Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Rose μου ηρθαν , ειναι παρα πολυ ωραια !!!υπεροχα .Σου εκανα και σχολιο στο τοιχο της σελιδας που εχεις φτιαξει .Ειναι παρα πολυ καλοφτιαχμενα .και μου αρεσε παρα πολυ η συσκευασια που τα εβαλες .Γενικα εγω ξετρελαινομαι με τις συσκευασιες :D Φυσικα θα τα τιμησω και θα τα φορεσω .Φιλακια

Μαρσολαν μου ευτυχως μου περασε ο εκνευρισμος μαζι του , μολις ηρθε μου εστρωσε τα χαλια , του βγηκε η πιστη αλλα ηθελε να με ευχαριστησει αμμμ καλα να παθει με νευριασε το πρωι χιχιιχιχιιχιχ

Καλλια μου καλως ηρθες , ωραιο ονομα ετσι σε λενε? Ικτερο ειχαμε και εμεις , πρεπει το παιδι να τρωει και να ενυδατωνεται ωστε να ενεργειται συχνα για να φυγει ο ικτερος,δωστου πολυ γαλα , θα περασει , βαλτο και στον ηλιο εγω συνεχεια εκει την ειχα .Της αλλαζα την καλαθουνα καθε φορα οπου ειχε ηλιο σε οποια μπαλκονοπορτα εβρησκα.Καλως δεχτηκες το μωρο σου .Τι ειναι αγορακι ή κοριτσακι ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Ερωτηση γκαλοπ,Ποσο συχνα βγαινεται απο το σπιτι σας χωρις το παιδι , εννοω εντελως μονες σας

Καλημερααα,

κοριτσια...παλι στις 7-7.30 σημερα ξυπνησε η μικρη για γαλα..χαζολογησε λιγο και μετα ξανακοιμηθηκε μεχρι 11

Καθε μερα ευχομαι να συνεχιστει αυτο...

Νιωθω επιτελους πιο καλα,δεν το συζητω.Αν μαθω να κοιμαμαι κι εγω απο τις 24.30 μαζι της θα πεταωωωω λεμε!!

Καλα...σημερα φαγαμε το πρωτο μας μηλο!!

Δεν εχετε δει ξινοφατσα αηδιασμενη..χεχεχε!

Μιλαμε,δεν το καταπινε...το κραταγε στον ουρανισκο και οταν αποφασιζε να το καταπιει εκανε γκριματσα "Θα ξερασω"

Τι γελιο εκανα...κι αυτη βεβαια το γλεντησε το θεματακι.

Φαγαμε καμποσες κουταλιες...αυριο ισως περισσοτερες.

Απο Παρασκευη θα βαλουμε κι αχλαδι..για να δουμε!!

καμια σχεση με το ρυζαλευρο που το κουλτουπωνει στο πιτσ φυτιλι!!

Φαιρυ...μην πτοεισαι αγαπη μου γλυκια.Ελα,δεν ξερω αλλα εχω σχηματισει εντυπωση οτι εισαι πολυ γλυκια και ναζιαρα...θα τον καταφερεις τον αντρουλη σου μωρε κι ολα καλα θα συνεχισουν.Δεν ειπαμε???Αντρες..Υπομονη!!

Παστακιααααα....κι εμενα Καρκινος ο αντρας μου!!Μηπως λεω μηπως πιασαμε λαχνο???

Αχ σε καταλαβαίνω για το θέμα του ύπνου και νομίζω ότι δε θα σου αλλάξει. Εμένα κάνει τον τελευταίο θηλασμό 11.30 με 12 και ξυπνάει 5-6 για το επόμενο μαμ. Θηλάζει στον υπνο της ουσιαστικά και μόλις τελειώσει ξανά νάνι μέχρι τις 9.30 το νωρίτερο 12 το αργότερο :shock: (που πλέον την ξυπνάω εγώ!!!). Εχω χορτάσει ύπνο λέμε τον τελευταίο 1 μήνα και παραπάνω!

