Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Σμουτς ηθελα να σε ρωτησω πως παει η ζωη με την δουλεια και το μωρο , κουραζεσαι πολυ ? σου λειπει η μικρη ? ποσες ωρες λειπεις ? εχεις δει διαφορα στην συμπεριφορα του παιδιου απο αποψη συνηθειων ? ποιος στο κραταει ? ουφ παρα πολλες ερωτησεις .

Φαιρούλα μου, η ζωή με τη δουλεια και το μωρο χωρις βοήθεια ειναι λιγο κουραστική, παιζει βεβαια ρολο και η δουλεια. Αν πχ εισαι σε κανα γραφειακι χαλαρα το 8ωρο σου, παλι καλα, αν εισαι γραμματέας στον Δ.Σ σε πολυεθνική οπως ειμαι εγω, ειναι ζορι γιατί ειμαι ολο το 8ωρο στην τσιτα. Ξυπναω το πρωι στις 7:15, ετοιμαζομαι, ετοιμαζω τη μικρη, την πηγαινω σταθμο, πιανω δουλεια στις 8:30 μεχρι τις 5, φευγω, παιρνω τη μικρη 5:30 (μου τη φερνουν σπιτι με το σχολικο), παιζουμε κανα 2-2,5 ωρες, μπανιο, φαί, ύπνος (ολα αυτα μονη μου), και μολις πεσει η μικρη αρχιζω να μαζεψω, να μαγειρεψω, να βαλω κανα πλυντηριο, στεγνωτηριο, να κανω ενα μπανιο.... ουφ και παει η μερα. Καπου εκει αναμεσα θα ερθει και ο νικος, θα του βαλω να φαει, θα πουμε δυο κουβεντες και αυτο ηταν. Αυριο παλι...

πώς σου φάνηκε?

νομιζω η μπανανα του τα εκανε ολο αυτο....

εννοειται η μπανανα του το εκανε ολο αυτο. Κι εμενα με την μπανανα ξεκινησαν τα προβληματα και η παιδιατρος μου αλλαξε τη δοσολογια και μου ειπε να της δινω μιση μπανανα καθε 2-3 μερες, και εφτιαξε το παιδακι.

Εγω με το φαγητο κοριτσια ξερετε τι έκανα? Αφου περασαμε το σταδιο της προσαρμογής, δηλ. 1-2 κουταλιες σημερα, 2-3 κουταλιες αυριο, και ειχαμε μπει στο τρωει κανονικά ενα μπωλ (απ' οτι και να ηταν αυτο, φρουτα, φαγητο) αν δεν ηθελε να φαει αλλο, δεν επεμενα, δεν τραγουδουσα, και την αφηνα με την μια κουταλια που ειχε φαει, δεν τις εδινα γαλα απο πισω. Πηγαιναμε κατευθειαν στο επομενο γευμα 3 ωρες μετα.

Σας πληροφορώ οτι το παιδι τρωει τα παντα, χωρις κανενα τραγουδακι ή παιχνιδάκι, χωρις τηλεορασεις κλπ (αλλο μεγα σφαλμα που κανουν οι γονεις), καθισμενη παντα στο καθισματακι της και οχι να την κυνηγαω γυρω γυρω, και νομιζω οτι επαιξε μεγαλο ρολο και αυτο.

κι επισης δωστε λιγο χρονο στα παιδια, ειναι μεγαλη αλλαγή το φαγητο γι αυτα μετα απο τοσους μηνες γαλα. Παντως το να μην τα μαθετε οτι αν δεν φας αυτό, υπαρχει εναλλακτική το γαλα, θα σας βοηθήσει.

Κι επισης, μια συβμουλη που μου ειχαν δωσει πριν γεννήσω, η ωρα του φαγητού είναι ώρα του φαγητού. Δεν παίζουμε, δεν βλεπουμε τηλεοραση, δεν τραγουδάμε, δεν εχουμε παιχνιδια. Μολις φαμε, ειναι ελευθερη να κανει οτι θελει.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια μου

σμουτς μου σε θαυμάζω ειλικρινά. αυτό παιδί μου δεν είναι πρόγραμμα αυτό είναι μαραθώνιος κάθε μέρα.

