Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φαιρυ μου τωρα ειδα τις φωτο σας απο τη βαφτιση. τι ωραιες που ειναι. φαινεται οτι το χαρηκατε πολυ και εισαστε πολυ ομοφη οικογενεια. Παντα αγαπημενοι και υγιείς εύχομαι και να σας ζήσει το κοριτσακι σας

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

εγώ θα βγω έξω οπότε θα κάνω ντουζ πριν ετοιμαστώ

εμείς είμαστε καλά μόλις κοιμηθήκαμε επιτέλους , σήμερα τα κακά του έγιναν λίγο πράσινα λέτε από το ρυζάλευρο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

που θα πας ροζακι?

κοριτσια, εχω προσεξει οτι εδω στο καφε, υπαρχουν θεματα μαμαδων ανα μήνα και χρονια γεννησης. Εσεις εχετε κανει τετοιο? Αν και οι ιδιες θα ήσασταν πάλι με αυτες που γραφουμε εδω.

Εγω για παραδειγμα γραφω στο μανουλες ιουλιου 2009 και εχουμε γινει φιλες με τα κοριτσια και κανονιζουμε και βγαινουμε 1 φορα το μήνα σιγουρα. χωρις παιδια. Το σαββατο πχ θα παμε μεσημερι στο κολωνακι για φαγητο. ειναι ωραια.

4Rnfp3.png

για καφέ θα πάω εδώ στην περιοχή μου

όχι δεν το είδα αυτό το τόπικ είναι σε αυτο το παρεντς ?

αν και πάλι εμείς και εμείς θα ήμαστε λογικά

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

αυτο ρωταω, αν υπαρχει, μπορεί να μην υπαρχει, αλλα μπορείται να δημιουργησετε ενα τωρα, και θα μαζευτουν πολλες κοπελες σιγα σιγα. κι εγω δεν μπηκα απο την αρχή

εσυ δημητρα δεν θα επρεπε να ησουν στου οκτωβρίου ? χαχα

4Rnfp3.png

αυτο ρωταω, αν υπαρχει, μπορεί να μην υπαρχει, αλλα μπορείται να δημιουργησετε ενα τωρα, και θα μαζευτουν πολλες κοπελες σιγα σιγα. κι εγω δεν μπηκα απο την αρχή

εσυ δημητρα δεν θα επρεπε να ησουν στου οκτωβρίου ? χαχα

Οι περισσότερες είμαστε Μάιος - Ιούνιος 2010 και δεν υπάρχει

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ροζακι λαθος το μετρησες:tongue: οταν η ραφαελα ηταν 18 μηνων εμεινα εγκυος στον αλεξ.εχουν 2 χρονια κ 3 μηνες διαφορα.κ οταν ο αλεξ ηταν 25 μηνων εμεινα εγκυος στη μπεμπα.εχουν διαφορα 2 χρονια κ 9 μηνες:tongue:

σμουτσακι ειχα ΠΗΤ 3.11 γιαυτο ειχα μπει στο νοεμβριο:P ημουν εγκυος ακομα

αντε σειρα εσεις για 2ο κοριτσια. i'm done:tongue::tongue::tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...