Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Φαίρυ εμείς παίρνουμε σκέτο ρυζάλευρο το άνθος ορύζης Γιώτης χωρίς τίποτα μέσα για να μην έχει ζάχαρη. τώρα για την βδομάδα με τα φρούτα μου είπε ο γιατρός ότι η αλλεργία μπορεί να εμφανιστεί από λίγες ώρες έως και 6 μέρες γιαυτό κρατάει όλο το περιθώριο μάλλον. τώρα για το γάλα μου είπε να το κάνω στην αρχή να έχει ίδια γέυση με το γάλα του για να το φάει. αλλά έτσι όπως τον είδα αυριο δεν θα βάλω καθόλου γάλα να δούμε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια...τι κανετε???πως ηταν ο βραδινος υπνος???

εμεις απο χθες το μεσημερι μεχρι της 4 το πρωι ...το πηγαμε σερι!!!πρωτη φορα τοση γκρινια , να μη θελει να κατσει πουθενα να μη θελει να πιει το γαλα του , μοναχα αγκαλια και τα χερια και τα δυο μεσα στο στομα σε σημειο να θελει να κανει εμετο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λογικα πρεπει να ειναι τα ουλα του ....θα δουμε πως θα παει και σημερα διαφορετικα θα τον παρω τηλ!!!Μα τοση γκρινια και κλαμα εχουν με τα δοντια???τα επαιξα λεμε!!!!!!!!!!!!

rose και μενα που τον ειχα ρωτησει για φρουτοκρεμα και λιγο γαλα μεσα ...μου ειπε οτι δεν ειναι οτι καλητερο γιατι κατι παιζει με το ασβεστιο!!!βεβαια καθε γιατρος εχει τα δικα του...αλλα καντου μια ερωτησουλα παλι!!!

για ποιο εμβολιο λετε βρε παιδια????

καλε η maraaaaaaaaaaaaa μας που ειναι???????????????maraaaaaaaaaaaaaaaa που εισαι φιλεναδ??η πουγκι μου φαινεται σε εχει βαλει σε προγραμμα εεεεεεεεεεεε?????

marsolanaki μου μια χαρα η μπουμπου σου.....φτου φτου φτου...!!!

γιατι τι σου ειπε για τον τραχανα???εμεις εχουμε φετινο και λεω μετα τον 6ο με 7ο να του ξεκινησω...εμενα η μανα μου με τραχανα με μεγαλωσε και δεν επαθα τιποτα απο γλουτενη...χιχιχιχιχι!!!!υπαρχει καλητερο πραγμα απο τον γνησιο τραχανα????ολα τα κυρια συστατικα τα εχει!!!εμενα ο γιατρος μου να φανταστεις ειπε στην μανα μου να του φτιαξει 10 κιλα τραχανα για τα παιδια του...1χρονου το ενα και 4 το αλλο!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα!!

δεν ηξερα οτι ειναι τοσο δυσκολο να δινεις στερεες τροφες!!!!και μου αρεσει που της περιμενω πως και πως!!αυτο το mrr εμβολιο τι ειναι???γιατι δεν θελετε να το κανετε τωρα????

vanillitsa εχει πολυ ψηλο παιδι!!εμενα ειναι 70 ποντους και περιπου 8 κιλα!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερα leta μου....και σενα μια χαρα ειναι ...ας ειναι υγιες τα μωρακια μας και πανω κατω ολα στους ιδιους ποντους ειναι !!!

οντως τελικα με τις στερεες ολοι αντιμετωπιζουν ενα προβληματακι στην αρχη !εσενα leta μου πινει ολο του το γαλα??ποσο πινει???εμενα ουτε να το φτυσει πια!!!ασε αλλο προβλημα...φοβαμαι μηπως μου το κοψει οταν ξεκινησουμε στερεε!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

