Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Για να πω την αλήθεια μου αγχώθηκα λίγο όταν μου είπε για μισό πόντο και περισσότερο γιατί έβλεπα ότι τα παντελονάκια του είχαν γίνει 3/4 και έλεγα πως γίνεται με μισό πόντο ύψος ? πήγα στο σπίτι και τον μέτρησα ξανά. σύμφωνα με την μέτρηση μου είναι 69 πόντους και όχι 67,5 όπως είπε. και την ώρα της μέτρησης του είπα δεν τον μετράς σωστά γιατί το κεφαλάκι του είχε λυγίσει στο πλάι και δεν ήταν όρθιο. αλλά όπως προανέφερα η ουρά έξω είχε γίνει μεγάλη μια και εμείς λόγω της νέας διατροφής καταναλώσαμε πολύ χρόνο. ήταν το πρώτο μαύρο στίγμα αν επαναλάβει κάτι τέτοιο αλλάζω γιατρό. καλός δεν λέω αλλά εγώ δίνω 40 ευρώ χωρίς απόδειξη παρακαλώ και απαιτώ να γίνεται σωστή δουλειά. εδώ μιλάμε για ανθρώπινη ζωή και όχι μηχάνημα. δεν με νοιάζει αν ο κόσμος είχε μαζευτεί έπρεπε να τον μετρούσε κανονικά. θέλω να δω τον άλλο μήνα αν όντως έκανε λάθος - το πιθανότερο- και ψηλώσει κανέναν πόντο ακόμα σύνολο 4 τι θα πει ? πω πω τι ύψος πήρε σε έναν μήνα ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η μπανάνα ήταν μια πανωλεθρία , φάγαμε μόνο 5 κουταλιές με μορφασμούς και έκφραση αηδίας. τι θα κάνουμε ? υπάρχει περίπτωση να συνηθίσει μέρα με τη μέρα ή όχι ? μια ολόκληρη εβδομάδα πως θα την βγάλουμε μέχρι να έρθει και το μήλο μπας και κάνουμε τίποτα ? να πω την αλήθεια ούτε εγώ δεν το έτρωγα έτσι όπως ήταν, πήρε και ένα μαύρο χρώμα μια αηδία ήταν.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

με την μπανανα ειχα κ εγω θεμα με την ραφαελα.δε την ετρωγε με την καμια.ακομα κ αναμεσα σε αλλα φρουτα.αν εβαζα μπανανα το καταλαβαινε αμεσως.εφτυνε εκλαιγε κ χτυπιοταν.ακομα κ τωρα δε την τρωει:confused:

Holy Diver

δεν έγινε πηχτή αντίθετα ήταν αρκετά ρευστή έτρεχε από το κουτάλι, αλλά την άλλη φορά δεν θα βάλω ολόκληρη μπανάνα αφού δεν την τρώει τουλάχιστο να μην την πετάω. μου το είπε και ο γιατρός αν και γλυκιά λέει τα περισσότερα μωρά δεν την τρώνε. σκατά δηλαδή. και τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση ? πρέπει να τον πιέζω μέχρι να σκάσει ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

δεν έγινε πηχτή αντίθετα ήταν αρκετά ρευστή έτρεχε από το κουτάλι, αλλά την άλλη φορά δεν θα βάλω ολόκληρη μπανάνα αφού δεν την τρώει τουλάχιστο να μην την πετάω. μου το είπε και ο γιατρός αν και γλυκιά λέει τα περισσότερα μωρά δεν την τρώνε. σκατά δηλαδή. και τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση ? πρέπει να τον πιέζω μέχρι να σκάσει ?

χαχαχα:lol: αυτο που μου ηρθε σαν σκεψη ειναι να την κανεις στην υφη σαν το ρυζαλευρο.δηλαδη οσο πηχτο τρωει το ρυζαλευρο τοσο να κανεις κ την μπανανα.και μη σου πω κιολας να βαλεις και 1-2 κουτ.ρυζαλευρο μεσα

Holy Diver

καλησπερα κοριτσια

ροζακι ναι, θα συνηθιζει μερα με τη μερα, αλλα πολυ σου βαζει μια εβδομαδα με ενα φρουτο, συνηθως καθε 2-3 μερες προσθετουν καινουργιο.

τελικα μονο η δικη μας παιδιατρος δινει μου φαινεται ολα μαζι τα φρουτα. Παντως και μενα η δικια μου μετα απο κανα μήνα αρχισε να την τρωει καλα τη φρουτοκρεμα, μεχρι τοτε, το ενα της μυριζε το αλλο της ξινιζε. Προσπαθούσα να βρω τις σωστες αναλογιες για να της αρεσει περισσοτερο. Εμενα παλι με την μπανανα ξετρελενοταν, αλλα μου το εβαλε τελευταιο φρουτο και καταιδρωμενο, μισή μπανανα μερα παρα μερα, και ποτε με γάλα τα φρούτα, ποτε

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Ηello!!!

Να μαι κι εγωωωωωω....

