Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Kαλημερα κοριτσια .

Σημερα ειμαι ολιγον τι εκνευρισμενη με τον συζυγο αλλα θα μου περασει .

Ροζ μου το εστειλα στο ελτα να τα παραλαβει αυτος και θα τα παρω σε καμια ωριτσα στα χερια μου .Ανυπομονω να τα εχω .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερααα,

κοριτσια...παλι στις 7-7.30 σημερα ξυπνησε η μικρη για γαλα..χαζολογησε λιγο και μετα ξανακοιμηθηκε μεχρι 11

Καθε μερα ευχομαι να συνεχιστει αυτο...

Νιωθω επιτελους πιο καλα,δεν το συζητω.Αν μαθω να κοιμαμαι κι εγω απο τις 24.30 μαζι της θα πεταωωωω λεμε!!

Καλα...σημερα φαγαμε το πρωτο μας μηλο!!

Δεν εχετε δει ξινοφατσα αηδιασμενη..χεχεχε!

Μιλαμε,δεν το καταπινε...το κραταγε στον ουρανισκο και οταν αποφασιζε να το καταπιει εκανε γκριματσα "Θα ξερασω"

Τι γελιο εκανα...κι αυτη βεβαια το γλεντησε το θεματακι.

Φαγαμε καμποσες κουταλιες...αυριο ισως περισσοτερες.

Απο Παρασκευη θα βαλουμε κι αχλαδι..για να δουμε!!

καμια σχεση με το ρυζαλευρο που το κουλτουπωνει στο πιτσ φυτιλι!!

Φαιρυ...μην πτοεισαι αγαπη μου γλυκια.Ελα,δεν ξερω αλλα εχω σχηματισει εντυπωση οτι εισαι πολυ γλυκια και ναζιαρα...θα τον καταφερεις τον αντρουλη σου μωρε κι ολα καλα θα συνεχισουν.Δεν ειπαμε???Αντρες..Υπομονη!!

Παστακιααααα....κι εμενα Καρκινος ο αντρας μου!!Μηπως λεω μηπως πιασαμε λαχνο???

καλημέρα , τι καλημέρα δηλαδή μεσημέριασε και ναι ξύπνήσαμε πριν λίγο με τον Αντωνάκη. είχαμε το τελευταίο γεύμα στις 9 και μετά την πέσαμε ξανά και οι δύο. ένα όνειρο όταν γίνεται αυτό.

Φαίρυ μου αρχικά να σου πω και από εδώ ότι ήσουν κούκλα με όλη την σημασία της λέξης στην βάφτιση και η μικρή φυσικά αστέρι.

άντε να πάρεις και τα κοσμήματα να δω εντυπώσεις

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα!!!

pastakia και εγω δεν τον εχω μαθει στις πολλες αγκαλιες!!!τον βαζω στο γυμναστηριο και γενικα παιζω μαζι του οταν ειμαστε ξαπλωμενοι και οι 2!!ειναι ηδη πολλα κιλα (:cool: και με ποναει η μεση απο τωρα!!!ευτυχως ειναι ησυχος!!

fairy υπομονη με τον αντρα!!!λιγο πολυ ολες καποια στιγμη εκνευριζομαστε!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

το προβλημα ειναι οτι δεν τον εχουν μετριση....ουτε οταν γεννησα γιατι δεν χρειαστηκε λεει....οποτε δεν ξερω..η μικρη μου ομωσ ειναι κιτρινη αλλα φταιει κ ο θηλασμος μου ειπαν...

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Διαφημίσεις

kallia αν αγχωνοντουσαν για κατι θα το ψαχνανε!!!η μικρη εχει τον ικτερο του θηλασμου οπως λενε!!!πολλα παιδακια το εχουν!!εμενα ο μικρος μου δεν ειχε και τον θηλαζω!!!τον παιδιατρο σου τον ρωτησες???τι σου ειπε??παντως αν τους προβληματιζε κατι φανταζομαι θα στο ελεγαν στο μαιευτηριο!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

στο μεαιθτηριο ειχε πολυ λιγο ειπαν και δεν υπηρχε προβλημα, το θεμα ειναι οτι εχει ακομα (2 μηνων) και ειναι κ στα ματακια μεσα (το ασπρο ειναι κιτρινο) η παιδιατροσ μου ειπε να την βαζω στον ηλιο οσο μπορω κ αυτο κανω αλλα δυστιχως στο σπιτι δεν εχω πολυ!!! κ ανυσηχω λιγο...

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Παστακιααααα....κι εμενα Καρκινος ο αντρας μου!!Μηπως λεω μηπως πιασαμε λαχνο???

μαρσολανάκι και Πατρινός και Καρκίνος; Μήπως να αρχίζαμε να το ψάχναμε το θέμα;:tongue::tongue::tongue:

καλημερα!!!

pastakia και εγω δεν τον εχω μαθει στις πολλες αγκαλιες!!!τον βαζω στο γυμναστηριο και γενικα παιζω μαζι του οταν ειμαστε ξαπλωμενοι και οι 2!!ειναι ηδη πολλα κιλα (:cool: και με ποναει η μεση απο τωρα!!!ευτυχως ειναι ησυχος!!

άστο βρε...από μικροί κακομαθημένοι οι άνδρες!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...