βανιλιτσα μου ειχα αυτο το προβλημα με τον γιο μου.με το που ξεκινησε στερεες εκοψε το γαλα:confused: μαχαιρι ομως!του το εδινα εγω μαζι με την κρεμα φαριν λακτε η βανιλια.αντι με νερο του την εκανα με γαλα 2 φορες την ημερα,τουλαχιστον αφου δε το επινε να το επαιρνε απο καπου.το γαλα το ξανααρχισε οταν εγινε 2 ετων :shock: μεχρι κ εξετασεις για αλλεργια του ειχα κανει και ειχαν βγει μια χαρα ολα.ο γιατρος μου ειχε πει οτι συμβαινει σε καποια μωρα να κοβουν το γαλα με το που αρχιζουν στερεες.στην μεγαλη φυσικα δεν ειχα τετοιο προβλημα!α και να ξερετε οτι απο τη στιγμη που θα τρωει 3 γευματα στερεων και κανενα επιδορπιο ενδιαμεσα πχ γιαουρτι η κατι τετοιο τοτε δε θα πρεπει να πινει πανω απο 500 γρ γαλα την ημερα γιατι εμποδιζεται η αφομιωση βιταμινων.το πολυ ασβεστιο δεν ειναι καλο.μονο σε περιπτωση που θηλαζει το μωρο τοτε δεν υπαρχει προβλημα

Holy Diver

Διαφημίσεις

Καλημερα...

εμεις τρωμε μια χαρα το ρυζαλευρο μας αλλα απο φρουτοκρεμα...χαλι μαυρο!!!Πολυ λιγο τρωει και μετα σφραγιζει το στοματακι!Και ειναι μια χαρα γλυκα!!!

Σημερα το υπολοιπο αχλαδι το εφαγε το μεγαλο μωρο,ο μπαμπας της και με το κουταλακι της παρακαλω.

Καλα,δεν θα σχολιασω με τα κακα...αλλη οψη βρε παιδι μου!Ανθρωπινα...αλλα λιγα!Πολυ λιγο πραγμα..καμια σχεση με αυτα που ειχαμε συνηθισει!!!Πραγματικα κου@3$κια!!!:tongue::tongue::tongue:

Σε λιγο θα παμε να παρουμε και το παρκο της!!!

Αειντε να δουμε...θα ασχολειται εκει μεσα η θα αρχισει τις γκρινιες.Τουλαχιστον καθεται πολυ καλα στον πωπο της,δεν γερνει....

Βανιλιτσα,τραχανα καλο ειναι να δινουμε λιγο πιο μετα τελικα...οπως και φαριν λακτε(μειγμα δημητριακων) που την δινουμε 8ο-9ο.Εννοειται οτι δεν επαθες τιποτε με τον τραχανα,ιδιως αν ειναι και χειροποιητος(οπως τον κανει και η πεθερα μου!!) αλλα εγω προσωπικα θα τον καθυστερησω λιγακι.Ας πουμε και για το γιαουρτι..αλλοι λενε οτι μπορεις να δωσεις απο 6 μηνων αλλοι λενε στον 8ο,ή για το αυγο λενε οτι κροκο μπορεις να δωσεις απο 6 μηνων---καποιοι αλλοι ειναι κατηγορηματικα αντιθετοι γιατι το αυγο ειναι πολυ αλλεργιογονο.Κι εννοειται οτι ολοκληρο αυγο με ασπραδι στον χρονο-διοτι ακομη πιο αλλεργιογονο ειναι το ασπραδι.

Γι αυτο ειπα αλλωστε οτι τις αποφασεις για την διατροφη του παιδιου μου θα τις παιρνω εγω κι οχι ο παιδιατρος που απλα μπορει να συμβουλευει.

Οσο για το mmr,μεγαλη κουβεντα αυτη.....

Εγω θα το καθυστερησω συνειδητα,δεν παθαινει τιποτε το παιδι αν το κανει 2.5-3 χρονων!

φαιρυ..αυτο που σου ειπε ο γιατρος οτι και καλα δεν παθαινει το παιδι τιποτε...κοιτα,πραγματι αν ειναι να εκδηλωθει αυτισμος παρουσιαζεται τοτε 15-16 μηνων κι επειδη τοτε συμπιπτει και το εμβολιο λενε οτι λανθασμενα εχει συνδεθει με αυτον.Ομως....συμφωνα με την δικια μου κριση,αφου δεν υπαρχει αυστηρο χρονοδιαγραμμα εμβολιων...γιατι να το κανω τοτε και οχι αργοτερα????Γιατι να μπω στην διαδικασια να αναρωτιεμαι???

