Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια κάναμε το δεύτερο υπέρηχο μεγαλώνει μια χαρά το μωράκι μας ακούσαμε κ καρδούλα!! Πολύ αναγούλα όμως βρε κορίτσια... Όλη μέρα δεν περνάει λεπτό.... Σαν άρρωστη νοιώθω μόνο ξάπλα θέλω να ειμαι... Άρχισα να παίρνω ginger συμπλήρωμα τώρα να δω αν θα βοηθήσει... 

Μπραβο κοριτσι μου! Ολα καλα το μωρακι σου.. μπορεις να ηρεμησεις! Οσο για τις αναγουλες, θα σου δωσω ενα tip δοκιμασμενο. Την ωρα που ξυπνας το πρωι, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, τρως 1-2 φρυγανιες. Κραταει τα υγρα πριν ξεκινησει η πρωινη ναυτια. Βοηθαει για αρκετες ωρες. Αργοτερα ξανατρως. Πριν το μαθω υπεφερα. Οταν μου το ειπαν.. ηρεμησα σε πολυ μεγαλο ποσοστο. Παιζει ρολο να τις τρως, αν ειναι δυνατον, ακριβως μολις ξυπνας. Δοκιμασε το ενα πρωι αν θελεις..

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημερα...

κλασσικο ξενυχτι εις αναμονην του γαλακτος...

Σημερα αξιωθηκα να βγαλω τα καλοκαιρινα και να αποθηκευσω τα χειμωνιατικα κι ακομη δεν τελειωσα!!!Πολλα ρουχα ρε παιδια,τι μαζευουμε!!!!!Δεν σχολιαζω τι πλυντηρια πρεπει να μπουνε για να ξεμπερδευω,οσο για το σιδερο...λιγα-λιγα.

Βρε κοριτσια,η μικρη σημερα μου μειωσε ελαφρως την ποσοτητα των γευματων της,λετε να ειναι απο τη ζεστη???Το καημενο σαν ζαβλακωμενο ηταν ολη μερα απο την λαβα,ολο υπνο ηθελε,2 φορες την εκανα μπανιο μηπως δροσιστει!!!

Κι εγω περιμενω την Κυριακη πως και πως,να την παω στην εκκλησια για την ευχη και να αρχισουμε καμια βολτα.

Φοβαμαι κι εγω μην αρχισει το κλαμα αλλα εχω καταστρωσει σχεδιο δρασης..θα την ταιζω,θα την αλλαζω,θα ειμαι ετοιμη,βουρ στο καροτσι και βολτα...εεε,για κανενα 2ωρο δεν θα γκρινιαζει-θα εχω κι ετοιμο ενα μπουκαλακι...το πολυ-πολυ να την ταιζω στο καφε:D:D

Εεεε,ρε τι θα τραβαμε για ενα καφεδακι:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρσολαν μου ο μικρός εμάς χθες κοιμήθηκε 2 απο της 10 που ήταν ξύπνιος και τον μπανίσαμε και μετά 5 και 7 το πρωι. καταπληκτικό ωράριο για εμάς που μας είχε στο ανά μια ώρα. τώρα έφαγε και δεν κοιμάται προσπαθώ να τον ξεγελάσω με το ριλαξ να κάνω καμιά δουλειά. η ζέστη τον έχει τρελάνει επίσης. τα μαλλάκια του είναι συνέχεια μούσκεμα και τα κορμάκια του. θα πάω να τον δροσίσω και εγώ σε λίγο γιατί ο καημενούλης κολλάει παντού.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα κοριτσακια.

και εμενα η δικια μου μια απο τα ιδια, μαλλον τα επηρεασε η ζεστη. εμεις σαραντηζουμε την αλλη κυριακη. και εγω ενα ματσο χαλι ειμαι, θελω να κανω ενα μπανακι και δεν μπορω. αυτο που λετε ρε κοριτσια το σκευτομουνα και εγω, πως θα βγουμε να πιουμε εναν ριμαδοκαφε? δεν καθονται λιγο ησυχα. ρε Smoutsaki μου τι να χαζέψουν εξω, αφου δεν βλεπουνε ακομη και θα ειναι και ξαπλα στο καρότσι. εγω θα πρεπει να βγαζω και το στοιθος, αστα να πανε.

γιαυτό εγώ τον αφήνω στην μάνα μου που το σπίτι είναι δίπλα στο καφέ που πάω πίνω έναν για κανένα 2ωρο και πάω τον παίρνω. μια φορά τόλμησα να τον πάρω μαζί μου στα λητώ και μας άκουσε όλο το λητώ. στο τέλος τον τάιζα στο αμάξι και ο άντρας μου έκανε τα ψώνια. Εγώ νεφέλη κάνω 2-3 φορές την ημέρα ντούζ. όταν είμαι μόνη βρίσκω ευκαιρία όταν κοιμάται. Η ζέστη μας έχει εξαντλήσει όλους. κουρέλι σε κάνει ρε παιδί μου. μόλις του έκανα ένα ντουζάκι για να δροσιστεί. πήρα ένα ποτιστήρι απο τα τζάμπο σαν αυτά που παίζουν στην άμμο και το γεμίζω νερό. τον βάζω στην λεκανίτσα του και τον ποτίζω που λένε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

πήρα ένα ποτιστήρι απο τα τζάμπο σαν αυτά που παίζουν στην άμμο και το γεμίζω νερό. τον βάζω στην λεκανίτσα του και τον ποτίζω που λένε.