στο μεαιθτηριο ειχε πολυ λιγο ειπαν και δεν υπηρχε προβλημα, το θεμα ειναι οτι εχει ακομα (2 μηνων) και ειναι κ στα ματακια μεσα (το ασπρο ειναι κιτρινο) η παιδιατροσ μου ειπε να την βαζω στον ηλιο οσο μπορω κ αυτο κανω αλλα δυστιχως στο σπιτι δεν εχω πολυ!!! κ ανυσηχω λιγο...

Γειά σου Κάλλια και καλωσήρθες στην παρέα μας. Νομίχω ότι δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αλλά ίσως να κάνεις μια εξέταση χολερυθρίνης για να σου φύγει η ιδέα. Αν η μικρή σου έχει άλλη ομάδα αίματος από σενα και θηλάζεις είναι φυσιολογικό νομίζω. Κι εμένα άργησε να της περάσει αλλά δεν είχε τόσο πολύ ( και στα μάτια που λές). Πάντως μ'αρέσει πολύ το όνομά σου και έτσι θα λέμε και τη μικρή μας ;). Ασχετο αλλά ήθελα να το πω!!! Καλή συνέχεια.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Τελικα παιζει παρα πολυ μεγαλο ρολο το ωραριο του φαγητου και το ποσο χορταινει για να κοιμαται πολυ .

Εμας με το που εμαθε να τρωει ανα 3-4 ωρες αρχισε και να κοιμαται , αντεχε το στομαχι της σιγα σιγα

Διαφημίσεις

Πόπη μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και χάρηκα αφάνταστα που σου άρεσαν, όσο για την συσκευασία και εμένα μου αρέσουν γιατί είναι η πρώτη εντύπωση που είναι σημαντική.

εύχομαι να τα ευχαριστηθείς και να τα φορέσεις όσο θέλεις

κάλια μου και εμείς είχαμε ίκτερο όλα τα παιδάκια ή τα περισσότερα έχουν κάποια από αυτά ανεβάζουν αρκετά και χρειάζονται θεραπεία. εσένα αφού σου είπε ο γιατρός οτι δεν υπάρχει πρόβλημα μην στεναχωριέσαι. τώρα κάνε αυτά που σου είπε η φαιρυ και αν δεις οτι ακόμα σου φαίνεται κίτρινο κάνε έναν έλεγχο. ο τρόπος που το τσεκάρεις μόνη σου να ξέρεις είναι ο εξής, στην κοιλίτσα που σύρε το δάχτυλο σου και δες αν το χρώμα που μένει πίσω είναι κόκκινο ή κίτρινο. αν ειναι κίτρινο έχει ίκτερο. τα τσεκάρεις τα ποδαράκια του γιατί αυτά δεν πρέπει να είναι κίτρινα. σημαίνει ότι έχει ανέβει αρκετά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ροζουλα....πω,πω...

τελεια τα κοσμηματακια...ωραια ποιοτητα απο χαντρες χρησιμοποιεις!!Αμ,δεν σε ηξερα κοριτσι μου οταν παντρευομουν να μου φτιαξεις κατι που ηθελα και δεν το εβρισκα πουθενα!!

μου αρεσουν πολυ,τα κοκκινα ειναι τελεια ιδιως το χρωμα που ειναι βαθυ ρουμπινι και τα ασημι φαινονται πολυ λαμπερα!!!

Εχω σκοπο να επαναλαβω κι αν μπορεις να συζητησουμε και σε αλλα χρωματακια που με ενδιαφερουν.

Θα τα πουμε σε πμ!!!

Παστακια μου,οχι Πατρινος καλε...μονο Καρκινος...χαχαχα...Εμεις ειμαστε πανω απο το αυλακι αλλα κοντα στην Πατρα.

Φαιρυ,τι εννοεις χωρις το μωρο???Για καφε ή βραδυνη εξοδο???

