Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

χαχα μαρσολαν μου εγώ γέλασα πάντως μετά γιατι ήταν μια κατάσταση κωμικοτραγική

η πρώτη απόπειρα του ήταν σκληρά αλλά τα άλλα ήταν νορμαλ απλά ήταν πολλά μαζί και κοκκίνισε ο ποπός τους. λογικό φυσικά

λες αν δω οτι δεν κάνει κάθε μέρα να του δώσω λίγο χαμομήλι ?

αμάν και αυτός ο γιατρός γιατί δεν μου έδωσε αν και μου είπε ότι πιθανόν να έχει δυσκοιλιότητα αλλά δεν μου είπε τι να κάνω. χαμομήλι όταν λες το λουλουδάκι από το σούπερ έτσι ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χάλοου τσούπες!! Χάου αρ γιου...εγώ έβαλα τα 2 μου αγόρια για υπνο και να'μαι...ξύπνησα σήμερα στις 11.30!!! Πήρε ο μπαμπάς πάστας την 9μηνη άδεια από το δημόσιο, θα δουλέυει μόνο την μία δουλειά και μου έδωσε ρεπό σήμερα και βόλταρα με τον απόλυτο...χαζεψα κτλ κτλ....Εσείς τι κάνετε;

καλημερα!!!

pastakia εχω φρικαρει με αυτα που ακουσα!!απορω πως αντεχεις!!!

οσο αφορα τα μεταχειρισμενα εμενα η πεθερα μου ειναι της αποψης οτι δεν πρεπει να ξοδευουμε και οτι εχει αυτη πραγματα να μας δωσει!!γενικα με εχει φορτωσει με οτι αυτη δεν χρειαζεται γιατι εχουμε αρκετο χωρο στο σπιτι!!προχθες μου εφερε κατι για το τζακι που ειχε πανω χρυσα πομολα!!τρελαθηκα δεν ταιριαζει με τιποτα!!τα εφερα και υπουλα!!δεν τα ειδα παρα μονο το πρωι!!!θα τα πεταξω οπως ειναι!!!

Α!καλά!!!τι στο καλό; Σε κάθε σπίτι χορεύει η αμαρτία ρε γμτ!!! Στείλε τα όλα όπως είναι!!!Τι είσαστε εσείς χωματερή; σιχτιρ μεσημεριάτικο!!!

Ακου'κει,λές κι είσαστε τίποτα άποροι(όχι οτι έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους, αντίθετα) ....αλλά σχήμα λόγου...

φαιρυ η κοπέλα που γράφει στο μπλοκ είναι η evi κάτι τώρα έχει ένα νούμερο μετά δεν θυμάμαι ακριβώς

καλά δεν θα πιστέψετε τι κακά κάναμε σήμερα

το πρωί κάνει μια κουράδα να με το συμπάθιο δηλαδή και μετά από δύο ώρες κάνει ξανά μαζί με σπαρακτικό κλάμα γιατί ήθελε και άλλο και δεν μπορούσε με την πάνα γιατι είχε στουμπώσει. τον πάω στο μπάνιο να τον πλύνω και κάνει άλλες 3 φορές κακα΄στον νιπτήρα. δεν σας κάνω πλάκα κόντεψα να πεθάνω λέμε. καλά που ήταν και η αδερφή μου μαζί και με βοηθούσε αλλιώς την είχα βάψει. το καημένο είχε 3 μέρες να κάνει κακά και είχε φρικάρει. τι κλάμα έριξε το παιδί μου.

χα χα! κι εμείς κάναμε πολλά κακάκια σήμερα!! Θα το'χει η μέρα..θα είναι η μέρα της Βρεφικής Αφοδεύσεως!!!:-P:-P:-PΤι βλακείες λέω η μάνα!!!! Για πολύ κακάκια όμως... καταχεσ#@$#@με τον κόσμο!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Λοιπον εκπέμπω ΣΟΣ σε όποια μανούλα το κατέχει:

Είμαι βοηθ.λογιστού. Η άδεια του ικα τελείωσε 11/11 και ξεκίνησε η κανονικη μου άδεια που λήγει 22/12. Θα γυρίσω στην δουλειά(λογιστήριο->ισολογισμοί, τέλος χρόνου κτλ->όχι εγω, αλλά βοηθάω) στις 27/12. Το χάνω το επίδομα του ισολογισμού, μπουρούν να μου το φάνε ή επειδή θεωρητικά δουλευω από Νοέμβριο και αςείμαι σε άδεια το δικαιούμαι; ή και 27/12 που γυρνάω το δικαιούμαι; ή το χάνω;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

παστακια σορρυ αλλα εγω δε κατεχω απο τετοια.δε ζω ελλαδα οπως ξερεις..αλλα νομιζω οτι αν δουλευεις χωρις να ειναι δηλωμενο αρα λογικα θα το δικαιουσαι ε?μπορει να ειπα κ χαζομαρα δε ξερω:tongue:

Holy Diver

κατσε ρε συ. δεν κτλαβα, δουλεύω χωρίς να είναι δηλωμενο το ποιο; το παιδί; ή το οτι έλειπα....σόρυ εμπερδεύτην..

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

κατσε ρε συ. δεν κτλαβα, δουλεύω χωρίς να είναι δηλωμενο το ποιο; το παιδί; ή το οτι έλειπα....σόρυ εμπερδεύτην..

