Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από μένα...

Παστάκι μου γλυκό δεν έχω λόγια... ούτε σχόλια... απλά τα έχω παίξει με αυτά που διάβασα...

Ροζάκι μου πολύ μ'αρέσουν οι δημιουργίες σου... αλήθεια αν σου στειλω φώτο μ'ένα φόρεμα που έχω πάρει μπορείς να μου προτείνεις κάτι για σκουλαρίκι και βραχιόλι???

Εγω επιτέλους 'εστρωσα το σπίτι και πλέον θα χαλαρώσω και θα βολτάρω απίστευτα...:D:D:D

Φιλάκια σ'όλες και στα ποπουδάκια σας...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρσολαν δοκιμασε γιαουρτι.οχι απαυτα τα παιδικα γιατι ειναι τιγκα στη ζαχαρη.παρε βιολογικο.

ακτινιδιο δε κανει ακομα.κκ γενικα οτι εχει σπορακια μεσα οπως κ η φραουλα.μετα τους 9 μηνες θα δωσεις κ σιγα σιγα απο λιγο.φαγητα αρχισατε?πχ κοτοσουπες και τετοια?αυτα θα βοηθησουν.

Το σκεφτηκα και το γιαουρτι,να ριξω μεσα 1-2 κουταλιες μεγαλες...εννοειται παραδοσιακο!!!

οχι ακομη φαγητα...σε λιγο καιρο αρχιζουμε με λαχανικα!!

μηπως να αλλαξω και με βρωμη που και που αντι για ρυζι???

Δεν εχει τοσο γλουτενη..συστηνεται ακομη και σε αυτους που εχουν αλλεργια σε αυτην!!!

καλημερα!!!

pastakia εχω φρικαρει με αυτα που ακουσα!!απορω πως αντεχεις!!!

οσο αφορα τα μεταχειρισμενα εμενα η πεθερα μου ειναι της αποψης οτι δεν πρεπει να ξοδευουμε και οτι εχει αυτη πραγματα να μας δωσει!!γενικα με εχει φορτωσει με οτι αυτη δεν χρειαζεται γιατι εχουμε αρκετο χωρο στο σπιτι!!προχθες μου εφερε κατι για το τζακι που ειχε πανω χρυσα πομολα!!τρελαθηκα δεν ταιριαζει με τιποτα!!τα εφερα και υπουλα!!δεν τα ειδα παρα μονο το πρωι!!!θα τα πεταξω οπως ειναι!!!

rosebaby??ποια σελιδα ειναι στο facebook με τα κοσμηματα???στειλτην

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Το σκεφτηκα και το γιαουρτι,να ριξω μεσα 1-2 κουταλιες μεγαλες...εννοειται παραδοσιακο!!!

οχι ακομη φαγητα...σε λιγο καιρο αρχιζουμε με λαχανικα!!

μηπως να αλλαξω και με βρωμη που και που αντι για ρυζι???

Δεν εχει τοσο γλουτενη..συστηνεται ακομη και σε αυτους που εχουν αλλεργια σε αυτην!!!

δοκιμασε το και αυτο.αν κ δε το εχω δοκιμασει ποτε.α ρωτα τον γιατρο σου αν μπορεις να του δωσεις μαζι με τα φρουτα δαμασκηνο.εστω μισο.φερνει μια ευκολια:tongue: μπορεις να οτυ δοσεις δαμασκηνο με γιαουρτι.αλλα ρωτσ τον γιατρο αν κανει .εγω δαμασκηνο εδωσα 9 μηνων αλλα εντελως τυχαια.δε ξερω αν κανει στην ηλικια σας

Holy Diver

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

rosebaby??ποια σελιδα ειναι στο facebook με τα κοσμηματα???στειλτην

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1611526771063&set=a.1611523330977.2078447.1323070203&pid=31663183&id=1323070203#!/pages/Just-4-U-Handmade-Jewelry-Cheiropoieto-Kosmema/161677590533720

new περιμένω φωτό , τρελαίνομαι να δημιουργώ με βάση συγκεκριμένο ρούχο :-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