Εγω εχω τον αντρα μου που την κραταει αν χρειαστει να παω για κανεναν καφε με φιλες(σπανιο) και επισης για ψωνια του σπιτιου-μαναβικο,κλπ

και βραδυ μονη μου χωρις αντρα και μωρο πηγα αυτο το Σαββατο σε συγγενικο γαμο μαζι με τον μπαμπα μου!!!!

Μεχρι τωρα ποτε αλλοτε.

Εννοω να βγειτε εξω με φιλες , πρωι συνηθως . ο δικος μου δουλευει πολλες ωρες .Μου λειπουν οι βολτες along εντελως μονη ομως , ξερετε περπατημα βιτρινες και τετοια .Αυριο σκεφτομαι να βγω και εχω απο σημερα κανει ολοκληρο προγραμμα για το μωρο. Εχω και τυψεις κιολας αν την αφησω αλλου , θεωρω οτι επειδη δεν ειναι δουλεια αλλα διασκεδαση καλυτερα να την κραταω εγω .Αρχιζω να πιεζομαι ομως συνεχεια με το παιδι .

Βρε Φαιρουλα...νομιζω,οτι δεν ειναι σωστο να νιωθεις τυψεις.Δεν παρατας το παιδι σου αταιστο,βρωμικο και σε ξενα χερια!!!Ισα-ισα που καλο ειναι να βγεις και λιγο ολομοναχη να ανασυγκροτηθεις.

Νομιζεις οτι οταν η Ανδριανα ή η Πηνελοπη ανεξαρτητοποιηθει και βγαινει μονη της θα νιωθει τυψεις που αφηνει πισω την μαμα και τον μπαμπα?????χαχα...

Υγιεια ειναι αυτο,και δηλωνει ανθρωπο που δεν παραιτειται..

Εγω οταν βγαινω χωρις το παιδι δεν νιωθω καμια τυψη γιατι ξερω οτι ειναι σε καλα χερια και περναει πολυ καλα.

Γι αυτο κατα την γνωμη μου....μην χαλιεσαι καλε!!

Μαρσολάν μου όποτε θέλεις πες μου να σου κάνω ότι θέλεις, αλήθεια θα μπορούσα να σου κάνω κάτι κομμάτια για το γάμο σου. πω πω μου έδωσες ιδέα τώρα να κάνω και νυφιάτικα. όσο για τις χάντρες τα κόκκινα του βραχιολιού είναι κρυσταλλάκια τύπου σβαρόφσκι γιαυτό γυαλίζουν έτσι. είναι πραγματικά ωραία και σε άλλα χρώματα.

πόπη μου σε καταλαβαίνω κάποιες φορές και εγώ αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω πράγματα και δεν μπορώ γιατί τον χρόνο μου όλο τον παίρνει ο Αντωνάκης. Αλλά εγώ είμαι αφάνταστα τυχερή που έχω αυτή την σχέση με την οικογένεια μου και δεν νιώθω καμιά ανασφάλεια όταν τον αφήνω και πίστεψε με είναι πολλές οι φορές που τον αφήνω. σαν ζευγάρι δεν έχουμε αισθανθεί την ανάγκη να είμαστε οι δυο μας γιατί το κάνουμε όποτε θέλουμε. τα σπίτια μας είναι τόσο κοντά που μπορώ να τον αφήσω ανα πάσα στιγμή.

Ευλογία είναι η μάνα ρε κορίτσια , αν δεν είχα την μάνα μου τι θα έκανα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Kai ego bgaino xoris to moro oxi omos Gia polles ores giati me ton thilasmo prepei na giriso sxetika grigora!!!tis perissoteres fores erxetai I mama mou!!I pethera mou thelei na tis to pigaino spiti den thelo omos giati allies einai Mesa sot spiti tou to Moro!!!exo adiko bre koritsia???mipos tha eprepe na ton pigaino?eimai periergi?

