Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Καλια ποσο ειναι το μωρακι σου? εχεις γυρισει κιολας στη δουλεια?

αστα smouts τωρα και 10 μερες περιπου!!! ειναι 2 μηνων παρα 5 ημερες!!! μικρουλι ακομα!!!

απο πιεση αλλο τιποτα....θηλασμος με τσιγαρο!!! αυτο σου λεω μονο!!!

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε kallia μου ....που δουλευεις βρε κοριτσι μου και πηγες αρον αρον???

και γω καπνιζω η αληθεια ειναι αλλα δεν θηλαζω!μη το κανεις αυτο στο μπεμπακι σου...καλητερα δωστου ξενο γαλατακι παρα δικο σου με ΝΙΚΟΤΙΝΗ!!!!!!!!!!!

Απο κολπακια new μου αλλο τιποτα!!!εδω τραβαει την κουβερτουλα του σκεπαζει ματακια και μετα μας κανει τααααααααααα!!!!!!ασε σου λεω ασε τρελα!!!!!!!!!!!!!!!

βρε κοριτσια τα ταιζεται στο καρεκλακι φαγητου????εγω ακομη χργσιμοποιω το καροτσακι του για να του δωσω το γαλατακι, στα χερια δεν βολευεται πλεον και σκεφτομαι να ανοιξω το καρεκλακι του..

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα κοριτσια,

η μικρη τρωει-λεμε τωρα-φρουτοκρεμα,αχλαδι σημερα και εχουμε ψιλοσφραγισει το στοματακι γιατι ως φαινεται δεν μας αρεσει και τρελλα...αλλα θα την καταφερουμε!!!Σιγα-σιγα θα το φαει ολο το αχλαδακι της!!!

Νιου,πολυ χαιρομαι που σε βολεψε!!!Κι εμας η μικρη κοιμαται εκει μεσα.Κι επισης κανει κι αυτα τα βηξιματακια για να δωσουμε σημασια.Οπως κι επισης ειναι πολυ της επικοινωνιας και μερικες φορες μας βαριεται εμας και κανει κατι γκρινιες...κοριτσια μου,κλαμμα σπαστικο και ελεεινο!

Εεεε...μολις την βγαλεις βολτα οπουδηποτε μακρυα απο το σπιτι...η καλυτερη της!!!

Κοριτσια μου,σκεφτεστε ηδη για δευτερο???Μπραβο,χαρα στο κουραγιο σας βρε παιδι μου!!!Εγω με τιποτε ακομη...να γινει με το καλο η Πηνελοπη 2 ετων και τοτε ξαναπροσπαθουμε!!!

Εγω την βαζω για το φαγητο της στο καρεκλακι παντα.Τωρα,το γαλα της το τρωει οπου λαχει...και συνηθως ξαπλωτη παρολο που ξερω οτι δεν πρεπει...αυτη το καθιερωσε ετσι για να το τελειωσει!!!

Διαφημίσεις

έχω δικό μου τουριστικό γραφειο.. χωρις υπαλλήλους χωρίς βοήθεια!! τι να κάνω βρε κορίτσια?? ήμαστε και σε εκλογές κ έχει κίνηση κάπως!! και 40 ημέρες που κάθισε ο άντρας μου τυχερή είμαι γιατί έχει κ αυτός την δουλειά του έπρεπε να πάει !!! δύσκολα τα πράγματα!!!

πίεση πίεση......

vanilitsa....διάβασε τα σχετικά λινκ για θηλασμό και τσιγάρο στο parents.gr αλλά κ εδώ μέσα και θα καταλάβεις!!! το έψαξα αρκετά το θεμα.. καλυτερα να θηλάζεις κ να καπνίζεις παρά να μην θηλάζεις καθόλου!!!!

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

καλημέρα κορίτσια , μόλις κοιμήθηκε ο μικρός και βρήκα χρόνο

βανιλίτσα μου να πάρεις το καρεκλάκι της chicco που έχουμε οι περισσότερες και θα με θυμηθείς. είναι από νεογέννητο γιατί έχει προδιαγραφές να ξαπλώνει αρκετά. εμείς το γάλα το πίνουμε λίγο ξαπλωτά και την κρέμα κανονικά όρθιοι.

Σήμερα είναι και η πρώτη μέρα που θα φάμε μπανάνα, άντε να δούμε τι θα γίνει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

και μενα μολις ξυπνησε απο τον μισαωρο υπνακο και τον αλλαξα του εκανα και ενα ντουζακι και τωρα θα τον αφησω να παιξει στο γυμναστηριο μεχρι να βαρεθει!!!

αυτο πηρα rose αυριο που θα καθεται ο αντρας μου θα το ανοιξουμε και θα τον βαζουμε εκει πλεον ...ετσι και αλλιως σε καμια δεκαρια μερες ξεκιναμε και μεις κρεμουλες!!!

