Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

pastakia,αν η Πηνελοπη πειναει...δεν την σταματαει ουτε πιπιλα ουτε οδοστρωτηρας!!!!!!χαχα

μεχρι τωρα ξυπναγε μονο για φαι,ετρωγε με κλειστα ματια και ξανακοιμοτανε.Δεν εχουμε αλλες ανησυχιες,δεν ξυπναει για κουβεντα ή κανακεμα παρα σπανια.2-3 φορεςμεχρι τωρα να εχει γινει ετσι...αλλα και παλι με το φαι ηταν η συνδεση.

Εγω να ξυπνησω παιδι για να φαει???Δεν τρελλαθηκα λεμε:):)Ουτε οταν ηταν νεογεννητο δεν το εκανα αυτο.Μονη της εβαζε προγραμμα η ατιμουλα.Αλλα εκανε μικρα γευματα μεσα στην ημερα γι αυτο ζηταγε την νυχτα.

Πιστευω οτι την βοηθαει το ρυζαλευρο το απογευμα.Την κρατει περισσοτερο!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και τα δικα μου απο 3 μηνων εκοψαν το γαλα τα βραδυα.τους εδινα τελευταια φορα πριν παω για υπνο ενω κοιμοντουσαν και τελος.αχ παστακια ενα γλυκακι τωρα ενα αυριο ενα μεθαυριο να πως μαζευονται!!!

Holy Diver

Καλησπέρα και από εμένα!

Μόλις γυρίσαμε από Θεσσαλονικη. Χαλασμός γινότανε στο δρόμο από αέρα και βροχή.

Smoytsaki μου τι μνήμη έχεις καλέ? Που θυμάσαι το όνομα του πατέρα μου! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές.

Φιφάκι μου γλυκο εύχομαι όλοι οι υπέρηχοι από εδώ και περα να δίνουν χαρά και μόνο χαρά.

Mπαίνω fc να δω φωτο της Φαιρουλας και επιστρέφω να μάθω νεά σας!

http://24gr.blogspot.com/2010/11/blog-post_1037.html

ας την σκοτωσει καποιος !!!:evil::evil::evil: μακαρι να μπορουσα να το κανω εγω!

ανατριχιασα ρε Δημητρα!!!!!Ψυχουλα μου μικρη,τι ασχημο θανατο βρηκε!!!!!

Διαφημίσεις

δηλαδη ελεος..η αλλη στο παρεντς μπηκε και περιγραφει το σχημα πεους του αντρα της.τι να πω...εκει δε ριχνουν αποκλεισμους...εγω τους εφταιξα...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=74269:rolleyes:

Holy Diver

δηλαδη ελεος..η αλλη στο παρεντς μπηκε και περιγραφει το σχημα πεους του αντρα της.τι να πω...εκει δε ριχνουν αποκλεισμους...εγω τους εφταιξα...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=74269:rolleyes:

έχω ακούσει μ@λ@κ^$^, αλλά τόσο μεγάλη έχω καιρό να ακούσω!!!!ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

τι σε αποκλείσανε από το πάρεντς; Χεστ#@$@$ς!!! αυτή που ρωτάει τέτοια πράγματα τι την κανανε;σιχτιρ!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

τι σε αποκλείσανε από το πάρεντς; Χεστ#@$@$ς!!! αυτή που ρωτάει τέτοια πράγματα τι την κανανε;σιχτιρ!!!

μια κιτρινη της εδωσαν γιατι εγραψε με κεφαλαια χαχαα ναι καλε με αποκλεισανε 5-6 φορες συνολο χαχαχα χωρις να πω τιποτα:tongue: μαλλον ο αντμιν ειναι χουντικος:rolleyes:

Holy Diver

Εδώ μιλούσα με κάτι κοπέλες για εξωσωμ και εκεί που τους εξηγούσα, μας κόψανε και τα έχασα τα κορίτσια!!!! Μόνο μέσω πμ μιλάμε πια...άντε μωρέ..σπαζαρχ......αααα!!!μην μου ανοίγετε το στόμα...την Αγλαϊα όμως δεν την μαζεύουν όταν ειρωνεύεται...σιχτιρ πια...ααα!!!τα πήρα τώρα...

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...