Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Κάλια, άν του δίνεις και συμπλήρωμα θα το κόψει από μόνο του το μπεμπέ τον θηλασμό. Και εγώ έτσι την έπαθα και σταματήσαμε στους 2 μήνες...προσπάθησε κάθε 3-4 μέρες να του μειλωνεις τα μλ ανα 30μλ. Και όσο για το γάλα σου να ξέρεις οτι όσο πιο συχνά βάζεις το μπεμπέ τόσο πιο πολύ θα κατεβάζεις γάλα...όσο πιο πολύ αργείς, τόσο πιο πολύ θα μειώνεται. Το ξέρω οτι κουράζεσαι, αλλά άν θες να το συνεχίσεις να το κάνεις συχνά(λιγότερο από5 ώρες) και το βράδυ μεταξύ 12-6πμ να το θηλάζεις, γιατί βοηθάει πιο πολύ στην παραγωγή αυτό. Δεν ειμαι ειδική, απλά αυτά μου έχουν πει μανουλες που ξέρουν (βλ. Dimitra83, Newmummy, Eri, fairy, smouts κτλ) και ό,τι έχω διαβάσει και αντιμετωπίσει...

οπότε την πάτησα κορίτσια έτσι?? γιατί κ πιπίλα δίνω και συμπλήρωμα λόγω πείνας (δεν κάθετε στο στήθος κλαίει γκρινιάζει και πεινάει προφανώς) και δουλεύω και.........αστα !!!!!!!

ναι μεν βοηθά στην παραγωγή αν το βάζω αλλά δεν κάθετε....κορίτσια ευχαριστώ πολύ αλλά μια απελπισία την έχω!!!!!

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Geia sou pastakia!!!kala eimai!!!to proi eftiaksa cheesecake me lemoni!!perimenoume kosmo to brady Kai eipa na Kano to gliko!!!

Kallia ego ekana auto akribos Leei h pastakia Kai katafera na ton thilazo apokleistika!!!!kopsame teleios to simpliroma!!!!

συγνώμη κιόλας...γιατί δεν γράφεις ελληνικά; δεν έχεις πληκτρολόγιο με ελληνικά;

Τσηζκέικ λεμόνι;Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...σε μισώ σε μισώ......οχι εντάξει δεν σε μισώ

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

οπότε την πάτησα κορίτσια έτσι?? γιατί κ πιπίλα δίνω και συμπλήρωμα λόγω πείνας (δεν κάθετε στο στήθος κλαίει γκρινιάζει και πεινάει προφανώς) και δουλεύω και.........αστα !!!!!!!

ναι μεν βοηθά στην παραγωγή αν το βάζω αλλά δεν κάθετε....κορίτσια ευχαριστώ πολύ αλλά μια απελπισία την έχω!!!!!

α, καλά και εγώ πέρασα στεναχωρια...μην στεναχωριέσαι, πάλεψέ το....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

σας ειπα οτι βαριεμαι σημερα τρελαααααααααααααααααααα

μαγειρεψα μοσχαρακι κοκκινιστο με πουρε και τωρα επεσε το νινι για νανι...αλλα μαλλον θα ξυπνησει συντομα!!ετσι κανει κοιμαται για κανα μισαωρο και μετα ματι γαριδα!!!εσας κοιμουνται κατα την διαρκεια της μερας???

δεν μπορω να τον παιρνω και συνεχεια αγκαλιτσα πονανε τα χερακια και η μεση ειναι για πεταμα:rolleyes:και κοιμαται μοναχα με αγκαλια και οοοοοοοοο!!!το κανει και αυτος το οοοοοοοοοοο για να νανουριζεται χιχιχιχιιχ!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

vanilitsa και εμενα κοιμαται μισαωρα μεσα στην ημερα!!ευτυχως ομως δεν τον εχω μαθει πολλη αγκαλια!!καθεται και στο ριλαξ και στο κρεβατι του!!το καλυτερο ειναι οτι κοιμαται μονος του στο κρεβατι!!!εγω απλα καθομαι απο πανω μεχρι να τον παρει ο υπνος χωρις να του μιλαω

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημέρα σε όλες....

είχα ακόμα μια κουραστική νύχτα με την μικρούλα μου...τώρα και 2-3 ημέρες η μικρή δεν τρώει καλα.. με έχει μπερδεψει.. ποτε μόνο από το ένα ποτέ κ από τα 2 ποτέ δεν την φτάνει κ τής δίνω συμπλήρωμα!! πήγα εχτές στην παιδίατρο και δεν είχε πάρει το βάρος που περιμέναμε, αγχώθηκα πολύ ,βέβαια τρέχει η μυτούλα τής αυτές τις μέρες και ίσως είναι από αυτό που δεν τρωει δεν ξερω!! το θέμα είναι ότι έχει πάθει λέει συγχιση θηλής (αν το λέω σωστά) ...τι είναι αυτό βρε κορίτσια??? το έχει περάσει καμιά??? Επίσης μάλλον κόβετε το γάλα μου...να φταίει το συμπλήρωμα αλλά άντε να τής έδινα 1 φορά την ημέρα μόνο!!

