Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dec-e είπε:

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

Εγω τελικα μετα λύπης διαπιστώνω τις τελευταιες μερες που γράφουμε για τις αξιολογήσεις και τη βαθμολόγηση των βλαστοκυστεων οτι κακως μας δινουν βαθμολογιες.. θα επρεπε η αξιολόγηση να γινεται μονο με λεξεις, μετρια ,μετρια προς καλη, αριστη κλπ... Πραγματικα μονο ψυχολογικα μας ριχνουν οταν αποτυγχάνουν οι "αριστες" ενω τελικα επιστημονικα εχουν δωσει μωρα και οι ΒΒ και οι ΒC και οι 6ης μερας .. και εφοσον το υποστηριζουν και εμβυολογοι αυτο κιολας..

Εγω προσωπικα εχω επηρεαστεί όπως ολες μας.. εφόσον τις κανουμε που τις κανουμε τις εμβρυομεταφορες πρέπει να πηγαινουμε με το ιδιο συναισθημα σε ολες! Ενα γερο χειροκρότημα παντως σε ολες τις "μετριες" που εγιναν μωρακια και σπανε τα στερεοτυπα!!! Ευχομαι σε περισσοτερες απο εδω κ περα..

Αλλα θεωρω οτι θα επρεπε να γινεται αξιολόγηση μονο στις ελεγμενες μεσω προεμφυτευτικου.. 

• Μου αρέσει 2

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

αχ! κι εγώ αυτό κάνω, αλλά η πεθερά μου έρχεται από κοντά....:confused::confused::confused: και είναι νέα γυναίκα ρε π@#$%^ ου!!! δεν μπορώώώώώώώ!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και απο μας....τι κανετε????τα μπεμπονια ολα υπο ελεγχο????

δεν εχω προλαβει να διαβασω νεακια σας αλλα ευχομαι ολα να ειναι σουπερ!!!

εμεις πηραμε το μπεμπακο χθες και πηγαμε μονοημερη στην αραχωβα!!!κοιμοταν σε ολη την διαδρομη και οταν πηγαμε για φαγητο ...αραξε διπλα στο τζακι με μπουτακια εξω και χαζευε την φωτια...:tongue::tongue::tongue:!!!

εχουμε ενα θεμα με το γαλα...το βαρεθηκε το καημενο αλλα ρυζαλευρο τελικα ξεκιναμε σε 15 μερες εμεις ...γιατι θελει ακομη ο doctor γαλα αποκλειστικα λογω οτι ο μπεμπης ειναι ανεπτυγμενος και φοβαται μην μας το κοψει μαχαιρι οταν μπουν και οι στερεες !!!

Σας ειπα ????ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ε ναι λοιπον ειναι αληθεια!!!η αληθεια βεβαια ειναι πως πονεσα αρκετα αλλα ο γιατρουλης μου εχει υπομονη μαζι μου και περιμενε σχεδον μιση ωρα για να χαλαρωσω....ημουν και σε γονιμες μερες αλλα το αφησα για του χρονου...:P;)!!!χιχιχιχιχι!!!!

αυτα τα νεακια μας.....αααα κοριτσια οσο για τις πεθερες ...γιατι και εμενα μου την δινει ....εγω προσπαθω να απασχολησω το μυαλο μου με κατι αλλο εκεινη την ωρα γιατι φουντωνω φουντωνω λεμε!!!

κοριτσια εσεις που ξεκινησατε μαμ με στερεες τροφουλες δινετε και νερακι πλεον ???ααα και κατι αλλο ο τραχανας επιτρεπεται μετα τον 6ο ή 7ο???εχετε ρωτησει μηπως??:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημέρα από Ελίνάκι και Νεφελάκι! Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια και μπεμπόνια. Εδώ ο καιρος μας τα χάλασε σήμερα! Γιορτάζει η πόλη μας και ο πατέρας μου σήμερα!

Δεν βγήκαμε από το σπίτι γιατί έχουμε τραπέζι και πρέπει να ετοιμαστούμε.

Φιφάκι μου γλυκό τι τέλεια νέα είναι αυτά? Μάλλον θα είχες ξαναγράψει για την εγκυμοσύνη αλλά δεν θα είχα διαβάσει! Ο θεός να είναι μαζί σου κορίτσι μου και να έχεις μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Εμείς είμαστε εδώ να σε στηρίζουμε. Να μας ενημερώσεις για τον πρώτο υπερηχο. Χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα σου.

