Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχα, μαρσυ γελασα πολυ με την ατακα σου

δημητρα υπομονή, κι εμενα ετσι κάνει με το παραμικρο, παιρνει ύφος μελλοθάνατου και ειναι ξαπλα ολη μερα, και δεν εχει τιποτα...

τα νευρα μου με πιανουν κι εμενα

4Rnfp3.png

γιατι κανουν ετσι ρε γμτο???α κ το αλλο?νομιζει οτι πριν απο καθε χαπι πρεπει να φαει εναν σκασμο φαγια για να μη παθει τιποτα το στομαχι του!!!για ενα χαπακι των 100 mg τρωει ενα κουβα γαλα με δημητριακα!!!ελεος!!αμ η αλλη η θεικη ατακα που μου ειπε σημερα?''ε βεβαια που να με καταλαβεις εσυ.τι ξερεις εσυ απο πονο'':shock::shock::shock: 3 γεννες χωρις επισκληριδιο δε ξερω απο πονο!οοοοχι καθολου!!μου ηρθε να του κοπανησω το τραπεζι στο κεφαλι για να μαθει κ αυτος απο πονο:evil::evil::evil:

εντωμεταξυ τον ακουω που ανεβαινει τις σκαλες χτες οταν σχολασε μια χαρα ολο ζωντανια!κ μολις μπαινει σπιτι κανει 1 βημα κ αρχιζει ''αχ αχ αχ γιατι να ποναω εγω ετσι αχ αχ αχ τι να κανω να μη ποναω'' ξυπναει σημερα το πρωι ΄΄αχ αχ ματι δεν εκλεισα ολη νυχτα''εντωμεταξυ οταν σηκωθηκα 4.30 να ταισω το μωρο αυτος ροχαλιζε!ε οχι κ δεν εκλεισες ματι του λεω!σαν λεονταρι ροχαλιζες 4.30!η μαλλον σαν αγελη λεοντων!!10 ωρες κοιμοσουν μεσα κ μου λες οτι δεν εκλεισες κ ματι!εγω του λεω εδω κ 5 χρονια κοιμαμαι 5 ωρες το 24ωρο!αχ δε μπορω κοριτσια τα νευρα μου.ετσι εκανε κ οταν εκανε εγχειρηση τις αμυγδαλες!1 μηνα ετρωγε 3 φορες τη μερα παγωτο γιατι φοβοταν μη παθει αιμοραγια:shock: χτυπιοταν κατω στο χαλι δηθεν απο πονο και τα παιδια νομιζαν οτι θα παιξουν αλογο κ τον καβαλικευαν:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

χαχαχα τι λες ρε Δήμητρα? Α εσενα πεφτει και στα πατωματα, ειναι προχωρημενη περίπτωση.

και οσο για τον πόνο καλα σου λεει, εσύ τι πόνεσες? 2 ωρες την πρώτη, 10 λεπτά τη δεύτερη, και 4 την τρίτη, σιγα τα ωα. Εδώ ο άνθρωπος ποναει μερες τωρα σου λεει, το ίδιο είναι?

4Rnfp3.png

Δημητρα μου ζητα απο την Ραφαελα και τον Αλεξ να τον βγαλουν καμια βολτα...χαχα εχω γελασει πολυ με αυτα που γραφεις το ξερω οτι τωρα τα νευρα σου ειναι κουρελακια αλλα προσπαθησε να το διασκεδασεις λιγο...προσπαθησε για την δικησου ψυχολογια

μη μου θυμιζεις την 4ωρη τριτη γεννα σμουτσακι γιατι θα τον βουτηξω σε μια μπανιερα με νερο και θα τον εχω εκει μεσα να ποναει να δει πως ημουν εγω!αλλα τι να δει!αμα ενιωθε αυτος για 5 λεπτα τον πονο της γεννας θα ειχε πεσει σε κομμα! α ναι πεφτει κ στο πατωμα !οχι παντα αλλα μερικες φορες!χτες επεσε στη δουλεια λεει μπροστα στον γυρο :rolleyes: ευτυχως ειναι κουζινα και δεν ειναι σε κοινη θεα με τους πελατες να γινει κ ρεζιλι!τον πηγε το αφεντικο του στο νοσοκομειο κ ολες οι εξετασεις βγηκαν μια χαρα!αλλα ποναει:rolleyes: ακομα εχω την απορια πως γινεται να σφαδαζεις απο πονο να πεφτεις στο πατωμα αλλα να μπορεις να κοιμασαι 10 ωρες και να τρως σαν λυκος!α να σημειωσω οτι τρωει ξαπλωμενος!!!σημερα εφαγε κοκκινιστο με ρυζι ξαπλωμενος στον καναπε και σκεπασμενος με κουβερτα γιατι πονουσε κρυωνε ειχε υπνηλιες και κρυο ιδρωτα επειδη πηρε ενα χαπι των 100 και μαλιστα παυσιπονο:rolleyes: οταν εγω ειχα πονοδοντο κ καταπινα τα παυσιπονα των 500 και μαλιστα 2-2 για ενα μηνα επρεπε να ειχα παει στον αλλο κοσμο ε:cool:

