Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ροζακι δε ξερω γιατι αλλα οντως οι πεθερες στις κορες δεινουν τα παντα και την οικογενεια του γιου την εχουν χεσμενη.αν και εχουν πιο πολυ αδυναμια στο γιο.πραγματικα δε ξερω γιατι το κανουν:shock: εγω για χατηρι του αντρα μου πηγα να μεινω γιατι με ειχε πρηξει οτι δε παμε στους γονεις του κ ολο στους δικους μου παμε!αλλα του ειπα πρωτη κ τελευταια φορα ηταν!ο δικος σου παλι καλα που αναγνωριζει τις βλακειες τους!γιατι ο δικος μου τους εχει στη δεξια μερια!μη πουμε κακια κουβεντα!και ειδικα για τη μανουλα του:evil::evil:

να πω κ κατι ασχετο.οσες δε θηλασατε και δεινατε μπουκαλι ποσα μλ επεινε το μωρο 15 ημερων?γιατι νομιζω πως η δικια μου πινει πολυ?:shock: εχω παρει ενα μικρο θηλαστρο οχι επαγγελατικο για ωρα αναγκης αν χρειαστει να παω καπου να την ταισει ο αντρας μου.μερικες φορες δοκιμασα να δω ποσο βγαζω κ εβγαζα απο 100 μεχρι 150 μλ.η μπεμπα το πινει ολο.και μετα θηλαζει κιολας:shock: αναλογα τα μλ.πχ αν εχει 150 μλ τα πινει ολα κ μετα θηλαζει κανενα 5λεπτο.αν εχει 120 μλ τα πινει παλι ολα κ μετα θηλαζει κανενα 20λεπτο.δεινω 2 φορες το 24ωρο σκονη για να κοιμαμαι καπως τα βραδυα γιατι εχω κ αλλα 2 παιδια να κοιταξω.ετσι χτες βραδυ ηπιε 140 μλ απο το δικο μου και αλλα 40 μλ σκονη:shock: τα ηπιε στις 23.30 το βραδυ κ μετα ξυπνησε στις 5.30 το πρωι και θηλασε 45 λεπτα και μετα ηπιε αλλα 50 μλ σκονη:shock: την ημερα μονο θηλαζει ανα 3 ωρες.αλλα 180μλ?17 ημερων?μη βαρυστομαχιασει?αλλα δε γινεται να μη της δωσω γιατι 2 φορες που το δοκιμασα ολη νυχτα ηταν ανυσηχη και ηθελε πιπιλα.μολις την εδινα την εφτυνε και εκλαιγε και αυτο γινοταν καθε 5-10 λεπτα.νομιζω οτι ειναι πολυ λιγουρα:shock::shock:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δήμητρα μου αν κρίνω από τον δικό μου τότε πίνει αρκετά η Νεφέλη

ο Αντώνης έπινε έως 60 γρ. το πολύ σου λέω τώρα αλλά έπινε κάθε 1,5 ώρα.

σύνολο δηλαδή στο 3 120 γρ. αλλά και πάλι η δική σου τρώει αρκετά. η κόρη της διπλανής στο σπίτι της μάνας μου μόλις 40 ημερών τώρα έπινε κοντά 180 γρ. από νεογέννητο. οπότε μην δίνει σημασία και στο κάτω κάτω μια χαρά είναι μην κοιτάς εμένα που μου έβγαζε την ψυχή για να φάει κάθε φορά. ήταν δύσκολος στο φαγητό με το γάλα και ακόμα είναι κατά την διαρκεια της μέρας. την νύχτα μόνο πίνει ήσυχα και καλά. ανάποδο παιδί, πάλι καλά που με το ρυζάλευρο τα πάμε καλά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

το ρωτησα επειδη η ραφαελα κ ο αλεξ οταν τους αρχισα μπουκαλι που ηταν 3 μηνων επειναν 150 με 180 μλ και λεω ρε γμτο αυτη οταν παει 3 μηνων ποσο θα θελει:shock: τα μπιμπερο βγαινουν μεχρι 260 μλ εκτος απο μια μαρκα που δε θυμαμαι ποια ειναι που βγαζει μεχρι 330 αλλα δε θυμαμαι ποια μαρκα:tongue::tongue: μου φαινεται δε θα της φτανει το βυζι .πρεπει να βγαλω αλλα 2-3 βυζια για να χορτασει.αχ δε ξερω.μακαρι να καταφερω να θηλασω τουλαχιστον ενα τριμηνο.ειναι πολυ κουραστικο κ με αλλα 2 παιδια απο πισω

