Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

;)2ο; μμμμ...ρε παιδιά έχω αρχίσει και το σκέφτομαι ξανα.....κι ας είναι με εξωσ....το'πα στον άνδρα μου και φρίκαρε!!!:tongue::tongue::tongue:θέλει όμως!!!

Σμουτσάκι τι κάνεις;

Μαρή Δήμητρα!Στάκα λίγο εσύ!Να ηρεμήσει και ο σώμας σου λίγο!!!Και που να ξαναμείνεις!!!:P:p:pγέλιο θα έχει!!!Βάλε φραγή εισερχομένων:P:p:p

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλημερα κοριτσια!!!

σημερα ειμαι λιγο ανησυχη!!ο μικρος βηχει απο χθες και νομιζω οτι αρρωστησε!!!!

οσο αφορα για δευτερο και εγω θελω να βαλω εμπρος μαλλον ομως του χρονου τα χριστουγεννα!!!να παω και στη δουλεια για κανενα χρονο..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!

σημερα ειμαι λιγο ανησυχη!!ο μικρος βηχει απο χθες και νομιζω οτι αρρωστησε!!!!

οσο αφορα για δευτερο και εγω θελω να βαλω εμπρος μαλλον ομως του χρονου τα χριστουγεννα!!!να παω και στη δουλεια για κανενα χρονο..

Αχ αυτός ο βήχας.....Πήρες την παιδίατρο;;Ελπίζω να μην είναι τίποτα....

Και τα δικά μου τα μεγάλα βήχουν λίγο αλλά η παιδίατρος είπε να μην κάνω τίποτα ακόμα απλώς να τα παρακολουθώ...

Κορίτσια αν μπορείτε, να τα κάνετε κοντά -κοντά για να έχουν παρέα!!!!!!Εγώ , αν ήταν άλλες εποχές θα έκανα και τέταρτο αλλά τώρα αποκλείεται....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

καλημερα κοριτσια ....τι λετε???για 2ο??????

εγω στην αρχη ...ειχα φρικαρει και δεν το σκεφτομουν καν .....αλλα τωρα που βλεπω ποσο γρηγορα ξεπεταγονται......θα παμε διακοπες πρωτα ο Θεος το καλοκαιρακι και μετα βουρ....!!!!καλητερα να ειναι κοντα κοντα σε ηλικια για να μεγαλωσουν και μαζι!!!!Με λιγη βοηθεια απο μαμα και γυναικα για το σπιτι θα τα καταφερουμε!!!

leta μου βαλε ορό στην μυτουλα του και παρε τις μυξουλες του και σε 2 μερουλες δεν θα εχει τιποτα!!!ετσι εκανε και ο δικος μου και τα επαιξα αλλα ο ορος μας βοηθησε!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Ναι είναι αλήθεια. Ο ορός βοηθάει πολύ!!!Και εγώ σήμερα θα πάω να αγοράσω αυτό το σύστημα που είναι για να τις τραβάς γιατί μου χάλασε το παλιό και θα ξεκινήσω....Αχ προβλέπω πολλές φουσκωμένες κοιλίτσες!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια, home alone today

η μικρη παιδικο

κι εγω απολαμβανω επιτελους λιγες στιγμες ηρεμιας στο σπιτι με τον εαυτουλη μου. αχ ποσο μου λειπει αυτο ωρες ωρες. Θα μαζεψω σε λιγο, θα κανω κι ενα ωραιο μπανακι....

τελεια.

Καλια ποσο ειναι το μωρακι σου? εχεις γυρισει κιολας στη δουλεια?

4Rnfp3.png

Καλημέρα μανουλίτσες :D:D:D.

Τι μουντίλα είναι αυτή σήμερα??? Χθες πήραμε τις ρούγες με τη μικρή και το καταευχαριστήθηκε!!!Αχ πόσο γρήγορα μεγαλώνει? Εχουμε αρχίσει και κολπάκια... βήχουμε ψεύτικα για να προκαλούμε το ενδαφέρον!!! Ωραίο ε? εσάς κάνουν τέτοια κόλπα?

Μαρσυυυυ το έχω λατρέψει το mei tai!!! Με απελευθέρωσε από το καρότσι και τώρα βολτάρουμε ασύστολα. Περιττό να πω για τους ύπνους που ρίχνει εκεί μέσα :D

Φιλάκια σε όλες

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...