Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dec-e είπε:

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

Εγω τελικα μετα λύπης διαπιστώνω τις τελευταιες μερες που γράφουμε για τις αξιολογήσεις και τη βαθμολόγηση των βλαστοκυστεων οτι κακως μας δινουν βαθμολογιες.. θα επρεπε η αξιολόγηση να γινεται μονο με λεξεις, μετρια ,μετρια προς καλη, αριστη κλπ... Πραγματικα μονο ψυχολογικα μας ριχνουν οταν αποτυγχάνουν οι "αριστες" ενω τελικα επιστημονικα εχουν δωσει μωρα και οι ΒΒ και οι ΒC και οι 6ης μερας .. και εφοσον το υποστηριζουν και εμβυολογοι αυτο κιολας..

Εγω προσωπικα εχω επηρεαστεί όπως ολες μας.. εφόσον τις κανουμε που τις κανουμε τις εμβρυομεταφορες πρέπει να πηγαινουμε με το ιδιο συναισθημα σε ολες! Ενα γερο χειροκρότημα παντως σε ολες τις "μετριες" που εγιναν μωρακια και σπανε τα στερεοτυπα!!! Ευχομαι σε περισσοτερες απο εδω κ περα..

Αλλα θεωρω οτι θα επρεπε να γινεται αξιολόγηση μονο στις ελεγμενες μεσω προεμφυτευτικου.. 

• Μου αρέσει 2

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

hallo girls!!!

Φιφή μου μπράβο...πώώώώ Καρκινάκι θα είναι το μπεμπέ. Τα καλύτερα παιδιά...είναι ο άντρας μου και είναι τόσο γουτσου-γούτσου, τόσο χουχουλιάρης τόσο σπιτόγατος!!! Στα καρκινάκια άν δείξεις αγάπη πάει τα έχεις δίπλα σου για πάντα, γιατί δένονται πολύ..άντε αγκαζέ την μαμούκα του θα έχει το νινι!!!μπράβο!!!όλα καλα θα πάνε θα δείς!!!

Πω ρε Δήμητρα μην τα λές αυτά γιατί όλο αυτό έχω στο μυαλό μου. Φοβάμαι τώρα πουτα καταφέραμε και κάναμε ένα παιδάκι οτι δεν θα προλάβω να το χαρώ αυτό οτι κάτι κακό θα συμβεί, σαν αυτή την κοπέλα....δεν θέλω να το΄σκέφτομαι....κρίμα η κοπέλα....

Κατα τα άλλα εμείς καλά είχαμε πάρει τον γουργούρη και πήγαμε στις 2 μεγάλες αδερφές μου γιατί είχα καιρό να τις δω...πώώώώώ μούρλια τα ανήψια μου....χοροπηδάγανε γύρω από τον γουργούρη..της τρελής γινόταν....τι άλλα νέα ρε κορίτσια, εμείς τώρα βράζουμε κάστανα να τα φάμε και περιμένουμε τον γουργούρη να ξυπνήσει για να φάει το τελευταίο μαμ της ημέρας....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ναι ειναι πολυ καλή, ειναι πιτσιρικα, ειναι αυτή που τραγουδαει και στο τραγουδι της λακτα. παντως ταιριαζει με την τσαλιγοπούλου, μια σαιζον τραγουδουσαν μαζι και ήταν πολύ καλες

4Rnfp3.png

Κοριτσια παω να την πεσω , μου εχει βγει παλι νυστα και παλι σας ευχαριστω για τις ευχες σας...Θα τα πουμε συντομα!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΣΤΑΚΙΑ σταματα να σκεφτεσαι βλακειες και ιδιως πραγματα που δεν ειναι στο χερι μας αλλα ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΟΡΙΖΕΙ

Καλησπέρα και από μένα.

Φιφάκι μου να πάνε όλα τέλεια με το μπεμπόνι :D. Θυμάμαι τι πέρασες πέρυσι και σε σκέφτομαι πολύ συχνα. Πήρα μεγάλη χαρά με τα νέα σου!!! Θα σου στέλνω συνέχεια τις αισιόδοξες σκέψεις μου και το καλοκαιράκι θα είσαι αγκαλιά με το μπεμπέδι :D:D:D.Φιλακια πολλα σε όλες

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια παω να την πεσω , μου εχει βγει παλι νυστα και παλι σας ευχαριστω για τις ευχες σας...Θα τα πουμε συντομα!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΣΤΑΚΙΑ σταματα να σκεφτεσαι βλακειες και ιδιως πραγματα που δεν ειναι στο χερι μας αλλα ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΟΡΙΖΕΙ

παστακια, ακου τη φιφι, εκείνη το ξέρει καλύτερα απʼ ολους και ομως ειναι όρθια και πολύ δυνατή

Το ξέρω ρε κορίτσια, απλά στεναχωριόμαστε τόόόσο καιρό και τώρα που έχουμε χαρεί τόσο...φοβάμαι...ξέρεις, όταν είσαι ευτυχισμένος και βλέπεις και τους δικούς σου ευτυχισμένους, φοβάσαι μην τελειώσει αυτό...τελικά έχει δίκιο ο άνδρας μου μερικές φορές δεν την χαίρομαι την ζωή....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

φίφη μου μπήκα μόνο για σένα να δω τι έγινε

μόλις γυρίσαμε από έξω και είμαι πτώμα όχι ότι δεν ενδιαφέρομαι και για τις άλλες κοπέλες

παράδειγμα Δήμητρα μας έκανες την καρδιά περιβόλι με το νέο σου και παστάκια μου μην σου μπαίνουν τέτοιες ιδέες δεν βοηθάει πουθενά

πάω για ύπνο και πάλι εύχομαι τα καλύτερα φίφη μου και του χρόνου τέτοια εποχή διπλή.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

FIFI μου χαιρομαι που πηγαν ολα καλα .Εδω εμεις θα ειμαστε διπλα σου .

Κοριτσια σημερα πηγα για μαθημα 4 ωρες , τα παιξα , μετα μπηκα και εβαλα φωτος στο φεις απο την βαπτιση και ξημερωσα οπως βλεπετε .

Ροζ μου ποτε θα στειλεις τα πραγματα? περιμενω

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλημέρα μανούλες!!!

Τιιι κάνετε...εγώ ξύπνια από τις 04.30.ο γουργούρης έκανε κακάκια στις 11.30 το βράδυ και κάποιες γουλιές και ξύπνησε γιατί πεινούσε..κοιμήθηκα λίγο μεταξύ 07.00-08.00 και τώρα περιμένω τον γουργούρη να ξυπνήσει να ξαναφάει....γουργούρηηηη!!!σήκω να φάς.....

Έξω γίνεται χαμός από αερα...αυτά....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

fairy μου τα έστειλα χθες , σήμερα λογικά έφυγαν γιατί χθες τα πήγα μεσημέρι

πες μου όταν τα λάβεις και όλα ήρθαν οκ γιατί έχω μια ανησυχία με τα ταχυδρομεία μας αν και τα πακετάρισα όσο καλύτερα γινόταν

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...