Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το σταματημα του αλεσματος εννοω!στην ραφαελα δε δυσκολευτηκα και τοσο.10-15 μερες μου πηρε κ σταματησε το αλεσμα εντελως 10 μερες πριν χρονισει.αφου να φανταστεις ηταν θυμαμαι κοντα στα χριστουγεννα δηλαδη η ραφαελα ηταν 14 μηνων και ειχαμε βγει εξω και ετρωγε τηγανητες πατατες και γυρο και ντοματες και ψωμια:roll: ο αλεξανδρος ομως μου εβγαλε την πιστη!μεχρι 27 μηνων ετρωγε ΜΟΝΟ αλεσμενα:twisted:ουτε καν λιγο σκετο ψωμι ρε παιδι μου!τιποτα!του εδινα κεικ η ψωμι η κανενα κουλουρακι κ το εγλυφε και το πετουσε!και ξαφνηκα μια μερα ειχα κανει την ραφαελα να φαει μαρμελαδα με ψωμι και ερχεται και αυτος και μου ανοιγει μια το στομα ΑΑΑΑ:shock::shock: του εδωσα και αρχισε να μασαει:shock: αρα τι σημαινει αυτο?οτι μπορουσε να μασησει αλλα....ΒΑΡΙΟΤΑΝ και με δουλευε ψιλο γαζι! αυτη τη φορα δε θα αλεσω τιποτα!πατημενα με το πηρουνι θα τα δινω ολα.και του αδερφου μου το κοριτσακι αναγουλιαζε με τα αλεσμενα.δε τα εφαγε ποτε.απο 5 μηνων της τα εδιναν πατημενα με πηρουνι .μια χαρα και εγω ετσι θα κανω δε θα μπλεξω παλι με μπλεντερ και ιστοριες να τραβηξω τα ιδια παλι απαπααα μεχρι 27 μηνων αλεθα 3-4 φορες τη μερα και εξω να βγαιναμε δεν ετρωγε και τιποτα!επρεπε να αγοραζω βαζακια και βλακειες.

Holy Diver

Κορίτσια καλησπέρα!

Προσπαθώ να διαβάσω τα μηνύματα σας αλλά δεν πολυπρολαβαίνω γιατί η μπουμπού μου έχει γκρίνια. Τις προηγούμενες μέρες λείπαμε γιαυτό και εξαφανίστηκα.

Dimitra83 καταρχήν να σου ζήσει η μπεμπούλα σου και καλωσόρισες στο κλαμπ των τρίτεκνων .Μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψες με τη δήλωση του ονόματος και Θα ήθελα να σε ρωτήσω που μένεις γιατί και εδώ στη Γερμανία έτσι είναι.Το δηλώνεις αμέσως.

Smouts και rosebaby θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας. Κάθε μέρα ξεχωριστή και κάθε παιδί επίσης. Συγκλονιστικό όντως ! Και εγώ προχθές έβλεπα τη μπουμπού μου στην αγκαλιά μου να κοιμάται και με πήραν τα κλάματα γιατί ήταν όπως ακριβώς την είχα δει στον υπέρηχο... Και γύρισα και είδα και τις άλλες δυο μου κόρες και τρελλάθηκα...Απίστευτο!

Καλά για κιλά και για συζύγους τι να πούμε ... είναι καυτό το θέμα.

marsolan κι εμένα πολλές φορές μου το κάνει αυτό με το σχολείο ο άντρας μου και εκνευρίζομαι αλλά τι να πει κανείς..δε μπορείς να μαλώνεις συνέχεια για τα ίδια και τα ίδια...

Ωχ ξαναξύπνησε η μικρή! Τα λέμε!

Διαφημίσεις

Γειά 3xmama. Είχα έρθει στο Μοναχο τον ιούνιο του 09 και το λάτρεψα. Νομίζω θα μπορούσα να μείνω μόνιμα εκεί...

Γεια σου NewMummy!

Κι εγώ νομίζω ότι το Μόναχο είναι όντως πολύ ωραία πόλη και θα μπορούσα να μείνω εδώ μόνιμα ..με κάποιες προϋποθέσεις βέβαια! Εμείς είμαστε εκπ/κοι αποσπασμένοι για 5 χρόνια και αυτή είναι η τελευταία μας χρονιά βλέπεις!

καλημερα σε ολες τις ξενυχτισσες:tongue:

πως ειστε???εμεις υγιαινουμε,καθε μερα μεγαλωνουμε και μας φαινεται...αααχ,την Παρασκευη που ερχεται θα γινει 6 μηνων η μικρη!!!

Ηδη καθεται στο κωλι χωρις να την κραταμε,αλλα για λιγο γιατι γερνει μπροστα η καημενη αλλα εχει μανια βρε παιδι μου...οταν ειναι τελειως ξαπλα εχει τρελλο γελιο γιατι θελει να σηκωθει και δεν μπορει και μοιαζει σαν να κανει ροκανισματα με τους κοιλιακους,χαχχαα!!!

Ειμαστε και για καινουργιο καρεκλακι αυτοκινητου συντομοτατα,το 0-13 δεν μας χωραει απο υψος πιστευω θα ειναι 72 ποντους στην μετρηση...παμε για 9-18 πλεον!!Αλλο ξεφραγκιασμα κι εκει!!

Θελει και να στεκεται ορθια η ατιμη!!!!!

Αφου οταν την εχουμε ετσι γελαει...μας βλεπει απο ψηλα!

Σημερα εφαγε ολο το μπωλακι με το ρυζαλευρο,το χλαπακιαζε.Την κραταγα εγω και την ταιζε η πεθερα μου...πω,πω μοτερακι το πηγαινε η γιαγια το κουταλακι!!Μεσα σε 15 λεπτα την ειχε ξεμπερδεψει...

