Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

νιου, μια από τα ίδια. άσε που πάμε με τον χαζμπαντ βόλτα για καφέ με τον γουργούρη παρέα και ανησυχώ μην τον ενοχλεί αυτή η οχλαγωγία στις καφετεριες...που ο γουργούρης είναι εντελώς κουνιούνται τα Καλάβρυτα....πίνει το γάλα του, κάθεται και μας κοιτάει, τίποτα...απλά εγώ έχω αποκτήσει κόλλημα στο κεφάλι και γι'αυτό θα πρέπει να σταματήσω να σκέφτομαι έτσι.....αλλά μόνοι μας ή μόνη μου δεν έχουμε/έχω βγεί ακόμα όχι...αλλά κι οι φίλες μου δεν μου το'χουν ζητήσει....είναι και ελεύθερες....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παστάκι μου δεν ανησυχώ για την οχλαγωγία... η καλύτερή της είναι αλλά τα'χω παρει με το τσιγάρο. Ναι το καταλαβαίνω ότι αυτός που καπνίζει θέλει να το απολαμβάνει με το καφέ του αλλά τι φταίω εγώ και το παιδί μου να μη μπορώ να πάω πουθενά???Και ύστερα μιλάνε οι καπνιστές για ρατσισμό... εγώ δεν υφίσταμαι ρατσισμο??? :evil::evil::evil::evil: Τα πηρα στην κράνα τώρα

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

εγω βγαινω κοριτσια χωρις το μωρακι μου και δεν νιωθω τυψεις καθολου μα καθολου....το αφηνω στην μητερα μου η οποια το εχει καλητερα απο μενα....και ερχεται στο σπιτι μας για να μη ξεβολευεται ο μικρος απο τα πραγματα του!!!και μονοημερη πηγαμε και στην Ιταλια πηγαμε και Ναυπλιο ...το μωρο θελει μια ηρεμη και ευχαριστη μανουλα διπλα του...και αυτο συμβαινει μονο αν η μαμα ειναι "ξεκουραστη" και οχι στην τσιτα και στην βαρεμαρα!!!!

καλητερα να απουσιαζω 3-4 ωριτσες την βδομαδα ...και καμια μονοημερη τον μηνα παρα να ειμαι 24ωρες το 24ωρο και να βαριεμαι γιατι θα χω μπαφιασει μεσα κλεισμενη!!!

βεβαια τον μπεμπη τον παιρνω συχνα μαζι μου αλλα το αποφευγω τωρα γιατι παμε σε κλειστους χωρους .....και δεν ειναι οτι καλητερο.

οταν εχει καλες μερες εννοειτε πως ειναι ολη μερα εξω για να αναπληρωνουμε τις ωρες που ειναι κλεισμενος μεσα!!!

σημερα για παραδειγμα μπορει να εκανε ζεστη αλλα ειχε τρομερη σκονη η ατμοσφαιρα ...και ο παιδιατρος μας εχει πει πως ειναι χειροτερη και απο τσιγαρο αυτο το πραγμα για τα πνευμονια του μωρου:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Βανιλίτσα πολύ σωστά τα λες κι εγώ μαζί σου τα ίδια λέω αλλα στην πράξη κολλάω... Που θα πάει θα τα καταφέρω. Δεν έχω βαρεθεί καθόλου με τη μικρή και γενικά είμαι σπιτόγατος αλλά θέλω κι εγώ το διάλειμμά μου...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγώ τώρα που κάνω γενική με βοηθά η μητέρα μου. Αλλά τις άλλες μέρες παιζει ριλάξ και γυμναστήριο. Οταν αποτυγχάνει κι αυτό... παίζει όταν κοιμάται!!!

την βαζεις ακομη ρηλαξ????εμενα δεν βολευεται πλεον εκει γιατι δεν χωραει να σου πω την αληθεια.τα ποδια του χτυπανε εξω και δεν νιωθει ανετα!!σιγα σιγα θα το μαζεψω αυτο οπως και το λικνο!!!

τον βαλαμε στο δωματιο του τωρα πια και μια χαρα!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Βανιλίτσα πολύ σωστά τα λες κι εγώ μαζί σου τα ίδια λέω αλλα στην πράξη κολλάω... Που θα πάει θα τα καταφέρω. Δεν έχω βαρεθεί καθόλου με τη μικρή και γενικά είμαι σπιτόγατος αλλά θέλω κι εγώ το διάλειμμά μου...

