Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλησπέρα, παστάκια τώρα μπήκα η Βαρκελώνη κολλάει στο ότι έτρωγα κάθε βράδυ παέλια και γύρισα με 3 κιλά παραπάνω καπάκι μένω έγκυος και που καιρός για δίαιτες

σταμάτησα τότε και το γυμναστήριο ήρθαν όλα και έδεσαν

δήμητρα καλά πως σε απέκλεισαν τι έκαναν δηλαδή ?

μαρσολάν μου περιμένω με αγωνία εντυπώσεις μην με ξεχάσεις

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σας κοριτσια εγω σημερα το εριξα στην μαγειρικη και στην ζαχαροπλαστικη ,φτιαχνω μαφινς και τα στολιζω κιολας τρομαρα μου χιχιχιιχιχ.

χαχα, καποιος ζηλεψε απο το master chef ε?

muffin ε???

καποιος εβλεπε master chef χθες.....και εγω θελω να κανω αλλα προσπαθω να κρατηθω γιατι πρεπει να χασω τα κιλα της εγκυμοσυνης!!!

καλα λετα το ιδιο ακριβως ειπα κι εγω για το μαστερ σεφ

Κι εμεις διαιτα..2 μερες ξεφυγαμε λιγο ενεκα κατι γαμων αλλα ξανα μανα στην προσπαθεια!!

συγνώμη, εσύ γιατί δίαιτα, την τελευταια φορα σε θυμαμαι να προσπαθεις να παρεις κανα χαμενο κιλό

Smoytsaki μου τι μνήμη έχεις καλέ? Που θυμάσαι το όνομα του πατέρα μου! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές.

Παρακαλω δεν κάνει τίποτα, αλλα εσυ μας το ανέφερες οτι γιορτάζει εκείνη τη μέρα, δεν το θυμήθηκα από μόνη μου

4Rnfp3.png

Pastakia??exeis Kai esi isixo Moro e???mboreis Kai mbaineis sixna!!!

Molis diabasa auto pou esteile I dimitra Gia to brefaki Kai anatrixiasa!!!

ήσυχος ο γουργούρης;χα καλό!!!απλά τον αφήνω και λίγο γιατί από την μία ο μπαμπάς του όλο αγκαλιά και προσπαθώ να τον μάθω να παίζει με κανα γυμναστήριο και να κάνει και λίγο μόνος του, γιατί θέλω να κάνω και δουλειές και αυτός θέλει αγκαλίτσα συνέχεια...γι'αυτό παίρνω το λάπ τοπ, κάθομαι στον καναπέ, τον έχω δίπλα μου, αυτός έίναι όλο αγιου-αγιου και αγκουαγκου και τον μαθαίνω να είμαι στον χώρο, αλλά όχι αγκαλίτσα...έτσι ξεκλέβω και μπαίνω και στο ίντερνετ!!!και έρχεται ο πατέρας του και φτου κι από την αρχή.....

καλησπέρα, παστάκια τώρα μπήκα η Βαρκελώνη κολλάει στο ότι έτρωγα κάθε βράδυ παέλια και γύρισα με 3 κιλά παραπάνω καπάκι μένω έγκυος και που καιρός για δίαιτες

σταμάτησα τότε και το γυμναστήριο ήρθαν όλα και έδεσαν

δήμητρα καλά πως σε απέκλεισαν τι έκαναν δηλαδή ?

μαρσολάν μου περιμένω με αγωνία εντυπώσεις μην με ξεχάσεις

αααα..μάλιστα...ωραία η Βαρκελώνη; λέμε να πάμε, άν μπο΄ρεσουμε....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

ROSE μου ηρθε χαρτι απο το ελτα , αυριο θα παω να τα παραλαβω .

Μαρσολαν , αυτη την βλακεια που την σηκωνα εγω για να φαει οταν ηταν νεογγενητο δεν μπορω να καταλαβω γιατι την εκανα? μου ειχε πει η παιδιατρος να την ξυπναω να φαει και εβαζα και ξυπνητηρι και να πω οτι το παιδι δεν ηθελε να κοιμηθει ?

Παντως και η δικια μου εδω και καποιες μερες κοιμαται ως τις 10 οχι παντα ομως , ξυπναει και στις 7.30 να μας ριξει ενα σιγυρισμενο χεσιμο και ξανακοιμαται , η κρεμουλα μαλλον θα την χορταινει .Σημερα της ξαναπηρα γιωτης και εφαγε αλλα δεν μπορω να πω οτι την ενθουσιαζει κιολας οπως ο μικρος Αντωνακης που τρωει ολο του φαγητο.

Σμουτς μου δεν βλεπω καθολου τα σεφ που βαζουν εντελως τυχαια τα εφτιαξα τα μαφιν , ειχαπαρει φορμες και της χρησιμοποιησα .Απο γευση μου βγηκαν χαλια απο στολισμο παντως ειναι υπεροχα , να τα χαζευεις χαχαχαχα .

Γιατι δεν μπορω να πετυχω μια φορα ενα εστω μονο ενα γλυκο οεο????

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια στο φεις .

Πρεπει να αρχισω και εγω διατροφη γιατι εχω πλακωσει τα γλυκα και οπως παει θα φαω και ολα τα μαφιν για να μην μεινουν αχαχαχα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Σμουτσακι.....τα ξαναπηρα τα κιλακια,χεχεχε:P:p

6 μηνες υπερτροφια εφτασα οπως ημουν πριν μεινω εγκυος αλλα δεν πρεπει να συνεχιστει αυτο!!!

Αν χασω και κανενα 5αρι καλα θα ειναι!!!

Οχι οτι τωρα εχω προβλημα αλλα λιγο πιο κατω...καλυτερα!!

Ροζακι,δυστυχως δεν πηγα ταχυδρομειο σημερα,εβρεχε..

οποτε αυριο θα σε ενημερωσω!!!:tongue::tongue:

Φαιρυ,κι εμενα η μικρη την τρωει οοολη την ρυζαλευροκρεμα!!!Ενα γυαλινο μπωλ να!!

Αυριο ξεκιναμε και πρωινη φρουτοκρεμαααα με μηλαρακι γαι αρχη!!

Και την Παρασκευη παμε για μετρησεις και εμβολια του 6ου μηνα...για να δουμε!!!

καλά ε έχουμε σούπερ ουάου ταχυδρομείο , τι ταχύτητα ήταν αυτή ?

φαίρυ μου χθες το πήγα στο ταχυδρομείο το μεσημέρι σήμερα έφυγε και μέχρι το απόγευμα έφτασε. να μην πω ουάου ?

οπότε μαρσολαν και φαίρυ περιμένω με αγωνία εντυπώσει αύριο

όσο για την συνταγή ρυζάλευρο θα την δοκιμάσω σίγουρα

αν και το άνθος ορύζης γίωτης το τσακίζουμε και γλύφουμε τα δάχτυλα μας

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...