Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Αυτο πολυ καλο που δεν παχαινει...αλλα αυτο με τα βαρη δεν μου αρεσε και πολυ..μπορει να εκανε καμια βλακεια και εκανε λαθοσ κινηση και να ζορισε την μεση του μετα πηγε δουλεια θα τον χτυπησε κανενα ρευμα ιδρωμενο και τον τσιμπησε...Παντως τα καταφερε πεστου εχουμε κατσει 10 γυναικες και κανουμε διαδικτυακη συσκεψη για την αφεντια του...:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτο πολυ καλο που δεν παχαινει...αλλα αυτο με τα βαρη δεν μου αρεσε και πολυ..μπορει να εκανε καμια βλακεια και εκανε λαθοσ κινηση και να ζορισε την μεση του μετα πηγε δουλεια θα τον χτυπησε κανενα ρευμα ιδρωμενο και τον τσιμπησε...Παντως τα καταφερε πεστου εχουμε κατσει 10 γυναικες και κανουμε διαδικτυακη συσκεψη για την αφεντια του...:)

ε καλα δε σηκωνει κ 50 κιλα απο το καθε χερι:tongue: 15κιλα βαρακια ειναι. στη δουλεια πρεπει να εγινε κατι γιατι εκει ολο κουβαλανε κ βιαζεται κιολας θα εκανε καμια αποτομη κινηση.εχει κ ζεστη στην κουζινα τουςκαι ψοφοκρυο εξω.μπορει ιδρωμενος να βγηκε εξω να καπνισει κ να να την πατησε εκει.δε ξερω φιφακι μου.αλλα εγω εχω φρικαρει!αφου οποτε αρρωσταινει λεω καλυτερα εγω παρα αυτος.τουλαχιστον εγω καθομαι ησυχα ησυχα κ τον βουλωνω.δε βογγαω ολημερις κ οληνυχτις!!αμααανννν

Holy Diver

τον πηρα τωρα στο κινητο κ μου λεει οτι ειναι χαλια κ ποναει κ τα κλασσικα...του ειπα οτι ασχολουμαστε 10 γυναικες με την παρτι του κ το πηρε κ πανω του .τα νευρα μου ''μα ποιος ειμαι τελος παντων'' λεει ολο χαρα:mad::mad: θα πηδηχτω απο το παραθυρο καλεεεε

Holy Diver

:oΝα τα δεν στα ειπαμε? Το ενδιαφερον παιδι μου θελει να τραβηξει!!Τωρα που το πες του φτιαξες το βραδυ.. τωρα με το καινουργιο σας ζουζουνακι επρεπε να γινει κατι για να μην μιλαμε μονο γιαυτο...το πιασες??

Δεν λεω οτι μας κοροιδευει αλλα την τριχα τριχια...Ολοι τους ιδιοι ειναι

μωρε κ γω δε λεω οτι δεν εχει τιποτα αλλα οπως ειπες η τριχα ΤΡΙΧΙΑ!ενα πιασιματακι εχει κ κανει λες και τον σφαζουν!λες και ειναι για εντατικη ενα πραγμα!μου φαινεται θα του πω να κανει εγγραφη να σας λεει τον πονο του για να ηρεμησω χαχαχα:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Ο δικος μου για να καταλαβεις εχει μονιμο προβλημα με το νυχι στο ποδι του...του μπαινει μεσα στο κρεας , του λεω πρεπει να παμε σε ειδικο γιατρο για να το δει να κανει επεμβασουλα να το βγαλει...Τιιιι μου λεει?? Με τιποτα.Αμα τον δειτε πως κανει εαν κατα λαθος το στουκαρει η τον πατισω θα νομιζετε οτι πεθαινει..πως ομως ρε διαολε μου πηγαινει και παιζει ποδοσφαιρο και κλωτσαει οσαν τον τρελο δεν το εχω καταλαβει ακομη...Γιαυτο σου λεω οι ανδρες ειναι και θα ειναι παντα παιδια και με τον πονο δεν εχουν καμια μα καμια υπομονη..Γιαυτο σε εμας ελαχε το χαρισμα της μητροτητας...Για φαντασου να επρεπε να γεννησουνε αυτοι τα παιδια μας??? :D:D:D για μεγαλη πλακα λεμε!!!

Χαχα ακριβως, Δημητρουλα μου.Λοιπον παω να φτιαξω στο δικο μου νινι να φαει κατι γιατι πεινασε το καμαρι μου σε φιλω ,κοιτα να μην νευριαζεις και περιμενω να μας πεις την συνεχεια του σηριαλ ....Φιλακια και σε ολες τις ομοιοπαθουσες χιχι

να σας πω κι εγω μια βλακεια που εκανα με τον υπνο της μικρης...

λοιπον,η κυρια Πηνελοπη κοιμαται συνηθως γυρω στις 24.30 και ξυπναει οριστικα γυρω στις 11 το πρωι..μετα εχει στανταρακι 1 ωρα 2-3 το μεσημερι,5-7 στην καλυτερη το απογευμα και συνηθως 9-10 το βραδυ...

Ειπα κι εγω σημερα να την κρατησω απασχολωντας την με παιχνιδια,μουσικες κλπ ωστε να μην παρει αυτον τον συντομο βραδυνο υπνακο και να κοιμηθει μια και καλη στις 23.30....

Τι το ηθελα....η μπεμπα κοιμηθηκε πριν 10 λεπτα ορθια κυριολεκτικα πανω στον πατερα της,προσπαθησαμε να την ξυπνησουμε και εκλαιγε....