και γαλα μετα απο 2 ωρες ζητησε και επειδη την βολταραμε πολυ επεσε ξερη για υπνο στις 24.00!!!

Να δουμε το πρωι τι ωρα θαζητησει ξανα γαλα!!

Ροζακι,σημερα ειδα το μνμ σου στο φεις.Σε ευχαριστω πολυ-μολις παραλαβω θα σε ενημερωσω για ολα!!

Δημητραααα...κρατας????????

Κορίτσια καλημέρα....

Βλέπω εχθές είχατε πιάσει την τσιλάγρα και σας έχασα. Φιφη καλως ήρθες και χαίρομαι για εσένα. εύχομαι καλά απότελέσματα στον υπέρηχο και να σκέφτεσαι θετικά...όλα θα πάνε καλά θαδεις!

Εμείς εχθές είχαμε ψιλο-σκοτωμό με τον πεθερό μου. Ήθελε σώνει και ντε να μάθει τι ψήφισα και εγώ επίτηδες δεν του έλεγα(:P:p:p) και παρεξηγήθηκε....σιχτιρ με τις μ@λ@κι^%& !!!...μα μου'χου ζαλίσει τον κ@@#@...είχα και την πεθερά μου "βολευεται το παιδί σε αυτό το ρηλάξ;" και "γιατί το ταίζετε, είναι ή ώρα του"..όχι, μωρέ το ταίζουμε έτσι από συνήθεια, δεν είχαμε και τι να κάνουμε....ΜΟΥ ΤΑ ΖΑΛΙΣΑΝΕ!!!...του λέω του άνδρα μου "μάζεψε τους, γαιτί δεν έχω υπομονή πια"....καλά και ο άνδρας μου τους την λέει συνέχεια, αλλά αυτοί ρε παιδάκι μου έχουν τον αμάζευτο!!!ΑΜΑΝ!!!Αφού δεν πηγαίνω από εκεί (είχαν κανά 2 εβδομάδες να δουν το παιδί), γιατί δεν αντέχω αυτή την μ@λ#4ηδγξε ....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

3χμαμα εγω μενω gutersloh ειναι 10 λεπτα απο μπιλεφελντ κ μια ωρα απο ανοβερο

μαρσολανακι κραταω κραταω ειμαι γερης κρασης.εχω περασει 86 κρας τεστ:tongue:

καλα παστακια καλα εκανες και δεν ειπες τι ψηφισες.και γενικα α σιχτιρ με τους παπουδογιαγιαδες που τα ξερουν ολα ελεος

Holy Diver

Διαφημίσεις

Kalimeraaaaaaa

Polla grapsate tha giroso na ta diabaso meta!!!!!

Pastakia Kai emend me prizoun me to paidi!!!oxi to ena kane to allo!!!kathe fora pou erxontai ta neura mou ginontai krossia prospatho na kratiemai!!!

FIFI me to kale to moraki sou!!!bre koritsia poi exei ti sintagi Gia rizaleyro???kante ena copy na tin antigrapso

Lkixp3.png

rcRGp3.png

άσε μας μωρέ μου τα έχουν σκοτίσει!! καιέχω κι εκείνη την πεθερά μου όό,τι κι αν λέω "είδες; είδες που στο είχα πεί;" ...τι μου είχες πει μωρή!!!σιχτιρ...βρε, ξέρεις τι μου κάνει...γίνεται κάτι, με αφήνει, δεν μου λέει κατι(που στα τέτοια μου έχω μάνα και άλλες 3 αδερφές με παιδιά) και άν είναι μπροστά όταν κάνω κάτι λάθος (λογικό γιατί είμαι νέα μαμά) μου λέει το σωστό με ένα στόμφο στη φωνή της και "στα λεγα εγώ"...δηλαδή αυτό το ξεκατίνιασμα που της έχει βγεί, ενώ δεν μιλούσε...άει παιδάκι μου στον άνδρα σου....τον είχε πάρει τον γουργούρη αγκαλιά ο πεθερός μου και είναι λίγο κοιλαρας. και "κράτα το παιδί" και "δεν βολεύεται" και και και...ο μπέμπης εν τω μεταξύ ήταν η ώρα του να φάει και γκρίνιαζε...ε σε μια στιγμή τα πήρα και της φώναξα "ρε παιδάκι μου ηρέμησε δεν παθαίνει τίποτα το παιδί!άστον τον άνθρωπο να τον πάρει αγκαλιά!!!" ΜΑΣ ΤΑ ΣΚΟΤΙΣΕΣ!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

εμένα όχι ευτυχώς τα ακούει μόνο, αλλά εάν είναι και μπροστά τους τα χώνει με πολύ ωραίο τρόπο και κάνουν τουμπεκί ψιλο-κομμένο..αλλά μετά άπό μερικές μερες πάάάλι τα ίδια..τον ασυμμάζευτο παιδάκι μου, τον ασυμμάζευτο!!!και εμείς έχουμε βαρεθεί κιόλας συνέχεια να τους την λέμε..μας κουράσανε..ρε, παιδάκι μου και με την μάνα μου δεν ταιριάζουμε, αλλά όσο αφορά το παιδί και τον άνδρα μου προσέχει πολύ η γυναικα!!!! Δέν ξέρω,λές να τους βρίσω να τελειώνουμε; Το άσχημο είναι τι το παιδί είναι το πρώτο τους εγγόνι και άν δεν πάω θα λένε οτι το κένω επίτηδες, ενώ εγώ τους βαριέμαι συνέχεια έτσι όπως κάνουν....στα κομμάτια!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...