τι μου θυμισες βρε καλλια μου.ετσι κοιμηζα εγω την μεγαλη μου απο 3 μηνων και μετα.καθομουν διπλα στο κρεβατακι της μεχρει να κοιμηθει.μερικες φορες επαιρνε μονο 5 λεπτα κ αλλες μιση ωρα:rolleyes: στον γιο μου δεν εκανα ετσι.τον ταιζα και μετα τον αφηνα στο κρεβατι του.εβαζα και εκεινο που γυριζει πανω απο το κρεβατι με τα ζωακια κ κανει μουσικη και εφευγα.και κοιμοταν μονο του.τωρα στη μπεμπα περιπου το ιδιο κανω .μολις τρωει μισοκοιμαται στα χερια μου μεχρι να ρευτει και μετα την αφηνω στο παρκοκρεβατο αν ειναι μερα και στο κρεβατι της το βραδυ .την τυλιγω και με μια φλις κουβερτουλα σαν σαρμαδακι αλλα με τα χερακια εξω και κοιμαται σαν γατουλι:P

Holy Diver

ρε κορίτσια έχει κανέναν μήνα ο Αντώνης βγάζει σπυράκια στο πρόσωπο αλλά εδώ και 2-3 μέρες ένα φεύγει 2 έρχονται. όταν τον πήγα στον γιατρό μου είπε είναι κουνούπια αλλά τόσα πολλά αποκλείεται. τον πήρα σήμερα και μου είπε να βάλω μια κρέμα ενυδατική για ξηροδερμία. τι να κάνω ? αυτός τώρα είναι στην Ρώμη γυρνάει Δευτέρα να περιμένω ή να τον πάω σε κανέναν άλλο γιατρό ? Με ρώτησε αν φεύγουν ή απλά βγαίνουν άλλα και του είπα ότι φεύγουν αλλά τελευταία δεν προλαβαίνουν να φύγουν γιατί βγάζει πάλι μέχρι την άλλη μέρα και έφτασε σε σημείο να έχει καμια 5-6 σπυράκια στο πρόσωπο και είναι μαγαλούτσικα. ξεκινάνε κόκκινα και μετά κάνουν κεφαλάκι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

σας ειπα οτι βαριεμαι σημερα τρελαααααααααααααααααααα

μαγειρεψα μοσχαρακι κοκκινιστο με πουρε και τωρα επεσε το νινι για νανι...αλλα μαλλον θα ξυπνησει συντομα!!ετσι κανει κοιμαται για κανα μισαωρο και μετα ματι γαριδα!!!εσας κοιμουνται κατα την διαρκεια της μερας???

δεν μπορω να τον παιρνω και συνεχεια αγκαλιτσα πονανε τα χερακια και η μεση ειναι για πεταμα:rolleyes:και κοιμαται μοναχα με αγκαλια και οοοοοοοοο!!!το κανει και αυτος το οοοοοοοοοοο για να νανουριζεται χιχιχιχιιχ!!!

και εγώ βαριέμαι ρε παιδί....εμένα παίρνει από μισαωράκια μέχρι και 2ωρα. Τη νύχτα όμως κοιμάται κανονικά....αλλά το κάνει και αυτό που λές...για 10λεπτα και μετά το μάτι γαρίδα!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ρε κορίτσια έχει κανέναν μήνα ο Αντώνης βγάζει σπυράκια στο πρόσωπο αλλά εδώ και 2-3 μέρες ένα φεύγει 2 έρχονται. όταν τον πήγα στον γιατρό μου είπε είναι κουνούπια αλλά τόσα πολλά αποκλείεται. τον πήρα σήμερα και μου είπε να βάλω μια κρέμα ενυδατική για ξηροδερμία. τι να κάνω ? αυτός τώρα είναι στην Ρώμη γυρνάει Δευτέρα να περιμένω ή να τον πάω σε κανέναν άλλο γιατρό ? Με ρώτησε αν φεύγουν ή απλά βγαίνουν άλλα και του είπα ότι φεύγουν αλλά τελευταία δεν προλαβαίνουν να φύγουν γιατί βγάζει πάλι μέχρι την άλλη μέρα και έφτασε σε σημείο να έχει καμια 5-6 σπυράκια στο πρόσωπο και είναι μαγαλούτσικα. ξεκινάνε κόκκινα και μετά κάνουν κεφαλάκι.

ροζακι μου ΜΑΛΛΟΝ δεν στο λεω και στανταρ προκειται για τη λεγομενη βρεφικη ακμη.ετσι οπως το περιγραφεις δηλαδη αυτο καταλαβαινω.συμβαινει σε μερικα μωρακια επειδη μεγαλωνουν και αλλαζει η επιδερμιδα τους και τα στοιχεια της.υπαρχουν καποιες ειδικες αλοιφες γιαυτη την περιπτωση.κανονικα μεχρι να γινει 1 χρονων θα εχει περασει.ΑΝ ειναι αυτο που λεω.ισως και να μην ειναι.καλυτερα συμβουλεψου καποιον δερματολογο

Holy Diver

Διαφημίσεις

μολις τωρα παω να θηλασω γιατι η μπεμπα μασουλαει και ζοριζεται:tongue: ολα καλα σταματησε και ο πονος στο στηθος.βεβαια ακομα πριζεται και τρεχει γαλα αλλα θα στρωσει σε κανενα μηνα το πολυ:P εσεις πως πατε?τα λεμε μετα παω να δωσω βυζι :tongue::lol:

Holy Diver

Δήμητρα μου δεν είναι ακμή γιατί μοιάζουν με κουνούπια και όχι με σπυράκια ακμής

ξέρω πως είναι

αλλά θα το προσέξω και θα τον πάω σε γιατρό

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...