Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια κάναμε το δεύτερο υπέρηχο μεγαλώνει μια χαρά το μωράκι μας ακούσαμε κ καρδούλα!! Πολύ αναγούλα όμως βρε κορίτσια... Όλη μέρα δεν περνάει λεπτό.... Σαν άρρωστη νοιώθω μόνο ξάπλα θέλω να ειμαι... Άρχισα να παίρνω ginger συμπλήρωμα τώρα να δω αν θα βοηθήσει... 

Μπραβο κοριτσι μου! Ολα καλα το μωρακι σου.. μπορεις να ηρεμησεις! Οσο για τις αναγουλες, θα σου δωσω ενα tip δοκιμασμενο. Την ωρα που ξυπνας το πρωι, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, τρως 1-2 φρυγανιες. Κραταει τα υγρα πριν ξεκινησει η πρωινη ναυτια. Βοηθαει για αρκετες ωρες. Αργοτερα ξανατρως. Πριν το μαθω υπεφερα. Οταν μου το ειπαν.. ηρεμησα σε πολυ μεγαλο ποσοστο. Παιζει ρολο να τις τρως, αν ειναι δυνατον, ακριβως μολις ξυπνας. Δοκιμασε το ενα πρωι αν θελεις..

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

εγω ακομα καιι τωρα πολλες φορες απογοητευομαι..οταν το μωρο κλαιει ασταματητα,.κυριως οταν ειμαι μονη και μετα νιωθω πιο μονη..εσας οι αντρες σας πως βοηθνε?εμενα οταν ειναι σπιτι κανει οτι μπορει..αλλα λειπει πολλες ωρες με την επιχειρηση και εκνευριζομαι και τσακωνομαι..εχω πολλα νευρα μπορω να πω..πολλες φορες νιωθω εγκλωβισμενη..και μονη..το απογευμα βασικα ερχεται λιγο η μαμα μου και τοτε γυρναει κι ο αντρας μου..μεχρι τοτε ολομοναχη.εσεις απο διαθεση πως ειστε?

αχ μωρε Ζωζα,μην στεναχωριεσαι κοριτσι μου...τι να κανει ο καημενος ο αντρας σου αφου ειναι στην επιχειρηση????κι αν θυμαμαι καλα ειχατε τρεξιμο οσο ησουν εγγυος...φαντασου τωρα που λειπεις εσυ-το δεξι του χερι!!!!Να μην νιωθεις μονη...εχεις το κοριτσακι σου κι ας κλαιει!!Ειναι που εισαι και μεσα ολον αυτον τον καιρο...μολις σαραντισεις και βγεις βολτουλα θα νιωσεις καλυτερα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

rose Μου εσυ ηξερες οτι θα πας για καισαρικη ή προεκυψε πανω στην διαδικασια???

η επισκληριδιος ποναει???εννοω την καταλαβαινεις???

εγώ πήγα για φυσιολογικά αλλά με πρόκληση. μου έδωσε κολπικό χάπι για τεχνητούς πόνους και μετά άλλο με ορό αλλά τίποτα. οι οδύνες μου έφτανα στο τέρμα αλλά εγώ δεν πονούσα γιατί το μωρό δεν κατέβαινε. μετά από 12 ώρες πηραμε την απόφαση για καισαρική γιατί είχα ακόμα διαστολή 1.

εμένα μου έκανε ένεση ξιροκαίνης και μετά την επισκλειρίδιο. δεν πόνεσα μόνο ένα τσούξιμο ένιωσα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μέχρι στιγμής δεν με έχει πάρει απο κάτω ίσως γιατί είμαι άνθρωπος αισιόδοξος και ξέρω οτι αυτό είναι προσωρινό.

νομιζω οτι αυτη η ατακα τα λεει ολα...κι εγω καπως ετσι νιωθω!Εχω κι αρκετη υπομονη ως φαινεται...που θα παει θα μεγαλωσουν λιγο ακομη τα μπεμπεκια και καπως θα ξαλαφρωσουμε.

παντως η βοηθεια ειναι μεγαλο πραγμα!!Σκεφτομουν ποσο πιο φρικαρισμενη θα ημουν αν το μωρο ερχοταν χειμωνα που ο αντρας μου ειχε δουλεια πρωι-βραδυ με το σχολειο και τα ιδιαιτερα...Τωρα τουλαχιστον παει στο σχολειο 8-11 το πολυ και τα ιδαιτερα σταματησαν οποτε μπορει και με βοηθαει παρα πολυ..ευτυχως το μεσημεριανο φαγητο το εχει αναλαβει η πεθερουλα κι ετσι νιωθω κι εγω πιο χαλαρη!!!

