Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι να λέμε τώρα ειναι σαν να προσπαθούμε να αποδείξουμε οτι δεν είμαστε ελέφαντες

συγνώμη και για την αργοπορία αλλά έχω έμπνευση φτιάχνω ένα σετ κολιέ βραχιόλι με την ιδέα της φαίρυς πέρλες και κορδέλες.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλεμέρα κορίτσια!Χθες δεν μπήκα καθόλου γιατί είχα όλη μέρα τα μικρά σπίτι....Σήμερα είναι άλλη μια δύσκολη μέρα γιατί ξεκινάω τα χαλιά....Κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο!Όλα καλά!Μεγαλώνουμε, ψιλόνουμε, βαραίνουμε....όλα μια χαρά!Εντομεταξύ είπα στην παιδίατρο ότι σκέφτομαι να κόψω τον θηλασμό τον άλλο μήνα και μου είπε ότι διαφωνεί και ότι θα ήθελε να τον συνεχίσω εφόσον τα πάω καλά....Δεν ξέρω - κουράστηκα - μεγάλη δέσμευση ο θηλασμός....αλλά αισθάνομαι τύψεις και έτσι δεν θα το κόψω ακόμα.Να δούμε πόσο θα αντέξω.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα Έρη μου....τι να πείς; εμένα τον έκοψε μόνος του στους 2 μήνες.Όντως είναι πολύ κουραστικό....εμένα έπινε και συμπλήρωμα, γιατί είχε κολλήσει οτι θα αδυνατίσει το παιδί και τον στούμπωνα και με ξένο;););)...ε και σιγά σιγά καλόμαθε αυτός και με έφτυσε κανονικά...πιστεύω οτι με μάτιασε και η πεθερά μου, γιατί φαγώθηκε να τον σταματήσω...επειδή δεν θήλασε αυτή, γιατί "χάλαγε" τα στομάχια των παιδιών της μου είπε...άκου μ@λ#%$#%!!!!! Τέλος πάντων μην το ξανα-ανοίγουμε το θέμα...τελικά που λές σταμάτησα κι εγώ...Και ήθελα τόσο πολύ να τον φτάσω τουλάχιστον 3-4 μηνών και με το δικό μου!!!αλλά...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλημερα φιλεναδες μου ...τι γινετε??πως παει???

εμεις ξυπνησαμε και με το ζορι μετα απο 9 ωρες υπνο ηπιαμε μολις 100 γρ. γαλατακι!!!τι θα κανω???εχω αγχωθει και τα εχω παιξει!!!!!!!!!!!!!

αφηστε που ολο ρευεται λες και εχει φαει τον αμπακο!!!!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημέρα σε όλες....

είχα ακόμα μια κουραστική νύχτα με την μικρούλα μου...τώρα και 2-3 ημέρες η μικρή δεν τρώει καλα.. με έχει μπερδεψει.. ποτε μόνο από το ένα ποτέ κ από τα 2 ποτέ δεν την φτάνει κ τής δίνω συμπλήρωμα!! πήγα εχτές στην παιδίατρο και δεν είχε πάρει το βάρος που περιμέναμε, αγχώθηκα πολύ ,βέβαια τρέχει η μυτούλα τής αυτές τις μέρες και ίσως είναι από αυτό που δεν τρωει δεν ξερω!! το θέμα είναι ότι έχει πάθει λέει συγχιση θηλής (αν το λέω σωστά) ...τι είναι αυτό βρε κορίτσια??? το έχει περάσει καμιά??? Επίσης μάλλον κόβετε το γάλα μου...να φταίει το συμπλήρωμα αλλά άντε να τής έδινα 1 φορά την ημέρα μόνο!!

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Διαφημίσεις

Kalimera kallia!!!

Mallon epeidi exei boulomeni mititsa den mporei na faei kala!!!nomizo sigxisi exhume otan to Moro mperdeuri tin thili sou me auti tou mpimperou!!!ego Edina simpliroma tous protous 2 mines Kai meta tou to ekospa Kai tora thilazei apokleistika!!!otan Edina Kai ta 2 o paidiatros mou EIXe pei molis teleionoume me ton thilasmo na tou din amesos to mboukali Gia na min katalabei diafora!!!opt prin ksekiniso to taisma etoimaza to mbimbero Kai to eixa dipla mou Gia na tou to doso amesos!!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Kalimera kallia!!!

Mallon epeidi exei boulomeni mititsa den mporei na faei kala!!!nomizo sigxisi exhume otan to Moro mperdeuri tin thili sou me auti tou mpimperou!!!ego Edina simpliroma tous protous 2 mines Kai meta tou to ekospa Kai tora thilazei apokleistika!!!otan Edina Kai ta 2 o paidiatros mou EIXe pei molis teleionoume me ton thilasmo na tou din amesos to mboukali Gia na min katalabei diafora!!!opt prin ksekiniso to taisma etoimaza to mbimbero Kai to eixa dipla mou Gia na tou to doso amesos!!!!

