Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

fairy,κι εγω γουσταρω φιογκους...ακομη και το νυφικο μου ειχε φιογκο πισω...ιδιαιτερο βεβαια οχι κλασσικο.

Κι επισης προσφατα πηρα ενα κολιε χειροποιητο ολο περλα και δαντελα..και ιδια καρφιτσα απιστευτη!!Λιγο τσιμπημενα βεβαια αλλα μου τα εκανε δωρο ο αντρας μου οποτε...ολα οκ!!!

Λετα...κοιτα,εγω την πηγαινω στην πεθερα μου και μου αρεσει να συνηθιζει και εκει...μονο βραδυ δεν την εχω αφησει εκτος σπιτιου γιατι θελω να συνηθιζει στον χωρο της.Αλλα στα πεθερικα μου την πηγαινω πολυ συχνα για να την βλεπουν...γιατι να την κρατησουν δυσκολο.Δουλευουν ωρες καταστηματων και η καημενη ειναι ξεπατωμενη.Καθε Κυριακη ομως που πηγαινουμε εκει καθομαστε μεχρι αργα και την ταιζει και την κρεμα της μια χαρα η γιαγιακα της!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νεφελη μου το αχλαδι και το μηλο το τριβεις πρωτα στο ριντε και μετα το περνας στο μιξερ για να μην εχει τα ψιλα ψιλα κομματακια μεσα.

δημητρα,λες αμα τα τριψω στον ψιλο τριφτη που κανουμε και το τυρι και μετα τα αλεσω να ειναι καλυτερα???

Γιατι κι εμενα σημερα που τα εκανα στο μουλτι,μεινανε κατι κομματες μεσα...

ενταξει δεν εφαγε πολυ βεβαια,πρωτη μερα και το μηλο μας εκανε λιγο μπλιαχ...

η αν το κανουμε με αυτον τον πολτοποιητη τον καθετο

σαν αυτο

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10022961

κορίτσια έχει καμία πάρει πάρκο ? θα πάω να ρίξω μια ματιά και θέλω να ξέρω αν έχει καμία πάρει. να μου πει γνώμη με εμπειρία ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Rose,εγω κοιταζα αρχικα για ξυλινο.Τελικα την απερριψα ως ιδεα γιατι δεν εβρισκα κατι που να μου αρεσει.ΜΕ βλεπω να καταληγω σε κλασσικο παρκο με διχτυ συνδυασμο ψιλο κατω και πιο αραιο πανω για να πιανεται και απο εκει.Στα Λητω ειδα ενα τετοιο αρκετα οικονομικο της newbaby.

Αν δεις κι εσυ τιποτε αλλο που να αξιζει τον κοπο ενημερωσε...

δημητρα,λες αμα τα τριψω στον ψιλο τριφτη που κανουμε και το τυρι και μετα τα αλεσω να ειναι καλυτερα???

Γιατι κι εμενα σημερα που τα εκανα στο μουλτι,μεινανε κατι κομματες μεσα...

ενταξει δεν εφαγε πολυ βεβαια,πρωτη μερα και το μηλο μας εκανε λιγο μπλιαχ...

η αν το κανουμε με αυτον τον πολτοποιητη τον καθετο

σαν αυτο

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10022961

ναι εκει λεω να το τριψετε και μετα στο μιξερ.αυτο το μουλτι το εχω και εγω αλλα της μπος.δε ξερω πως θα τα πολτοποιησει γιατι το αγορασα προσφατα κ δε δοκιμασα ποτε αχλαδι η μηλο κλπ

Holy Diver

Διαφημίσεις

κορίτσια έχει καμία πάρει πάρκο ? θα πάω να ρίξω μια ματιά και θέλω να ξέρω αν έχει καμία πάρει. να μου πει γνώμη με εμπειρία ?