μπράβο σου και μπράβο σε όλες όσες έχουν τέτοιο πρόγραμμα. μην κοιτάτε εμένα το κοπρόσκυλο.

τώρα για την μπανάνα, ναι όντως πρέπει να έβαλε και αυτή το χέρι της και η αλλαγή της διατροφής. σήμερα πάντως τα κάναμε κανονικά χωρίς ζόρι και πρωι πρωί.

τώρα σχετικα με το αν πρέπει να επιμένουμε και εγώ αυτό λέω. όσο θέλει το παιδί.

την άλλη φορά λίγο παραπάνω

και ο γιατρός μου είπε όσο θέλει και μετά από 20 λεπτά γάλα αν πεινάει που είναι λογικό να πεινάει αφού δεν έφαγε.

20 λεπτά μετά για να μην συνδέσει στο μυαλό του οτι αφού δεν τρώω την μπανάνα μετά θα μου δώσουν γάλα οπότε δεν δίνω σημασία στην μπανάνα.

άκου λογική στα μικροσκοπικά τους μυαλουδάκια.

κατά τα άλλα όλα οκ

ησυχία, τάξη , ασφάλεια όλα ρολόι που λένε. Δόξα το Θεό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Φαιρούλα μου, η ζωή με τη δουλεια και το μωρο χωρις βοήθεια ειναι λιγο κουραστική, παιζει βεβαια ρολο και η δουλεια. Αν πχ εισαι σε κανα γραφειακι χαλαρα το 8ωρο σου, παλι καλα, αν εισαι γραμματέας στον Δ.Σ σε πολυεθνική οπως ειμαι εγω, ειναι ζορι γιατί ειμαι ολο το 8ωρο στην τσιτα. Ξυπναω το πρωι στις 7:15, ετοιμαζομαι, ετοιμαζω τη μικρη, την πηγαινω σταθμο, πιανω δουλεια στις 8:30 μεχρι τις 5, φευγω, παιρνω τη μικρη 5:30 (μου τη φερνουν σπιτι με το σχολικο), παιζουμε κανα 2-2,5 ωρες, μπανιο, φαί, ύπνος (ολα αυτα μονη μου), και μολις παιζει η μικρη αρχιζω να μαζεψω, να μαγειρεψω, να βαλω κανα πλυντηριο, στεγνωτηριο, να κανω ενα μπανιο.... ουφ και παει η μερα. Καπου εκει αναμεσα θα ερθει και ο νικος, θα του βαλω να φαει, θα πουμε δυο κουβεντες και αυτο ηταν. Αυριο παλι...

πώς σου φάνηκε?

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

αυτο παλι,που ενω εχεις ξεσκιστει ολη μερα,το βραδυ περιμενουν να τους σερβιρεις κιολας???? και ρωτανε ...τι εχεις?

τι να εχω κυριος,μια μερα,μια τρεχαλα....αυτο εχω

ουφφφφφφφ

και οταν σου λενε....βαριεμαι να σε βοηθησω στο μπανιο του παδιου?μονο το τηλεφωνο θελω να κραταει,για το ξεβγαλμα

τι να πω,τι να πω,τι να πω

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

γεια σας κορίτσια.! τι κάνετε;;; αχ πόσο μου έλειψε η παρέα... είμαι απαράδεκτη το ξέρω αλλά το καλοκαίρθ αποφάσισα να δώσω εξετάσεις για μεταπτυχιακό και διάβαζα (όταν ο μπέμπης κοιμόταν) Σεπτέμβρη ήταν οι γραπτές και οι προφορικές και μετά άρχισαν τα μαθήματα και πελάγωσα γιατί έπρεπε ξαφνικά να οργανώσω το χρόνο μου τελείως διαφορετικά απ΄ότι είχα συνηθίσει πριν το μικρό.! Δεν έμπαινα καν στο internet για καιρό... :-(:-(:-(:oops::oops::oops: Ελπίζω να είστε όλες πολύ πολύ καλά και τα μωράκια σας ακόμη καλύτερα και χαίρομαι πολύ που σας ξαναβρίσκω :-P

krEEp3.png

IjZep2.png

Διαφημίσεις

καλώς την στεφάν

χαράς το κουράγιο και εσένα

να ρωτήσω κάτι όλες, τα μωρά άρχισαν να μπουσουλάνε ?