Αυτο θα κανω ΕΓΩ κι απλα λεω την γνωμη μου,ετσι??Μην παρεξηγηθουμε:tongue::tongue:

Δημητρααααα,που εισσσσσσσσ' ????

Καλημέρααααααααααααα....να μαι κι εγώ.

Πώς πάτε κοπελιές; εμάς μας έχει ψιλο-φάει η γκρίνια, γιατί μάλλον έχουμε κολικούληδες από το γάλα....βέβαια τωρα μειώθηκε, αλλά τις προηγούμενες μέρες ποιος είδε τον γουργούρη και δεν τον φοβήθηκε!!!

Τι κάνετε;

Επειδή δεν το γνωρίζω τί είναι αυτό το MMR που λέτε;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

ειναι το εμβολιο της ανεμοβλογιας. ή της ερυθρας και τα μπερδευω? εμενα επρεπε να το εχει κανει εδω και κανα μηνα και κανω την παπια.

Σας χαιρέτησα? Δεν σας χαιρέτησα!!! Χαίρετε, τι κάνετε? Καλά ευχαριστώ!

Ετοιμαζομαι για μεσημεριανό φαγητό με φιλες στο Κολωνάκι. Σας φιλώ

4Rnfp3.png

κοριτσια βοηθεια τα νευρα μου θα εκραγω θα αυτοπυρποληθω θα φαω τα λυσσακα μου!!!:evil::evil::evil::evil: ο αντρας μου ,,,,ΠΟΝΑΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ!!!δε το αντεχω σοβαρα σας μιλαω!!ενα μικρο πονακι το κανει ΤΕΡΑΣ !!γιατι συγνωμη κιολας αλλα οποιος ποναει ΤΟΣΟ πολυ σε σημειο να πεφτει κατω απο τον πονο δε σκεφτεται ΤΙ ΘΑ ΦΑΕΙ!!!απο χτες ξεκινησε η ιστορια.ποναω και ποναω και αχ και βαχ και ξανα βαχ!επεφτε στα πατωματα απο τον πονο(υποτιθεται!)μεχρι κ νοσοκομειο πηγε!εκει του εδωσαν ενα σωρο παυσιπονα και δε του περασε λεει!οι γιατροι να απορουν και να λενε οτι με τετοια παυσιπονα θα επρεπε οχι απλα να μη ποναει αλλα να εχει μουδιασει εντελως!του κανανε ενα σωρο εξετασεις και ακτινες κ βγηκαν ολα ΤΕΛΕΙΑ!τι σκατα πονος ειναι αυτος!τα νευρα μου δε μπορω αλλο βογγητα και να περπαταει σαν Γ σκυφτος και να βογγαει!!!παρολα αυτα πειναει συνεχεια!!!οποιος ποναει τοσο πολυ εχει ορεξη για φαι???απο χτες ειναι ξαπλα στον καναπε ΟΛΗ ΜΕΡΑ.η μονο διαδρομη που κανει ειναι καναπες-μπαλκονι για τσιγαρο.καναπες-μπαλκονι για τσιγαρο!εχει δει ΟΛΕς τισ μαλακιες στην τηλεοραση και ειναι ξαπλα ολη μερα και βογγαει!!επισης κοιμηθηκε 10 ωρες σχεδον για βραδυ!απο τις 12.30 χτες μεχρι σημερα τις 10 το πρωι ελεος!!!!!!και καλα να εισαι με τοσες ωρες υπνο θα σου πονεσει η μεση!!!λεει οτι παιρνει δυνατα χαπια και βογγαει ενω ειναι χαπια των 100mg μυοχαλαροτικα!μολις ξυπνησε το πρωι αρχισε να βογγαει και να λεει ''με επιασε κρυος ιδρωτας εχω κομαρες αχ βαχ'' κ επιανε την καρδια του!και του λεω ε ναι νορμαλ ειναι κοιμηθηκες 10 ωρες κ μολις σηκωθηκες ετρεξες να πιεις καφε κ να καπνισεις!!!δε θα ζαλιστεις?οχι να επιμενει οτι ειναι απο το χαπι!εδω εμενα με το που γεννησα μου δωσανε 1000mg παυσιπονο για τους πονους μετα τη γεννα και πηρα 3 φορες των 1000 κ δεν επαθα τιποτα ΕΛΕΟΣ!!!!δεν αντεχω να ειναι ξαπλα ολη μερα να βογγαει και να βαριανασαινει!!!και να ΠΕΙΝΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ τα νευρα μουυυυυυυυυυυυυ

Holy Diver

Διαφημίσεις

Δημητρα μου,να χαιρεσαι το τεταρτο νεογεννητο...ηθελες δεν ηθελες εγινες πολυτεκνη:tongue::P:tongue:!!!

