Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

παστακια γραψτους ολους εκει που ξερεις και τερμα οι ευγενειες.εγω στη θεση σου θα απαντουσα ''εγω για το παιδι μου τα θελω ολα καινουρια και αποστειρωμενα .εσεις στα δικα σας παρτε κουρελια και βρωμιαρικα μπαααα''

αντε με τσατισες μεσημεριατικα ουφ!

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουουου να μαι και εγω ...ΚΑΛΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ??? ποια δεν βγαινει βολτα ???ααααααα για παρακαλω πολυ για παρτε τα μπεμπονια και βγεστε εξω ακομα εχει χαρα θεου μερες !!!Σε λιγο με τα μεγαλα κρυα θα μαστε ολες μεσα στα τζακακια μας και θα σας πω εγω.

Παστακια σε ποιον κανατε την εξωσωματικη?

Εμεις σκεφτομαστε να φυγουμε για χριστουγεννα αλλα εγω δεν ειμαι και πολυ ζεστη ρε γμτ.

Μαρσολαν σε βλεπω σουπερ ουαου δυναμικη , ευγε κοπελα μου !!!

παστακια τι τρελαινεσαι καλε και μενα θελαν να μου δωσουν μεταχειρισμενα αλλα τους εγραψα εντελως και αγορασα τα πιο ακριβα !!!!Ετσι γιατι με νευριασαν ωωωω αντε απο κει . Ενα παιδι το εχω σιγα μην το ντυνω με τα ξενα , εχω δικη μου αποψη και γουστο , θα βαλει το παιδι μου αλλης ρουχα .Δεν ξερω αν ειμαι εντος θεματος αλλα κατι ειδα για δανεικα ρουχα και φορτωσα !!!!

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γεια σας κοριτσια,εδω ειμαι παλι

το πρωι σας αφησα απροσδοκητα ,ειχα πελατη που εφυγε καλο μεσημερι

σμουτσακι...περαστικαααααα

μαρσολανακι,οντως ,ποτε θα τα παρω στο κρανιο ,οεο?

παστακι,γιατι τοσο θεμα γλυκια μου γιαυτο το παρισι?θελατε και πηγατε,ελεος...

αλλα τετοιοι ειναι ακομη και οι δικοι μας ανθρωποι....να φανταστεις,εμεις αγορασαμε ολοκληρο εξοχικο και σκεφτομασταν πως θα το πουμε στην οικογενεια του αντρα μου,γιατι ειναι ολοι τους πολυ ζηλιαριδες,η αδελφη του,ποποποπο,η μανα του,ακομη χειροτερη και ο πατερας του θεωρει οτι πρεπει τα χρηματα που βγαζουμε απο την κοινη μας δουλεια να τα ριξει στο να επισκευασει το πατρικο σπιτι του πατερα του,δηλαδη του παππου του αντρα μου,σε ενα βουνο ,τερμα θεου,για να μπορουν ,ΕΚΕΙΝΟΙ ,να πηγαινουν και να καθονται,ΚΑΛΟ????

και ετσι μαρσολανακι,τα πηρα κι εγω στο κρανιο,και ειπα,ε οχι,ρε παιδια,τα χρηματα που βγαλαμε,με πονο πλατης και ψυχης να τα ριξω εκει,και τον επεισα για το εξοχικο,αλλα,στα σιωπηλα ολα,ρε γ@μωτο,γιατι ολοι ζηλευουν ,συγγενεις και φιλοι

γιαυτο παστακι,μην τρελλαινεσαι με το ταξιδι σας,θελατε και πηγατε

και οταν σου λενε μπουρδες,να λες αντιστοιχα,με αυτο που ειπα εγω στην μανα μου,οταν πηγε να με κατευθυνει

οταν ζουσε η γιαγια μου και της εκανε το ιδιο,γυρναγε η μανα μου και της ελεγε,ευχαριστουμε για την βοηθεια...στο σπιτι σου τωρα....

πες και κανενα τετοιο...δεν βγαινει αλλιως

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

παστακια γραψτους ολους εκει που ξερεις και τερμα οι ευγενειες.εγω στη θεση σου θα απαντουσα ''εγω για το παιδι μου τα θελω ολα καινουρια και αποστειρωμενα .εσεις στα δικα σας παρτε κουρελια και βρωμιαρικα μπαααα''

αντε με τσατισες μεσημεριατικα ουφ!

άσε με μωρέ μην αρχίσω βραδυνιάτικοοοοοο!!!!

Παστακια σε ποιον κανατε την εξωσωματικη?

Εμεις σκεφτομαστε να φυγουμε για χριστουγεννα αλλα εγω δεν ειμαι και πολυ ζεστη ρε γμτ.

