Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια τι κανετε , καλα εγω εχθες ξεπορτισα , παρεδωσα την μικρη στη μητερα μου και την αδελφη μου και βγηκα απο το μεσημερι μεχρι το βραδυ αχ θυμηθηκα τις παλιες μου βολτες .Παντως απαραδεκτοι με τις τιμες .Βγηκα ναπαρω καμια γοβα και κατω των 140 δεν βρηκα ελεος ,Καλα τους κανουν μετα .

Η μικρη σημερα νομιζω ειπε μαμα μαζι με ολα τα αλλα τα νιαου , αγκου και αααα που ξεφωνιζει πολυ δυνατα , χεστηκα απο την χαρα και πηγα και πηρα μια πανα και για μενα χαχαχαχα.

Οταν παιζω μαζι της ριχνει κατι γελια φοβερα , ξεκαρδιζεται , υπεροχο αυτο το παιδικο γελιο , πεθαινω !!!!!

Α ψωνισα εχθες , ενα φοβερο φορεμα μαυρο με μια φιογκαρα να!!! και κατι αλλα φοβερα πραγματακια ,.Ασχετο αλλα ετσι να ξεφευγει και λιγο η κουβεντα:P

Βανιλιτσα ποσο υψος εχει το μικρουλι σου?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααααα Σμουτσακι σ ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες , περιμενω να δω και τις δικες σου .

Κααααιιιι ειμαι φανατικη αντικαπνιστρια και εχω κανει και καταγγελια σε καφετερεια που ηταν ντουμανι εεε συγγνωμη δηλαδη εμεις που δεν καπνιζουμε τι θα κανουμε δηλαδη ? να μην βγουμε ή ημαστε υποχρεωμενες να βρομαμε απο πανω ως κατω ?

αααααα Σμουτσακι σ ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες , περιμενω να δω και τις δικες σου .

Κααααιιιι ειμαι φανατικη αντικαπνιστρια και εχω κανει και καταγγελια σε καφετερεια που ηταν ντουμανι εεε συγγνωμη δηλαδη εμεις που δεν καπνιζουμε τι θα κανουμε δηλαδη ? να μην βγουμε ή ημαστε υποχρεωμενες να βρομαμε απο πανω ως κατω ?

πες τα φαιρακι πες τα.εδω τουλαχιστον εχουμε μονο 3 καφετεριες που μπορεις να καπνισεις μεσα αλλα αυτες εχουν ξεχωριστο χωρο καπνιστων που ειναι κλειστος με τζαμαρια.στην απομονωση τους εχουν:tongue: στις υπολοιπες καφετεριες απαγορευεται το τσιγαρο.οποιος θελει καθεται εξω κα μαλιστα του δινουν κ φλις κουβερτα(χωρις πλακα:rolleyes:)

εννοειται οτι σε κανενα αλλο χωρο δεν επιτρεπεται.ουτε σε φαστ φουντ ουτε εστιατορισ ουτε πουθενα αλλου.κ ετσθ πρεπει.παω με τα παιδια μου καπου κ θα τα χωσω μεσα στα τσιγαρα?καλα οταν ερθουμε ελλαδα διακοπες θα καταγγειλω πολυ κοσμο.κ επειδη ειμαι κ γλωσσου θα ξεμαλλιαστω σιγουρα..

Holy Diver

τωρα που ειπα ''θα ξεμαλλιαστω'' ακουστε φαση.καμια βδομαδα πριν γεννησω πηγαμε με τους γονεις μου σε μια καφετερεια.εγω οι γονεις μου κ τα 2 παιδια.ολες οι καφετερειες εδω εχουν κ ενα μερος που ειναι για παιδακια.με παιχνιδια και τετοια.ειχε μια παιδικη κουζινα λοιπον εκει με φουρνο ντουλαπια κλπ.και εκατσε η κορη μου να παιξει.ξαφνηκα ερχεται ενα αλλο παιδι περιπου 11-12 ετων αγορι και παει να παιξει με τα κουζινικα.:shock: απλωνει το χερι να αρπαξει μια κατσαρολα που κρατουσε η ραφαελα στο χερι αλλα κ αυτη σαν τσαουσα που ειναι του λεει στα γερμανικα ''οχι δε στο δινω ειναι δικο μου'' και σηκωνει αυτος το χερι κ την χτυπαει στα μουτρα:evil::evil::evil::evil: εγινα χαρος εκεινη την ωρα!!! αρχισε να κλαιει η ραφαελα παω κ εγω στο παιδι κ του λεω ''καλα ρε δε ντρεπεσαι ολοκληρος αντρας να χτυπας το παιδακι για να παιξεις με τα κατσαρολικα?'' ισα με μενα ηταν στο υψος ρε παιδια!η μανα του ηταν διπλα και μετα με ακουσε που μιλησα ελληνικα στη ραφαελα και τελικα ηταν ελληνες!αρχισε λοιπον να μου λεει η μανα του στα ελληνικα αλλα με σπαστη προφορα ''καλα δε την εκανε και τιποτα'' ιιιι μολις ακουω οτι ειναι ελληνιδα λεω εδω ειμαστε!η καλυτερη μου! τι ειπες κυρα μου της λεω!ολοκληρος φανταρος μεχρι εκει επανω ορμηξε στο παιδι?αυτος επρεπε να εχει γκομενα οχι να παιζει με κατσαρολικα !!! και μου λεει ''καλα κ ειναι αναγκη να φωναζεις?'' ναι της λεω ειναι αναγκη κ κοψιμο γιατι την χτυπησε στα μουτρα!μαζεψε τον της λεω γιατι θα γινει χαμος.:evil::evil:

