Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι, δεν εχω, καλα που εχω και το μωρο και ειχα ενα otrisalin spray για τη μύτη, αλλα δεν κανει καλή δουλειά φαίνεται

αλήθεια, υπαρχει ακομα το βιξ?

υπαρχει ναι, το ειδα προχθες που αγοραζε μια κυρια..

Παντως το οτριβιν ειναι θαυματουργο...

Ο χαζμπαντ δεν πεταγεται σε ενα φαρμακειο να σου παρει θα δεινοπαθησεις με κλεισμενη μυτη

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

εγώ πάω για ύπνο σας αφήνω γιατί αύριο δεν θα ξυπνάω

τακτοποίησα και όλες μου τις χάντρες μου βγήκαν τα μάτια και πάω να την πέσω

καληνύχτα σας και φιλιά

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημέρααααααααα...

Καμμιά κοπελιά ξύπνια; μπαααα!!!το ξενυχτήσαμε εχθές εεεεεεεε; κι εγώ έπεσα 01.30 για ύπνο, αλλά δούλευε ο χαζμπαντ 07.00 σήμερα και ξύπνησα για να φάει κι ο γουργουρης στις 07.30 καιαιαιαι να'μαι....μιλάω μόνη μου Κυριακάτικα ε; Το ξέρω.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

ουουου γεια σας κοριτσια .

Διαβασα Δημητρα μουπου λες για τον αντρα σου , καλα εμενα να δεις τι μου επαθε προχθες , πιαστηκε ο ομος του και πονουσε και πηγε σε εναν γνωστο για μασαζ .Μου λεει επειδη σηκωνω την μικρη πολυ ωρα το επαθα !!!!! Δηλαδη εγω που ειμαι μια σταλια διπλα του τι να πω ...αχ αντρες μωρα τελειος.

Σημερα της μικρης της την εκανα πιο νερουλη την κρεμα , τιποτα τζιφος , το στομα ερμειτικα κλειστο .Εκλαιγε φωναζε και αλλα τετοια .Πηρα και της εβαλα σε ενα μπιμπερο λιγο πιο νερουλι και με πιο μεγαλη τρυπα η θηλη και ετσι κατεβασε 100 ml .Μωρε μηπως την αναγουλιαζει το κουταλι ? μηπως πιεστηκε και τωρα δεν θελει ?Πω πω τι θα κανω? στεναχωριεμαιπαρα πολυ , δεν θα τρωει τιποτα αμα συνεχισει ετσι .

Μια φιλη μου ειπε να βαζω μεσα στην κρεμα και το γαλα της για να της αρεσει περισσοτερο .

Μηπως ναπαρω την ρυζαλευρο σκετη ?

Τι να κανω?

Λοιπον και εγω θα το καθυστερησω αυτο το εμβολιο ,δεν θελω να το κανουμε , γινεται να μην το κανουμε????

φαιρουλα η γνωμη μου ειναι μη της δωσεις για 2 μερες κρεμα να την ξεχασει.2 μερες μετα δοκιμασε αν δε τη τρωει νερουλη βαλε μια κουταλια παραπανω.α μη την αφησεις νηστικη παραπανω μηπως και φαει.τοτε ειναι που δε θα φαει γιατι θα εχει νευρα.θα της δωσεις κανονικα στην ωρα της.δοκιμασε κ με γαλα η με μισο γαλα μισο νερο.και δωστης παινιδακια.εγω για να φανε κρεμες ελεγα ολο το ρεπερτοριο των ζουζουνιων και των μαζου:rolleyes::shock: και ειχα και παιχνιδακια με μουσικη μπροστα τους.δυσκολες ειναι οι στερεες στην αρχη αλλα δε θελει πιεση.αν καταλαβει οτι το πιεζεις κ αγχωνεσε παει το εχασες.πρεπει να εισαι χαλαρη και ολο χαρα και ας βραζεις μεσα σου:twisted: πριν 5-6 μηνες ειχε ερθει ενας φιλος του αντρα μου με το μωρο του 1 χρονων και ηταν η ωρα του να φαει.αυτος σαν ανιδεος αντρας το πηρε και το μπαστακωσε στα ποδια του και αρχισε να του χωνει το κουταλι στα μουτρα.αυτο αρχισε να κλαιει κ να χτυπιεται.του πηρα το παιδι το εβαλα να παιξει με ενα μουσικο παιχνιδακι που εχουν τα δικα μου του μιλησα και γλυκα γλυκα και εφαγε ενα πιατο φαι το μωρο!θελουν τροπο τα σκασμενα

Holy Diver

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια , σιγα σιγα ετοιμαζομαι για βολτα και φαγητο αλλα μπηκα να σας γραψω τα νεα μας.

