Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

και εγω ετσι αισθανομαι!!!

αλλα ακομα και τωρα νομιζω οτι δεν θα αλλαξει τιποτα!!!απο τον πονο η μαλλον απο το φοβο οτι θα πονεσω δεν αισθανομαι τιποτα!!!μαμησε τα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια μου!!!

ειδα οτι μιλουσα για το "αθλημα¨και εγω προβλημα βρε κοριτσια!!!ακομα ποναωωωω!!!!μαλλον πρεπει να γινεται πιο συχνα αλλα μονο που σκεφτομαι τον πονο δεν μπορω να λειτουργησω!!!

δημητρα ελπιζω να ηρεμησε λιγο ο αντρας σου!!!

περαστικα smouts μου!!!

εγω γεννησα με καισαρικη και φαντασου ποναω που να γεννουσα φυσιολογικα....

πρεπει να κανω κατι και να αλλαξω την κατασταση αλλα πως????

Καλήμέρααααααααααααααα...

Σμουτσάκι πώς είσαι;

Ρε κορίτσια κι εγώ με την αίσθηση οτι θα πονάω πολύ πω!!!! του σπαγα τα νέυρα του πάστα...όχι οτι μου έλεγε κάτι ο άνθρωπος, ίσα ίσα...ε και σιγά σιγά έκανα υπομονή, έκανε κι αυτός και σχεδόν κάθε δεύτερη μέρα που "αθλούμασταν"(:-P:-P:-P) ήρθε το θέμα στα ίσα του...τώρα πάμε για πρωταθλητισμό!!!φτου φτου μας!!!:-P:-P:-P:-P:-P:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλήμέρααααααααααααααα...

Σμουτσάκι πώς είσαι;

Ρε κορίτσια κι εγώ με την αίσθηση οτι θα πονάω πολύ πω!!!! του σπαγα τα νέυρα του πάστα...όχι οτι μου έλεγε κάτι ο άνθρωπος, ίσα ίσα...ε και σιγά σιγά έκανα υπομονή, έκανε κι αυτός και σχεδόν κάθε δεύτερη μέρα που "αθλούμασταν"(:-P:-P:-P) ήρθε το θέμα στα ίσα του...τώρα πάμε για πρωταθλητισμό!!!φτου φτου μας!!!:-P:-P:-P:-P:-P:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

λες αμα ξεκινησω μερα παρα μερα και εγω να αλλαξουν τα πραγματα???

αισθανομαι πολυ κουρασμενη νομιζω οτι δεν μπορω!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερα κοριτσια

να μαι κι εγω

ψιλοχαθηκα,πολυ δουλεια στο γραφειο και το μεσημεροαπογευμαβραδυ

ειμαι με το μικρο...οποτε....φουλ δουλεια

ο μπεμπης ειναι πολυ καλα,πηγαμε στον παιδιατρο την παρασκευη

εκανε 2η δοση πνευμονιοκοκκου,ειναι 7.500 και 65 ποντους,και σε μια εβδομαδα περιπου αρχιζουμε την κρεμουλα και νερο

αντε και βλεπουμε,γιατι μετα εχουμε φρουτοκρεμα και μετα κρεατοσουπα....οταν σημειωνα τις οδηγιες κοριτσια μου φανηκε θεικο το σταδιο με το γαλατακι μονο....ελπιζω να ειναι ευκολος με το φαγητο γιατι αλλιως....:(:(

εγω παλι...ετσι κι ετσι....ακομη να σχοληθω με τον εαυτο μου...μαλλια κτλ

επισης δεν εχω καμια διαθεση για διαιτα,αλλα και για το αλλο.....καθολου ομως

ουφ,τι θα κανω?

εντομεταξυ ενω οταν θελω να παω καπου με τον μπεμπη,αρχιζουν ολοι,που θα πας με το παιδι?

θα το βγαλεις εξω?

κι αν κρυωσει?

κι αν κολλησει κατι?

κι αν...κι αν....κι αν....

εχουν ηδη αρχισει να με ρωτανε τι θα κανουμε στις γιορτες...αφου ειναι τοσο δυσκολο να βγουμε για ενα ψωνιο,μια βολτα...γιατι ειναι πιο ευκολο,να παμε ταξιδι χριστουγεννιατικα?που πεφτουν και Σ/Κ?

τα νευρα μου..........

αυτα,ελπιζω να ειστε ολες καλα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

λες αμα ξεκινησω μερα παρα μερα και εγω να αλλαξουν τα πραγματα???

αισθανομαι πολυ κουρασμενη νομιζω οτι δεν μπορω!!!