εβγαλαν το σκασμο!η μανα μου να μου λεει σταματα μη φωναζεις εγω ειχα κ στα φορτε τις ορμονες μου ειχα γινει χαρος σας λεω:cool:

αλλα κ αυτο το αγορι ρε παιδι μου.παρατησε μετα τα κουζινικα και καθοταν και εκανε παζλ για 1 ετων απαυτα τα ξυλινα με τα 3 κομματακια:confused: επινε και ''παιδικο χυμο'' με πλαστικο ποτηρακι και καραμελες χαριμπο απο διπλα.δηλαδη ελεος.12 χρονων γκομενα επρεπε να ψαχνει οχι να παιζει με βρεφικα! το θυμηθηκα κ τσατιστικα παλι.α και οχι δεν ειχε κανενα νοητικο προβλημα γιατι το κινητο της μανας του μια χαρα το χειριζοταν και επαιζε παιχνιδι!

Holy Diver

πω πω ελεος!!!!

Δημητρα μου εχω ερθει Γερμανια , ειχαμε ερθει για ασχημο λογο βεβαια .Και ξερω πως ειναι η ζωη στην Γερμανια ,δεν εχουν τετοια εκει ,

Καλα θα περασετε τελεια χριστουγεννα εκει .

Σε ποιο μερος εισαι ?

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια τι κανετε , καλα εγω εχθες ξεπορτισα , παρεδωσα την μικρη στη μητερα μου και την αδελφη μου και βγηκα απο το μεσημερι μεχρι το βραδυ αχ θυμηθηκα τις παλιες μου βολτες .Παντως απαραδεκτοι με τις τιμες .Βγηκα ναπαρω καμια γοβα και κατω των 140 δεν βρηκα ελεος ,Καλα τους κανουν μετα .

Η μικρη σημερα νομιζω ειπε μαμα μαζι με ολα τα αλλα τα νιαου , αγκου και αααα που ξεφωνιζει πολυ δυνατα , χεστηκα απο την χαρα και πηγα και πηρα μια πανα και για μενα χαχαχαχα.

Οταν παιζω μαζι της ριχνει κατι γελια φοβερα , ξεκαρδιζεται , υπεροχο αυτο το παιδικο γελιο , πεθαινω !!!!!

Α ψωνισα εχθες , ενα φοβερο φορεμα μαυρο με μια φιογκαρα να!!! και κατι αλλα φοβερα πραγματακια ,.Ασχετο αλλα ετσι να ξεφευγει και λιγο η κουβεντα:P

Βανιλιτσα ποσο υψος εχει το μικρουλι σου?

Mε γειά Φερούλα τα ψωνάκια!!! Πως αλλάζει ρε παιδί μου η ψυχολογιά μ'ένα φόρεμα και καινούργιες γόβες!!!Την περασμένη εβδομάδα ψωνισα κι εγώ και πήρα κάτι γοβες... Peep toe σκούρο μπλε καστόρι με κόκκινο λουστρίνι στιλέτο τακούνι!!!Ερωτας λέμε!!! Οχι αστεία!!!Μαζί μ'ενα φόρεμα μπλεμωβμολυβί ένα πράμα...παράξενο χρώμα. Του δωσα και κατάλαβε λέμε :tongue:

Οσο για το μορφονιό Δήμητρα καλά έκανες...όχι να χτυπάει το παιδί σου και να πεις κι ευχαριστώ???

Αχ τι θα κάνουμε τώρα το χειμώνα με τα τσιγάρα ρε κορίτσια... είναι πολύ αδικία αυτό που γίνεται εδώ και δε βλέπω να γίνεται τίποτα σοβαρό...αθάνατοι Ελληνάρες είμαστε... παρτάκιδες σε όλα...δηλαδή εμεις που δεν καπνίζουμε και δε θέλουμε να υποβάλλουμε τα παιδιά μας σ'αυτό το δηλητήριο θα πρέπει να πηγαίνουμε μόνο σε σπίτια φίλων για διασκάδαση??? έλεος πια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

πω πω ελεος!!!!