κοιτα τα παιδια μας δεν προκειται να τα βαρεθουμε ποτε!!!αυτο ειναι νομος!!!

απλα ειμαστε ανθρωποι και νεοι ανθρωποι!!!Δεν σημαινει πως επειδη ηρθε στον κοσμο το μωρο μας εμεις τελειωσαμε και θα κλειδαμπαροθουμε μεσα και τερμα!!!Σιγα σιγα θα το κανεις γιατι απλα......εισαι και γυναικα εκτος απο μαμα!!!!!!!!!!!

να σας πω και κατι???μεταξυ μας???:oops::oops::oops:...εγω επειδη δεν μπορουσα δεν ηθελα δεν μου ερχοταν αν θελετε να ερθω σε επαφη με τον αντρα μου...μετα τον μπεμπη.....αλλαξα περιβαλλον!!!πηγαμε μονοημερη ....και μας ηρθε να γινει εκτος σπιτιου:oops::oops::rolleyes:νιωσαμε πιο ανετα θα ελεγα???!!!δεν ξερω...

iA8hp3.pngWtKrp3.png

να μαι και εγώ , πήρα τελικά πάρκο από τα λητώ είχε σε προσφορά ένα της brevi από 130 ευρώ το είχε 79. είναι κλασικό τετράγωνο με στρογγυλεμένες γωνίες και κλείνει απίστευτα εύκολα. με μια κίνηση διπλώνει στην μέση και γίνεται τόσο δα. είναι απίστευτο ο μικρός είναι εκεί μέσα είδη και έχει τρελαθεί. πω , πως δεν το είχα τόσο καιρό να γυμνάζεται κιόλας , να κουράζεται και μετά τέζα. το συνιστώ ανεπιφύλαχτα.

ρε κορίτσια πήρα από την Αίγυπτο ένα σετ σεντόνια για τον Αντώνη με κατωσέντονο θήκη για παπλωματάκι και μαξιλαροθήκη, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ύφασμα. τώρα το έστρωσα πρώτη φορά και είδα την διαφορά με το προηγούμενο. δικαίως λένε τόσα για το αιγυπτιακό βαμβάκι.

τώρα όσο για τις βόλτες όπως είπα και εγω πριν βγαίνω και παρα βγαίνω μάλιστα. κάθε Σ/Κ και κάποιες καθημερινές είμαι έξω με τον άντρα μου και ο μικρός με τους παππούδες. τον βγάζουν και εκείνη καμιά βόλτα αν ο καιρός είναι καλός και όλοι είμαστε ευχαριστημένη. όταν λείπω πολλές ώρες και γυρνάω ναι νιώθω λίγο άσχημα αλλά ανανεώνομαι και έχω αντοχή να παίξω μαζί του ώρες.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Παστάκι μου δεν ανησυχώ για την οχλαγωγία... η καλύτερή της είναι αλλά τα'χω παρει με το τσιγάρο. Ναι το καταλαβαίνω ότι αυτός που καπνίζει θέλει να το απολαμβάνει με το καφέ του αλλά τι φταίω εγώ και το παιδί μου να μη μπορώ να πάω πουθενά???Και ύστερα μιλάνε οι καπνιστές για ρατσισμό... εγώ δεν υφίσταμαι ρατσισμο??? :evil::evil::evil::evil: Τα πηρα στην κράνα τώρα

γεια σας κοριτσια

ελειπα,ελπιζω να ειστε ολες καλα

θα συμφωνησω για το καπνισμα,οσο ηταν φρεσκο το μετρο της απαγορευσης καλα την βγαλαμε,ηταν και καλοκαιρι....τωρα,ολοι αρχισαν παλι να καπνιζουν

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ....δηλαδη εμεις δεν μπορουμε να παμε πουθενα.....ας το κανουν αναποδα,ας γινουν μαγαζια μονο για μη καπνιστες,ελεος πια,στην ελλαδα ολοι οι νομοι ειναι για να παραβιαζονται,δηλαδη?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

αα,ωραια Γεωργια...θα παω να το δω κι εγω και αυτο.