Γαμωτο...θα με ξημερωσει σημερα,καλες 2 τωρα ο υπνος!!!

Ας ελπισω να πεινασει και να μην κοιμηθει πανω απο μισαωρο.

Κι εχω κι ενα καλο....το ρυζαλευρο λεμε,το ξεσκιζει η μικρη.Χτες της εφτιαξα αναγκαστικα κρεμα εμποριου με γαλα,ενταξει την εφαγε αλλα δεν εκανε και κρα.Σημερα παλι,ανοιγε το στοματακι και χραπ,ολο το μπωλ αδειασαμε σε χρονο dt.

Διαφημίσεις

ουουου γεια σας κοριτσια .

Διαβασα Δημητρα μουπου λες για τον αντρα σου , καλα εμενα να δεις τι μου επαθε προχθες , πιαστηκε ο ομος του και πονουσε και πηγε σε εναν γνωστο για μασαζ .Μου λεει επειδη σηκωνω την μικρη πολυ ωρα το επαθα !!!!! Δηλαδη εγω που ειμαι μια σταλια διπλα του τι να πω ...αχ αντρες μωρα τελειος.

Σημερα της μικρης της την εκανα πιο νερουλη την κρεμα , τιποτα τζιφος , το στομα ερμειτικα κλειστο .Εκλαιγε φωναζε και αλλα τετοια .Πηρα και της εβαλα σε ενα μπιμπερο λιγο πιο νερουλι και με πιο μεγαλη τρυπα η θηλη και ετσι κατεβασε 100 ml .Μωρε μηπως την αναγουλιαζει το κουταλι ? μηπως πιεστηκε και τωρα δεν θελει ?Πω πω τι θα κανω? στεναχωριεμαιπαρα πολυ , δεν θα τρωει τιποτα αμα συνεχισει ετσι .

Μια φιλη μου ειπε να βαζω μεσα στην κρεμα και το γαλα της για να της αρεσει περισσοτερο .

Μηπως ναπαρω την ρυζαλευρο σκετη ?

Τι να κανω?

Λοιπον και εγω θα το καθυστερησω αυτο το εμβολιο ,δεν θελω να το κανουμε , γινεται να μην το κανουμε????

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

fairy και εγώ το ρυζάλευρο το κάνω με 120 γρ. γάλα και 5 κουταλάκια ρυζάλευρο

δοκίμασε το έτσι

Δήμητρα μου υπομονή οι άντρες ζηλεύουν και μπορείς να φανταστείς τι κάνουν για να κερδίσουν λίγη προσοχή. δείξε του λίγο παραπάνω ενδιαφέρω αν και ξέρω πόσο δύσκολο είναι με 3 παιδιά. που θα πάει θα συνηθίσει στο κάτω κάτω αυτός ήθελε 3 παιδί. θυμάμαι καλά την σύλληψη.

Φίφη μου τι κάνεις ? πως τα πας με το πρώτο δύσκολο τρίμηνο ?

τίποτα ζαλάδες υπνηλία?

εγώ κοιμόμουν σαν μοσχάρι. όλο το πρώτο τρίμηνο. ξυπνούσα για να ξανα κοιμηθώ.

α και καλησπέρα σας.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

αυτο θα κανω rose μου .Θα κανω μια δοκιμη και ετσι .

Α σας ειπα το αλλο ? σημερα την πηγα στο δωματιο της για υπνο .Στο παρκοκρεβατο δεν ειναι και ιδανικο το στρωμα για υπνο οποτε αποφασισα να την παω μεσα .Πιστευω οτι θα με καλυψει η τηλεροενδοεπικοινωνια που εχω τοσα χρηματα εδωσα και γι αυτο τι στο καλο!!!

Παντως επειδη δεν την αφησα να κοιμηθει ολο το απογευμα , δεν καταλαβε που και πως την εβαλα για υπνο ηταν πτωμα .

Ευχηθητε μου καλο βραδυ .

Εσεις σηκωνεστε στο ασχετο και τα βλεπετε?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

τζαααααα....

τι κάνετε κοριτσάρες??

Πως πατε??

Εμεις βολτάραμε σημερα ολη μερα, ηταν και ο μπαμπας μας μαζί διοτι τα Σαββατα δουλευει επισης και μας λειπει...

Πηγαμε μια μεγαλη καροτσαρα Κηφισια - χαζι στα μαγαζιά και μετα τσακισμα φαγητου στα fridays... απαπαπα 32525436 θερμιδες πηρα αλλα το καταευχαριστηθηκα και ηπια και μαργαριτα που με την εγκυμοσυνη και το θηλασμο ειχα να πιωωωωω...ουυυ!

Το μικρο μου μπουγκακι ειναι μια χαρουλα, κανει γκρινιες λογω δοντιων αλλα και απιστευτα γελακια και χαχανητα, του πηρα ενα μπαλονι με ηλιον απο το fridays και ειχε λιωσει στο γελιο το μωρο μου...

Κατα τ αλλα με τη φρουτοκρεμα καλα τα παμε σχετικα αν και καθε μερα κανει στις πρωτες κουταλιες λες και δεν εχει ξανα φαει...ξινιζει... λιγο παιχνιδακι, λιγο τον καραγκιοζη τρωει...

Τα ιδια και με τη βανιλια ρυζαλευρο!

Τι νεα εσεις???

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...