Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δε πιανει τιποτα.εντωμεταξυ αλλαξε και δουλεια πριν λιγες μερες.πηγε σε ενα εστιατοριο μαγειρας παλι αλλα αντι για 12ωρο δουλευει πλεον 8 ωρες με τα ιδια λεφτα που επαιρνε.πηγαινει δηλαδη 11.30 το πρωι με 14.30 το μεσημερι και 17.30 το απογευμα με 22.30 η το πολυ 23.00 το βραδυ,και εχει ενα ολοκληρο ρεπο την εβδομαδα(ενω στην παλια δουλεια οταν ειχε ρεπο επρεπε να πηγαινει για δουλεια για ωρες:shock:):shock: και το σαββατο εχει μισο ρεπο δηλαδη παει μονο απογευμα.

υποτιθεται λοιπον οτι αλλαξε δουλεια για να ειναι πιο πολλες ωρες με τα παιδια στο σπιτι και να βοηθαει κ εμενα οπως ειπε.αλλα που ειναι η βοηθεια οεο?τα βογγητα οι πονοι και οι ξαπλες?εχω σαλταρει σας λεω δε μπορω αλλο.καλυτερα να πονουσα εγω:-(:evil:

3 γεννες χωρις φαρμακα εκανα και δεν βογγουσα ετσι:?

Holy Diver

ρε συ Δήμητρα σίγουρα δεν έχει πρόβλημα ο άνθρωπος ? αν και είπες έκανε εξετάσεις και βγήκαν όλα οκ. τόσο πια να θέλει προσοχή ? γιατί δεν κάνεις μια εκ βαθέων συζήτηση μαζί του μήπως και βρεις την πηγή του προβλήματος ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ροζακι ποναει οκ αλλα αν ηταν τοσο σοβαρος ο πονος θα φαινοταν στις εξετασεις.το θεμα με τη μεση το εχει κανα χρονο κ βαλε τωρα.εχω βαρεθει πλεον.ενα μικρο πονακι το κανει ολοκληρο θεμα.δε μπορω αλλο εδω κ εναμισι χρονο να γινεται αυτο.ειναι ατομο που δεν αντεχει γενικως στον πονο.πχ εκανε σφραγισμα κ ελεγε επι μια βδομαδα οτι ποναει:shock:εχει κανει ενα σωρο εξετασεις για τη μεση σε νοσοκομεια κ γιατρους εδω κ εναμισι χρονο.ολα βγαινουν μια χαρα.απλα του λενε οτι ειναι ενα πιασιματακι.χειροτερος απο μωρο κανει δεν αντεχω πια:?

ουπς κλαιει η μπεμπα παω να ταισω τα λεμε μετα φιλια

Holy Diver

ρε παιδιά ο Αντώνης κοιμάται από τις 7 και νομίζω δεν έχει σκοπό να ξυπνήσει τι να κάνω ? δεν έχει φάει την μπανάνα του σήμερα γιατί κοιμήθηκε. να τον ξυπνήσω ? υπάρχει πρόβλημα αν παραλείψουμε το φρούτο σήμερα?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

ξύπνησε φυσικά και έφαγε σαν λιμασμένος την μπανάνα, αυτό το παιδί μου δεν είναι καλά. μάλλον η πείνα τον έκανε να την φάει.

τώρα πρέπει να περιμένω λίγο να χωνέψει και μετά μπάνιο.

εσύ σμουτς πως είσαι σήμερα ? καλύτερα ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλησπερα κι απο μενα!!!!

Δημητρα μου,πολυ ζορικο σου βγηκε το 4ο μωρο σου!:tongue::tongue:

Ααα,μου φαινεται πρεπει να παραδειγματιστει απο την Νεφελιτσα που ειναι πιο ησυχο μωρακι και να ερθει στα ισα του!!!:tongue::tongue:

Μηπως να του παρεις ενα ρηλαξ με δονηση νανιωθει και πιο ανετα(Σορρυ,που το διακωμωδω αλλα μονο ετσι νομιζω βγαινει ακρη σε τετοιες περιπτωσεις!!)

Κατα τα αλλα οπως βλεπω ολες μια χαρουλα μου ειστε!!Πολυ χαιρομαι...

Η μπεμπουλα σημερα το πρωι εφαγε την μιση φρουτοκρεμα με το κουταλι και την αλλη μιση με συριγγα!!!Ω ναι,επιστρατευσα ακομη κι αυτο....το πηρε για παιχνιδι και μια χαρα την ανοιγε την στοματαρα της,ενω πριν την εκλεινε την πιπιδουλα στο κουταλακι.

Το ρυζαλευρο μας βεβαια...να!!το κανει!!

