Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

άσε χάπι μου κάθε βράδυ κάθομαι μέχρι το πρωί ξεχνιέμαι και ούτε καταλαβαίνω πως περνάει η ώρα

το κακό είναι ότι κάθε Σάββατο κατεβαίνω στο κέντρο και αγοράζω χάντρες και διάφορα για να χρησιμοποιώ. Έχω ξοδέψει μια μικρή περιουσία, γιαυτό λέω δεν πάει έτσι τι να τα κάνεις και τόσα. Βάλε τα για πούλημα και σε όποιον αρέσουν τα αγοράζει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έχουμε βγάλει 2 όταν ήμασταν 5 μηνών

τον προηγούμενο μήνα δηλαδή και τα δυο μαζί τα έβγαλε

το ένα το είδα 5μ και 1 ημέρα και το άλλο λίγο αργότερα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

άσε χάπι μου κάθε βράδυ κάθομαι μέχρι το πρωί ξεχνιέμαι και ούτε καταλαβαίνω πως περνάει η ώρα

το κακό είναι ότι κάθε Σάββατο κατεβαίνω στο κέντρο και αγοράζω χάντρες και διάφορα για να χρησιμοποιώ. Έχω ξοδέψει μια μικρή περιουσία, γιαυτό λέω δεν πάει έτσι τι να τα κάνεις και τόσα. Βάλε τα για πούλημα και σε όποιον αρέσουν τα αγοράζει.

καλες δουλειες λοιπον...καλα και πως την παλευεις με το μωρο την επομενη μερα,εχεις δυναμεις?

76IGp3.png

κάποιες φορές δεν την παλεύω η αλήθεια είναι αυτή αλλά επειδή κάθε μεσημέρι πάω στην μάνα μου να χαρούν τον μικρό ξεκουράζομαι, μέχρι το απόγευμα στις 5 που σχολάει ο άντρας μου και μας παίρνει. έχω βοήθεια και γιαυτό είμαι ξεκούραστη.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλο ειναι να εχεις καποιον δικο σου να σε βοηθαει....

μπραβο σου παντως εγω δεν εχω κουραγιο για πολλα πολλα,αφου θελω να ετοιμασω το σπιτι για τις γιορτες και σκεφτομαι πως θα τα καταφερω

76IGp3.png

Διαφημίσεις

αν έχεις ανθρώπους δικούς σου να σε βοηθάνε και να σε ξεκουράζουν μετά έχεις κουράγιο πίστεψε με. Αν όμως όλα περνάνε από τα χέρια σου που να το βρεις χάπι μου ?

εμένα με βοηθάει ο άντρας μου αφάνταστα στο σπίτι και με τον μικρό και τα μεσημέρια οι γονείς μου. οπότε υπάρχει χρόνος και να πάρω έναν υπνάκο το μεσημέρι και να κάνω το χόμπι μου. όσο ο Αντώνης είναι μικρός και δεν έχει πολλές απαιτήσεις και εγώ δεν δουλεύω γιατί μετά δεν το βλέπω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

σε καταλαβαίνω, γιαυτό σου λέω εγώ έχω βοήθεια αλλιώς δεν την πάλευα

εντάξει υπάρχουν πολλές μέρες που ο μικρός έχει ιδιαίτερη γκρίνια και θέλει αγκαλιά και παιχνίδια όλη μέρα. υπάρχουν μέρες που πέφτω σαν το τούβλο και δεν κουνάω πόδι. αλλά κάποιες από αυτές τις φορές παίρνω το πρωί τον μπαμπά μου που είναι συνταξιούχος και έρχεται το πρωί παίρνει τον μικρό και εγώ ρίχνω καμιά ώρα ύπνο παραπάνω. υπήρξαν μέρες που ο μικρός ξυπνούσε τα ξημερώματα και έκανε 2 ώρες να ξανακοιμηθεί και το πρωί από τις 7 στο πόδι. ε που να την παλέψω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

παστακια.....κρατιεμαι πραγματικα να μην σχολιασω και προσπερναω!!!!!!!!!!

Ας πουμε και κατι αλλο τωρα:Ερωτηση:

Πως ειναι το θεμα "κακα" των μωρων σας τωρα με τις στερεες????

Λοιπον,η Πηνελοπη σημερα ρε κοριτσια σφιγγοταν να κανει και εβαλε το παιδι μια στριγγλια λεμε...μου σπαραξε η καρδια!!!Τωρα πλεον τα κανει κανονικα,ανθρωπινα,κανονικα κουρ@@@κια και η καημενη πονεσε σε καποια προσπαθεια να βγει οτι ηταν να βγει!!!Το λυπηθηκα το κοριτσακι μου.

Ειναι η φαση που ακομη δεν εχουν μπει τα λαχανικα αλλα και τα φρουτα που τρωει προς το παρον ειναι μηλο,αχλαδι,μπανανα που ειναι γεματα πηκτινη:evil::evil::evil:

Κι ευτυχως που βαζω και λαδι αρκετο στο ρυζαλευρο!!

καθε δευτερη μερα θα της δινω λιγο χαμομηλακι μηπως την βοηθαει λεω!!

Τι αλλο να κανω???:confused::confused:

μαρσολαν δοκιμασε γιαουρτι.οχι απαυτα τα παιδικα γιατι ειναι τιγκα στη ζαχαρη.παρε βιολογικο.

ακτινιδιο να κανει αραγε να δωσουμε ή οχι ακομη??

δαμασκηνο η γιατρος ειπε οχι απο τωρα αλλα...τι αλλο φρουτο ειναι εποχης και βοηθα???

θα παρω και αβοκαντο,ελπιζω να μην στουμπωνει κι αυτο!!!!

ακτινιδιο δε κανει ακομα.κκ γενικα οτι εχει σπορακια μεσα οπως κ η φραουλα.μετα τους 9 μηνες θα δωσεις κ σιγα σιγα απο λιγο.φαγητα αρχισατε?πχ κοτοσουπες και τετοια?αυτα θα βοηθησουν.

Holy Diver

εμείς δεν αρχίσαμε ακόμα , και από κρέμα μόνο ρυζάλευρο επιτρέπεται

τον άλλο μήνα λογικά θα μας δώσει κάτι παραπάνω

ελπίζω η δυσκοιλιότητα να περάσει σύντομα γιατί καήκαμε

άσε που όταν κάνει μετά δεν θα προλαβαίνω να τα μαζεύω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

σε πειραζα βρε χαζο, δεν πιστευω να το πηρες σοβαρα, πλακα εκανα

ΟΚ μωρέ δεν θέλω να προσβαλλω άθελα μου καμμία σας...είμαι και σκατό όταν θέλω να προσβάλλω το κάνω τόσο χύμα...άστα μην τα συζητάς!!!άσχετο τέλος πάντων...χαίρομαι πάντως που είσαι ΟΚ....

Καληνύχτα κόρες θα τα πούμε φιλάκια σε Αντωνέλλο, Πηνελόπη, κτλ κτλ όσους έχουν μικρά μυτάκια!!!:-P:razz::-P

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...