Μαρσολανάκι μαζί με την Ελίνα σαβουρώνω και εγώ το ρυζάρευρο. Εχει και τέλεια μυρωδιά..Πάω να συνεχίσω τις ετοιμασίες και τα λέμε αργότερα

Καλημέρα και καλήεβδομάδα κι από εμάς!

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!

3χμαμα εγω μενω gutersloh ειναι 10 λεπτα απο μπιλεφελντ κ μια ωρα απο ανοβερο

Είμασταν μπίλεφελντ 2 χρόνια πριν έρθουμε Μόναχο.:P Ξέρουμε πολλούς κι από gutersloh και απο Bielefeld...Μπορεί να έχουμε κοινούς γνωστούς ή και να έχουμε συναντηθεί κιόλας και να μη το ξέρουμε ερχόμασταν πολλές φορές εκεί...

Κι εμείς δεν αρχίσαμε ακόμα στερεες, μόνο γαλατάκι αν και δεν το βλέπω για πολύ ακόμα γιατί η μπουμπού μας θα με φάει ολόκληρη σε λίγο ...Πεινάμε πεινάμε θέλουμε να φάμε!:tongue:

Όσο για το φλέγον πεθεροζήτημα...πονάμε πονάμε και εμείς!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Σήμερα είμαι κάπως γιατί τηλεφώνησα στο κέντρο εξωσωματικής και έβαλα μπρος τις διαδικασίες για την καταστροφή των 3ων κατεψυγμένων εμβρύων μας....Να δω με τί καρδιά θα πάω να υπογράψω....Μακάρι να είχα άλλη επιλογή....

Τέλος πάντων....Θα το αντέξω και αυτό....

Αύριο θα κάνει η μπουμπού το πρώτο της εμβόλιο και τα δύο μεγάλα το αντιγριπικό....Χαμός θα γίνει στο σπίτι.....Μάλλον θα τους πάρω τούρτα για να τα καλοπιάσω.....Ίσως τους τάξω και βόλτα στα τζάμπο.....

Χθές πανικοβληθήκαμε γιατί είχαμε χάσει την Αθηνά ...Τελικά κοιμόταν στο δωμάτιο του παππού της....Ακόμα δεν έχω συνέλθει από το σοκ.......!!!!

Εντομεταξύ έχω αρχίσει να κουράζομαι με τον θηλασμό.....Είναι δύσκολο με 3 παιδιά!!!!Θα το κρατήσω σίγουρα κια αυτόν τον μήνα και μετά θα σκεφτώ σοβαρά τρο ενδεχόμενο να το κόψω....Έλεγα να τον κρατήσω μεχρι να κοπεί η αποστείρωση αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω τόσο....Ίσως να βάλω από τον άλλο μήνα λίγο συμπλήρωμα....Θα δούμε....

Αχ μακάρι να πετύχαινα καμμία από εσάς να μιλήσουμε λίγο....Πότε δεν σας πετυχαίνω.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα , έρη μου σε πρόλαβα ?

εμείς σήμερα έχουμε λίγη γκρινίτσα δεν ξέρω γιατί θέλει αγκαλιά και παιχνίδια

είναι και 9,500 κιλά που να αντέξουν τα χεράκια μου

ευτυχώς έχω τους γονείς μου και τις αδερφές μου και μοιράζονται

βανιλίτσα αρχίσαμε και νεράκι ναι αλλά ούτε να το φτύσει δεν θέλει με το ζόρι του δίνω λίγες σταγόνες μετά την κρέμα για να μαθαίνει

μαρσολάν μου πες ξανά την συνταγή για ρυζάλευρο να κάνω και εγώ μια απόπειρα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημέρα και καλήεβδομάδα κι από εμάς!

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!

Είμασταν μπίλεφελντ 2 χρόνια πριν έρθουμε Μόναχο.:P Ξέρουμε πολλούς κι από gutersloh και απο Bielefeld...Μπορεί να έχουμε κοινούς γνωστούς ή και να έχουμε συναντηθεί κιόλας και να μη το ξέρουμε ερχόμασταν πολλές φορές εκεί...