Γεια σας κοριτσακια μου, τι κανετε??

Εμενα ο μικρός κοιμαται λιγακι μεχρι να αρχισει το τσιριδι για μπουμπς παλι..

Συνεχίζω να του δινω 3 περιπου μπουκαλια την ημερα συμπληρωμα, σημερα πήρα και το swing να κανω καμια καβα μητρικο κιολας.. να του δινω και απο την καβα και λιγο συμπληρωμα γιατι ειναι ολη μερα πανω μου το ζουζουνελι μοθ...Ομως βλεπω με το συμπληρωμα ναι μεν χορταινει αλλα μου βγαζει πιο πολλές γουλιτσες...

Ρε κοριτσακια οσες θηλαζετε... Τι κανετε με ρουχα??

Εγω εχω 2 ντουλάπες ρουχα και ελαχιστα κανουν για θηλασμο διοτι πρεπει να πεφτει η τιραντα και να ειναι ελαστικα για να κατεβαινουν..

Αυτο το ρωρω γιατι οταν βγουμε εξω αν θελει μπουμπς για να ηρεμησει τι να του κανω? Πρεπει να του δωσω...αλλιως σηκωνει τον τοπο - μιλαμε για κλαμα υπερπαραγωγή!

Κατα τ' άλλα συνεχιζει να ειναι ενα γλυκο attachment!

Αυριο θα μας δει και η γιατρός μας και εχω μαζεψει κλασικα ενα καρο ερωτησεις!

Προγραμμα εμενα ΔΕΝ εχει με την καμια!! οτι ωρα θελει κοιμαται οτι ωρα θελει ξυπναει με προτιμηση να ξυπνα αφου εχω κλεισει μολις τα ματια μου...χχαχαααα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

ax χαπακι μου κι εγω μεχρι τις 5-6 ειμαι μονη και ωρες ωρες φρικαρω..αλλα θα το παλεψουμε κι αυτο..το θεμα ειναι οτι οποτε ειναι ξυπνια σχεδον παντα κλαιει.

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Κοριτσάκια μου,βοηθήστε με σε κάτι:Σήμερα ήρθε η κουνίτσα μας!!Το ερώτημά μου είναι το εξής:Το στρώμα αφήνει δεξιά,αριστερά,πάνω και κάτω ένα κενό περίπου 2 εκατοστών.Είναι φυσιολογικό αυτό??Ή πρέπει να εφαρμόζει απολύτως απ όλες τις πλευρές χωρίς να μένε καθόλου κενό??Τον ρωτώ μήπως μας έστειλαν λάθος στρώμα...

Καλησπέρα και από εμένα!

Από ότι θυμάμαι σήμερα θα γεννούσε η Newmunny με καισαρική? Ελπίζω σύντομα να έχουμε τα ευχάριστα νέα της.

Μπουμπούκα και εγώ μια από τα ίδια με την μικρή μου. Οταν πεινάσει ψάχνει απεγνωσμένα στοίθος και το κρατάει και με τα χέρια της όταν της το δίνω. Δυστηχώς αυτό με τα ρούχα είναι ένα θέμα για τις μητέρες που θηλάζουνε. Εγώ το πήρα απόφαση ότι φέτος το καλοκαιρι μία μεγάλη γκάμα ρούχων δεν θα μπορέσω να την βάλω. Γι αυτό ρώτησα για σουτιέν θηλασμού με ράντες σιλικονης αν κυκλοφορεί για να φορέσω στραπλες. Εξω που θα βγαίνω θα έχω μαζί μου και μία εσάρπα για να την ρίχνω όταν χρειαστεί να θηλάσω ή θα χρεισιμοποιώ το ring sling. Πάντως όσο παιρνάει ο καιρός τα πράγματα γίνονται όλο και ευκολότερα, οι θήλες σκληραίνουνε και ο πόνος υποχωρεί, όσο πιο πολλές θηλαστικες κινήσεις κάνει το μωρό τόσο πιο πολύ γάλα κατεβαίνει. Εδώ και αν προνόησε η φύση! Μπουμπού γιατί δεν προσπαθείς να κόψεις το συμπλήρωμα? Χρειάζεται όντως ή το πίνει από λαιμαργία? Εκτός αν δεν θέλεις εσύ. Πες μου εντυπώσεις από το swing θα το παραγγείλω και εγώ.