μαρη το οτι δουλευεις ειναι δηλωμενο?η στο ετσι δουλευεις?καταλαβες?:tongue:

Holy Diver

μαρη το οτι δουλευεις ειναι δηλωμενο?η στο ετσι δουλευεις?καταλαβες?:tongue:

εννοείται ρε...έτσι κι αλλιώς σε πολυεθνική δουλεύω δεν κάνουν χοντρές μλκιες αυτοί...τις κάνουν πιο ύπουλα....γι αυτό ρωτώ, γιατί με πήραν σημερα τηλ και εκεί που καίγονταν να γυρίσω τώρα μου λένε οτι υπάρχει εντολή να πάρουμε όλοι την άδεια του 2010 εώς και 31/12!!!...επιδή μας εξαγοράζουν κιόλας....τι ναπώ;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

εννοείται ρε...έτσι κι αλλιώς σε πολυεθνική δουλεύω δεν κάνουν χοντρές μλκιες αυτοί...τις κάνουν πιο ύπουλα....γι αυτό ρωτώ, γιατί με πήραν σημερα τηλ και εκεί που καίγονταν να γυρίσω τώρα μου λένε οτι υπάρχει εντολή να πάρουμε όλοι την άδεια του 2010 εώς και 31/12!!!...επιδή μας εξαγοράζουν κιόλας....τι ναπώ;

τοτε ρωτα αυτους δε θα ξερουν?:confused:

Holy Diver

κοριτσιααααα, η μπαρκουλίναααααα, χαχα, τι κάνετε?

rosebaby??ποια σελιδα ειναι στο facebook με τα κοσμηματα???στειλτην

λετακι εχεις facebook? στειλε μου αν θελεις πμ να γινουμε φιλες κι απο εκει.

Τωρα χαζη ερωτηση αλλα εχω μπερδευτει με το ποια ειναι αυτη που γραφει αυτα τα υπεροχα στο blog της.Δεν θυμαμαι ποια ειναι εδω μεσα !

είναι η Evi26, κι εμενα μ αρεσει το blog της. χαρας το κουραγιο της και που βρισκει το χρονο αναρωτιεμαι

αχ βρε ροουζ, μακαρι να ειχα κι εγω μια εστω μικρη, τοση δα, βοηθεια... Μακρυα απο γονεις, η μικρη παιδικο, τρεχω με τη ψυχη στο στομα να προλαβω καθε απογευμα το σχολικο, φαγητο απο πουθενα, ο νικος καθε μερα ερχεται κατα τις 8-8:30-9, τη μικρη σχεδον ποτε δεν την προλαβαινει, βοηθεια με το σπιτι και με το παιδί καμια...

Καλα που εχουμε κι αυτη την ερμη την κοπελα που μας βοηθαει με τις δουλειες του σπιτιου καθε εβδομαδα, και δεν εχω και σιδερο...

4Rnfp3.png

μαρή; άν ρωτήσω αυτούς θα μου πουν τα δικά τους, γιατί βρίσκουν πολλά παραθυράκια και αν δεν ξέρεις σου την φέρνουν στριφογυριστά....γιάυτό ρωτνάω....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

μπαρκουλίνα Γιώτα σε καταλαβαίνω είναι το καλύτερο δώρο η έστω μικρή βοήθεια

άστα να πάνε, γιατί νομίζεις αγόρασα σπίτι δίπλα στην μάνα μου χαζή νομίζεις ήμουν

εντάξει θέλω να τους βλέπω κιόλας μην κρυβόμαστε αλλά και για βοήθεια

να φανταστείς δεν μαγειρεύω ποτέ, σπάνια ίσως

τρώω στην μάνα μου αφού είμαι εκεί από το μεσημέρι έως το απόγευμα.

οι γονείς μου μας βοηθάνε αφάνταστα και με το φαγητό κάθε μέρα που είναι ένα τεράστιο έξοδο.

παστάκια δεν ξέρω και εγώ να σου πω πάρε την επιθεώρηση εργασίας θα σου πουν ακριβώς.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σας κοριτσαρες μου. τι κάνετε??? ολες καλα, τα μπεμπεκια???

το μπουγκακι κανει ναπι τωρα και ο μπαμπας δεν εχει γυρισει και ετσι χαζευω λιγακι...εχω ενα τρελο πονο στην πλατη εδω και μερικες μερες οταν ξυπναω..δεν μπορω καν να αναπνευσω...αλλα θα επιβιωσω λέμε..!!!

Το μπουγκακι μου εντωμεταξυ μερικες μερες μου κανει ναζια με τις κρεμες πχ σημερα με την καμια δεν ηθελε να φαει ρυζαλευρο...τι τον παπαγαλο ειπαμε - τι το κουνελακι. αυτο το κουνελακι πια, τοοοοσο ξυλο θα μας μαζεψουν απο τη φιλοζωικη, :tongue:και τοσες τρυπες στο περιβολακι... λιγο εφαγε οταν χαζευε το σκυλο αλλα μετα φερμουαααααρ..

Εμενα υποτιθεται θα ξεκινησει και χορτοσουπα στις 20 του μηνα, εχει να πεσει φτυσιμο στη μαπα!!!

για πειτε νεακια???

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

ωχ μπουμπου μου σε καταλαβαινω και εγω εχω την εντυπωση οτι δεν θα της αρεσει να τρωει , θα μου βγαλει την ψυχη στο φαγητο .

Σμουτς ηθελα να σε ρωτησω πως παει η ζωη με την δουλεια και το μωρο , κουραζεσαι πολυ ? σου λειπει η μικρη ? ποσες ωρες λειπεις ? εχεις δει διαφορα στην συμπεριφορα του παιδιου απο αποψη συνηθειων ? ποιος στο κραταει ? ουφ παρα πολλες ερωτησεις .

Σημερα το κεφαλι μου εγινε καζανι πηγα για μαθημα αλλα πολυ το χαρηκα!!!

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...