παρτο θα σωθεις.αυτο σου λεω μονο.θα σωθεις:tongue: καταλληλο για οταν θες να αφησει ςκαπου ασφαλες το νινι για λιγα λεπτα.σε λιγο θα μπουσουλαει και δε θα το προλαβαινεις

Holy Diver

ΠΟΤΕ:twisted:

εχω να βγω χωρις παιδι απο το 2008 τον σεπτεμβριο χαχα καλο:tongue:

ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΣ????? ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ χαχαχαχαχαχαχα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΣ????? ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ χαχαχαχαχαχαχα

αληθεια λεω!!! δε ξερω πως αντεχω.βασικα το εχω βγαλει τελειως απο το μυαλο μου οτι καποια στιγμη θα βγω εξω χωρις παιδι!:rolleyes: δεν ελπιζω πλεον γιαυτη τη μερα χαχα

α και πριν τον σεπτ του 2008 βγηκα χωρις παιδι τον ιανουαριο 2008 μια μερα πριν γεννησω τον γιο μου.και πριν απαυτο ειχα βγει παλι χωρις παιδι τον αυγουστο του 2006 !τελειο???χαχαχαχαα 3 φορες σε 4 χρονια.ε φτανουν.με φαγανε οι βολτες νομιζω!

Holy Diver

Τι λετε βρε παιδια στο χερι θα τα τριβουμε τα φρουτα???α δυσκολα μου βαζετε σημερα .Εγω εχω ενα μικρο μουλτι , ελπιζω να τα καταφερω να τα πολτοποιησω .

Παντως με την κρεμα ακομα δεν εχω καταλαβει αν της αρεσει ή δεν ξερει να τρωει !! βαζει στο στομα και το βγαζει το ξαναβαζω μεσα εγω .Αργει πολυ , γκρινιαζει και λιγο .Δεν ξερω .Μαρσολαν εχεις βαλει πουθενα αυτη την συνταγη για το ρυζαλευρο? να σε ψαξω να την βρω?

αληθεια λεω!!! δε ξερω πως αντεχω.βασικα το εχω βγαλει τελειως απο το μυαλο μου οτι καποια στιγμη θα βγω εξω χωρις παιδι!:rolleyes: δεν ελπιζω πλεον γιαυτη τη μερα χαχα

α και πριν τον σεπτ του 2008 βγηκα χωρις παιδι τον ιανουαριο 2008 μια μερα πριν γεννησω τον γιο μου.και πριν απαυτο ειχα βγει παλι χωρις παιδι τον αυγουστο του 2006 !τελειο???χαχαχαχαα

Χαρας το κουραγιο σου Δημητρα μου .Δεν υπαρχει κανεις να στα κρατησει ? τα μεγαλα τουλαχιστον ή οταν πανε σχολειο ? καλα τωραπου εκανες την μικρη κομματακι δυσκολο

Διαφημίσεις

Τι λετε βρε παιδια στο χερι θα τα τριβουμε τα φρουτα???α δυσκολα μου βαζετε σημερα .Εγω εχω ενα μικρο μουλτι , ελπιζω να τα καταφερω να τα πολτοποιησω .

Παντως με την κρεμα ακομα δεν εχω καταλαβει αν της αρεσει ή δεν ξερει να τρωει !! βαζει στο στομα και το βγαζει το ξαναβαζω μεσα εγω .Αργει πολυ , γκρινιαζει και λιγο .Δεν ξερω .Μαρσολαν εχεις βαλει πουθενα αυτη την συνταγη για το ρυζαλευρο? να σε ψαξω να την βρω?

φαιρακι δε καταλαβες.τριβεις το μηλο η το αχλαδι στον τριφτη και μετα το βαζεις στο μουλτι γιατι αν το βαλεις με τη μια στο μουλτι τοτε αφηνει κομματακια!