εγώ αμέσως το δίνω το πρόβλημα είναι ότι τώρα κ λίγες μέρες δεν πιάνει καλά το στήθος πίνει λίγο κ το αφεινη κ γκρινιάζει, επιμένω εγώ αλλά κλαίει, ειδικά σήμερα ενώ είχα γάλα μόλις έπινε 2 γουλιές το παρατούσε κ γκρίνιαζε...αλλά!!! μετά τις έκανα συμπλήρωμα κ δεν το ήθελε ούτε αυτό!! ενώ έδειχνε ότι πεινούσε κ ήταν κ ώρα τής να φαει!!! δεν ξέρω τι γίνετε έχω μπερδευτεί!!!!!!!!! η μυτούλα????? το στήθος???? το γάλα μου??? το μπιμπερο??? δεν ξέρω!!!!!!!

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

καλημέρα, συγχιση θηλής κάλια μου είναι όταν το μωρό πίνει και από το στήθος και από το μπιμπερό ή χρησιμοποιεί πιπίλα. γίνεται ένα μπέρδεμα στο μυαλό του και δημιουργείται πρόβλημα στο θηλασμό. Γιαυτό οι γιατροί όταν μια γυναίκα θηλάζει της λένε να μην δίνει πιπίλα και όταν χρειάζεται να δώσει συμπλήρωμα να προσέχει μην πάθει το μωρό συγχιση θηλής.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Kalimeraaaaaaaaaa

Marsolan euxaristo Gia to pm!!!

Eri an mboreis sinexise to thilasmo!!!ksero oti einai diskolo stin arxi Kai ego zoristika!!!tora omos kanoume 5 geumata an 4 ores sxedon Kai einai kalitera ta pragmata!!!!

Kalimera pastakia

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΕΤΑΚΙ, ΠΩς ΕΊΣΑΙ;ωχ γιατί έγραφα κεφαλαία;;;;αααα!!!τα έχω παίξει εντελώς έτσι;

καλημερα φιλεναδες μου ...τι γινετε??πως παει???

εμεις ξυπνησαμε και με το ζορι μετα απο 9 ωρες υπνο ηπιαμε μολις 100 γρ. γαλατακι!!!τι θα κανω???εχω αγχωθει και τα εχω παιξει!!!!!!!!!!!!!

αφηστε που ολο ρευεται λες και εχει φαει τον αμπακο!!!!!!!!!!!!!

Βανιλιτσα, περίμενε για το επόμενο γεύμα και άν σου ξαναφάει΄λίγο, πάρε τον/την παιδιατρο...

καλημέρα σε όλες....

είχα ακόμα μια κουραστική νύχτα με την μικρούλα μου...τώρα και 2-3 ημέρες η μικρή δεν τρώει καλα.. με έχει μπερδεψει.. ποτε μόνο από το ένα ποτέ κ από τα 2 ποτέ δεν την φτάνει κ τής δίνω συμπλήρωμα!! πήγα εχτές στην παιδίατρο και δεν είχε πάρει το βάρος που περιμέναμε, αγχώθηκα πολύ ,βέβαια τρέχει η μυτούλα τής αυτές τις μέρες και ίσως είναι από αυτό που δεν τρωει δεν ξερω!! το θέμα είναι ότι έχει πάθει λέει συγχιση θηλής (αν το λέω σωστά) ...τι είναι αυτό βρε κορίτσια??? το έχει περάσει καμιά??? Επίσης μάλλον κόβετε το γάλα μου...να φταίει το συμπλήρωμα αλλά άντε να τής έδινα 1 φορά την ημέρα μόνο!!

Κάλια, άν του δίνεις και συμπλήρωμα θα το κόψει από μόνο του το μπεμπέ τον θηλασμό. Και εγώ έτσι την έπαθα και σταματήσαμε στους 2 μήνες...προσπάθησε κάθε 3-4 μέρες να του μειλωνεις τα μλ ανα 30μλ. Και όσο για το γάλα σου να ξέρεις οτι όσο πιο συχνά βάζεις το μπεμπέ τόσο πιο πολύ θα κατεβάζεις γάλα...όσο πιο πολύ αργείς, τόσο πιο πολύ θα μειώνεται. Το ξέρω οτι κουράζεσαι, αλλά άν θες να το συνεχίσεις να το κάνεις συχνά(λιγότερο από5 ώρες) και το βράδυ μεταξύ 12-6πμ να το θηλάζεις, γιατί βοηθάει πιο πολύ στην παραγωγή αυτό. Δεν ειμαι ειδική, απλά αυτά μου έχουν πει μανουλες που ξέρουν (βλ. Dimitra83, Newmummy, Eri, fairy, smouts κτλ) και ό,τι έχω διαβάσει και αντιμετωπίσει...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...