πριν λιγο ηρθαμε απο παιδιατρο....καναμε τα εμβολια μας,μετρηθηκαμε,ολα καλα.Απο κιλα ειμαστε στα 8700,μια χαρα πηραμε φυσιολογικα και απο υψος εμενα μολις τωρα εγινε 72 ποντους.Κι εκει καλα ειναι.

Ρε κοριτσια...τι καθεστε και αγχεστε με υψος και κιλα ηθελα να ηξερα!!!Απο την στιγμη που δεν εχετε υπερβαρα η λιποσαρκα παιδια κι απο την στιγμη που ειναι στις καμπυλες στο υψος δεν εχει νοημα να στεναχωριεστε!!!!!!

Ας πουμε η Ανδριανα της Φαιρουλας ειναι μια χαρα...μαρη Φαιρυ τι ανησυχεις???:tongue::tongue:

Και η Βανιλιτσα εχει εναν ψηλο αντρακλα για γιο...οκ!!

1-2 ποντοι πανω κατω σιγα...

υγειη να ειναι τα μωρακια μας!!!

απο ενα σημειο και μετα τα μωρακια δεν παιρνουν ουτε πολλα κιλα,ουτε πολλους ποντους

Ας χαλαρωσουμε θα προτεινα κι ας απολαυσουμε τα μπομπιρακια μας!!!!:P

Εγω εφαγα ενα κολλημα με τα εμβολια και ειπα στην γιατρο οτι το MMR δεν παιζει να το κανω στους 16 μηνες με τιποτεεεεε λεμε!!!Και ηδη πολλα εχουμε κανει

Ευτυχως ηταν δεκτικη,και γενικα ειναι χαλαρη ως γιατρος!!Κι επισης τραχανα δεν προκειται τελικα να του δωσω συντομα λογω γλουτενης!!!

Ροουζ,μια εβδομαδα τα φρουτα????

Ανα 2 μερες κι εμας καινουργιο και μετα μιξεις.

Οπως επισης κι εγω ξερω οτι στα μωρα τα φρουτα ποτε με γαλα για καλυτερη απορροφηση βιταμινων,τωρα βεβαια τα smoothies που πινουμε οι μεγαλυτεροι μια χαρα γινονται!!!!

Βεβαια,εγω εχω και αλλη αποψη που δεν συνφωνουν πολλοι..δεν θεωρω οτι υπευθυνος για την διατροφη του παιδιου μου ειναι ο παιδιατρος,αλλα εγω μετα απο ερευνα που κανω γενικα!!

Νιου,θα σου προτεινα να παρεις το καρεκλακι που εχουμε σχεδον ολες,της Chicco!!!!Νομιζω οτι τον πρωτο καιρο καλο ειναι να υπαρχει και δισκος μπροστα στο μωρο ωστε να του μπλοκαρει και τα χερακια λιγο...αλλιως θα στα κανει μανταρα.Σε λιγο καιρο παντως θα παραλαβω κι ενα φορητο σαν αυτο που λες για να το παιρνω μαζι μας οταν βγαινουμε ή οταν πηγαινουμε στην πεθερα μου κλπ.

Αν περιμενεις λιγο θα σου πω εντυπωσεις..

Ααα...και σορρυ για το κατεβατο καλε!!!!!

Με εχει πιασει λογοδιαρροια σημερα,φαινεται εεεε:tongue::tongue::tongue:

Marsolan ασε και εγω εχω παθει μια φρικη με αυτο το εμβολιο και μου ειπε οτι ειναι να της το κανει αυγουστο αλλα το κανει σε παιδια που εχουν ξεκινησει και μιλανε και τετοια αν δει οτι αργει να εχει επικοινωνια μεγαλη το παιδι τοτε το καθυστερει να το κανει.Επισης μου ειπε οτι δεν δημιουργει αυτα που γραφονται αλλα 1 στο εκατομυριο να κανει εγκεφαλιτιδια , το παιδι , Πραγματικα και γω ανησυχω πολυ .Εσυ τι ξερεις για αυτο το εμβολιο ποτε κανονικα το κανουν?

Καλα εγω κοριτσια στεναχωρηθηκα σημερα , εχω παρει ολες τις μαρκες με την κρεμα βανιλια καμια δεν θελει να φαει ,αρνειται πεισματικα .Μου ειπε η παιδιατρος να της την βαλω σε μπιμπερο με μεγαλη τρυπα .Τι να πω δεν ξερω .Εσεις ποια κρεμα δινεται . Δεν ξερω αν θα φαει και αυτο που μου προτεινες μαρσολαν .Ροζ εσυ παιρνεις ρυζαλευρο βανιλια?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

φαιρακι μη δοκιμασει απο μπιμπερο.τζαμπα κοπος.δε τρεχει με τιποτα απο την τρυπα.εκτος κ αν την κανει μισο μετρο αλλα κ παλι μη πνιγει το μωρο.

κανε αλλαγες στην κρεμα.πιο πηχτη η πιο νερουλη.δινε λιγο λιγο στο κουταλακι.μη το γεμιζεις .και δωστου κανενα παιχνιδακι να ασχολειται

Holy Diver

Και εγω αυτο σκεφτομαι , θα την κανω πιο νερουλη γιατι σημερα της την εκανα λιγο πηχτη .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...