με το νερο τι να κανουμε ρε κοριτσια???Πως θα μαθει να το πινει με μπιμπερο???Μηπως οταν μπουν και οι χορτοσουπες το ζηταει περισσοτερο???

Τωρα κουταλια,κουταλια κι οχι παντα με ευχαριστηση!!

Σεχ..ακουω καποιες στην παρεα....Μμμμμ,μπραβο κοριτσια μου...Εγω δυσκολευομαι ακομη ρε γαμωτο!Μου βγαινει η πιστη με την μικρη,δεν εχουμε και στιγμες μονοι μας και το βραδυ θελω μονο να χαλαρωσω και να κοιμηθω....Ολα τα αλλα μου φανταζουν πολυ κουραστικα:shock::shock:Καλα,εχω και την ιδεα του πονου ακομη στο μυαλο...

παντως σημερα ενα καφε καταφεραμε και βγηκαμε οι δυο μας κι αυτον τρεχοντας,και χτες δεν αντεξα αλλο και λεω"παιρνουμε την νεαρα και βγαινουμε για φαι εξω ΤΩΡΑ".Την βαλαμε στο καροτσι,κοιμηθηκε κιολας καμποσο και ηταν και πολυ καλη...το απολαυσαμε!!!

Αεςι σιχτιρ απο τον Σεπτεμβρη ειχαμε να βγουμε εστω κι ετσι!!!

με το νερό ναι και εμείς έχουμε πρόβλημα με τα βίας να πιούμε 10-20γρ, μετά την κρέμα και το φρούτο. ελπίζω να το συνηθίσουμε και αυτό σιγά σιγά.

μαρσολαν μου σου έστειλα την φωτογραφία με το κολιέ-καρδούλα δες το και πες μου γνώμη.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια, γιατι αγχωνεστε με το νερο; ποιος σας είπε οτι σώνει και ντε με το που ξεκινησετε κρεμουλα ή ρυζάλευρο το παιδί θα πρέπει ή θα θέλει να πίνει νερό;

πιστεψτε με οταν το θελήσει θα το πιει, και αυτο θα γινει οταν ξεκινήσουν τα φαγητα πια. Σας θυμίζω οτι ειναι και χειμώνας, δεν διψανε τα μωρα οπως το καλοκαιρι.

Και αλλωστε, εχετε δει κανενα παιδακι να μην πινει νερο; Ενα μήνα νωρίτερα, ένα μήνα αργότερα όλα θα πιουν.

Εμενα τωρα, πηγαινει κατω απο το νεροχύτη, σηκώνει το χέρι της και δείχνει το ποτήρι της και φωνάζει νεγιοοο, και καμια φορα με κοροιδευει, το λεει απλα για να το πει, χωρις να θελει να πιει εκείνη την ώρα, και πηγαινω κι εγω στο νεροχυτη παιρνω το ποτηρι της και αυτη γελαει και φευγει τρεχοντας. Οταν πια το κάνει 1-2-3 φορες κοροιδευοντας με, τοτε κι εγω δεν της δινω σημασια. Όταν ομως πραγματικά θέλει, τραβαει την πετσετα που την κρεμαω στο χερουλι απο το ντουλαπι, γιατι της το βαζω κατω απο το σαγονι της για να μην σταζουν τα νερα (γιατί πίνει κανονικα από ποτήρι) για να μου δειξει οτι πραγματικά θέλει και δεν με κοροιδεύει.

Πολύ γέλιο η κατάσταση.

4Rnfp3.png

καλά σμουτς αυτή η ηλικία - αν και όλες έχουν τη χάρη τους - είναι όνειρο.

πρώτες λεξούλες , προσπάθειες να περπατήσει. νομίζω οτι έχει περισσότερο κούραση αλλά αξίζει τον κόπο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

kαλησπέρα μητερούλες :D:D:D.

Βλέπω όλες μια χαρά και χαίρομαι πολύ γι'αυτό...