Δημητρα μου εχω ερθει Γερμανια , ειχαμε ερθει για ασχημο λογο βεβαια .Και ξερω πως ειναι η ζωη στην Γερμανια ,δεν εχουν τετοια εκει ,

Καλα θα περασετε τελεια χριστουγεννα εκει .

Σε ποιο μερος εισαι ?

Gutersloh μενω φαιρακι μου ειναι διπλα στο μπιλεφελντ κ στο ανοβερο αν τα ξερεις.ναι ωραια ειναι τα χριστουγεννα.αν κ εδω πιο πολυ γιορταζουν στις 24 παρα στις 25.δε ξερω γιατι αλλα ειναι τελειως κουφο αυτο που εχουν οι καθολικοι:shock: αλλα δε πειραζει και παλι τελεια ειναι.

νιου μου εχεις δικιο.η μητερα μου εχει αλλεργικο ασθμα και ετσι δεν πρεπει να εκτιθεται ουτε στο τσιγαρο κ μου λεει ποσο προβλημα εχει κ δε μπορει να παει πουθενα.μεσα στο τσιγαρο ειναι παντου λεει.ουτε για καφε δε μπορει να παει.μεχρι κ σε μια υπηρεσια που πηγε προχτες ηταν γεματο τσιγαρα!ασε που μια αλλη φορα ειχε παει νοσοκομειο κ ο γιατρος καπνιζε μεσα στο γραφειο κ οταν τον εκραξε της ειπε οτι δε πειραζει γιατι ετσι κιαλλιως καπνιζε διπλα σε ανοιχτο παραθυρο:cool:

Holy Diver

Δημητρα ναι εχετε πολλους καθολικους εκει , θυμαμαι , ειχαμε περασει εκει τα χριστουγεννα αν και βρισκομασταν σε νοσοκομειο ,ουτε να τα θυμαμαι αυτα τα χριστουγεννα δεν θελω αλλα ηταν τοσο ομορφα εξω , τοσο στολισμενα , τοσο ζεστα .Και ποσο δεμενοι που ειναι οι Ελληνες εκει μεταξυ τους , ειχαν ερθει να μας βρουν απο την κοινοτητα και μας μοιρασαν πιτες ,δωρα και τετοια.Παρα πολυ δεμενοι ειναι οι Ελληνες μεταξυ τους στο εξωτερικο εχω να το λεω , και στον Καναδα που ειχα παει παλι το ειχα δει .Τιπαθαινουν εδω περα και πλακωνονται δεν ξερω.

Βανιλιτσα καλε εσεις ειστε ψηλοι!!!!

fairy μου τελευταια φορα που πηγαμε παιδιατρο πριν εναμιση μηνα περιπου ηταν 72 ποντους!!τωρα δεν ξερω ποσο ειναι αλλα γυρω στο 75 δεν θα ναι???

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

καλέ πόσο ψηλό μπεμπόνι έχεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

αχ με φοβησατε τωρα.....γιατι καλε τα δικα σας ποσο ειναι???

αχου ...ειχα αγχωθει με αυτο αλλα δεν το λεγα γιατι το θεωρησα υπερβολικο αλλα τωρα ........εγινα τουρμπο....:rolleyes::confused:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ρε συ Βανιλίτσα μου μην κάνεις χαζές σκέψεις, το ύψος του δεν είναι πρόβλημα

ειδικά σε αγόρι είναι ότι καλύτερο

μην ψάχνεις λόγους να τρελαίνεσαι, εμάς μας είπε ότι πήρε μόνο μισό πόντο αυτό τον μήνα αν και εγώ τον μέτρησα 2 πόντους παραπάνω. μάλλον ο κόσμος που είχε από έξω τον έκανε να βιάζεται και δεν τον μέτρησε σωστά. αλλά και πάλι τσιτώθηκα λίγο. τι μισός πόντος μόνο ?

αλλά είπα το παιδί μου είναι γερό υγιές και δεν θα αγχωθούμε τώρα έτσι στο άσχετο. έχουμε δρόμο μπροστά μας.

τώρα όσο για το κάπνισμα , άστα , κάθε μέρα μαλώνουμε με τον κόσμο και τις καφετέριες. μιλάμε έχουν το θράσος του αιώνα. τι μπορούμε να κάνουμε ? λέτε μετά τις εκλογές να δούμε κανένα χαΐρι ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλα εγω αγχωνομαι μην ειναι κοντη και αδυνατη η δικια μου χιχιχιχιιχ .Τελικα ολες εχουμε κατι να αγχωθουμε.

Λενε παντως οτι το παιδι μπορει να ψηλωσει απο 1 εως 5 ποντους τον μηνα .Δεν παιρνει παντα πολλους ποντους .Οποτε μην αγχωνεσαι Ροζ μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...