Εγώ κορίτσια είμαι συνέχεια μόνη, αλλά το προτιμώ από το να χώνονται στα πόδια μου. Πλέον έμαθα να την κάνω και μόνη μου μπάνιο. Ο άντρας μου δεν την πολύ κρατάει. συνηθως η μικρή ή θα είναι πάνω μου και θα τρώει ή θα κοιμάται. Γενικά έμαθε να ηρεμεί περισσότερο πάνω μου και δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό, αλλά με εμένα είναι τις περισσότερες ώρες. Και εγώ νευριάζω που τα βράδια σηκώνομαι και αυτός κοιμάται του καλού καιρού. Του τα χώνω το πρωί αλλά και πάλι τι θα καταφέρω.

a kala ολες μια απο τα ιδια δηλαδη νεφελακι μου!εμενα ο αντρας μου απο το απογευμα και μεχρι να κοιμηθει η μπεμπα την κραταει αλλα τα βραδια εγω ξενυχταω..χτες απο τις 3 που την ταισα κοιμηθηκε στις εξι και γκρινιαζε και ολη αυτη την ωρα..ε ανθρωποι ειμαστε..φρικαρουμε κι εχουμε και ξεσπασματα..ρε κοριτσια χθες το βραδυ με επιασε μια βλαΚΕια και διαβαζα την ιστορια του παναγιωτακη..και ανατριχιασα φοβομουν πολυ μετα..αχ ο θεουλης να εχει παντα καλα τα παιδακια μας..τρεμω με κατι τετοια..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

evi μου το ίδιο γίνεται και σε μένα για το λίκνο δεν λες ?

αυτό το κενό φεύγει όταν βάλεις το παπλωματάκι και τα μαξιλαράκια γύρω γύρω. είναι μεγάλη βλακεία δεν το συζητώ γιατί τώρα με τις ζέστες εγώ τα έχω βγάλει όλα γιατί τον ζεσταίνουν οπότε το κενό υπάρχει.

εγώ κορίτσια δεν έχω παράπονο απο τον άντρα μου γιατί με βοηθάει αφάνταστα και παίρνει το μωρό ώρες όταν είναι σπίτι αλλά νευριάζω γιατί κοιμάται βαριά και κάθε βράδυ που τον ξυπνάω να κάνει το γάλα όσο εγώ τον κρατάω να μην κλαίει κάνει ώρα να έρθει σε επαφή με το περιβάλλον. με κοιτάει σαν ούφο μέχρι να πάρει μπρος. και κάθε φορά μαλώνουμε γιαυτό. τι να κάνει και αυτός όλη μέρα δουλεύει και εγώ τον ξυπνάω άγαρμπα απο τα νεύρα μου που δεν άκουσε πάλι το μωρό.

καλά είμαστε τρελάρες τι να πω.

ζώζα μου μην διαβάζεις τέτοια ειδικά σε αυτή την φάση της ζωής σου.

πότε 40ιζεις να βγεις καμιά βόλτα ?

εμείς αυτη την Κυριακή.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ρε κορίτσια εγώ δεν έχω τολμήσει ακόμα να τον πάρω μαζί μου έξω. Το πρόγραμμα του είναι περίεργο και όταν δεν κοιμάται θέλει αγκαλιά δεν θα κάτσει στο καρότσι αν δεν περπατάει. Πότε θα αποχτήσει πρόγραμμα να μπορώ να τον βολτάρω. Μόνο όταν κάνουμε βόλτα με το καρότσι να κινείται μιλάμε την κατά βρίσκει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

δεν ξέρω ρε συ σμουτς εκεί που ήταν όλο φαγητό και ύπνο τώρα μένει αρκετές ώρες ξύπνιος , λογικό το ξέρω αλλά όταν είναι ξύπνιος θέλει να ασχολείσαι μαζί του να τον έχεις αγκαλιά γιατί δεν μπορεί να κάτσει στατικά κάπου. οπότε φαντάσου να θέλω να πιω καφέ και να έχω τον μπέμπη αγκαλιά. με αυτή την ζέστη κιόλας. λες μόλις γίνει 40 να αρχίσει να στρώνει ? εσύ την κρατούσες ξύπνια την μέρα για να κοιμάται το βράδυ ?

αυτός αν θέλει να κοιμηθεί γίνεται χώμα δεν τον σταματά τίποτα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...