καλημέρα είπα ? δεν είπα ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

και εμάς μόνο ρυζάλευρο και μπανάνα-μήλο-αχλάδι σταδιακά ανά εβδομάδα μέχρι δηλαδή την επόμενη επίσκεψη. και ρυζάλευρο μου είπε σκέτο εντελώς χωρίς βανίλια και διάφορα

αλήθεια τι έγινε με την κρέμα έβαλες καθόλου γάλα ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ρε κοριτσια γιατι στην ελλαδα ολοι οι γιατροι αργουν να βαλουν τις στερεες:confused: εδω μολις κλεινουν κλεισουν τον 4ο ξεκινανε κρεμες και στον 5ο μπαινουν τα φαγητα.6 μηνων εδεινα μεχρι και κρεμμυδι:shock: βασικα εδεινα τα παντα εκτος απο ψαρι και αυγο.ψαρι ξεκινησα στους 7 μηνες και αυγο στους 9 .αλλα το αυγο θελει σιγα σιγα..δηλαδη μια κουταλια σημερα 2 κουταλιες 3 μερες μετα κλπ. και απο φρουτα μετα τον 7ο μηνα τα εδεινα ολα

Holy Diver

ρε κοριτσια γιατι στην ελλαδα ολοι οι γιατροι αργουν να βαλουν τις στερεες:confused: εδω μολις κλεινουν κλεισουν τον 4ο ξεκινανε κρεμες και στον 5ο μπαινουν τα φαγητα.6 μηνων εδεινα μεχρι και κρεμμυδι:shock: βασικα εδεινα τα παντα εκτος απο ψαρι και αυγο.ψαρι ξεκινησα στους 7 μηνες και αυγο στους 9 .αλλα το αυγο θελει σιγα σιγα..δηλαδη μια κουταλια σημερα 2 κουταλιες 3 μερες μετα κλπ. και απο φρουτα μετα τον 7ο μηνα τα εδεινα ολα

ελα μου ντε....και καλα ειναι υπερ του γαλατος!!!εδω τους επιασε να ειναι συνεπης!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Rose μου , καπως κατι πηγε να φαει με το γαλα της και την κρεμα .Σημερα πηρα να της δωσω την νεστλε που ειναι χωρις ζαχαρη , παλι με δυσκολια την εδωσα .

Αχ βρε κοριτσια τοσο δυσκολη στο φαγητο , γιατι δεν μου τρωει τι θα κανω? στεναχωριεμαι πολυ.

Τωρα χαζη ερωτηση αλλα εχω μπερδευτει με το ποια ειναι αυτη που γραφει αυτα τα υπεροχα στο blog της.Δεν θυμαμαι ποια ειναι εδω μεσα !

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

κοριτσακια μου γλυκά.......

μπουμπουκα μου εσυ!!!Μια χαρα τα καταφερνεις ολα!!

δοκιμασε το και αυτο.αν κ δε το εχω δοκιμασει ποτε.α ρωτα τον γιατρο σου αν μπορεις να του δωσεις μαζι με τα φρουτα δαμασκηνο.εστω μισο.φερνει μια ευκολια:tongue: μπορεις να οτυ δοσεις δαμασκηνο με γιαουρτι.αλλα ρωτσ τον γιατρο αν κανει .εγω δαμασκηνο εδωσα 9 μηνων αλλα εντελως τυχαια.δε ξερω αν κανει στην ηλικια σας

Δυστυχως,οχι ακομη δαμασκηνο!Σε λιγο καιρο!!Ροδι μου ειπε οΚ και μανγκο και αβοκαντο...πηρα σημερα θα τα αφησω να ωριμασουν λιγο και θα της δωσω!