αντε καλη αρχη με το καινουριο φρουτακι....αυτο με τα φρουτακια σας εχει δωσει ο παιδιατρος φανταζομαι οδηγιες ε???

ρωταω κατι χαζα αλλα μου φαινεται βουνο η αρχη με τις κρεμες ....θελω ομως τοσο πολυ να ξεκινησουμε!!!

μια φιρα την ημερα ειναι ρυζαλευρο μια φρουτοκρεμα και μια φαριν λακτε???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

και τωρα το μωρακι ποιος το κραταει?

ποιος άλλος η μαμά μου!!!!!! τώρα πήγα και την ταισα.. κανω και βόλτες γιατί ήμαστε κοντά...αυτό σάς λέω!!

χαλάλι του βέβαια αλλά πόσο θα αντέξω δεν ξέρω!!

Διαφημίσεις

βανιλίτσα μου θα σου δώσει και ο γιατρός οδηγίες γιατί από γιατρό σε γιατρό αλλάζουν

εμείς ξεκινήσαμε με ρυζάλευρο την πρώτη εβδομάδα αντικαταστήσαμε το δεύτερο γεύμα της ημέρας με κρέμα και τώρα την δεύτερη εβδομάδα αντικαταστούσαμε το απογευματινό γεύμα με μπανάνα και ανα εβδομάδα θα βάζω και άλλα φρούτα όπως μήλο και αχλάδι. τώρα ο δικός σου γιατρός θα σου πει. δεν είναι τίποτα μη σε στεναχωρεί.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Marsolan χαρούμενα μηνογενέθλιαααα!!!! Ποπο φάγατε το μισό χρόνο... :D:D:D.

έχω δικό μου τουριστικό γραφειο.. χωρις υπαλλήλους χωρίς βοήθεια!! τι να κάνω βρε κορίτσια?? ήμαστε και σε εκλογές κ έχει κίνηση κάπως!! και 40 ημέρες που κάθισε ο άντρας μου τυχερή είμαι γιατί έχει κ αυτός την δουλειά του έπρεπε να πάει !!! δύσκολα τα πράγματα!!!

πίεση πίεση......

vanilitsa....διάβασε τα σχετικά λινκ για θηλασμό και τσιγάρο στο parents.gr αλλά κ εδώ μέσα και θα καταλάβεις!!! το έψαξα αρκετά το θεμα.. καλυτερα να θηλάζεις κ να καπνίζεις παρά να μην θηλάζεις καθόλου!!!!

Εχει απόλυτο δίκιο η Κάλλια. Απλά φρόντιζε να μην το κάνεις ταυτόχρονα ;) (πλάκα κάνω). Είναι πολύ καλύτερος ο θηλασμός ακόμα κι αν καπνίζει η γυναίκα-μανούλα.

Κορίτσια εγώ έλεγα να μην πάρω καρεκλάκι αλλα αυτά τα μικρά που δένονται πάνω σε καρέκλα κανονική. Ομως πάλι αναρωτιέμαι αν βολεύει γιατί σ'αυτά πρέπει να κάθεται καλά το παιδί στο ποπουδάκι του. Μήπως τελικά θα χρειαστώ μεγάλο καρεκλάκι? Εσεις που ξεκινήσατε με τις κρέμες τι γνώμη έχετε και ποιό καρεκλάκι χρησιμοποιείτε?

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

καλλια χαρα στο κουραγιο!!θελεις πολλα μπραβο που δουλευεις και θηλαζεις ταυτοχρονα!!!!!

και εμας μας κανει κολπακια!!ειναι τρελα!!καθε μερα και κατι καινουριο......

Lkixp3.png

rcRGp3.png

μμμάλιστα....ο ευτυχής πατέρας συμφωνεί με αυτό ή ψιλο-ξινίζει;(διακριτικότατη με βρίσκω)

συμφωνει θελει δε θελει.2 κορες κ 1 γιο ηθελε τα εχει.αντε γιατι ας τολμησει να φερει αντρρηση:twisted:

βρε kallia μου ....που δουλευεις βρε κοριτσι μου και πηγες αρον αρον???

και γω καπνιζω η αληθεια ειναι αλλα δεν θηλαζω!μη το κανεις αυτο στο μπεμπακι σου...καλητερα δωστου ξενο γαλατακι παρα δικο σου με ΝΙΚΟΤΙΝΗ!!!!!!!!!!!

Απο κολπακια new μου αλλο τιποτα!!!εδω τραβαει την κουβερτουλα του σκεπαζει ματακια και μετα μας κανει τααααααααααα!!!!!!ασε σου λεω ασε τρελα!!!!!!!!!!!!!!!

βρε κοριτσια τα ταιζεται στο καρεκλακι φαγητου????εγω ακομη χργσιμοποιω το καροτσακι του για να του δωσω το γαλατακι, στα χερια δεν βολευεται πλεον και σκεφτομαι να ανοιξω το καρεκλακι του..