Περα απο την πλακα τωρα.....πες του οτι μαλλον δεν ξερει τι εστι πονος μεσης...εγω που ξερω παντως δεν ειχα ουτε την πολυτελεια του 10ωρου υπνου κι επισης ενα mesulid τουλαχιστον με βελτιωνε και αντεχα...Κι ακομη αντεχω!!!!

Αμαν πια,ελεος οι μπεμπηδες!!!

πωωωωωω όλες παντρεμένες με τον ίδιο άντρα είμαστε..αααχ!βρε Δήμητρα...εμένα καλός καλός, ναι με βοηθάει αρκετά δεν λέω και δεν είμαι αχάριστη....αλλά τι έχει ο πάστας....όταν περνάει ζόρι από τον εγωισμό του δεν καταλαβαίνεις εάν πονάει ή όχι!όταμ είναι κάτι μικρό(δεκατάκια, πόνοι μέσης καλή ώρα) πωωωωωω δεν παλεύεται ο άνθρωπος μιλάμε....και εμείς πονάμε λέμε!!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Κοριτσακια γεια σας και απο εμενα , βαριεμαι απιστευτα και το μονο που κανω ειναι να...κλοσαω...Δημητρα κρατα γερα λεμε!!! Εχεις σκεφτει μηπως ολα αυτα που κανει ειναι για να του δωσεις σημασια??? Σε φανταζομαι με την φατσα που τον κοιτας και γελαω...Αλλα ετσι ειναι οι ανδρες που να αντεξουν τον πονο καλε?? Ιδεα δεν εχουνε..Εγω εχω σπασμενη μεση απο ατυχημα θριψαλα ειναι ο Ο2 μου και το μονο που κανω οταν ζοριζομαι ειναι να φοραω μια ζωνη μεσης .Οταν επρεπε να γεννησω εγινε ολοκληρο μιτιγκ για το εαν επρεπε να μου κανουνε επισκληριδιο και ειχα τον ανδρα μου διπλα να με κοιταει και να μην καταλαβαινει το ποσο ποναω και οταν κοντευα να λιποθυμησω απο τους πονους ...εφυγε απο τον θαλαμο και πηγε για τσιγαρο...και μετα μου ελεγε το ποσο εξεπλαγειν με την δυναμη μου!!! Κρατα γερα λοιπον και δωσε του και κανενα φιλακι να δεις πως θα του περασει....:lol::lol:

Δημητρα μου,να χαιρεσαι το τεταρτο νεογεννητο...ηθελες δεν ηθελες εγινες πολυτεκνη:tongue::P:tongue:!!!

Περα απο την πλακα τωρα.....πες του οτι μαλλον δεν ξερει τι εστι πονος μεσης...εγω που ξερω παντως δεν ειχα ουτε την πολυτελεια του 10ωρου υπνου κι επισης ενα mesulid τουλαχιστον με βελτιωνε και αντεχα...Κι ακομη αντεχω!!!!

Αμαν πια,ελεος οι μπεμπηδες!!!

