Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

φαιρουλα φυσικο ειναι να γερνει ακομα μικρουλα ειναι.η δικια μου εκατσε 7.5 μηνων κανονικα και 2-3 μερες μετα αρχισε να μπουσουλαει...και ο γιος μου 5.5 αλλα αυτος μπουσουλησε και 5.5 μηνων .μικρος αρχισε.

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξερω γω ρωταω μωρε ,εχω αγχος .Εν το μεταξυ οταν πεφτει , πεφτει μπροστα μπρουμητα και δεν της αρεσει καθολου , μονο γκρινιαζει , δεν βαζει ουτε χερια θελει μονο να γκρινιαζει .Πρεπει να την βαζω πιο συχνα γιατι βαριεται μου φαινεται .Της αρεσει ομως πολυ να ειναι ορθια και ναπαταει στα ποδαρακια της απο μικρη της αρεσε , αφου ριχνει κατι γελια αμα νιωθει οτι παταει στα ποδαρακια της αλλο πραγμα.

Μαρσολαν μου το πηρα το μνμ σ ευχαριστω , σιγουρα θα το φτιαξω , ημαστε και υπερ των βιολογικων οποτε θα κανω μια δοκιμη γιατι η κρεμα βανιλια ισως της πεφτει γλυκια

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

φαιρακι να ξερεις πως δεν κανει πριν απο τους 9 μηνες να ''περπαταμε'' τα μωρα γιατι κανει κακο στο σκελετικο τους συστημα.καλυτερα να πιανεται μονη της απο καπου και να σηκωνετε στα ποδαρακια.το κανουν αυτο περιπου στους 8 μηνες.δηλαδη πιανονται απο καποιο σημειο και σηκωνονται μονα τους.εχει και μωρα που το κανουν και νωριτερα βεβαια.ο γιοκας μου το αρχισε 6 μηνων.καλα αυτο το παιδι απο νωρις φανηκε οτι θα ειναι ταραξιας:twisted:

Holy Diver

φαιρυ και εμένα πέφτει δεν μπορεί να κάτσει στον κώλο μόνος του χωρίς στήριγμα. όρθιος κάθεται πολύ , λαμπάδα μιλάμε και πατάει κανονικά με δύναμη. αφού τον κρατάω ελαφρός στα χέρια και στέκεται μόνος του. δεν τον αφήνω βέβαια για πολύ μόνο έτσι γιατί γκρινιάζει και θέλει όρθιος αλλά μετά τον κατεβάζω. αλλά στον κώλο θέλει κάτι να έχει στην πλάτη του.

εδώ στην ελλάδα δήμητρα όλα είναι ακριβά, ξέρεις γιατί ? γιατί ως λαός είμαστε Ωνάσιδες και δεν μπορούμε να πληρώσουμε ψίχουλα. βέβαια αυτό είναι , μας τρέχουν από τα μπατζάκια , έτσι νομίζουν και μας γδέρνουν.

τα πήρα πάλι βραδιάτικα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

χαλαρωσε ροζακι μου χαλαρωσε....βαθειες ανασουλες!μη το σκαλιζεις το συστημα γιατι απο οπου κ να το πιασεις βρωμαει.εχω νοβα και βλεπω ελληνικα και ειδησεις και ξερω τι γινεται.πραγματικα εχω απογοητευτει με ολα οσα ακουω

Holy Diver

Διαφημίσεις

τι να χαλαρώσω ρε συ, εδώ μιλάμε για πράγματα που σε πιάνει υστερία να πάρεις ένα πιστόλι και να τους θερίσεις όλους. σας είχα πει που λίγες μέρες μετά την αλλαγή της κυβέρνησης πέρυσι ο Καραμανλής βολτάριζε στην Χριστουγεννιάτικη Βιέννη ανενόχλητος ενώ στην Ελλάδα επικρατούσε χάος.

τι να λέμε τώρα, να κοιτάμε να τα φέρνουμε βόλτα όπως μπορούμε και έχει ο Θεός.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εχω ξαδερφη στην ελλαδα που εχει μωρο.και παραγγελνει απο εδω το γαλα του μωρου της γιατι στην ελλαδα κανουν τα 800 γρ σκονη 30 ευρω ενω εδω 14 !επισης θα αρχισει να παραγγελνει και κρεμες μιλουπα που εδω κανει 3.5 ευρω τα 500 γρ .δε θυμαμαι ποσο μου ειπε οτι κανουν στην ελλαδα αλλα θυμαμαι οτι ηταν τεραστια η διαφορα.ηθελε να παρει και τα παμπερς αλλα δε μπορεσε να το βρει.εκει ποσο εχουν?εγω πχ παιρνω για την μπεμπα μαρκα παμπερς το νουμερο 2 και εχει μεσα 63 παμπερς και κανει 9 ευρω.

Holy Diver

να'μαι κι εγώωωωωωωωωω!!! Ροζάκι άνοιξες πάλι μεγάλο θέμα και θα βρεις πολλούς υποστηρικτές!!! Τι κιαν γινόταν εδώ το "σώσε Κύριε τον λαό σου"...ο μπουλούκος στα τέτοια του...και ο άλλος ανησυχεί πολύ...τρέχει στους μαραθώνιους...σιχτιρ!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

τώρα να σου πω τιμές για πάνες Δήμητρα δεν θυμάμαι γιατί κάθε φορά που άκουγα προσφορά 30 'η 35 % έπαιρνα 3-4 πακέτα και πάντα είχα σε τιμές χαμηλές και δεν θυμάμαι πόσο έχουν. αλλά σίγουρα η διαφορά θα είναι πάλι μεγάλη

παστάκια μου όλοι έχουμε την ίδια άποψη αλλά στις εκλογές τι αλλάζει ?

εγώ δεν βλέπω καμιά αλλαγή τα ίδια γουρούνια ψηφίζουν

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γιατι πιστευεις οτι αν ψηφιζαν αλλους και εβγαινε καποιος αλλος θα αλλαζε κατι?ολοι να φανε και να κλεψουν κοιταζουν.απλα αναμεσα στα πολλα γουρουνια διαλεγουν παντα τα ιδια:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

μπα εγώ φήφισα οικολόγους!!!!:tongue::tongue::tongue:δεν συμφωνώ όμως με το να μην ψηφίζεις καθόλου,νομίζω σας το έχω ξαναπεί...αρνούμαι να ξέρω οτι άφησα κάτι στην τύχη του....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

να μην ψηφίζουν τα δυο μεγάλα κόμματα να ψηφίζουν μικρά ώστε να μην μπορείς κανείς να κάνει κυβέρνηση. να δούμε τι θα κάνουν

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...