Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Winnie7 είπε:

Δεν μπορεί κανένας άλλος να μας καταλάβει ούτε οι άνθρωποι που μας έφεραν στο κόσμο. Συμπονούν & στεναχωριουνται αλλά δεν μπορούν να μπουν στα παπούτσια μας. Αυτό γίνεται μόνο αν περνάς την ίδια κατάσταση. 
      ο Μαντ***ης πως σου φάνηκε ; 

Μου φάνηκε πολύ καλο και επεξηγηματικό το προσωπικό. Αφιέρωσε χρόνο και αυτός και οι συνεργάτες του. Απλά γύρισε και μου είπε σε κάποια φάση « εγώ πιστεύω στην τύχη του πρωτάρη» και προτείνω ετ με την πρώτη ωοληψια και κάπως μου έκατσε άσχημα εμένα στο κεφάλι αυτό. Δε μου φάνηκε ιατρικό επιχείρημα για το πρόγραμμα που θα ακολουθούσαμε. Αλλα δε τον απαξιώνω καθόλου ως γιατρό. Εμένα δε μου έκανε κλικ.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

εγώ δεν περίμενα ότι ο καιρός θα ζεστάνει τόσο γρήγορα γιατί θυμάμαι από πέρυσι που τέτοιο καιρό ήταν η εβδομάδα του γάμου μας και έριχνε καρέκλες. όλος ο Ιούνης πέρυσι έτσι πήγε και δεν πήρα αμάνικα πολλά. μόνο 2-3 και τώρα πρέπει να πάρω. τα νουμεράκια παίζουν από μάρκα σε μάρκα. υπήρχαν κάποια που του ήταν μεγάλα και κάποια όχι. καλά τώρα του μπαίνουν όλα. αυτό το 0-3 είναι ουτοπικό. δεν υπάρχει περίπτωση να μπει ο μικρός σε αυτά μέχρι τον 3. τώρα είναι 37 ημερών και του είναι κουτί.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ δεν περίμενα ότι ο καιρός θα ζεστάνει τόσο γρήγορα γιατί θυμάμαι από πέρυσι που τέτοιο καιρό ήταν η εβδομάδα του γάμου μας και έριχνε καρέκλες. όλος ο Ιούνης πέρυσι έτσι πήγε και δεν πήρα αμάνικα πολλά. μόνο 2-3 και τώρα πρέπει να πάρω. τα νουμεράκια παίζουν από μάρκα σε μάρκα. υπήρχαν κάποια που του ήταν μεγάλα και κάποια όχι. καλά τώρα του μπαίνουν όλα. αυτό το 0-3 είναι ουτοπικό. δεν υπάρχει περίπτωση να μπει ο μικρός σε αυτά μέχρι τον 3. τώρα είναι 37 ημερών και του είναι κουτί.

τι να πω...κι εγω ετσι νομιζα..αλλα φαινεται η δικια μας παρολο που εχει μεγαλωσει και βαρυνει(την νιωθω ασηκωτη στο χερι μου οταν την ταιζω) ειναι ψηλολιγνη κι ακομη της κανουν ανετα τα φορμακια της!!!

οσο για τον παλιοκαιρο...ασχολιαστος!!!σημερα εδω εχει συννεφια,υγρασια,κουφοβραση...θα ριξει καμια γερη μπορα!!

μαρσολαν δεν είναι μόνο η ζέστη αυτή η υγρασία είναι η χειρότερη που πέφτει σαν πάχνει και κλείνει όλους τους πόρους του δέρματος. εγώ με την μέτρηση που έκανα χθες -δηλαδή ξέρω τα κιλά μου και μετά ανέβηκα ξανά με το μωρό αγκαλιά- ο μικρός έφτασε τα 5 κιλά. ασήκωτος όντως ειδικά όταν θέλω να τον πάρω από το λίκνο και είμαι σκισμένη. τα ρούχα του κάνουν ακόμα αλλά λέω δεν υπάρχει περίπτωση να του κάνουν μέχρι τον 3.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα κοριτσια ,τι κανετε με τα μπεμπακια σας??ζεσταινονται εεεε???αχου μωρε....

εμεις τιποτα ακομη!!σε αναμονη!!

πολυ ζεστη...χθες πηγα παραλια και ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μπηκα για κολυμπι!!!!Ηταν τελεια με την κοιλιτσα-κοιλαρα χιχιχιχι!!!

κανα νεο απο την Μαρα μας???