παστακια τι τρελαινεσαι καλε και μενα θελαν να μου δωσουν μεταχειρισμενα αλλα τους εγραψα εντελως και αγορασα τα πιο ακριβα !!!!Ετσι γιατι με νευριασαν ωωωω αντε απο κει . Ενα παιδι το εχω σιγα μην το ντυνω με τα ξενα , εχω δικη μου αποψη και γουστο , θα βαλει το παιδι μου αλλης ρουχα .Δεν ξερω αν ειμαι εντος θεματος αλλα κατι ειδα για δανεικα ρουχα και φορτωσα !!!!

φαιράκι την κάναμε στον Πάντο, την 1η που δεν πέτυχε μας την έκανε ο Πάντος άκου να δεις! Ενώ τη 2η μας την έκανε ένας νέος γιατρός που είχε εκεί μέσα στο ΓΕΝΝΕΣΙΣ που μου διαφευγει το όνομά του τώρα και πέτυχε!!!

όσο για τα Χριστούγεννα που λές, μαρί ξεκουνήσου και πήγαινε...εγώ δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου, αλλά κλείνουμε ισολογισμούς(:mad::-x:-x) και πρέπει να είμαι εδώ. Θα κοιτάξουμε μήπως με το μειωμένο κλέψουμε 4ημεράκι και γίνουμε πουλιάάάάά!!!Εγώ είμαι πολύ υπέρ στα ταξίδια ό,τι εποχη και να είναι...γιατί; Χριστούγεννα δεν ξανακάνεις σπίτι σου; θα μετακομίσεις; άντε πήγαινε εκεί να ξεσκάσετε που το σκέφτεσαι κιόλας...άντε πια!!!γκρρρρ (ξίνισα το παστάκι)

γεια σας κοριτσια,εδω ειμαι παλι

το πρωι σας αφησα απροσδοκητα ,ειχα πελατη που εφυγε καλο μεσημερι

σμουτσακι...περαστικαααααα

μαρσολανακι,οντως ,ποτε θα τα παρω στο κρανιο ,οεο?

παστακι,γιατι τοσο θεμα γλυκια μου γιαυτο το παρισι?θελατε και πηγατε,ελεος...

αλλα τετοιοι ειναι ακομη και οι δικοι μας ανθρωποι....να φανταστεις,εμεις αγορασαμε ολοκληρο εξοχικο και σκεφτομασταν πως θα το πουμε στην οικογενεια του αντρα μου,γιατι ειναι ολοι τους πολυ ζηλιαριδες,η αδελφη του,ποποποπο,η μανα του,ακομη χειροτερη και ο πατερας του θεωρει οτι πρεπει τα χρηματα που βγαζουμε απο την κοινη μας δουλεια να τα ριξει στο να επισκευασει το πατρικο σπιτι του πατερα του,δηλαδη του παππου του αντρα μου,σε ενα βουνο ,τερμα θεου,για να μπορουν ,ΕΚΕΙΝΟΙ ,να πηγαινουν και να καθονται,ΚΑΛΟ????

και ετσι μαρσολανακι,τα πηρα κι εγω στο κρανιο,και ειπα,ε οχι,ρε παιδια,τα χρηματα που βγαλαμε,με πονο πλατης και ψυχης να τα ριξω εκει,και τον επεισα για το εξοχικο,αλλα,στα σιωπηλα ολα,ρε γ@μωτο,γιατι ολοι ζηλευουν ,συγγενεις και φιλοι

γιαυτο παστακι,μην τρελλαινεσαι με το ταξιδι σας,θελατε και πηγατε

και οταν σου λενε μπουρδες,να λες αντιστοιχα,με αυτο που ειπα εγω στην μανα μου,οταν πηγε να με κατευθυνει

οταν ζουσε η γιαγια μου και της εκανε το ιδιο,γυρναγε η μανα μου και της ελεγε,ευχαριστουμε για την βοηθεια...στο σπιτι σου τωρα....

