Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημερα και απο μενα...τι κανετε???

fifaki μου γλυκο σου ευχομαι του χρονου τετοιο καιρο να ξαγρυπνας σαν και εμας τις τρελες και να τρεχεις ξημερωματα να ταϊσεις το μπεμπε χιχιχιχι!!!Ολα καλα θα πανε θα το δεις ....

και μενα ο γιος μου ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ !!!δεν ηθελα με τιποτα να γεννηθει διδυμος...και τον κρατησα(:lol::lol::lol:)μεχρι τις 23 ιουνιου .οπου και γεννηθηκε!!!

εμας εχει λιγο γκρινιτσα με το στομαχακι του....εχει βαρεθει και το γαλα....με το ζορι το πινει πλεον!!!κανουμε συνεχεια τους καραγκιοζιδες μηπως και πιει τα 150 ml!!!δεν ξερω τι να κανω γμτ!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

dimitra το ειπα στον γιατρο να ξεκινησουμε αλλα μου ειπε πως σε αυτη τη φαση καλο ειναι να συνεχισει το γαλα και κρεμα σε καμια 20αρια μερες!!!μαλλον θελει κρεμουλα εεε???

τι κανεις πως τα περνας με τα τρια μπουμπουκια σου???πως τα προλαβαινεις βρε θηριο??εδω με ενα και καμια φορα μου ρχεται να την "κανω"!!!!!!!!!!πραγματικα εισαι αξια συγχαρητηριων .....γιατι εισαι και μακρια απο τους δικους σου βρε παιδακι μου!!!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

προλαβαινω οκ:tongue: ειναι κ η μεγαλη στο σχολειο ως τις 3 και κατι γινεται!ευτυχως η μπεμπιτα ειναι παρα πολυ ησυχη φτου φτου!

εγω τα δικα μου τα αρχισα ρυζαλευρο οταν η μεγαλη εγινε ακριβως 4 μηνων και ο μικρος ηταν 3.5 μηνων.αλλα δε χορταινε με το γαλα!επινε ανα μια ωρα γαλα και εκλαιγε απο πεινα!μολις αρχισε ρυζαλευρο ηρεμησε:tongue: απλα στην αρχη το κανεις νερουλο.αντι για 5 κουτ σκονη εβαζα 3

Holy Diver

γεια σας κοριτσια εγω σημερα το εριξα στην μαγειρικη και στην ζαχαροπλαστικη ,φτιαχνω μαφινς και τα στολιζω κιολας τρομαρα μου χιχιχιιχιχ.

Ροζ μου οκ περιμενω

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

έλα αϊ αμ μπακ!!!

Έπεσε σίδερο γιάυτό...ιντα κάνετε καλέ; Δήμητρα είδα το άλμπουμ..καλέ τα παιδιά είναι ντάλε κουάλε εσύ ή μου φαίνεται; Ομορφούλα η μπεμπούλα σου, το έχω ξαναπεί ε;πολύ μάγουλο μιλάμε!!!!

Τι άλλα ρε κορίτσια;

Φαιράκι κι εγώ το ίδιο. έφτιαξα τυροπιτούλα από το greek masa.gr και σκέφτομαι να φτιάξω σοκολατόπιτα...έγινα μανούλα πια!Να σοβαρευτώ και λίγο στην κουζίνα, όχι όλο φαγιά, να μάθω και κανά γλυκό!Τι μαμά παστάκι είμαι!!!!:wink:;-):wink:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

mafin ωωωωωω θέλω και εγώ

γαμ... το αυτή η δίαιτα βαρέθηκα αφάνταστα

3 κιλά έμειναν ακόμα αμαρτία είναι, βασικά είναι κιλά που είχα πάρει προ εγκυμοσύνης λόγο καλοκαιριού της εγκυμοσύνης τα έχασα όλα. και δεν ήταν και λίγα

αυτά τα 3 μου κάνουν την ζημιά τώρα. άτιμη Βαρκελώνη εσύ φταις

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

mafin ωωωωωω θέλω και εγώ

γαμ... το αυτή η δίαιτα βαρέθηκα αφάνταστα

3 κιλά έμειναν ακόμα αμαρτία είναι, βασικά είναι κιλά που είχα πάρει προ εγκυμοσύνης λόγο καλοκαιριού της εγκυμοσύνης τα έχασα όλα. και δεν ήταν και λίγα

αυτά τα 3 μου κάνουν την ζημιά τώρα. άτιμη Βαρκελώνη εσύ φταις

κοπελιά για ξήγα που κολλάει η Βαρκελώνη; έτσι κουβέντα να γίνεται!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ε, εντάξει ρε κορίτσια μία στο τόσο κάντε την την γουρουνιά, δεν χάθηκε ο κόσμος!!! μία ζωή την έχουμε!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

έλα αϊ αμ μπακ!!!