βρε κοριτσια ειναι φυσιολογικο που δεν εχω ακομη πονακια!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Βανιλίτσα μου πηγες και για μπανάκι ε? Κι εμένα έχουν αρχίσει και με πιάνουν τα νεύρα μου...από τη μια η ζέστη από την άλλη ο μπέμπης που δεν πολυκουνιέται...και ανησυχώ. Εσένα κουνιέται πολύ? Λες να τα επηρεάζει κι αυτά η ζέστη? Σήμερα το απόγευμα έχω γιατρό...ουτε εγώ ε΄χω πονάκια. Είχα πριν δυο βδομάδες αλλα ξαφνικά σταμάτησαν....

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια ,τι κανετε με τα μπεμπακια σας??ζεσταινονται εεεε???αχου μωρε....

εμεις τιποτα ακομη!!σε αναμονη!!

πολυ ζεστη...χθες πηγα παραλια και ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μπηκα για κολυμπι!!!!Ηταν τελεια με την κοιλιτσα-κοιλαρα χιχιχιχι!!!

κανα νεο απο την Μαρα μας???

βρε κοριτσια ειναι φυσιολογικο που δεν εχω ακομη πονακια!!

ναι βρε Βανιλιτσα μου...γιατι να ειναι αφυσικο???μια χαρουλα,αφου ολα ειναι καλα...σε καταλαβαινω ομως,θες τον μπεμπακο οσο γινεται πιο γρηγορα κοντα σου..κι αυτος σας κανει τον δυσκολο:D:D

ροουζ κι εγω που ζυγιστηκα με την μπεμπα αγκαλια στο 5κιλο την εβγαλα...την Δευτερα που θα παμε παιδιατρο θα ξερουμε επισημα!!!

Αγγελα μου πηγα για μπανακι ναι...μηπως δροσιστει το μπεμπακι και βγει αλλα τιποτα!!

μην ανησυχεις, εμενα δεν πολυκινειται πλεον δεν εχει χωρο ο καημενουλης μου, εχει παει 3500 κιλακια.

μονο αν τρωω κανα γλυκακι κατι γινεται:rolleyes:

αντε κοντευεις και συ...να δουμε ποτε θα γεννησουμε και οι τελευταιες!!!

κολπικο εχεις κανει???

αααα κοριτσια νομιζω πως καλοκαιριατικα και να περιμενουμε να σαραντησουμε...ειναι λιγο καταθλιπτικο!!!εμενα μου ειπε η μαια αλλα και ο παιδιατρος που τυχαινει να ειναι φιλος - πως 20 μερουλες ειναι μια χαρα!!!εξαλου τα μπεμπακια αερα θελουν και βολτουλα!!!δεν ειναι αναγκη να τα κλεινουμε σε καφε κτλ ...αλλα μια βολτα με το πορτ-μπεμπε και την κουνοπιεριτσα απο πανω τους επιβαλλεται μετα τις 7 με 8 το απογευματακι...ειδικα κοντα σε παραλια (λιμανακι) να αναπνεει και ιωδιο!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

κορίτσια μου λιώνω τι ζέστη είναι αυτή και άκουσα ότι απο παρασκευή πέφτει η θερμοκρασία αισθητά άντε να δούμε.

σκέφτομαι εσάς που είστε ακόμα έγκυες και τρελαίνομαι πως αντέχεται ?

ο τελευταίος μήνας είναι δύσκολος απο μόνος του φαντάσου με την ζέστη κιόλας.

κουράγιο τι άλλο να πω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γεια σας κοριτσια τι κανετε ? πολυ ζεστη εδω εβαλα αιρκοντισιον μεσα και μας ερχεται η δροσια αλλιως δεν παλευεται .

Ειδα που λετε για κορμακια , εγω κοριτσια μου πηρα απο τζαμπο τα περισσοτερα και τα εχω καταχαρει αφηστε που σε λιγο καιρο δεν θα της κανουν μονο που ολα τα κορμακια της δεν ειναι αμανικα αλλα με μανικακι γιατι της αρεσει να κοιμαται με τα χερια εξω (συνηθειες και του πατερα της ) απο mothercare εκανα αλλαγες και πηρα κορμακια για μεγαλυτερο μωρο δηλαδη απο 3 ως 6 μηνων ωστε να βγαλουμε με αυτα ολο τον χειμωνα αφου η φορμα τους ειναι καιμεγαλυτερη.