γιατί εμένα αρνείται να κάνει έστω προσπάθεια, θέλει όρθιος σαν τον κόκορα και όταν τον ξαπλώνω δεν δίνει καμιά σημασία να φέρει καμιά τούμπα

μόνο δεξιά αριστερά να πιάσει παιχνίδια

τι είναι αυτό ? δεν θα έπρεπε να μπουσουλάει τώρα ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εμάς δεν μπουσουλάει (αλλά υποθέτω ότι είναι κάπως νωρίς ακόμη) αλλά ούτε και γυρίζει από ανάσκελα μπρούμυτα που υποτίθεται ότι το κάνουν σε αυτήν την ηλικία... τι να πω κάθε μωράκι έχει το ρυθμό του και είναι σε στυλ "μη μου τους κύκλους ταρατε" :D

Εμείς είμαστε στη φάση που ξεκινήσαμε τη φρουτόκρεμα και δεν μπορώ να πω ότι διακρίνω ιδιαίτερο ενθουσιασμό ακόμη τουλάχιστον (είναι η 3η μέρα).

krEEp3.png

IjZep2.png

ε μωρε, τι να τον κανω τον αντρα μου, το σερβιρισμα ειναι και το μονο πραγμα που κανω γι αυτον ολη τη μερα, και το απολαμβανει κι εκεινος. δεν θελω να τον παρατησω και τελειως

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Smouts μου οντως βαρυ προγραμμα , αχ τα σκεφτομαι και εγω και θελω να δω αν θα αντεξω .Εγω εχω σκοπο να παρω για ενα χρονο το μειωμενο να σχολαω δηλαδη στις 3 .Γιατι δεν ξερω και αν θα υπαρξει μετα απο δυο χρονια η εταιρεια μου με ολη αυτη την κριση .Ειναι χρηματοοικονομικα και ο τομεας αυτος ηδη εχει πληγει απο αυτη την κατασταση .Για να δουμε .

Απο τον παιδικο εισαι ευχαριστημενη? πιστευεις οτι καλυτερα να παει το παιδι παιδικο ή να μενει με γιαγια? της εχουν χαλασει το προγραμμα της? για πες μας πως ειναι .

Παστακια εγω γυρναω αρχες μαρτιου ενα μαρτυριο θα ειναι για μενα ακομα και με το μειωμενο .Η πεθερα μου μενει μακρια απο μενα που σημαινει οτι θα βολταρω ολη την παραλιακη πρωι πρωι με κινηση και ολα αυτα (αφηστε που φοβαμαι την οδηγηση με το παιδι τετοιες αποστασεις) δηλαδη καμια 1 ωρα στο δρομο να παω και αλλη 1 να γυρισω , σε καλες των περιπτωσεων χωρις κινηση η διαδρομη να ειναι 40 λεπτα.

Φοβαμαι μην μου την χαλασει και η γιαγια της .

Στεφαν μου μια χαρα , αργουν να μπουσουλησουν , οπως εγω που θελω να αρχισει να σηκωνεται χωρις καν καλα καλα να μπορει να καθεται .