Έπεσε σίδερο γιάυτό...ιντα κάνετε καλέ; Δήμητρα είδα το άλμπουμ..καλέ τα παιδιά είναι ντάλε κουάλε εσύ ή μου φαίνεται; Ομορφούλα η μπεμπούλα σου, το έχω ξαναπεί ε;πολύ μάγουλο μιλάμε!!!!

Τι άλλα ρε κορίτσια;

Φαιράκι κι εγώ το ίδιο. έφτιαξα τυροπιτούλα από το greek masa.gr και σκέφτομαι να φτιάξω σοκολατόπιτα...έγινα μανούλα πια!Να σοβαρευτώ και λίγο στην κουζίνα, όχι όλο φαγιά, να μάθω και κανά γλυκό!Τι μαμά παστάκι είμαι!!!!:wink:;-):wink:

χαχαχα νταλε κουαλε εγω ειναι καλε καλα τα λες:tongue: ο αντρας μου ψαχνει με το σταγονομετρο να βρει κατι τις να του μοιαζουν αλλα μπα:tongue: νομιζω ομως οτι η ραφαελα εχει παρει τα φρυδια του χαχαχαχα καλυτερα γιατι τα δικα μου αμα δε τα εβγαζα θα ημουν σαν τον τερζη:tongue: ο μπαμπας μας εχει ωραια σχηματισμενα φρυδια:cool:

παστακια μη μιλατε για γλυκα και φαγια γιατι αρχισα διαιτα απο χτες.πρεπει να χασω 10-12 κιλα ακομα.ουφφφφ τα χριστουγεννα φετος δε θα κανω τιποτα!ουτε κουραμπιε ουτε μελομακαρονα ουτε τιποτα!:-(:-(:-( περσι ειχα κανει κουραμπιεδες μελομακαρονα καριοκακια και καταιφι!φετος μια βασιλοπιτα και πολυ ειναι.κλαψ κλαψ:-(

Holy Diver

καλησπερα σε ολες...

εξω φυσαει αγερας..που λεει και το τραγουδι,μας πηρε και μας σηκωσε!!!

Ροζακι,εφτασε το χαρτακι απο ταχυδρομειο.Παω απογευμα να τα παρω και το βραδυ θα σου στειλω στο fb εντυπωσεις και τη συνταγη για το ρυζαλευρο!!

Κοριτσια,η μικρη εχει κανα 3ημερο που τρωει γαλα στις 24.30 κοιμαται και ξυπναει ξανα για φαι στις 7.30!!!!!!!!!!Σουπερ ουαου,λεμε...Κανω παρτυ η αμοιρη...Για να δουμε,θα το κρατησει???

Κι εμεις διαιτα..2 μερες ξεφυγαμε λιγο ενεκα κατι γαμων αλλα ξανα μανα στην προσπαθεια!!

άσε μας μωρέ Δήμητρα...σιγά να μην χαρείς τις γιορτούλες..εντάξει δεν είπα να σαβουριάζεις συνέχεια, αλλά ένα γλυκάκι στο τόσο επιβάλλεται....τι άλλο θα θυμομαστε από τις γιορτές..το δώρο των Χριστουγέννων;;;χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!Καλό!!!!

Είπαμε μία ζωή την έχουμε.....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

καλησπερα σε ολες...

εξω φυσαει αγερας..που λεει και το τραγουδι,μας πηρε και μας σηκωσε!!!

Ροζακι,εφτασε το χαρτακι απο ταχυδρομειο.Παω απογευμα να τα παρω και το βραδυ θα σου στειλω στο fb εντυπωσεις και τη συνταγη για το ρυζαλευρο!!

Κοριτσια,η μικρη εχει κανα 3ημερο που τρωει γαλα στις 24.30 κοιμαται και ξυπναει ξανα για φαι στις 7.30!!!!!!!!!!Σουπερ ουαου,λεμε...Κανω παρτυ η αμοιρη...Για να δουμε,θα το κρατησει???

Κι εμεις διαιτα..2 μερες ξεφυγαμε λιγο ενεκα κατι γαμων αλλα ξανα μανα στην προσπαθεια!!

Μαρσολανάκι εμένα ο γουργούρης από 2 μηνών το σταμάτησε το βραδυνο. αν ξυπνήσει η μπουμπού σου μες στη νύχτα και δεν κλαίει βάλτης την πιπίλα ή κανάκεψέ την (όχι αγκαλιά) και τέλος! Μην κάνεις την βλακεία και την ξυπνήσεις να την ταίσεις θα έχεις πάλι τα ίδια....άστο μια χαρά θα τρώει το παιδί και μες στην ημέρα, δεν χρειάζεται να βρυκολακιάζετε!!!

Έχετε αερα από κει; εδώ μας πήρε και μας σήκωσε!!!μου'χει κάνει τα μπαλκόνια σκ$τ$!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...