Κοιμηθηκαμε πολυ καλα , ενταξει αντι για 8 ξυπνησε 7 και κοιτουσε τριγυρω της , της φανηκε περιεργο το νεο της περιβαλλον μαλλον .Παντως μια χαρα κοιμηθηκαμε , εγω εριξα τρελους υπνους και τρελο σεξ χαχαχαχαχαχα .

Ροζ μου και της δικιας μου της αρεσει παρα πολυ το ορθιο , απο πολυ μικρη της αρεσε .Μου ειπαν οτι τα παιδια που στεκονται ορθια και δεν λατρευουν το μπουσουλισμα περπατανε πιο γρηγορα .Παντως δεν λατρευουν ολα τα παιδια το μπρουμητα .

Ξεκινησα σημερα να την βαζω μονη της στο παρκο αλλα η μικρη εχει μαθει να την τοποθετω .Μπρουμητα ειναι μπρουμητα θα μεινει , ανασκελα ειναι ανασκελα θα μεινει .Ριχνει μια φωνη και τρεχουμε να την γυρισουμε :D

Το αλλο το υπεροχο ειναι οτι η μικρη μου βγαζει γλωσσα .Της βγαζω την γλωσσα μου βγαζει και την δικια της ,εχει πολυ γελιο .Την ιδεα μου την ειχε δωσει το Σμουτσακι οταν την συναντησα εντελως τυχαια.

Δημητρα μου ελπιζω και ευχομαι οτι αυτα με την κρεμα ,μου τα κανει γιατι οντως δεν της αρεσει και οχι γιατι την πιεσε την προηγουμενη δευτερα η πεθερα μου .Την φοβαμαι λιγο με το φαγητο .Ελπιζω να μην της την εδωσε με το ζορι αν και σκεφτομαι οτι μου ειχε πει οτι της εφαγε και τα100 ml και εμενα δεν τρωει ουτε τα 50 .:|

Σας αφηνω παω να ετοιμαστω , εχει παίδακια σημερα και μπριτζολες στα καρβουνα !!!!!!

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

με νευριαζουν οι γιαγιαδες που μπουκωνουν με το ζορι τα παιδια:evil: θυμηθηκα τωρα τη μανα μου .οταν ο αλεξανδρος ηταν 7 μηνων και ειχαμε παει ελλαδα ηθελε να τον μπουκωνει συνεχεια.μια μερα μολις τον ειχα ταισει αλεσμενο κοτοπουλο με ρυζι και καροτα και εφαγε ενα πιατο της σουπας και ηπιε και χυμο στο καπακι.μια ωρα αργοτερα η μανα μου του στουπωσε ενα γιαουρτι χωρις να με ρωτησει .εγω επαιζα με την ραφαελα κ παω στην κουζινα κ την βλεπω να του δεινει το γιαουρτι.της λεω να μη το ξανακανει γιατι πριν μια ωρα εφαγε παρα πολυ κ θα κανει εμετο.η μανα μου ''οχι οχι ειναι αδυνατος κ πρεπει να του ξεχειλωσουμε το στομαχι'':shock: μιση ωρα μετα του κανει κ μια φαριν λακτε μια πιατελα ΝΑ :rolleyes: εφαγε το μισο κ αρχισε να κλαιει.εγω εκανα μπανιο(παντα εβρισκε ευκαιρια οταν εγω θα ελειπα για να τον μπουκωσει)βγαινω απο το μπανιο τρεχω και την βλεπω με το κουταλι να προσπαθει να τον ταισει κ να λεει ''αντε μια ακομα για την γιαγιααα'' μολις πηγα να πω να σταματησει κανει μια ΜΠΟΥΦΦΦΦΦ ο μικρος και τα ξερναει ΟΛΑ μα ΟΛΑ!κοτοπουλα γιαουρτια κρεμες ΟΛΑ!!και μαλιστα ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ!αχ το ευχαρηστιθηκα!μετα αρχισα να ουρλιαζω και απο τοτε δε το ξαναεκανε.η μανα μου δε καταλαβαινει αλλιως.πρεπει να της ουρλιαξω για να καταλαβει

Holy Diver

καλημέρα κορίτσια τι καλημέρα δηλαδή μεσημέριασε, το έριξα λίγο παραπάνω στον ύπνο γιατί τελευταία το ξενυχτάω και το πρωι σέρνομαι.

φαιρούλα μου πέρασες μια ωραία νύχτα δηλαδή, χχμμ μπράβο πάντα τέτοια

όσο για το μπουσούλημα και εμείς δεν κάνουμε καμιά απόπειρα να μπουσουλήσουμε ούτε μπρος ούτε πίσω , μόνο το κεφάλι ψηλά αν είναι ξεκούραστος και προσπαθεί να φτάσει κανένα παιχνίδι που είναι κοντά. αλλά στο όρθιο , λαμπάδα λέμε, μπορεί να κάτσει έτσι ώρες αν κουραστεί τουρλώνει τον κώλο κάθεται για λίγο και άντε πάλι όρθιος. τόσο που λες τώρα θα κάνει βήματα και θα περπατήσει.