καλημεραααα,

τρομερη ευρεσιτεχνια!!!!χαχαχαχα...τελειο,και μονο που σας φανταζομαι να ποτιζεις το λουλουδακι σου τρελλαινομαι!!!!

Διαφημίσεις

καλημεραααα,

τρομερη ευρεσιτεχνια!!!!χαχαχαχα...τελειο,και μονο που σας φανταζομαι να ποτιζεις το λουλουδακι σου τρελλαινομαι!!!!

χαχα άσε έχει το γέλιο , όταν του ''ποτίζω'' το πρόσωπο και πεινάει βγάζει την γλώσσα του και γλύφεται. πέρα απο την πλάκα είναι βολικό γιατί η ΄λεκάνη έχει σαμπουάν οπότε χωρίς την βρύση κοντά το ξέπλυμα ήταν πρόβλημα. γιατί είχα μια μικρή λεκανίτσα δίπλα και με τα χέρια γέμιζα νερά παντού.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα κοριτσακια με τα ομορφα μπεμπακια...

αχ κοριτσια κι εγω υποφερω με τη ζεστη,το βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου...με πηρε ο υπνος 6:30 το πρωι και αναγκαστικα 8:30 σηκωθηκα για να ερθω στη δουλεια...γκρρρρρ

ρε κοριτσια τωρα που κανει ζεστη γιατι δεν αφηνετε τα μπεμπακια μονο με το pampers...

θυμαμαι η μαμα μου ειχε γεννησει τον αδερφο ιουνιο και τον ειχε μονο με το pampers πριν ακομα σαραντησει

76IGp3.png

χαπι μου ιδρώνει πολύ και φοβάμαι μην κρυώσει , έτσι το κορμάκι απορροφά τον ιδρώτα. μόνο που χρειάζεται να τον αλλάζω συχνά. άσε που δεν θα μπορείς να τον ακουμπήσεις γυμνό από τον ιδρώτα. θα γλιστράει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

χαπι μου ιδρώνει πολύ και φοβάμαι μην κρυώσει , έτσι το κορμάκι απορροφά τον ιδρώτα. μόνο που χρειάζεται να τον αλλάζω συχνά. άσε που δεν θα μπορείς να τον ακουμπήσεις γυμνό από τον ιδρώτα. θα γλιστράει.

κι εγω για αυτο της φοραω τιραντε κορμακι να ειναι καλυμμενα τα πλευρακια της και να απορροφα ιδρωτα...αλλιως δεν πιανονται.τα καημενα μουσκεμα γινονται,λιγο τα πιανεις και τα βαζεις επανω σου να ρευτουν και κατακοκκινιζουν.

δεν ξερω απλα σου λεω τι εκανε η μαμα μου...αλλα δεν ξερω αν ειναι σωστο ή λαθος

76IGp3.png

Διαφημίσεις

λετε να παρω κι εγω μερικα αμανικα φανελακια???

ποσα τους εχετε παρει συνολο....???

χαπι μου,δεν θυμαμαι αν περιμενεις κοριτσακι ή αγορακι παντως να παρεις στανταρ αμανικα.Αυγουστο δεν γεννας???Σιγουρα θα χρειαστεις.Το παραπανω στο ρωτησα γιατι στα Τζαμπο(τα οποια η χαζη τα σνομπαρα για ρουχα,πολυ κακως) εχει κατι πανεμορφα,γουστοζικα αμανικα φορμακια για κοριτσακια,παμφθηνα και μια χαρα ποιοτητα.Εγω εχω παρει κι απο Μαδερκερ,κι απο Λητω κι απο Ηρα αλλα παρολο που η μπεμπα γεννηθηκε 3100 και 49 ποντους μονο τα τζαμπο της ηταν κουτι στο κορμακι,τα αλλα της ηταν μεγαλα...Ακομη και το newbaby μεγεθος απο Μαδερκερ,μεγαλο της ηταν!!!Ιδιως για τα μακρυμανικα,ψιλομετανιωσα που τα εσκασα στο Μαδερκερ κλπ γιατι τα φορεσε ενα μηνα μονο!!!Τωρα αποθηκευση για το επομενο μπεμπε!!!

ναι εχω παρει κι εγω για τον μπεμπουλη μερικα απο τζαμπο,αλλα θελω να παρω και απο λητω ή μαδερκεαρ τα πακετακια που ειναι συνολο 7 ...να παρω 2 πακετακια ή 1???

νομιζω οτι τα αμανικα χαμενα δεν πανε!!!!Ακομη και τον χειμωνα μπορει το μωρο να τα φοραει εσωτερικα απο μπλουζακι κι απο κατω παντελονακι!!Η μεσα απο τα πυτζαμακια του..οποτε αν παρεις το 0-3 θα εχεις αρκετο καιρο να τα φοραει...παντως παρε κατα την γνωμη μου 1 εφταδα για αρχη και βλεπεις...αλλωστε θα του εχεις και κοντομανικα!!

Επισης να σου πω οτι στα Λητω εχει πραγματακια μαρκας Charles και Frideli.Αν παρεις κατι απο αυτα.. Τα μεν πρωτα εχουν κανονικα νουμερα,τα δευτερα εχουν μικροτερη φορμα οποτε να ζητησεις ενα νουμερακι παραπανω:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...