Holy Diver

χαχα καλό κάτι ξέρουν τα σκυλιά και έχουν τόσα τι νομίζεις

εμείς παίρνουμε της κίκο και έχει μέχρι 240 και δεν του φτάνει και μέχρι να κάνω άλλο δεν θέλει μετά. είναι και ανάποδος ενώ κλαίει σπαρακτικά μετά δεν πίνει

πρέπει να ψάξω να βρω μεγαλύτερο τουλάχιστον για τα βράδια που πίνει γύρω στα 300 γρ.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μπορεις να γεμιζεις παραπανω απο κει που λεει 240.εγω στην ραφαελα που επεινε φρεσκο απο 10 μηνων κ μετα κ της αρεζε παρα πολυ ετσι εκανα.ειχα μπιμπερο μεχρι 260 αλλα το γεμιζα μεχρι το χειλος που ηταν καμια 40 ακομα :tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

πρέπει να ξέρω οτι είναι 30γρ. γιατί έτσι πάει με μια κουταλιά γάλα ακόμα

πρέπει να το μετρήσω αν και μετά δεν θα χωράει η σκόνη να μπει είδη κάποιες φορές μου ξεχειλίζει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

πρέπει να ξέρω οτι είναι 30γρ. γιατί έτσι πάει με μια κουταλιά γάλα ακόμα

πρέπει να το μετρήσω αν και μετά δεν θα χωράει η σκόνη να μπει είδη κάποιες φορές μου ξεχειλίζει.

ναι ξερω 30γρ κ κουταλια παει απλα δε το εκανα ποτε με σκονη αυτο το κολπο κ δε ξερω αν γινεται:tongue: με το φρεσκο παντως με ειχε βολεψει χαχαχ μαλλον πρεπει να αγορασουμε κανενα βαρελι με αντλια για να πινουν απο κει:rolleyes:

Holy Diver

δίκιο έχεις , μωρέ ας πίνουν και θα βρούμε λύσεις

πάω να ετοιμαστώ γιατι θα πάμε στην μάνα μου να φάμε, φιλια πολλά σε όλα τα διαμαντάκια σου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ροζ, γιατι δεν δοκιμάζεις να φτιάχνεις 2 μπιμπερο γαλα εξαρχής και να τα εχεις και τα δυο δίπλα σου , ώστε μόλις τελειώσει με το πρώτο, να συνεχισεις κατευθειαν με το δεύτερο

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

ηρθε οο αντρας μου απο τη δουλεια σκυμμενος και πονεμενος.αχ παιδια μου ρχεται να βαλω τα κλαμματα.δεν αντεχω αλλο ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΣΑΣ ΛΕΩ:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: μου χει σπασει τα νευρα με τους πονους του αμα ηταν καλοκαιρι θα επαιρνα τη μπεμπα κ θα επαιρνα τους δρομους να μη τον ακουω

Holy Diver

σμους το έχω δοκιμάσει και αυτό πάλι τσατίζεται όταν βγάζω το μπιμπερό από το στόμα του. όσο για τις φωτό τις κατέβασα. Μια μέρα διάβασα για κάτι παιδεραστές και τρόμαξα. αλλά μάλλον σιγά σιγά πάλι θα βάλω. καλά με πιάνουν που και που ανασφάλειες με το ιντερνετ και την ασφάλεια του. πες μου αν είναι να ανεβάσω καμιά να δεις.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Δήμητρα αυτό το ξέρω αλλά γενικά το facebook δεν είναι 100% ασφαλή

και δεν με νοιάζει για μένα αλλά το μωρό οφείλω να το προστατεύω.

αν και πάντα με παρασύρει η μανία του ιντερνετ

ειδικά μαζί σας θέλω να μοιράζομαι τις στιγμές μαζί του και έτσι θα βάζω και θα βγάζω φωτό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

σας παρακαλω πειτε μου ειναι νορμαλ να πονας στη μεση σε σημειο να βογγας καθε 10 δευτερολεπτα και να περπατας σαν Γ αλλα να κοιμασαι 12 ωρες το 24ωρο?εεεε?εεεε???γιατι εγω ως τωρα νομιζα οτι η ακινησια ειναι οτι χειροτερο για τη μεση?ειμαι τρελληηηηηηηηηηηη????????????

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...