Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλησπερα,

εγω νομιζω οτι μολις αρρώστησα, ιδρωνω ξειδρωνω, βουλωσαν μύτες, τα παντα ολα

πλακωσου στο physiomer, κανει δουλιτσα!!!

Μακαρι να ειναι παρωδικο και αυριο να εισαι περδικι Σμουτσακι

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλώς την μπουμπου, τι κάνεις ? ο Ηρακλάκης ?

τα δόντια δύσκολη υπόθεση το ξέρω εμείς μάλλον βγάζουμε και από πάνω τώρα γιατί άρχισε να δαγκώνει το πάνω χειλάκι τώρα

σμουτς τρίψου καλύτερα και κουκουλώσει μέχρι να ιδρώσεις.

φαίρυ όταν είμαι ξύπνια πάω καμιά φορά και τον κοιτάζω συνήθως όταν πάω τουαλετα ή αν ακούσω ότι κουνιέται συχνά. αλλά το βράδυ όχι , κοιμάμαι κανονικά και ξυπνάω με τα μουγκρητά του. Μην ανησυχείς θα την ακούσεις σίγουρα.

καλή αρχή

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γεια σου Ροζακι μας...

Καλά ειμαι, και ο Ηρακλάκης μεγαλωνει και τιμα το ονομα του δεοντως...χαχαχα

Τι κανει ο Αντωνελλος???

Εγω ρε κοριτσια ακομη δεν τον εχω παει στο δωματιο του... βασικα μεχρι και προσφατα ηταν και ο θηλασμος στη μεση και με βολευε..

τωρα απλα με εχει πιασει μια ανασφαλεια δεν ξερω γιατι...

μια χαρά είμαστε και εμείς δόξα το Θεό, εμείς τον βάλαμε στο δωμάτιο του από 3 μηνών

δεν είναι τίποτα καλύτερα τώρα όσο είναι νωρίς γιατί μετά και το μωρό θα καταλαβαίνει και εσύ θα δυσκολευτείς περισσότερο

δεν υπάρχει περίπτωση να ξυπνήσει και να μην τον ακούσεις, ούτε να πάθει κάτι

μην βάζεις με το μυαλό σου κακές σκέψεις γιατί δεν ωφελεί

το καλύτερο και για το μωρό και για το ζευγάρι είναι να κοιμάται στο δικό του χώρο

η πρώτη μέρα είναι δύσκολη μετά θα σου φαίνεται αυτονόητο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Το ξέρω μωρε κοριτσακι και ενω σε αλλα θεματα που άλλες μαμαδες τρωνε φρικη ειμαι cool εδω εχω κολλησει, φαντασου το συζητησα με την παιδιατρο και μου ειπε οτι αν δεν νιωσω ετοιμη θα του μεταδωσω ολη την ανασφαλεια μου και θα εχουμε δραματα!

Διαφημίσεις

για να το λέει κάτι θα ξέρει, αρχικά δοκίμασε να τον κοιμήσεις στο δωμάτιο του την μέρα όταν θα είσαι ξύπνια και εσύ να είσαι σε άλλο χώρο

απλά να ξέρεις ότι δεν έχεις την άμεση επαφή με το μωρό όλη την ώρα

και μετά βάλε τον βράδυ

δεν είναι τίποτα μια ιδέα είναι μόνο θα το δεις

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Την ημερα ακομη και τωρα που ειναι μεσα και κοιμαται δεν εχω θεμα, βεβαια παω καθε τρεις και λιγο και τσεκαρω οτι ολα ειναι οκ.. το βραδυ που πεφτω για υπνο δεν ξερω τι παθαινω... τι με εχει πιασει με αυτο δεν ξερω... και τα περισσοτερα βραδια την πεφτουμε μαζι του στο κρεβατι μας... Ασε δεν ξερω τι να κανω, σκεφτομαι να παραγγειλω την angelcare με τους αισθητηρες απνοιας μπας και ηρεμησω και προχωρησω παραπερα!

νομίζω οτι θα γίνει χειρότερα γιατί αυτά συνήθως πιάνουν όλους τους ήχους και τους μεταφέρουν λίγο υπερβολικά , πάντα μιλάμε για ήχους έτσι και όχι την άπνοια

αλλά το θέμα είναι να προσπαθήσεις να το λύσεις μόνη σου γιατί είναι όλα εγκεφαλικά

και αυτό να πάρεις δεν νομίζω ότι θα σε βοηθήσει αν δεν το παλέψεις

να ξέρεις ότι όλες έχουμε αυτή την φοβία απλά η διαφορά είναι πόσο επηρεάζει την κάθε μία μας.

όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς, η άπνοια δεν είναι κάτι το συνηθισμένο πλέον αν και ούτε παλιά ήταν τόσο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

και τωρα εχω ενδοεπικοινωνια μια phillips διοτι ειναι ψιλομεγαλουτσικο το σπιτι και εχει μακρυ διαδρομο απο το σαλονι για τα δωματια...

απλα η angelcare χτυπαει αλαρμ αν ανιχνευσει για καποια δευτερολεπτα απνοια...

καλα οτι ειναι στανταρ ολα εγκεφαλικα δεν το συζητω καν....

κάποιες φορές χρειάζεται η ενδοεπικοινωνία ειδικά στα σπίτια τα μεγάλα

αλλά δεν είναι η λύση , αν κάτσω και σκεφτώ ή βάλω το μυαλό μου να δουλεύει με πιάνει και εμένα ανασφάλεια, αλλά μόλις δω ότι κάτι δεν πάει καλά με το μυαλό μου λέω στοπ ως εδώ γιατί υπάρχουν χιλιάδες κίνδυνοι και ακόμα περισσότεροι που δεν φαντάζεσαι δεν χρειάζεται να τρελαθώ. σιγά σιγά κάνε την αρχή

την πρώτη νύχτα λίγες ώρες και σιγά σιγά όλο το βράδυ. τα πήγαινε έλα θα σε κουράσουν και θα σταματήσεις. αρκεί να μην πεις δεν βαριέσαι ας τον πάρω μαζί μου.

θέλει προσπάθεια και κάθε αρχή είναι δύσκολη

εγώ είπα αν δεν το αποφασίσω τώρα κάθε μέρα που θα περνά θα είναι και δυσκολότερο. μου έβαλαν πόστα και οι αδερφές μου ότι το μωρό θα αρχίσει να καταλαβαίνει και μετά θα είναι δύσκολο να το μάθω να κοιμάται μόνο

έτσι είπα βάλτο μέσα και η παναγιά μαζί μας, ακόμα βέβαια κοιμάμαι από την κάτω μεριά του κρεβατιού να έχω το αυτί μου στην πόρτα αλλά και αυτό πρέπει να το κόψω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

το ρυζάλευρο το τρώμε , φτιαγμένο με γάλα όμως όχι νερό

έτσι μου είπε ο γιατρός και το τρώει σαν τρελός, την μπανάνα την έκανα σήμερα χωρίς γάλα για να κρατήσουν οι βιταμίνες και αν και με το ζόρι την άφαγε όλη , γενικά τα πάμε αργά αλλά καλά. εσείς ?

άρχισε να μπουσουλάει ή να προσπαθεί καθόλου ? εμείς έχουμε μανία να στεκόμαστε όρθιοι αλλά μπουσούλιμα ακόμα τίποτα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

το ρυζάλευρο το τρώμε , φτιαγμένο με γάλα όμως όχι νερό

έτσι μου είπε ο γιατρός και το τρώει σαν τρελός, την μπανάνα την έκανα σήμερα χωρίς γάλα για να κρατήσουν οι βιταμίνες και αν και με το ζόρι την άφαγε όλη , γενικά τα πάμε αργά αλλά καλά. εσείς ?

άρχισε να μπουσουλάει ή να προσπαθεί καθόλου ? εμείς έχουμε μανία να στεκόμαστε όρθιοι αλλά μπουσούλιμα ακόμα τίποτα.

φρουτοκρεμα με μηλο - αχλαδι - μπανανα καλα παμε με πολύ τραγουδι, ηχους, παιχνιδια κτλ...μετα σφραγιζει στοματακι..

Με βανιλια - ρυζαλευρο μια απο τα ιδια!!! αργα και σταθερα αλλα ειναι καποοες μερες που στην τριτη κουταλια...σφραγιζει στοματακι και δεινιπαθω για να φαει...

Μπουσουλαει προς τα πισω το μπουγκακι εχει πολυ πλακα, προσπαθει και προς τα μπρος αλλα μπαααα...

ουφ, εδω ειμαι κι εγω, δεν μπορω να παρω ανασα

Σμουτσακι μας....εχεις κανα ροναλ? κανα οτριβιν???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...