αυτο με την κρεμα ειναι φυσιολογικο,βασικα δοκιμασε να την κανεις πιο νερουλη για λιγο καιρο.την βγαζει εξω γιατι της ερχεται πηχτη

Holy Diver

Χαρας το κουραγιο σου Δημητρα μου .Δεν υπαρχει κανεις να στα κρατησει ? τα μεγαλα τουλαχιστον ή οταν πανε σχολειο ? καλα τωραπου εκανες την μικρη κομματακι δυσκολο

δεν εχουμε εδω κανεναν φαιρακι μου.και οπως ειπες τωρα με την μπεμπα αστο.δε με ενοχλει πλεον.εχω μαθει να ζω ετσι .οπου παω εχω παραμασχαλα και μερικα παιδια χαχαχα

Holy Diver

Mέχρι στιγμής δεν έχω πάει πουθενά μόνη μου εκτός για κάνα σούπερ ή ψώνιο στη γειτονια. Σήμερα βγηκαν κάποιες φίλες μου για καφέ αλλά 1. Δε μπορούσα να πάρω τη μικρή λόγω του τσιγάρου :evil: και 2. Δε μπορούσα να την αφήσω πουθενά γιατί ο καλός μου δουλευε, η μαμά μου είχε ερθει να με βοηθήσει με δουλειές στο σπίτι(γενική για να στρώσω) και δεν ήθελα να την κουρασω κι άλλο και στην πεθερά μου δεν παίζει γιατί δεν την εμπιστεύομαι να της αφήσω το παιδί. Δε μου έχει κάνει κάτι απλά εγώ δε νιώθω καλά να της την αφήσω. Αφου το προηγουμενο σκ που είμασταν Ακρατα την πήρε για μια βόλτα με το καροτσάκι και μέχρι να τη φέρει πίσω είδα αγγέλους!!! Μου έχει λείψει πολύ να πάω για καφέ με τις φίλες μου και στεναχωρήθηκα λίγο σήμερα. Απ'την άλλη νιώθω κι εγώ τύψεις στη σκέψη ότι θα την αφήσω για να διασκεδάσω (το ξέρω το ξέρω βλακεία μου αλλά τι να κάνω που νιώθω έτσι ???). Τα'χω κάνει μαντάρα ψυχολογικά...είμαι πολύ εξαρτημένη από τη μικρή και δεν πρέπει. Αυτά!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

:D:tongue::Pκαλησπερα και απο μας...τι κανετε???

τρωτε ολα τα μπεμπακια κρεμουλες?????????????μπραβο:P:p:D!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμεις ακομη παιδευομαστε με το γαλατακι μας....που θα παει θα αρχισουμε και εμεις!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε κοριτσια εσεις που τα απασχολειτε οταν κανετε δουλιτσες...????δεν βαριουνται???τι νατου παρω για να ασχοληθει λιγο εκτος την αγκαλιτσα???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

:D:tongue::Pκαλησπερα και απο μας...τι κανετε???

τρωτε ολα τα μπεμπακια κρεμουλες?????????????μπραβο:P:p:D!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμεις ακομη παιδευομαστε με το γαλατακι μας....που θα παει θα αρχισουμε και εμεις!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε κοριτσια εσεις που τα απασχολειτε οταν κανετε δουλιτσες...????δεν βαριουνται???τι νατου παρω για να ασχοληθει λιγο εκτος την αγκαλιτσα???

http://2bubs.com/product_info.php?products_id=1080&osCsid=ff8bc93ffc0c1116f1ffed8ef4843dab

παρε αυτο και θα με θυμηθεις.το ειχα και στο πρωτο και στο δευτερο.το εδωσα σε μια φιλη αλλα τωρα για την μπεμπα θα αγορασω αλλο.απο 40 ημερων τα κραταει απασχολημενα και ενθουσιασμενα γεματα χαρα:tongue:

δε ξερω ποσο κανει σε ευρω στην ελλαδα γιατι η τιμη που εχει δεν ειναι σε ευρω στο σαιτ.εδω κανει γυρω στα 30 ευρω παντως.

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...