όσο για την γιαγιά του- μάνα μου φυσικά- δεν του δίνει ούτε γουλιά αν δεν πάρει την άδεια μου. ακόμα και όταν ο μικρός γκρινιάζει τρελά και είναι η ώρα του περίπου να φάει πάντα μου λέει να του κάνω γάλα ? και ας ξέρει ότι είναι η ώρα του περίπου.

Καλά για την άλλη γιαγιά έχει να το δει 15 μέρες που ήρθε μια ώρα και ο παππούς από την βάφτιση. Δεν ήρθε μαζί της γιατί λέει θύμωσε επειδή δεν του είπαμε τι όνομα θα δώσουμε στο μωρό. Άκου θράσος, γιατί δεν λέει οτι θύμωσε επειδή έβαλα του μπαμπά μου και όχι το δικο του? και πάλι θράσος που θα θυμώσει όταν γιαυτό το μωρό δεν έκανε ούτε ένα σεντ. μόνο μια λύρα την μέρα που γεννήθηκε και 100 ευρώ μια εβδομάδα πριν γεννήσω. Θέλει και όνομα . βρε άντε μην πω καμιά κουβέντα.

Και αυτό που με θυμώνει περισσότερο είναι ότι για τα εγγόνια του από την κόρη και το βρακί του δίνει - το συγκεκριμένο να το κρατήσει χιχι- και στο δικό μου ΤΙΠΟΤΑ....

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ροζακι τα ιδια περναμε σας τα εχω πει κ εγω τα δικα μου.δε σας ειπα ομως οτι ουτε ενα τηλ δε μας πηραν τα πεθερικα μου που γεννησα να μας ευχυθουν για το μωρο ...σας το ειπα?χαχα...ε ναι λοιπον δε πηραν ουτε ενα τηλ!!πηρε ο αντρας μου στον πατερα του τη μερα που γεννησα κ δε το σηκωνε.ε μετα απο τη χαρα του πηρε σε ολο του το σοι τηλ και το ειπε.στα αδερφια της πεθερας μου κ του πεθερου μου και στα ξαδερφια του κ γενικα σε ολους!ε οχι δε πηραν ουτε ενα τηλ!πριν μερικες μερες με πηραν τηλ 2 αδερφια της πεθερας μου.να μου ευχυθουν για την μπεμπα κ τους τα ειπα.η πεθερα μου κ ο πεθερος μου λεω ουτε ενα τηλ δε πηραν σα δε ντρεπονται γαιδουρια ειναι αυτο αλλα κ εγω τους λεω δε προκειται να πατησω το ποδι μου σπιτι τους οταν ερθουμε διακοπες.κ ξερω οτι τους τα ειπαν.γιαυτο κ τα ειπα δηλαδη για να τους τα πουν.θυμωσαν μαλλον για το ονομα?χ3στικα!το εχω ξεκαθαρισει!το εχω πει στην κουνιαδα μου οταν ημουν εγκυος στον γιο μου που περιμεναν και ονομα.μιλουσα με την κουνιαδα στο τηλ κ διπλα ηταν η πεθερα μου κ της λεω 10 παιδια να κανω ονομα δε θα ακουσετε παρτε το χαμπαρι:twisted::twisted:

ασε που ο πεθερος μου καπνιζει 2 πακετα την ημερα κ μαλιστα μεσα στο σπιτι κ σε ολους τους χωρους!ειδικα τωρα που εβγαλε κ η ραφαελα το προβλημα με το βρογχικο ασθμα σιγα μη παω να μεινω εκει!το εχω ξεκαθαρισει στον αντρα μου οτι το ποδι μου δε το παταω!σερρες ειναι κ τα πεθερικα κ οι γονεις μου.αλλα τουλαχιστον οι γονεις μου εχουν κ 3 υπνοδωματια κ η μανα μου με ενα καθαριστικο και ενα ντετολ στο χερι γυρναει ολη μερα κ δε καπνιζουν κιολας!ενω η πεθερα μου ειναι βρωμιαρα.να φανταστητε οτι βαζει ηλεκτρικη μια φορα την εβδομαδα:shock: προπερσι που πηγαμε κ μειναμε 15 μερες σαυτους εκανα την δουλαρα.4 ατομα εμεις και 4 αυτοι για 8 ατομα εκανα το δουλικο!δε σφαξανε!παλι τα ιδια!εγω μαγειρευα εγω ξεσκονιζα 2 φορες τη βδομαδα.σφουγγαριζα καθε μερα εβαζα ηλεκτρικη 2 φορες τη μερα και καθαριζα το μπανιο 2-3 φορες τη μερα γιατι τοσα ατομα εκει μεσα κ ο πεθερος μου οταν κατουραει δε παταει καζανακι για να μη ξοδευει τζαμπα νερο:shock: την πρωτη μερα μολις πατησα το ποδι μου αρχισα να καθαριζω τουαλετα.τελειωσα εναμισι σιλιτ μπαγκ μια χλωρινη και μισο παπι τουαλετας.μυριζε οπως μυριζουν οι τουαλετες στα τρενα!και ο νεροχυτης ηταν απο κατω γεματος καφε στιγματα και το πλυντηριο ετρεχε σκουρια απο τη θηκη του απορυπαντικου!το πουρι που ειχε μεσα η λεκανη δε χρειαζεται να το πω!και δε φτανει που καθαριζα ειχα κ την κουνιαδα μου τοτε να ερχεται κ να βρωμιζει τον τοπο!εγω επλενα τα πιατα γιατι η πεθερα μου μες σκετο νερο τα εκανε μη ξοδεψει κανενα υγρο πιατων!και τελος ο πεθερος μου παφ πουφ τσιγαρο ολη μερα κ οχι μονο αυτος αλλα καθε μερα ερχοταν απο τον πανω οροφο η αδερφη της πεθερας μου με την κορη της και καπνιζανε κ αυτες!ντουμανι!και θα παω εγω να ξαναμεινω εκει?εχουν κ ενα υπνοδωματιο με ενα μονο κρεβατι.ποιος να πρωτοκοιμηθει εκει μεσα!οχι οχι δε ξαναπαταω,πρωτη κ τελευταια φορα ηταν.το ειπα κ στον αντρα μου.κ ειδικα απο τη συμπεριφορα τους απεναντι σε μενα κ στα παιδια οχι με τιποτα!!ο αντρας μου στραβομουτσουνιασε αλλα το δεχτηκε.οχι αν μπορει ας πει και τιποτα.δε τον παιρνει!!!

σας τα επριξα ε?αχ δε μπορω αν δε τα ελεγα θα εσκαγα:evil::evil:

Holy Diver

Δήμητρα μου ομολογώ ότι ήσουν ήρωας γιατί εγώ δεν θα σήκωνα ούτε το ποτήρι μου

ξέρω το έκανες για τα παιδιά αλλά θα έπαιρνα τα παιδάκια μου και θα πήγαινα στην μάνα μου αφού μένουν κοντά. και άσε τον άντρα σου να μείνει εκεί. το θετικό στην περίπτωση μου είναι ότι ο άντρας μου ποτέ δεν σήκωσε το τηλέφωνο να τους παρει και ας είχε περάσει μήνας απο την τελευταία φορά που μίλησαν, έπαιρνε αυτή και γκρίνιαζε που δεν τους θέλει και τέτοια. γιατί να σε θέλει εσύ τι έκανες για τον γιο σου και τώρα για το εγγόνι σου ? στην κόρη της πλήρωσε τα πάντα. ακόμα και τα συμβόλαια για το σπίτι που πήρανε που είναι γύρω στα 2000. και ενώ είχε τάξει το ίδιο και σε μας την ώρα εκείνη την πάπια. τα πλήρωσε ο μπαμπάς μου. πάντα την πάπια κάνουν. όταν παντρεύτηκε το βόδι η κόρη τους κάθε εβδομάδα από την λαική ανέβαιναν λάδια , τυριά ,κοτόπουλα στο σπίτι τους. από την μέρα που παντρεύτηκα δεν είδα ούτε ένα κουτί πουμαρό. δεν έχουν λέει περιμένουν να βγει ο πεθερός μου στην σύνταξη. Τότε στο ψυγείο πως υπάρχουν διάφορα είδη αναψυκτικά μπύρες και άλλα για να πίνει ο γαμπρός τους όταν έρχεται να πάρει γυναίκα και παιδιά το βράδυ ? το δικό μου το ψυγείο το άνοιξε να δει τι έχει μέσα? που έρχονται στιγμές κοντά στο τέλος του μήνα που είναι άδειο ?

αυτά βλέπω και τα παίρνω , στην γιορτή του πεθερού μου δεν πήγα ούτε πήρα τηλεφωνο. - Δημήτρης- όπως θυμώνει αυτός θύμωσα και εγώ. γιατί θέλει να πάμε ενώ έχει μαζέψει την σάρα και την μάρα για να τους λέει πόσο αγαπημένοι είμαστε ? όχι δεν θα του κάνω την χάρη, αυτά τα λεφτά που ξόδεψε στην γιορτή του να ταίσει τον έναν και των άλλο θα μπορούσε να τα δώσει στο εγγόνι του που ακόμα περιμένει τα πληρωθεί το κρεβάτι του που είχε τάξει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...