Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ναι ρε παιδιά, αλλά βρεθήκαν όλοι σε ένα τραπέζι και το είπαν και το κρατάνε τώρα όλοι οτι εγώ και ο πάστας είμαστε υπερβολικοί, γιατί πήραμε αποστειρωτη, υγραντήρα, καινούρια φορμάκια, ενω οι αδερφες μου είχαν πάρα πολλά να μας δώσουν και αφόρετα, γιατί ο πάστας τον παίρνει συνέχεια αγκαλιά κτλ κτλ ...πως να τους το κόψω, βαριέμαι συνέχεια να τους την λέω ή να χαμογελάω ευγενικά για να μην χεστ@#@@$με;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να τους απαντας ευγενικά και χωρις πολλα δραματα, οτι ο καθε γονιος αποφασιζει μονος του με τι τροπο θα μεγαλωσει το παιδι του κι εμεις εχουμε αποφασισει αυτόν τον τρόπο. Δουλειά σας απο εκει και περα.

4Rnfp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου,

πριν λιγο γυρισαμε απο βολτα με την μικρη,εχει πολυ καλο καιρο και εκμεταλλευομαστε την καθε ωρα γιατι εδω αμα αρχισει να βρεχει δεν σταματαει με τιποτε!!!!!!!!!!!

Να αρχισω λιγο με μια φωνη στα Παστακια(και στα δυο!!χεχε)

καλα παιδι μου...τι καθεσαι και σκας,εεεεε?????Γουσταρες καινουργιο αποστειρωτη για το αγορι σου???Μαγκια σου που τον πηρες!!!Ορεχτηκες καινουργια φορμακια για τον γουργουρη σου???Γουστο σου και καπελο σου!!!Δεν καταλαβα καλα,που το λεει οτι πρεπει σωνει και καλα να φορεσει τα ρουχα απο τα ξαδελφακια του ή να παρει τα συμπραγκαλακια απο τα ξαδελφακια και παει λεγοντας.

Αφου εσυ και ο αντρας σου θελατε καινουργια και μπορειτε και να τα αντεξετε οικονομικα,τι κολλημα εχουν οι αλλοι να σας κανουν οικονομια?????????

Επισης θα επιμεινω και θα σου πω να παιρνεις τον αντρακο σου μονη σου και να τον βγαζεις βολτα...δεν ειναι αναγκη να κατσεις σε καφε!!Παρτον στο χερι,και βολταρια με το καροτσι.Μην περιμενεις ποτε θα αδειασει ο αντρας σου!!!

Δεν καταλαβαινεις τι ψυχοθεραπεια ειναι αυτη λεμε!!!

Δεν θα παθει τιποτε το παιδι σου,ισα-ισα που μετα δεν θα το αναγνωριζεις!!

Τα παραπανω ισχυουν και για το καλο μας Ζουζουνακι!!

Το οποιο περιμενω πραγματικα ποτε θα μας πει οτι τα πηρε κρανιο και εξεραγη σαν βομβα!!!!

Ελεος πια,ο καθενας με το μακρυ και το κοντο.

Η Σμουτς ειπε κατι πολυ καλο παραπανω...Για ριξτε μια ματια!!

Επισης γνωμη μου παλι...γιατι να φυγει το παιδι απο κοντα σας εαν δεν νιωθετε ετοιμες???????Η μαμα δεν εχει συναισθηματα???Αφουγκραστειτε τα θελω σας και τα θελω του παιδιου σας.Εγω οπως εχω πει την μικρη θα την βαλω σε δικο της δωματιο μετα τον χρονο.Τωρα κοιμαται στην κουνια της στο δωματιο μας.Μερικες φορες ομως,οταν την νιωθω ανησυχη εξακολουθω να την παιρνω στο κρεββατι μαζι μου!!Σας πληροφορω οτι το παιδι μου κοιμαται πολυ-πολυ καλυτερα οταν ειναι μαζι μου,και επισης δεν εχει κανενα προβλημα να κοιμαται στην κουνια της!!!Βολευεται παντου:tongue:αφηστε που με το νυχτερινο γαλα εαν αναγκαζομουν να πηγαινω και σε αλλο δωματιο θα ειχα παραδωσει ηδη πνευμα!!!!!!