Τελικα η επιχειρηση (παω στο δωματιο μου) στευτηκε με επιτυχια !!! η μικρη κοιμαται χωρις παραπονο αλλα αμα της πεφτει η πιπιλα παω να της την βαλω .Εχθες πηγα δυο φορες και την μια κουτουλισα στον τοιχο χαχαχαχα , μπαμ ακουειο αντρας μου που γελαγε και αυτος αλλα και που τον ενοχλουν τα φωτακια και τα κλεινει .Του λεω για σηκω εσυ στο κατασκοταδο να σε δω !!!χαχαχα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

τα μωρα γυρνανε απο μπρουμυτα ανασκελα και το αντιθετο γυρω στους 4 με 5 μηνες.τα δικα μου 4 μηνων αρχισανε.κ το σπαστικο ειναι οτι στην αρχη δε μπορουν να γυρισουν απο μονα τους ανασκελα και κλαινε να τα γυρισεις εσυ.κ μολις τα γυρνας στο καπακι γυριζουν παλι μπρουμυτα κ κλαινε να τα βαλεις παλι ανασκελα:shock: στεφαν οντως καθε μωρο εχει το δικο του ρυθμο.η κορη μου μπουσουλησε 7.5 μηνων και ο γιος μου 5,5:shock: δε τον προλαβαιναμε λεμε:rolleyes:

τι κανετε οι υπολοιπες?προβληματα δυσκοιλιοτητας διαβαζω:confused: μονο οταν αρχισετε τα φαγητα θα σωθητε.σουπιτσες και χορτοσουπες.να δινεται κ σκετο ζουμακι με ωμο ελαιολαδο μεσα ενδιαμεσα καθως τρωει για να ''λαδωσει'' το εντερο που λεμε και να τα κανουν με ευκολια:P

Holy Diver

χαχα φαιρυ μου με έκανες και γέλασα με την καρδιά μου

εγώ έχω πάρει από τα τζάμπο φακούς τετράγωνους μικρους

λαμπάκια δηλαδή που ανάβουν μόλις τα πατάς και δουλεύουν με μπαταρία ,τα πας όπου θέλεις. είναι τετράγωνο και έχει μέσα ένα στρόγγυλο που είναι οι λάμπες του. τις πατάς προς τα μέσα και ανάβει. τα έχω κατά βολευτεί. έχω παντού. στο δωμάτιο του στο δωμάτιο μας και μεσα στην ντουλάπα του

και όσο για το χτύπημα ένα έχω να πω, ένα βράδυ κάναμε μπάνιο το μωρό και ξεχάσαμε την πετσέτα στο σαλόνι στο καλοριφέρ

τρέχω να την πάρω σαν τρελή γιατί ο άντρας μου κρατούσε στα χέρια τον Αντώνη και πέφτω κάτω με εκκωφαντικό θόρυβο. Αλλού τα πόδια αλλού τα χέρια και φανταστείτε φορούσα νυχτικιά - νεγκλιζέ γιατί οι πιτζάμες μου ήταν για πλύσιμο.

φαντάζεστε εικόνα ? και το γελοίο φωνάζει ο άντρας μου απο μέσα - φέρε την πετσέτα και μην σκοτωθείς ?

τι του απαντάς ?

ακόμα γελάω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

χαχαχαχαχαχαχα rose σε φανταστηκα με το νεκλιζε και σωριασμενη χαχαχαχαχαχα.

Δημητρα εμενα με τα χιλια ζορια μου γυρναει ανασκελα ή μπρουμητα . Ειναι λιγο ψοφιμακι χαχαχα βαριεται και περιμενει εμενα .Αν και δεν της αρεσει καθολου το μπρουμητα .σημερα εγινε μαχη που δεν την γυρνουσα .

Παντως στο παρκο της γλυστραει και δεν μου καθεται καλα για παιχνιδι , εχει μαθει στα χερια κιολας .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

χαχα σου μιλάω για γελοία εικόνα ακόμα πονάει οι κοιλιά μου από το γέλιο κάθε φορά που το θυμάμαι σωριάζομαι στο γέλιο

φαίρυ και ο Αντώνης δεν γυρίζει , σπάνια να γυρίσει μόνος του

στο πάρκο παίζει ξαπλωμένος και μέχρι το πλάι ελάχιστες φορές έχει γυρίσει

κανονικά θα έπρεπε αλλά ίσως επειδή του αρέσει όρθιος να μην μπουσουλάει

ότι και να ναι αργά ή γρήγορα θα περπατήσει

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...