Κι εμείς δεν αρχίσαμε ακόμα στερεες, μόνο γαλατάκι αν και δεν το βλέπω για πολύ ακόμα γιατί η μπουμπού μας θα με φάει ολόκληρη σε λίγο ...Πεινάμε πεινάμε θέλουμε να φάμε!:tongue:

Όσο για το φλέγον πεθεροζήτημα...πονάμε πονάμε και εμείς!!!

εμαθα οτι πεθανε μια μαρια οικονομου απο το gutersloh .την γνωριζες?28 ετων κοριτσι.2 παιδακια 4 ετων και 2 μηνων κοριτσακια.ειχε καρκινο καλπαζουσα μορφης και δε το ηξερε.κανενα συμπτωμα.απλα λιποθυμισε την πηγαν νοσοκομειο και εκει πεθανε.:confused: το κοριτσακι το 4χρονο ζηταει τη μαμα του συνεχεια.ασε χαλια ειμαστε οσοι το μαθαμε κριμα η κοπελα κριμα:-(

Holy Diver

Hello girlsssss, τι μου κανετε?

Νεφαλακι να χαιρεσαι τον μπαμπα σου

κοριτσια, θελει λιγο καιρο με το νερο, μην αγχωνεστε, οταν διψασει θα πιει.

δεν κανει και ζεστες τωρα, δεν το ζητανε και ιδιαιτερα.

εμας το πρωτο βραδυ χωρις πιπιλα, πηγε καλα, να δουμε σημερα πως θα παει. προς το παρον ακομα μιλαει μεσα μονη της. την εβαλα λιγο νωριτερα σημερα γιατι νυσταζε και δεν ηθελα να την τραβηξω ως την ωρα που κοιμαται για να μην φτασει στα ορια της γκρινιας, γιατι τοτε θα ηταν δυσκολο χωρις πιπιλα.

Ειμαστε και για καινουργιο καρεκλακι αυτοκινητου συντομοτατα,το 0-13 δεν μας χωραει απο υψος πιστευω θα ειναι 72 ποντους στην μετρηση...παμε για 9-18 πλεον!!Αλλο ξεφραγκιασμα κι εκει!!

Θελει και να στεκεται ορθια η ατιμη!!!!!

Εγω γι αυτο πηρα κατευθειαν 0-18 καθισματακι, για να μην αναγκαζομαι να αγορασω αμεσα το επομενο.

Παντως εγω θα σου προτεινα, για να μην χρειαζεται να ξανααγοραζεις κι αλλο, παρε κατευθειαν 9-36 κιλα, οχι 9-18. Αμαρτια ειναι. Πολυ καλα 9-36 ειναι της recaro και της britax

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

18 κιλα ειναι μεχρι 5 χρονων περιπου.η κορη μου ειναι 18,5 κιλα και 109 εκ.δε νομιζω να καθεται σε καρεκλακι οταν θα ειναι 30 κιλα:tongue: καλα εδω ειναι υποχρεωτικο αλλιως 500 ευρουλακια προστιμο:rolleyes:

Holy Diver

Κοριτσια μου ο πρωτος μας υπερηχος ητανε πολυ καλος.Το ειδαμε και το ακουσαμε το σπορακι:D:D Ειμαι ακριβως 6 εβδομαδων και εχω πητ 4/7/2011.Πω πω πολυ μακρυα μου φαινεται και ολο ανηφορα...Τελος παντων σε 2 εβδομαδες παλι θα ξαναπαω να το δουμε ειναι πολυ νωρις ακομη αλλα ολα καλα...Φιλακια σε ολες σας και στα μπεμπακια σας και σας ευχαριστω απο καρδιας για το ενδιαφερον σας

μπραβο φιφακι μου!ολα τελεια δηλαδη:P μην αγχωνεσαι κ να εισαι ηρεμη για να ειναι κ το νινι σου ηρεμο κ χαρουμενο.αυτη τη φορα θα ειναι ολα οπως σου αξιζει κοριτσακι μου:P

Holy Diver

Οχι αλλαξα γιατι ο αλλος με ειχε ξενερωσει γιατι ηθελε σονυ και ντε να με χειρουργησει καπακι με το που εχασα το μωρο για τα υνομυωματα και εγω το εψαξα με αλλους 3 και οι 3 μου ειπανε οτι δεν χρειαζεται.Τωρα εχω καποιον που τον γνωρισα τοτε απο το τηλεφωνο την δυσκολη περιοδο και τωρα κανουμε και παρεα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...