Πρετεντέρης....και οι περισσότεροι να σουπω....ο Οικονομέας το παιζει κουμουνιστής και δουλεύει σε άκρως καπιταλιστικό κανάλι ...έλα τώρα μην τρελαθούμε...όλοι μεταξύ τους είναι!!!Πώς αποσιώπησαν αυτό με τους μισθούς τωνυπαλλήλων της βουλής; ...σιχτιρ μεσημεριάτικο...συγχύστηκα!!!!:mad::-x:-x

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...