όλες κουρασμλενες είμαστε...εμένα έχει κολικούληδες ο γουργουράκος και δεν με αφήνει να κάνω κιχ!!!αλλά επειδή έχω κι άλλο "παιδάκι" και το αγαπάω πολυ(οχι οτι εσείς δεν τον αγαπάτε τον δικό σας, απλά μιλάω για εμένα τωρα) και επειδή μου έχει λέιψει....τον έχω από κοντά:-P:-P:-P

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

να μαι κι εγω

ψιλοχαθηκα,πολυ δουλεια στο γραφειο και το μεσημεροαπογευμαβραδυ

ειμαι με το μικρο...οποτε....φουλ δουλεια

ο μπεμπης ειναι πολυ καλα,πηγαμε στον παιδιατρο την παρασκευη

εκανε 2η δοση πνευμονιοκοκκου,ειναι 7.500 και 65 ποντους,και σε μια εβδομαδα περιπου αρχιζουμε την κρεμουλα και νερο

αντε και βλεπουμε,γιατι μετα εχουμε φρουτοκρεμα και μετα κρεατοσουπα....οταν σημειωνα τις οδηγιες κοριτσια μου φανηκε θεικο το σταδιο με το γαλατακι μονο....ελπιζω να ειναι ευκολος με το φαγητο γιατι αλλιως....:(:(

εγω παλι...ετσι κι ετσι....ακομη να σχοληθω με τον εαυτο μου...μαλλια κτλ

επισης δεν εχω καμια διαθεση για διαιτα,αλλα και για το αλλο.....καθολου ομως

ουφ,τι θα κανω?

εντομεταξυ ενω οταν θελω να παω καπου με τον μπεμπη,αρχιζουν ολοι,που θα πας με το παιδι?

θα το βγαλεις εξω?

κι αν κρυωσει?

κι αν κολλησει κατι?

κι αν...κι αν....κι αν....

εχουν ηδη αρχισει να με ρωτανε τι θα κανουμε στις γιορτες...αφου ειναι τοσο δυσκολο να βγουμε για ενα ψωνιο,μια βολτα...γιατι ειναι πιο ευκολο,να παμε ταξιδι χριστουγεννιατικα?που πεφτουν και Σ/Κ?

τα νευρα μου..........

αυτα,ελπιζω να ειστε ολες καλα

κοπελιά για κόφτους την φόρα!!!και εμένα κάτι τέτοιες μ@λ@@@@ μου λέει η πεθερά μου:mad::-x:-x και όλο έξω για καφέ ΝΟΜΙΖΕΙ οτι είμαι για να σκάσει...εχθές είχαμε πάει στον μπαμπά πάστα(εκτός από δημόσιο δουλεύει και σε καφε) και ήπιαμε καφέ εκεί που δουλεύει....και σιγά μην κάτσω να σκάσω...δεν πάνε να πνιγούνε μωρε! όχι θα κλειστούμε μέσα σαν τα μούτρα τους!!!μην δίνεις σημασία...ζήσε την ζωή σου και μην ξεχνάς οτι όσο πιο πολύ φυλάμε τα παιδιά τόσο πιο λίγα αντισώματα αποκτούν!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

συμφωνω μαζι σου παστακι

και ο γιατρος τα ιδια λεει,στις 26 θα τον παω και σε ενα παιδικο παρτι ,που θα εχει ομως μικρα παιδακια,1-2-3 ετων,οχι μεγαλυτερα,γιατι τα μεγαλυτερα πανε και σχολειο και.....

χθες πηγαμε σε ενα νεογεννητο...ρωτησα τον γιατρο,αν επρεπε να τον παω...και ρε κοριτσια,οταν εκλεγε το νεογεννητο,απλα καθοταν και τον κοιτουσε,σοβαρος,σαν να εδειχνε σεβασμο,στην δυσκολη κατασταση του βρεφους (κολλικοι)

τι να πω,εντυπωσιαστηκα

σμουτσακι τι κανεις?δημητρα?

οι αλλες κοπελες που ειναι? η ζωζα,η μαρσολαν,η φερη,το χαπακι,η μαρα ,η μπουμπου,ποια ξεχναω?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

ζουζουνακι μου γλυκο καλα ειμαι (αρρωστη ομως, χαχα)

να σου πω κατι, μια φιλική συμβουλή, τα 1,2,3 χρονων να φοβασαι, οχι του σχολειου. Γιατι τα πιο μικρα πανε παιδικο σταθμο, και πολλα απο αυτα πρωτη χρονια, και αυτα ειναι που κουβαλανε τα περισσοτερα, οχι ενα παιδακι που παει σχολειο πια και ειναι μεγαλο. Στο λεω απο τη δικια μου, που ειναι 15 μηνων και παει παιδικο σταθμο. Περσυ ηταν συνεχως αρρωστη. Φετος, ευτυχως παμε καλυτερα.

Δεν στο λεω για να μην το πας το παιδακι, ισα ισα, κι εγω ολο εξω την ειχα τη μικρη πριν παει παιδικο, αλλα για να μην ακους τις λαθος συμβουλες. Ε τωρα, αν αρρωστησει, αρρωστησε, δεν ειναι και για θανατο.