να πω κ κατι ασχετο.οσες δε θηλασατε και δεινατε μπουκαλι ποσα μλ επεινε το μωρο 15 ημερων?γιατι νομιζω πως η δικια μου πινει πολυ?:shock: εχω παρει ενα μικρο θηλαστρο οχι επαγγελατικο για ωρα αναγκης αν χρειαστει να παω καπου να την ταισει ο αντρας μου.μερικες φορες δοκιμασα να δω ποσο βγαζω κ εβγαζα απο 100 μεχρι 150 μλ.η μπεμπα το πινει ολο.και μετα θηλαζει κιολας:shock: αναλογα τα μλ.πχ αν εχει 150 μλ τα πινει ολα κ μετα θηλαζει κανενα 5λεπτο.αν εχει 120 μλ τα πινει παλι ολα κ μετα θηλαζει κανενα 20λεπτο.δεινω 2 φορες το 24ωρο σκονη για να κοιμαμαι καπως τα βραδυα γιατι εχω κ αλλα 2 παιδια να κοιταξω.ετσι χτες βραδυ ηπιε 140 μλ απο το δικο μου και αλλα 40 μλ σκονη:shock: τα ηπιε στις 23.30 το βραδυ κ μετα ξυπνησε στις 5.30 το πρωι και θηλασε 45 λεπτα και μετα ηπιε αλλα 50 μλ σκονη:shock: την ημερα μονο θηλαζει ανα 3 ωρες.αλλα 180μλ?17 ημερων?μη βαρυστομαχιασει?αλλα δε γινεται να μη της δωσω γιατι 2 φορες που το δοκιμασα ολη νυχτα ηταν ανυσηχη και ηθελε πιπιλα.μολις την εδινα την εφτυνε και εκλαιγε και αυτο γινοταν καθε 5-10 λεπτα.νομιζω οτι ειναι πολυ λιγουρα:shock::shock:

Δημητράκι μου αν και θήλάζω απείδη τον πρώτο καίρο έβγαζα με θήλαστρο κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τρώνε πολύ περισσότερο στις αρχές και μετά το μειώνουν. Είναι που πρέπει να πάρουν τα πάνω τους και μετά έρχονται στα ίσια τους. Κι εμένα η μπέμπα στις αρχές 180 εως και 230 είχε φτάσει :shock::shock::shock:. Αλλά μετά κατέβασε ρυθμούς...

ηρθε οο αντρας μου απο τη δουλεια σκυμμενος και πονεμενος.αχ παιδια μου ρχεται να βαλω τα κλαμματα.δεν αντεχω αλλο ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΣΑΣ ΛΕΩ:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: μου χει σπασει τα νευρα με τους πονους του αμα ηταν καλοκαιρι θα επαιρνα τη μπεμπα κ θα επαιρνα τους δρομους να μη τον ακουω

κουράγιο... τα ίδια όλοι οι άντρες και νόμιζα ότι ήταν μόνο ο δικός μου. Χθες πήγαμε βόλτα για καφέ ολα ωραία και καλά και μόλις γυρίσαμε και επρεπε να κρατήσει λιγο τη μικρή επειδή είχε ψιλογκρινίτσα το παιδί με φώναζε συνέχεια να την αναλάβω γιατί 'δεν αισθανόταν καλά!!!". Οσο είμασταν για καφέ δεν υπήρχε θεμα!!! Τα πήρα στην κράνα κανονικά λέμε...

μπααα, ειμαστε ακομα σε ανοδική πορεία, αν σκεφτείς οτι ξεκίνησε χτες βράδυ, αύριο μάλλον θα κάνει το πικ του, και απο μεθαυριο θα ειμαι καλύτερα νομιζω

περαστικούλια σμουτσάκι.....

Οσο για το "σπορ" ρε κορίτσια πολύ έχω μπερδευτεί και μάλλον είναι μέχρι να πάρω μπρος... όταν ξεκινήσει η φάση μια χαρά περνάω αλλά μέχρι να ξεκινήσει... πολύ τα ζώα μου αργά είμαι...είμαι νορμάλ???

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

νιου και εγω αυτο το προβλημα ειχα.και πιστευω οτι και παλι θα το εχω:tongue: οπως το ειπες.οταν ξεκινησει ειναι ωραια αλλα το ΠΩΣ θα ξεκινησει ειναι το προβλημα.εκει εχω ΘΕΜΑ:tongue::tongue: μετα το πρωτο παιδι μου δημιουργηθηκε και μαλλον μονιμο θα ειναι.''αθλουμαστε'' 2 με 3 φορες τη βδομαδα .προ εγκυμοσυνης και γεννας εννοειται.τωρα το εχω ξεχασει:tongue: σε κανα μηνα ομως θα πρεπει να αρχισω να λειτουργω παλι.

αλλα οπως ειπες και εσυ ετσι κιεγω.αργω να παρω μπρος!χαχα

Holy Diver

Να φανταστείς ότι εγώ γέννησα και με καισαρική όπότε θεμα εκεί κατω χαμηλά :oops: δεν είχα!!! Υπήρχε βέβαια μια...στεγνότης... λόγω μη ιδιαίτερης εξασκησης του αθλήματος στην εγκυμοσύνη (καθαρά ψυχολογικό) και θηλασμού αλλά και κάλου στον εγκέφαλο που έχει ξεπεραστεί πλέον αλλά πολύ βραδύκαυστο είμαι ακόμα :-P:-P:-P

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...