Holy Diver

Δημητρα μου ζητα απο την Ραφαελα και τον Αλεξ να τον βγαλουν καμια βολτα...χαχα εχω γελασει πολυ με αυτα που γραφεις το ξερω οτι τωρα τα νευρα σου ειναι κουρελακια αλλα προσπαθησε να το διασκεδασεις λιγο...προσπαθησε για την δικησου ψυχολογια

φιφακι μου οχι δε μπορω να διασκεδασω καθολου αν κ πολυ θα το ηθελα.σκεψου μια εικονα μονο.εμενα με 3 παιδια λεχωνα το ενα νεογεννητο να θελει βυζι κακα και νανι και τα αλλα 2 να μαλωνουν να γκρινιαζουν να πεινανε να διψανε κλπ.να μην εχω καμια βοηθεια απο πουθενα απο κανεναν ουτε μανα ουτε πεθερα ουτε κανεναν ολοι ειναι ελλαδα.αυτος να ειναι ξαπλα ολη μερα με την τηλεοραση ΤΕΡΜΑ η ενταση κ να εχει δει ολα τα ριαλιτι στη νοβα(βογγωντας για να μη ξεχνιομαστε).ελληνικα κ ξενα!τι μαστερ σεφ τι τοπ σεφ τι το καναλι του μπιγκ μπραδερ και η τηλεοραση τερμα!!να βογγαει κ εκει που βογγαει να κοιμαται κανενα τεταρτο.μετα να ξαναβογγαει και να σηκωνεται ν αβγει εξω να καπνισει!μολις μπαινει μεσα να ξαναβογγαει κ παλι στα ριαλιτι και να λεει ε ΔΕΝ ΕΧΕΙ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!τι αλλο να δω???? αχ αχ ποναωωωω αχ αχ αχ πως ποναω ΑΧ!!!

Holy Diver

Το ξερω μωρε Δημητρα που να εχεις κεφι για πλακα!!! Αλλα τι θα κανεις ομως πως θα περασουν οι μερες?? Οι γιατροι τι του ειπανε?? Εγω παλι επιμενω οτι στα κανει για να του δωσεις σημασια...Γιατι δεν πας και καλα με καμια κρεμουλα να του κανεις μασαζ μπας και το παρει επανω του και ηρεμισεις και συ?? Καντο σαν τεστ να δουμε τι θα κανει?? Μονο εαν εχεις πολλα νευρα με προσοχη που θα βαλεις την κρεμουλα ετσι??

Διαφημίσεις

Το ξερω μωρε Δημητρα που να εχεις κεφι για πλακα!!! Αλλα τι θα κανεις ομως πως θα περασουν οι μερες?? Οι γιατροι τι του ειπανε?? Εγω παλι επιμενω οτι στα κανει για να του δωσεις σημασια...Γιατι δεν πας και καλα με καμια κρεμουλα να του κανεις μασαζ μπας και το παρει επανω του και ηρεμισεις και συ?? Καντο σαν τεστ να δουμε τι θα κανει?? Μονο εαν εχεις πολλα νευρα με προσοχη που θα βαλεις την κρεμουλα ετσι??

χαχαχαχα με εκανες κ γελασα φιφακι....οι γιατροι ειπαν οτι δε βλεπουν προβλημα αλλα αφου επιμενει οτι ποναει να κανει φυσικοθεραπειες.ξερει το αφεντικο του εναν φυσικοθεραπεφτη κ θα παει λεει τη δευτερα.

Holy Diver

Παντως για να σοβαρευτουμε σου λεω οτι εαν εχει προβλημα στην μεση πρεπει να μην ειναι υπερβαρος και να κανει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ κοιλιακους και ραχιαιους .Οι φυσιοθεραπειες κανουνε δουλιτσα αλλα επιφανιακη...Οποτε εαν τον βλεπεις να σαβουριαζει πες του το να το εχει υπ οψιν του...

Δημητρα μου ναζακια σου κανει,θελει κανακεματα το μωρο σου...

να περιμενει στη σειρα εχω αλλα 3 που προεχουν ποσα κομματια να γινω πια:evil:μηπως να του χτυπαω κ την πλατη οταν τρωει για να ρευτει???:rolleyes:

Holy Diver

Παντως για να σοβαρευτουμε σου λεω οτι εαν εχει προβλημα στην μεση πρεπει να μην ειναι υπερβαρος και να κανει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ κοιλιακους και ραχιαιους .Οι φυσιοθεραπειες κανουνε δουλιτσα αλλα επιφανιακη...Οποτε εαν τον βλεπεις να σαβουριαζει πες του το να το εχει υπ οψιν του...

τι υπερβαρος που λεμε αμαν να παρει κανα κιλο.1.79 υψος κ 70 κιλα.τρωει για 3 ατομα κ δε παχαινει.σκαω απο ζηλια εννοειται:rolleyes::twisted::twisted: μπορει να φαει κ 3 πιτσες στην καθισια :-(:-(

κ γυμναζεται κιολας οχι σε γυμναστηριο αλλα στο σπιτι.εχει βαρη κ τετοιες χαζομαρες/εγω ενα διαδρομο γυμναστικης πηρα αλλα δε προλαβαινω ουτε να τον κοιταξω οχι να ανεβω κιολας:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...