βανιλιτσα πιπερι που παροτρυνεις την κοπελα να κοψει το θηλασμο επειδη καπνιζει:confused: καλυτερα αν καπνιζεις να θηλαζεις παρα να δινεις ξενο.το αν δε καπνιζει μεσα στο σπιτι δε παιζει ρολο,

διαβασε αυτο

Παθητικό κάπνισμα ...εξ αποστάσεως!

Ακόμα και αν οι γονείς καπνίζουν έξω από το σπίτι, τα παιδιά συνεχίζουν να εκτίθενται στην νικοτίνη!!!

Οι κίνδυνοι του παθητικού καπνίσματος δεν εξαλείφονται για τα παιδιά ακόμα και όταν οι γονείς τους έχουν αποφασίσει να μην καπνίζουν μέσα στο σπίτι!!!

Η νικοτίνη, σημαντικό συστατικό του εκπνεόμενου καπνού, μπορεί να ανιχνευθεί στη σκόνη, αλλά και τον αέρα, μέσα στα σπίτια των καπνιστών, ακόμα και αν δεν καπνίζουν μέσα σε αυτά.

Όταν τα παιδιά κοιμούνται με τους γονείς ή όταν οι θερμοκρασίες είναι χαμηλότερες, παρατηρείται αύξηση της κοτινίνης στα ούρα των παιδιών των καπνιστών.Είναι γνωστό ότι ένας από τους παράγοντες που προάγουν το σύνδρομο του ξαφνικού ανεξήγητου θανάτου βρέφους, είναι το να κοιμάται ένα βρέφος στο ίδιο κρεβάτι με γονιό.

Ο καπνός ταξιδεύει μαζί σας όταν επιστρέφετε στο σπίτι!

Τα παιδιά σε σπίτια όπου υπάρχουν ίχνη νικοτίνης έχουν μέχρι και οκτώ φορές μεγαλύτερη ποσότητα νικοτίνης στον οργανισμό τους από τα παιδιά των μη-καπνιστών.

τα αυξημένα επίπεδα της ουσίας στον οργανισμού μπορούν να προκαλέσουν και σχετικά προβλήματα, όπως το βρεφικό σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ή το βρογχικο άσθμα.

Αόρατη απειλή!!

Όσο προσεκτικοί και αν είναι οι γονείς, τα στοιχεία του καπνού «ταξιδεύουν» στα μαλλιά και τα ρούχα τους όταν εκείνοι επιστρέφουν στην «εστία»

Όσοι γονείς πιστεύουν ότι προστατεύουν πλήρως τα παιδιά τους όταν καπνίζουν έξω από το σπίτι μόνο, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουν

Το αποτέλεσμα είναι τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας να είναι εκτεθειμένα στις βλαβερές συνέπειες του παθητικού καπνίσματος, ακόμα και αν ο καπνιστής θεωρεί ότι έχει λάβει τα κατάλληλα «προληπτικά μέτρα».

Τα νήπια είναι η ομάδα εκείνη του πληθυσμού που κινδυνεύει περισσότερο στην προκειμένη περίπτωση, καθώς περνούν στο σπίτι το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, αλλά και με δεδομένο ότι έχουν το συνήθειο να βάζουν στο στόμα τους αντικείμενα όπου πιθανότατα υπάρχει σκόνη «μολυσμένη» με τα στοιχεία νικοτίνης.

Η νικοτινη παραμενει σε χαλιά ή κουρτίνες ακόμα και μετά το πέρας πολλών μηνών.

Ύπουλος καπνός

Οι ειδικοί υπολόγισαν τα ποσοστά νικοτίνης τόσο στα ούρα των βρεφών,των οποιων οι γονεις καπνιζουν εξω απο το σπιτι. όσο και σε δείγματα αέρα και σκόνης από το παιδικό υπνοδωμάτιο αλλά και το καθιστικό.

είχαν τα υψηλότερα επίπεδα νικοτίνης έως και 14 φορές υψηλότερα από τα αντίστοιχα επίπεδα στον οργανισμό των παιδιών των οποίων οι γονείς δεν καπνίζουν.

εφοσον λοιπον καπνιζει με ποιον τροπο προστατευει το μωρο δινοντας σκονη?ο θηλασμος περιεχει αντισωματα που βοηθανε το μωρο να αποφυγει το ασθμα τα βρογχικα κ γενικα τα αναπνευστικα νοσηματα.αν δωσει σκονη το οδηγει κατευθειαν εκει.

το καλυτερο ολων ειναι να μη καπνιζεις καθολου αλλα οπως λεει κ ο ΠΟΥ το χειροτερο μητρικο γαλα ειναι καλυτερο απο την σκονη:wink:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...