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Εχετε δικιο βρε κοριτσια , θα βγω , η δικιαμου η μαμα φοβαται πολυ με την μικρη , ακομα δεν της εχω εμπιστοσυνη .Ηθελα να ηξερα εμεις πως μεγαλωσαμε ?στον αυτοματο πιλοτο?? χαχαχα .

Αυριο θα την παω στην μητερα μου που θα ειναι και η αδελφη μου που λατρευει τα παιδια αλλα λογω του προβληματος της παλι δεν θελω να την αφηνω μονη της .

Η πεθερα θελει πολυ να της την πηγαινω αλλα φοβαμαι μην αρχισει να νομιζει οτι της την φορτωνω .Τεσπα

Ροζ μου και εγω εχω σκοπο να ξαναπαραγειλλω .Αυτη την φαση , εχω παθει μια ψυχωση με φιογκους και περλες ή περλες μαζι με φιογκους .Θελω και ενα τσαντακι με φιογκο αλλα δεν βρισκω , εχω φαει την αγορα .Ειδα και κατι παπουτσια προχθες στον Τσακιρη παλι επαθα πλακα , ειχε και αυτο εναν φιογκο :D Αυτα

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Κάλλια με το ωραίο όνομα καλωςήρθες στην παρέα μας! Θα περάσει ο ίκτερος, μην ανησυχείς και ακόλούθησε τις συμβουλές που σου δώσανε παραπάνω.

Φαιρούλα γλυκιά οι φωτογραφίες της βάφτισης καταπληκτικές και εσύ μια κούκλα! Η Ανδριάννα μια πριγκίπισσα κυριολεκτικά. Επίσης και η αδερφή σου είναι πολύ όμορφη κοπέλα! Να μην ανησυχείς που θα την αφήσεις, το δικαιούσε άλλωστε για να γεμίσεις και εσύ τις μπαταρίες σου. Εχεις και το διάβασμα παράλληλα.

Ρε κορίτσια όσες αρχίσατε φρουτόκρεμα με τι τρόπο αλέσατε τα φρούτα? Εμείς πήραμε μπλέντερ, αλλά δεν άλεσε καλά το αχλάδι και στο μούλτι ακόμη χειρότερα. Τι κάνω λάθος? Βέβαια πήρα βιολογικά αχλάδια τα οποία δεν είναι και πολύ ώριμα.

Ερωτηση γκαλοπ,Ποσο συχνα βγαινεται απο το σπιτι σας χωρις το παιδι , εννοω εντελως μονες σας

ΠΟΤΕ:twisted:

εχω να βγω χωρις παιδι απο το 2008 τον σεπτεμβριο χαχα καλο:tongue:

Holy Diver

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Κάλλια με το ωραίο όνομα καλωςήρθες στην παρέα μας! Θα περάσει ο ίκτερος, μην ανησυχείς και ακόλούθησε τις συμβουλές που σου δώσανε παραπάνω.

Φαιρούλα γλυκιά οι φωτογραφίες της βάφτισης καταπληκτικές και εσύ μια κούκλα! Η Ανδριάννα μια πριγκίπισσα κυριολεκτικά. Επίσης και η αδερφή σου είναι πολύ όμορφη κοπέλα! Να μην ανησυχείς που θα την αφήσεις, το δικαιούσε άλλωστε για να γεμίσεις και εσύ τις μπαταρίες σου. Εχεις και το διάβασμα παράλληλα.

Ρε κορίτσια όσες αρχίσατε φρουτόκρεμα με τι τρόπο αλέσατε τα φρούτα? Εμείς πήραμε μπλέντερ, αλλά δεν άλεσε καλά το αχλάδι και στο μούλτι ακόμη χειρότερα. Τι κάνω λάθος? Βέβαια πήρα βιολογικά αχλάδια τα οποία δεν είναι και πολύ ώριμα.

νεφελη μου το αχλαδι και το μηλο το τριβεις πρωτα στο ριντε και μετα το περνας στο μιξερ για να μην εχει τα ψιλα ψιλα κομματακια μεσα.

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...