πες και κανενα τετοιο...δεν βγαινει αλλιως

Κοπέλα μου εκεί που πήρες το εξοχικό σου και εγώ θα σε ζήλευα!!! άντε μωρέ....να είσαστε καλά να το χαίρεστε κοπέλα μου και χεσ#@$# τους όλους...τελικά το "τα εν οίκω μη εν δήμω" ΠΟΛΥ ΣΟΦΗ ΡΗΣΗ!!! εμείς δεν τους λέμε πια οτι κάναμε εκείνο κάναμε το άλλο.Απλά εκείνη την μέρα που γίνεται ή το αγοράζουμε ή το κάνουμε , το βλέπουν! Μέχρι και η μάνα μου κάτι θα πει γιατί έχει αδυναμία στην μεγάλη μου αδερφή που με τον γαμπρό μου τα έχουν κάνει σκατά με τα υπάρχοντά τους (είχαν σπίτι και τα έπαιξε στα χαρτιά αυτός και το έχασε τοσπίτι, αν είναιδυνατόν, και είναι στο νοίκι με 3 παιδιά τώρα!! πληρωμένο καινούριο το σπίτι και εμείς πήραμε στεγαστικό για 20 χρόνια!!!σε 13 χρόνια ξεχρεώνουμε) και στεναχωριέται οτι "μπράβο σου παιδάκι μου, αλλά και η αδερφή σου δυσκολεύεται!!!!" ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!! Λες και μας τα χαρίσανε!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

επαιξε το σπιτι στα χαρτια???:shock::shock::shock::shock: ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ:shock: καλα κ η μαμα σου τι στο λεει οτι μπραβο αλλα κ η αδερφη σου δυσκολευεται?να κοψεις απο το σπιτι σου να δωσεις εκει?ο καθενας το κουμαντο του κανει.να ειχε καποιο προβλημα υγειας τοτε οκ αλλα αν ο αντρας της ειναι μακακας σορρυ κιολας...τι φταις εσυ?α παστακι σημερα πολυ με συγχιζεις:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Ναι ρε μάγκα μου και η μάνα μου το περνάει οτι ατυχία τους έκατσε!!! Και δώστου δώρα στα παιδιά της, και όταν αυτός δεν έχει δουλειά (γιατί είναι οδηγος) δώστου αγορές από σούπερ μαρκετ, μανάβικα κτλ κτλ... εμίς έχουμε δυσκολευτεί πολύ (καλά όπως όλοι σας!) ειδικά στις αρχές αλλά δεν το ξέρανε ακριβώς, απλά με βλέπανε πολύ πιεσμένη και το υποθέτανε...η συγκεκριμένη αδερφή μου όλο κλαίγεται...και επειδή της έχει πάρει αυτός 2-3 αρωματα ακριβά το παιζει και καλά....ΔΗΛΑΔΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ....αλλά γι'αυτό λέω οτι ό,τι μακακίες κάνουμε φταίνε οι γονείς μας....να!τώρα η μάνα μου τους σιγοντάρει και μου το ρίχνει οτι "τι να κάνω ρε παιδάκι μου; κι αυτή παιδί μου είναι!" καλά δεν είπα να την αποκληρώσει, να την βάλει στην θέση της σαν μάνα που είναι της είπα. Τέέέλος πάντων....δεν λέω ρε παιδί μου , η μάνα μου τους βοηθάει όλους κόρες και γαμπρούς, απλά στην συγκεκριμένη αδερφή μου παραπάνω επειδή έχει 3 παιδιά! εντάξει δεν λέω να είναι καλά τα ανηψάκια μου, τα ΥΠΕΡΑΓΑΠΑΩ, αλλά μερικές φορές το βλέπεις οτι αυτοί οι 2 εκμεταλλεύονται αυτήτην κατάσταση......τι να πώ;τι να πώ;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

παστακι,τι δουλεια κανεις?μηπως ειμαστε συναδελφοι?

βοηθός λογιστού είμαι..άστα, εχω σταθερη δουλειά τα τελευταία 3 χρόνια και δουλεύω από 18...σκέψου..και είμαι 30!!!άστα ζόρι!!!συ κοπελιά; ίντα είναι η δουλειά σου;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

καταλαβαινω τι εννοεις παστακι μου.εχεις καποιο δικιο.δηλαδη αντι να την ξυπνησει να την ταρακουνησει την αφηνει να αποδεχεται απραγη αυτη την κατασταση.καλα αμα επαιζε ο αντρας μου το σπιτι στα χαρτια θα τον εστελνα στη μανα του.οχι να τον ειχα παρει παραμασχαλα και στο ενοικιο!!!αυτο δειχνει οτι δεν υπολογιζει ουτε τα παιδια ουτε τη γυναικα του!αρρωστια ειναι!