Παντως αλλαζουμε συχνα γιατι ιδρωνει συνεχεια.

rose εμαθες για του καλοκαιριου την αδεια ? Εγω ειδα στα χαρτια του οαεδ οτι δικαιουμαστε και κατι αλλα χρηματα θα παω να τα καταθεσω μες στην εβδομαδα οποτε θα δω τι θα γινει.

Εγκυουλες πως αντεχετε με την ζεστη , ηρωες!!!!αντε καλα γεννητουρια σας ευχομαι .

Διακοπες θα παει καμια σας?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλησπερα κοριτσακια μου,..κι εμενα η μπεμπα τις προηγουμενες δυο μερες ηταν πολυ ανησυχη..μαλλον απο την ζεστα αν καΙ νομιζω την ποναει και η κοιλια της..ολο σφιγγεται..ναι ρε κοριτσια κι εγω τωρα που ειναι μικρη νομιζω οτι δεν μπορουμε να παμε πουθενα..ολο κλαιει και θελει τα δικα της.σημερα παντως κοιμαται ολη μερα..μονο για γαλα ξυπναει..αχ τι με περιμενει το βραδυ..θα κλαιει και δεν θα την κολλαει υπνος..αχ εγω εχω και τα της επιχειρησης τα απογευματα..σε λιγο θα γυρισει ο αντρας μου και θα την κρατησουν με την μαμα μου..να κοψω καμια 50αρια τιμολογια..:roll::roll::roll::P:p:p

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

fairy εγώ ρώτησα στον οαεδ αν θα πάρω επίδομα απο τον εργοδότη και μου είπα να ρωτήσω την επιθεώρηση εργασίας και ότι είναι να πάρω απο τον οαεδ θα το πάρω

τώρα τι άλλα χρήματα λες εσύ ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κοριτσια μου....

μια ωρα ξαπλωσα και κολυμπησα στον ιδρωτα...ελεος!!!Ιδρωσα ακομη και στο προσωπο!!!

Φαιρυ,πολυ καλη επιλογη τα τζαμπο..κι εγω απο εκει θα παρω και χειμωνιατικα για να εχει να αλλαζει!!!!!

τωρα θα βγω να της αλλαξω κατι γουστοζικα μεν φορεματακια σε μεγαλο νουμερο δε,οποτε προτιμω να της παρω κατι σε χειμωνιατικο να φτουρησει!!

Πω-πω...ουτε να γραψω δεν μπορω!!!!Τα χω παιξει!!!

εγώ άναψα κλίμα γιατί δεν γινόταν

εμείς από δώρα όπως είπα δεν πήραμε τίποτα οπότε δεν υπάρχει και τίποτα να αλλάξω.

να ναι καλά η μάνα μου δηλαδή και η τσέπη μας

τέλος πάντων να μην επαναλαμβάνομαι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλησπερα,δεν αντεχω αλλο με τη ζεστη...το μεσημερι ειχα ανοιχτο το αρκουδισιον αλλα παρα ολα αυτα οταν σηκωθηκα εσταζα,ειναι παρα πολυ ζεστο το σπιτι μας...

να ρωτησω κατι ασχετο :σε λιγο καιρο θα παω να καταθεσω τα χαρτια για το επιδομα κυησεως...μετα,οταν γεννησω θα παω να καταθεσω τα χαρτια που θα παρω απο την κλινικη για το επιδομα της γεννας τοτε θα μου δωσουν μαζι και το επιδομα λοχεια???

και θα πρεπει να ξαναπερασω απο το κεντρο μανας και παιδιου ή τα παω κατευθειαν απο την κλινικη στο ικα της περιοχης????

76IGp3.png

χάπι μου θα πάρεις το επίδομα μαζί με το δεύτερο κομμάτι χρημάτων για τις 64 μέρες μετά την γέννα. δεν χρειάζεται να περάσεις από το κέντρο μάνας παιδιού. θα τα πάρεις από το ικα από τις παροχές εκεί που πήρες και τα άλλα. με την ίδια διαδικασία. θα καταθέσεις την ληξιαρχική γέννηση του παιδιού βέβαια. μπορείς να κάνεις μια εξουσιοδότηση στον άντρα σου να τα πάρει αυτός γιατί εσύ λογικά δεν θα μπορείς θα είσαι στην κλινική. την εξουσιοδότηση να την κάνεις κοντά στην ημερομηνία σου γιατί πρέπει να είναι πρόσφατη.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...