Κατα τα αλλα ολα καλα...σημερα φαγαμε ολη την μπανανα,yeeeeesssss!!Καναμε εναν αιωνα βεβαια αλλα.....στεφθηκε με επιτυχια!

Η Σμουτς ειπε κατι πολυ καλο παραπανω...Για ριξτε μια ματια!!

!

Το Σμουτς παρακαλώ, ειναι ουδετερο, δεν εναι ουτε θηλυκό ουτε αρσενικό το παρατσούκλι μου :D:D:D:D:D:D

Για τους φίλους Σμουτσάκι (και για τον αντρα μου βεβαια) που αν τον ακουσω να με φωνάζει Γιώτα ξαφνιάζομαι, και λεω ωωωπ, καποια μακακία εχω κάνει

4Rnfp3.png

Το Σμουτς παρακαλώ, ειναι ουδετερο, δεν εναι ουτε θηλυκό ουτε αρσενικό το παρατσούκλι μου :D:D:D:D:D:D

Για τους φίλους Σμουτσάκι (και για τον αντρα μου βεβαια) που αν τον ακουσω να με φωνάζει Γιώτα ξαφνιάζομαι, και λεω ωωωπ, καποια μακακία εχω κάνει

χαχα...το Σμουτσακι λοιπον from now on!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

χαχα! κάτι μου θυμίζει αυτό.....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

αααααααχχ..το πηραμε και το κομπλιμεντο μας!!χεχε!!

Θα αγορασω το besafe izi combi-rearward με isofix μεχρι 18 κιλα.Εννοειται οχι απο εδω γιατι ειναι στον θεο η τιμη του!!

Θα το παραγγειλω απο μερα σε μερα γιατι απο μια αλλη μαμα εμαθα οτι μεχρι 76 ποντους υψους τσιμα-τσιμα χωρανε στο ρεκαρο που εχουμε τωρα.Η μικρη ειναι 72 τωρα...εχουμε ενα πολυ μικρο περιθωριο γιατι με τα ρουχα η καημενη δεν χωραει και τελεια!!

καλησπέρα τσούπρες

μαρσολάν μου καλά τα λες, ο καθένας κοιτάει αυτό που είναι καλύτερο για τον ίδιο και το παιδί του. δεν υπάρχουν κανόνες σε όλα τα πράγματα. το κάθε παιδί είναι διαφορετικό και ο τρόπος που σκέφτεται η καθεμία είναι μοναδικός.

παστάκια μου να τους λες, όταν θα βάλεις το χέρι στη τσέπη και θα πληρώσεις τότε να κάνεις κουμάντο για το τι θα πάρω στο παιδί μου.

άντε γιατί το παρακάνουν όλοι έχουν άποψη από μακριά και στο τζάμπα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

ναι ρε παιδιά...κάνουν λες και μας τα πληρωνουν αυτοί!!!εν τω μεταξύ ο άνδρας μου διπλές δουλειές έτσι; ε κάναμε την 1η εξωσωμ και ενδιάμεσα στην 2η κάναμε σπερματεκχ και πήγαμε και Παρίσι(1η φορά εξωτερικό) για να ξεχαστώ και επειδή ήταν το όνειρό μου από μικρη. Και μετά από κανα 6άρι μήνες κάναμε την 2η εξωσωμ και έμεινα έγκυος! Και επειδή κάναμε τέτοια εγχειρήματα, δεν ξέρω ρε παιδί μου, όλο μας την λένε οτι είμαστε ψώνια και υπερβολικοί και "μμμ...τι να κάνουμε...εσείς και τα Παρίσια σας..." ...λές και ο πάστας που τον έχει φάει το τρέξιμο και η ορθοστασία δουλέυει από χόμπυ...εεε και το έχουν μεταφέρει και στο θέμα του παιδιού τώρα, οτι και καλά επειδή το είχαμε και λαχτάρα και επειδή μας θεωρούν και ψώνια οτι είμαστε υπερβολικοί.....τι να πω...και είναι δικοί μας άνθρωποι έτσι; τι να περιμένεις από ξένους...δηλαδή η μία αδερφή μου έχει κομπλεξαριστεί τόσο....και ξεχνάνε τότε που είμαστε 22χρονών και είχαμε μπει στα δάνεια μέχρι το λαιμό και με καλή συνεννοηση και νοικοκυρεμένς κινήσεις ανασάναμε!!!αν δεν χαίρονται οι δικοί σου και σου λένε μλκίες τι να περιμένεις από τους έξω;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Σμουτσακι,θελω να την κρατησω οσο γινεται πιο πολυ ωστε να κοιταει πισω και στην βαθμιδα 9-36 που να εχει και isofix αλλα και να κοιτα πισω δεν εχω βρει!!Οποτε besafeπου ειναι κορυφαιο μεχρι τα 4 χρονια και μετα βλεπουμε τι θα παρουμε!!!Εχω σκοπο να την εχω σε καθισματακια μεχρι το οριο υψους που λεει ο νομος,1.35 νομιζω!!