Κοριτσια ειστε πολυ τυχερες που εχετε βοηθεια απο τους γονεις σας.Εμεις οπως εχω ξαναπει εχουμε προβληματα υγειας απο την μερια της μαμας μου,ωραριο καταστηματων απο την πλευρα της πεθερας μου.

Ευτυχως ομως τα καταφερνουμε μονοι μας πολυ καλα.Εγω επιστρεφω δουλεια τον Σεπτεμβρη κι ο αντρας μου βαρια 12.30 ειναι σπιτι.Οποτε ολα γινονται ευκολα.

Ο συζυγος δε,ειναι πολυ σπιτογατος και δεν εχει προβλημα να μενει με το παιδι οταν εγω πρεπει να βγω εξω για οποιονδηποτε λογο!!

Νιου,Ζουζουνακι,Βανιλιτσα ολα καλα βλεπω!!!Πολυ χαιρομαι...

Νιου,σας βολευει το mei tai εεε???

Φαιρυ,θα σου στειλω μνμ στο fb

Leta,κι εσυ θα εχεις πμ!!

το πάρκο είναι αυτό εδώ

http://piccolino.am/?prodid=90

σε αυτό το σαιτ δείχνει και πόσο μικρό γίνεται, εμένα με βόλεψε αν ψάχνετε κάτι τέτοιο ρίξτε του μια ματιά

μαρσολαν μου εσύ είσαι τυχερή από την άποψη , επειδή δεν έχεις βοήθεια από τους παππούδες όση θα ήθελες, έχεις τον άντρα σου που η δουλειά του είναι άκρος βολική οπότε δεν έχεις ανάγκη. καλά εσύ γιατί θα κάτσεις τόσο μεγάλο διάστημα ? μέχρι το Σεπτέμβριο είναι ένας χρόνος ακόμα σχεδόν.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Rose μου,εχω 9μηνη αδεια ανατροφης τεκνου η οποια ληγει 15 Ιουνιου.Θα παρουσιαστω για 15 μερες στο σχολειο και μετα πεφτει καλοκαιρι που ειναι κλειστα ουτως η αλλως οποτε θα επιστρεψω κανονικα 1 Σεπτεμβρη που ανοιγουν τα σχολεια.

Γι αυτο και φαινεται τοσο μεγαλο το διαστημα!

ροζακι αυτο ειχα κ εγω στο γιο μου αλλα εγω το ειχα παρει 40 ευρω:shock: τι τιμες ειναι αυτες στην ελλαδα?:shock::shock: εχω και ενα παρκοκρεβατο που μου πηρε δωρο για τη μπεμπα μια θεια μου που μενει εδω.μια χαρα θα την βολεψω.το μεσημερι την κοιμηζω στο παρκοκρεβατο στο σαλονι για να ξεχωριζει τη μερα και τη νυχτα.τηλεοραση παιζει τα παιδια φωναζουν και κοπανανε εμεις μιλαμε δυνατα ο γιος μου παιζει με αστυνομιες και πυροσβεστικες (εχει αδυναμια στις σειρηνες:tongue:) η μεγαλη παιζει με το πιανακι ..μαλωνουν τραγουδανε και γενικως μας εχουν παρει τα αυτια και η μπεμπα ΚΟΙΜΑΤΑΙ:shock: εντελως αναισθησια:rolleyes: μα ιδια ο αντρας μου στον υπνο.αυτος οταν κοιμαται σεισμος να γινει θα συνεχισει να κοιμαται αναμεσα στα συντριμια!:shock:

Holy Diver

Το παρκο θα σε βολεψει πολυ Ροζ , ειδικα αμα κλεινει αμεσως , εγω το πηρα και στην Αιγινα , το κλεισαμε το βαλαμε στο βαλιτσακι και η μικρη κοιμηθηκε μια χαρα .Και οταν μεγαλωσει θα ειναι βολικο για εκδρομες και τετοια .

Σου καθεται στον πωπουδακο του ? ή σου γερνει , εμενα ακομα γερνει βρε παιδια δεν καθεται εντελως .

vanilitsa ποσο υψος εχει ο δικος σου ? εμενα χωραει ακομα στο ριλαξ αλλα κατεβαινει μονη της γιατι θελει να φυγει .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...