4Rnfp3.png

Ρε παιδιά είναι πολύ στενάχωρο για όλους μας όταν ταλαιπωριούνται από κάτι, αλλά δεν μπορείς και να το κλείσεις σε χρυσό κλουβί το παιδί!!!εμένα τώρα γιορτάζουν όόόλοι τα XMAS....και όταν λέμε όλοι, όλη η πιο στενή οικογένεια...οι αδερφές μου έχουν παιδάκια από 2-9 χρονών..τι να κάνω...να μην πάω; και θα παρεξηγηθούν και λαχταράνε το παιδί...εντάξει, τον φυλάω από τα πολλά μάτσα μούτσα...αλλά δεν του κάνει και καλό το πολύ μη και μη....ξέρω γω....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

εννοειται και να πας, απλα προσπαθησε να μην ειναι ολοι πανω απο το μωρο και να μην το πασπατεουν, το φιλανε, το φτύνουν και το γεμιζουν σαλια. Α επισης, σημαντικο, να μην του πιανουν και του φιλανε και τα χερακια του που τα βαζουν στο στομα τους. Το κάνουν όλοι. Θελει μια προσοχή αλλα με μετρο, και στο μωρο κανει καλο να βγαινει, και να βλεπει κοσμο και ολα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

ξέρεις τι ρε σμουτσακι; επειδή τον έχω κάνει με εξωσωμ(ξερω επαναλαμβανομαι) οι αδερφες μου μού λένε οτι είμαι υπερβολική και έχω αυτη την ανασφάλεια τώρα...οτι το τραβάω ενώ δεν πρέπει τόσο.....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

καλημερα κοριτσια τι γινεστε??

εμεις εχουμε μια γκρινια...μαλλον απο τα δοντια αλλα δεν μου πινει και γαλα...εχει και το στομαχακι του...τα εχω παιξει!!!

οσο για το αθλημα................τιποτις!!!πρωτον ειμαι πτωμα το βραδι...και δευτερον και μονο στην ιδεα του πονου....δεν :oops::oops::oops::rolleyes:!!

χθες ολοι μερα βολταραμε ...και ταλαιπωρηθηκε πολυ ο μπεμπακος μου!!!να φανταστειτε κοιμηθηκε στις 9...μετα απο μπανακι ζεστουλι και μασαζακι στο σωματακι του και ξυπνησε στις 10 το πρωι:shock::shock:!!

εσεις που ξεκινησατε τις κρεμουλες για προτεινετε κουταλακια και πιατακια γιατι ειμαι παντελως ασχετη λεμε!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ξέρεις τι ρε σμουτσακι; επειδή τον έχω κάνει με εξωσωμ(ξερω επαναλαμβανομαι) οι αδερφες μου μού λένε οτι είμαι υπερβολική και έχω αυτη την ανασφάλεια τώρα...οτι το τραβάω ενώ δεν πρέπει τόσο.....[/quote

ισχυει αυτο αλλα δεν σημαινει κατι!!!

εγω μετα την ουρολημωξη του μπεμπη (20 ημερων)επαθα σοκ και ανασφαλεια!!!

πηγα λοιπν σε εναν ειδικο ψυχολογο γιατι ημουν ετοιμη για καταθλιψη ...και μου ειπε το εξης...Μαμαδες που δυσκολευτηκαν να μεινουν εγκυες...που ειχαν δυσκολη εγκυμοσυνη ...ή που το μωρο τους αρρωστησε τον πρωτο και δευτερο μηνα της γεννησης τους παθαινουν κατι σαν σοκ και ειναι πολυ πιο υπερπροστατευτικες σε σημειο να μην βγαζουν το παιδι απο το σπιτι και να μη θελουν να το ακουμπαει κανεις!!!

προσπαθω λοιπον να μην ειμαι ετσι αλλα δε κρυβω πως δυσκολευομαι πολυ!!!

αγχονομαι σπανε τα νευρα μου....και τρεμω στην ιδεα να μη μου ξανααρρωστησει το μωρο μου....γινεται ομως αυτο???δεν γινεται....γιατι ειναι ανθρωπακια και αυτα οπως εμεις!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

στο ξαναειπα. οπως αισθανεται ο καθενας. οι υστεριες δεν βοηθανε κανεναν και τιποτα.

και το παιδι θα παει στο δωματιό του αργα η γρήγορα, και θα κοψει την πιπιλα, αργα η γρήγορα και την πανα θα κοψει αργα η γρήγορα.

δεν εχω δει κανεναν 35χρονο να κοιμαται με τους γονείς του, να κυκλοφορεί με πιπίλα ή να φοραει πανα!!!! αν καταλαβαινεις τι εννοω, ολα θα γινουν οταν ερθει η ώρα τους, και ωρα τους ειναι οταν και η μαμα και το παιδί αισθανονται καλα με καθε επιλογή και αποφαση που παίρνεται

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...