Παστακια μου,οσοι ειναι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια ξερουν!!Δεν το ξεραμε να καθομαστε και να τα κανουμε μασουρι και να εχουμε απωθημενα μια ζωη!!!

Δεν λεω...ενταξει,να προσεχουμε και λιγο βρε παιδι μου....δεν χρειαζονται και τρελλες εξτραβαγκαντζες αλλα ο καθενας βαζει τις προτεραιοτητες του,τερμα!!!

Εγω,ας πουμε,δεν ειχα κανεναν να μου δωσει τιποτε!!Ειμαι η πρωτη απο το σοι και την στενη οικογενεια που γεννησε...δεν εχω προβλημα να μου δινουν αλλα πχ.αν ο αποστειρωτης ή το καροτσι που θα μου προσεφεραν δεν μου αρεσαν δεν θα τα επαιρνα!!!

και ενταξει πες τον αποστειρωτη 6 μηνες θα τον χρησιμοποιησεις...αντε,τον δανειζεσαι και γλυτωνεις το εξοδο!!!Δεν δικαιουται το παιδακι σου ενα καροτσι της προκοπης????Η ενα καλο καθισματακι αυτοκινητου??

Εγω εκει ειναι που δεν δεχομαι πολλα πολλα!!!

Στα φορμακια-ρουχακια,αν ειναι σε καλη κατασταση δεν λεω οχι γιατι τα θεωρω αναλωσιμα!!!!

ναι μωρέ απλά την είδε ο πάστας "όχι, παλέψαμε για να κάνουμε παιδί..έχουμε φάει λεφτά σε μλκιες...χαλάλι του..θα του πάρω καινούρια"..να του χαλάσω χατήρι; όόόχι, στον πάστα δεν χαλάω χατήρι ο κόσμος να χαλάσει....και συμφωνώ με αυτό πουέκανε γιατί μετά θα λέγανε "Παρίσι πήγανε, αλλά το παιδί του δικού μου του παιδιού φορούσε ρούχα, που καινούρια ήταν βέβαια, αλλά δεν αγοράσανε!!!" ...άντε βρες άκρη...και μου λέει ο πάστας "τι να μας το χτυπάνε μετά, να τους κάνουμε και ξύπνιους να λέν οτι τους κατέβει;" είναι και ψιλο-εγωιστης..αλλά τελικά καλά κάνει, γιατί δεν δίνει δικαίωμα....

Ρε κορίτσια κάναμε της καβάνζτες μας αλλά με τις εξωσωμ και τα φάρμακα 2 χρόνια τώρα αφήστε τα, μιλάμε για πολλά λεφτά...είναι μην πέσεις στα χέρια των γυναικολόγων για τέτοια πράγματα..όχι οτι ο γιατρός μου είναι τίποτα μακάκας, αλλά είναι μούτρο όπως και να'χει.και το ΙΚΑ σου βγάζει την ψυχή και αργεί αρκετα γι'αυτό πήγαμε μόνοι μας ......δεν πειράζει όμως τουλάχιστον πιάσανε τόπο και οι 2+3 δουλειές που κάναμε και η στεναχώρια και το τρέξιμο και το άγχος!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ok, σωστή σκέψη, εξω ποσο το βρίσκεις το καθισματακι αν επιτρεπεται;

πως δεν επιτρεπεται....340 περιπου ευρω με τα μεταφορικα.Εδω το λιγοτερο 500...ααα,το βρηκα και σε ενα ελληνικο καταστημα στον Ναρλη σε προσφορα περιπου 320 ευρω αλλα δεν ξερω αν το εχει ακομη.Αν το εχει θα επικοινωνησω και θα το παρω απο εκει αλλιως pramworld.co.uk εγγυηση!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...