Holy Diver

δεν είναι αρρώστια ηλιθιότητα είναι...ΕΜΕΝΑ; ΘΑ ΜΟΥ ΕΧΑΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ; ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ(ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ (ΑΠΟ 24 ΧΡΟΝΩΝ!!) .....ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑς ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΜΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ.....ΠΟΥ ΘΑ ΖΟΥΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΟ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΠΕΡΑ;...σιχτιρ βραδυνιάτικο!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

καλα ρε παστακι συγνωμη κιολας αν γινομαι αδιακριτη αλλα η αδερφη σου πως το πηρε δηλαδη που εχασε ολοκληρο σπιτι στα χαρτια?δε μπορω να το διανοηθω να συμβει σε μενα κατι τετοιο!δε θα τον συγχωρουσα με τιποτα@κ μη μου πεις οτι το εκανε για τοκαλο των παιδιων...γιατι μονο το καλο τους δε θελει σαν πατερας για να τα αφησει χωρις σπιτι!εχω νευριασει παρα πολυ κ ας μη την ξερω την κοπελα.αλλα ο τυπος πρεπει να ειναι πολυ βλακας...

Holy Diver

η αδερφη μου με τα μυαλα που έχει...τέλος πάντων...αφού σου λέει ρε "εμένα δεν με νοιαζει αδερφή, τα παιδια του τα έχω ταισμένα, ντυμένα, αλλαγμενα, διαβασμένα...το μόνο που με νοιάζει είναι να φέρνει λεφτά στο σπίτι να τα βγάζουμε πέρα"...άκου μυαλά..έλα μωρε άν δεν συμπεθεριάζανε...και μιλάμε για αγάπη από μικρά ε; είναι μαζί από 16 χρονών.λύκεια, στρατούς κτλ κτλ μαζί...δεν θυμάμαι πόσες φορές πλήρωσε ο πατέρας μου για να δώσει Lower η αδερφή μου και αυτή τον χαβά της!!!Δεν λεω ρε παιδί μου αγαπιούνται πολύ, αλλά τα μυαλά πάνω από τον σκούφο!!!και έχει και 3 παιδιά. και να σκεφτείς το σπίτι τους το έφτιαξε ο πεθερός της, πουκαλός μακάκας κι αυτός, αυτός τους το πήρε, γιατί ξεπλήρωσε λέει τα χρέη του γαμπρού μου στα χαρτιά και αλλάξανε τους τίτλους. και προτίμησε να βγάλει 3 παιδάκια από το σπίτι τους (ο παππούς τώρα ε;) και δεν σκέφτηκε το παιδί του ή τα εγγόνια του να τα βρίσκανε αλλιώς..αλλά σκέψου τι μακάκας και ο γαμπρός μου και όσα λεφτά έχασε που το σπίτι ήταν 4 χρονών ολοκαινουριο σε πολύ καλή τοποθεσία των Πατρών, όχι ακριβή αλλά αναπτυσσόμενη.... Μπουρδ!#@$ η κατάσταση...χέσε μέσα...

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

παστακια.....κρατιεμαι πραγματικα να μην σχολιασω και προσπερναω!!!!!!!!!!

Ας πουμε και κατι αλλο τωρα:Ερωτηση:

Πως ειναι το θεμα "κακα" των μωρων σας τωρα με τις στερεες????

Λοιπον,η Πηνελοπη σημερα ρε κοριτσια σφιγγοταν να κανει και εβαλε το παιδι μια στριγγλια λεμε...μου σπαραξε η καρδια!!!Τωρα πλεον τα κανει κανονικα,ανθρωπινα,κανονικα κουρ@@@κια και η καημενη πονεσε σε καποια προσπαθεια να βγει οτι ηταν να βγει!!!Το λυπηθηκα το κοριτσακι μου.

Ειναι η φαση που ακομη δεν εχουν μπει τα λαχανικα αλλα και τα φρουτα που τρωει προς το παρον ειναι μηλο,αχλαδι,μπανανα που ειναι γεματα πηκτινη:evil::evil::evil:

Κι ευτυχως που βαζω και λαδι αρκετο στο ρυζαλευρο!!

καθε δευτερη μερα θα της δινω λιγο χαμομηλακι μηπως την βοηθαει λεω!!

Τι αλλο να κανω???:confused::confused:

υπαρχει και η μαμα γιωτα εδω, αλλα το αφηνω ασχολιαστο οτι δεν αναφερθην.

ετσι ειναι μαρσυ μου, αλλαζει η υφη πια, γινονται ανθρωπινα πια. και μενα το ειχε παθει αυτο που λες στις αρχες, αφου μια φορα, της τα εβγαλα εγω απο τον πωπο της, τοσο πολύ ειχε φρακαρει το μωρακι μου και σφαδαζε απο τον πονο.

προσπαθησε να την εχεις ορθια εκείνη την ωρα, να μην ειναι καθιστή και δυσκολευονται να βγουν ακομα περισσοτερο, μολις αρχισουν τα λαχανικα και ο χυμος πορτοκαλι και φυσικα το νερο, θα φτιαξει η κατασταση

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...