Kοριτσια και μενα δεν μας εχει δωσει τιποτα αλλο εκτος απο κρεμα βανιλια !!
και εμάς μόνο ρυζάλευρο και μπανάνα-μήλο-αχλάδι σταδιακά ανά εβδομάδα μέχρι δηλαδή την επόμενη επίσκεψη. και ρυζάλευρο μου είπε σκέτο εντελώς χωρίς βανίλια και διάφορα

αλήθεια τι έγινε με την κρέμα έβαλες καθόλου γάλα ?

κι εμεις σκετο και δεν την πειραζει καθολου που το φτιαχνω εγω,ισα-ισα το χαρηκε κιολας!Αααα,σημερα το μηλο της το εβρασα λιγα λεπτακια να διασπαστει η πηκτινη που εχει ωστε να μην στουμπωνει το στομαχακι και το εντερακι και το ελυωσα με το πηρουνι.Ουτε μπλεντερ,ουτε τιποτε...εγινε τελειο.Το εφαγε ολο,ενα μηλο,ενταξει καναμε 10 ωρες κι ακουσαμε το bebe lilly διακοσιες φορες...αλλα το εφαγε!

ελα μου ντε....και καλα ειναι υπερ του γαλατος!!!εδω τους επιασε να ειναι συνεπης!!!!!!!!

και να ελεγα οτι ωθουν τις γυναικες να θηλαζουν...παει καλα!Ειναι υπερ των εταιρειων θα ελεγα!!!!!!

φαιρυ η κοπέλα που γράφει στο μπλοκ είναι η evi κάτι τώρα έχει ένα νούμερο μετά δεν θυμάμαι ακριβώς

καλά δεν θα πιστέψετε τι κακά κάναμε σήμερα

το πρωί κάνει μια κουράδα να με το συμπάθιο δηλαδή και μετά από δύο ώρες κάνει ξανά μαζί με σπαρακτικό κλάμα γιατί ήθελε και άλλο και δεν μπορούσε με την πάνα γιατι είχε στουμπώσει. τον πάω στο μπάνιο να τον πλύνω και κάνει άλλες 3 φορές κακα΄στον νιπτήρα. δεν σας κάνω πλάκα κόντεψα να πεθάνω λέμε. καλά που ήταν και η αδερφή μου μαζί και με βοηθούσε αλλιώς την είχα βάψει. το καημένο είχε 3 μέρες να κάνει κακά και είχε φρικάρει. τι κλάμα έριξε το παιδί μου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

φαιρυ η κοπέλα που γράφει στο μπλοκ είναι η evi κάτι τώρα έχει ένα νούμερο μετά δεν θυμάμαι ακριβώς

καλά δεν θα πιστέψετε τι κακά κάναμε σήμερα

το πρωί κάνει μια κουράδα να με το συμπάθιο δηλαδή και μετά από δύο ώρες κάνει ξανά μαζί με σπαρακτικό κλάμα γιατί ήθελε και άλλο και δεν μπορούσε με την πάνα γιατι είχε στουμπώσει. τον πάω στο μπάνιο να τον πλύνω και κάνει άλλες 3 φορές κακα΄στον νιπτήρα. δεν σας κάνω πλάκα κόντεψα να πεθάνω λέμε. καλά που ήταν και η αδερφή μου μαζί και με βοηθούσε αλλιώς την είχα βάψει. το καημένο είχε 3 μέρες να κάνει κακά και είχε φρικάρει. τι κλάμα έριξε το παιδί μου.

αχ βρε Ροζουλα...απο τη μια ηθελα να γελασω με την περιγραφη αλλα οσο σκεφτομουνα τον Αντωνακη να ποναει για να ενεργηθει τοσο στεναχωριομουνα!!

Ο καημενος ειχε 3 μερες να κανει κακα?????Γι αυτο πονεσε τοσο πολυ...Πως να τα βγαλει ολα μαζι το παιδι,δεν ειναι και νερουλα οπως πριν!

Ροουζ...αν δεις οτι ξανααργει βοηθα τον!Φτιαξε το γαλα του με χαμομηλι,τουλαχιστον να τα κανει λιγα-λιγα 'η εστω να μαλακωσει---δεν παθαινει τιποτε τωρα που μεγαλωσε!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...