πωωωωωω όλες παντρεμένες με τον ίδιο άντρα είμαστε..αααχ!βρε Δήμητρα...εμένα καλός καλός, ναι με βοηθάει αρκετά δεν λέω και δεν είμαι αχάριστη....αλλά τι έχει ο πάστας....όταν περνάει ζόρι από τον εγωισμό του δεν καταλαβαίνεις εάν πονάει ή όχι!όταμ είναι κάτι μικρό(δεκατάκια, πόνοι μέσης καλή ώρα) πωωωωωω δεν παλεύεται ο άνθρωπος μιλάμε....και εμείς πονάμε λέμε!!!!!
Κοριτσακια γεια σας και απο εμενα , βαριεμαι απιστευτα και το μονο που κανω ειναι να...κλοσαω...Δημητρα κρατα γερα λεμε!!! Εχεις σκεφτει μηπως ολα αυτα που κανει ειναι για να του δωσεις σημασια??? Σε φανταζομαι με την φατσα που τον κοιτας και γελαω...Αλλα ετσι ειναι οι ανδρες που να αντεξουν τον πονο καλε?? Ιδεα δεν εχουνε..Εγω εχω σπασμενη μεση απο ατυχημα θριψαλα ειναι ο Ο2 μου και το μονο που κανω οταν ζοριζομαι ειναι να φοραω μια ζωνη μεσης .Οταν επρεπε να γεννησω εγινε ολοκληρο μιτιγκ για το εαν επρεπε να μου κανουνε επισκληριδιο και ειχα τον ανδρα μου διπλα να με κοιταει και να μην καταλαβαινει το ποσο ποναω και οταν κοντευα να λιποθυμησω απο τους πονους ...εφυγε απο τον θαλαμο και πηγε για τσιγαρο...και μετα μου ελεγε το ποσο εξεπλαγειν με την δυναμη μου!!! Κρατα γερα λοιπον και δωσε του και κανενα φιλακι να δεις πως θα του περασει....:lol::lol:

πειτε τα ρε κοριτσια πειτε τα γιατι νομιζω οτι ειμαι εγω η τρελλη ωρες ωρες!πηγε στη δουλεια πριν 2 ωρες.θα γυρισει κ θα βογγαει παλι.α! για να παει να παρει τσιγαρα επειδη του τελειωσαν ξεχασε κ πονους κ ολα!μια χαρα πηγε και ηρθε!οχι τωρα οτι ενα χαπακι των 100 του φερνει υπνηλιες κομμαρες και ιδρωτα!!!!εντωμεταξυ απο το πρωι κ αφου ειχε κοιμηθει 10 ωρες απο τις 10.30 το πρωι μεχρι τις 5 το απογευμα ηταν ξαπλωμενος!αλλες 7 ωρες,συνολο 17 ωρες ξαπλα ε δε θα σου ποναει η μεση μετα?αλλα με βγαζει εμενα κακια κ αναισθητη κ οτι αυτος ποναει κ εγω δε του δεινω σημασια!λεχωνα με 3 παιδια να νταντεψω κ αυτον!αυτος επρεπε να με νταντευει α σιχτιρ δηλαδη!

γι απυρετο δε το συζητω!αν κανει 36.9 πεφτει καταχαμα και λεει οτι δεν αισθανεται τα ποδια κ τα χερια του κ μιλαει με ενα υφος που με το ζορι του βγαινει η φωνη!ετσι μιλουσε κ σημερα.και του λεει η ραφαελα ''μπαμπα ξεκολλα νομιζω οτι κανεις ψεματα'' και της λεει αυτος με τονο ετοιμοθανατου βασανισμενου ''οχι ποναααααω....αχχχχ βαχχχχ'' και λεει και η ραφαελα ''ε και ειναι αναγκη να μιλας ετσι???'' α καλο εεεε

μεχρι κ το 5χρονο λεω σε δουλευει!!!εμενα ρε παιδια βοηθαει ΜΟΝΟ αν του το πω εγω.δηλαδη οσες φορες ζητησα βοηθεια την εχω.αλλα νευριαζω ετσι.δηλαδη δε μπορει να σκεφτει μονος του αν δε το πω εγω οτι πνιγομαι?και οχι στη φαση που ειμαι τωρα δε μπορω να τον νταντεψω τι να κανουμε.κ εγω οτν εαυτο μου τελευταιο κ καταιδρωμενο τον εχω.δε πεφτω στα πατωματα να λιποθυμαω!!!ουφ πια!!!

Holy Diver

Δημητρα γελαω πολυ με την Ραφαελα. Τι ατομο ειναι αυτο??

Εγω σου λεω οτι το κανει για να του δωσεις σημασια και οσο σε βλεπει να μην ψαρωνεις να δεις ποσο θα ποναει!!! Αυριο που ειναι Κυριακη κανε του καμια γλυκα και πες μας το αποτελεσμα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...