Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημητρα ξαναποσταρω κατι που εγραψα πριν γιατι δεν το ειδες, γραψαμε την ιδια ωρα

να σου πω ομως κατι, και παλι σε μπιμπερο δεν θα πινει; ή αυτο που μας ενδιαφερει ειναι η θηλη και οχι το σκευος απο κατω;

4Rnfp3.png

σμουτσακι οταν πινει απο το μπιμπερο κανει θηλαστικες κινησεις με αποτελεσμα το γαλα να σταματαει στο εσωτερικο των ουλων των νεογιλων δοντιων.δηλαδη των μπροστινων.επισης κανει κ περισοτερο χρονο απο οτι θα εκανε με καλαμακι.γιαυτο τα οξεα περνανε μεσα στα ουλα αρα και στα δοντια γιαυτο αν πιει με το εκπαιδευτικο εφοσον ειναι πλαστικο δε θα χρειαστει την κινηση του βυζαγματος ωστε να εγκλωβισει τα οξεα μεσα στα ουλα.την ειχα κ εγω αυτη την απορια που λες κ ρωτησα τον οδοντιατρο μου.

επισης μου ειπε οτι μιση ωρα μετα απο χυμο η φρουτο πρεπει να πλενει οπωσδηποτε τα δοντια γιατι τα φρουτα περιεχουν τα περισσοτερα οξεα.για το κιντερτε δε το συζητω,απαγορευεται 100%σκετη ζαχαρη ειναι,.καλυτερα το βρασμενο απο εμας.

Holy Diver

α οκ, παντως εχεις δικιο, το γαλα μενει πισω απο τα κατω δοντια

αυτο που αναρωτιομουν εγω, ειναι οτι δεν εχει σημασια το οτι το κατω μερος θα παραμεινει μπιμπερο ε;

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

οχι ρε συ η θηλη μας ενδιαφερει.να μην ειναι καουτσουκ η σιλικονη δηλαδη που αναγκαζει το παιδι να κανει θηλαστικες κινησεις για να πιει και ετσι να ''ρουφαει'' κατευθειαν τα οξεα μαζι με τα βακτηρια του σαλιου κατευθειαν στο εσωτερικο των ουλων.επισης καλο ειναι να πλενετε κ δοντακια με ειδικη οδοντοκρεμα.βαζεις πολυ λιγο.ισα με μια φακη να ειναι η οδοντοπαστα μου ειπε ο γιατρος κ πλενουμε οπωσδηποτε πριν τον υπνο το βραδυ και αλλη μια φορα μεσα στην ημερα.αυτες για μωρα δε πειραζει αμα την καταπιουν.ετσι κιαλλιως δε θα βαλεις κ καμια μεγαλη ποσοτητα.

Holy Diver

χαχα έλα ελεύθερα, λαιμός δεν υπάρχει μόνο μάγουλα

ει ουτε εμεις εχουμε λαιμο!αλλα εσεις ειστε πιο τροφαντοι!η δικια μου ειναι μικρη ακομα κ δε μπορω να την ρουφηξω!αντε να γινει 2-3 μηνων να ρουφαω μπουτια και διπλες!

Holy Diver

προς το παρον, μολις ξεκινησε να δεχεται την οδοντοβουρτσα, την προηγουμενη εβδομαδα ουτε να τη δει, αλλα εχω ακομα αυτή του δακτυλου, μαλλον θα της παρω κανονική, αλλα της τα πλενω μονο με νερακι

4Rnfp3.png

μεγάλο θέμα να προσπαθείς να κόψεις κάποιες συνήθειες αλλά τι να κάνεις από εδώ και πέρα μόνο τέτοια θα έχουμε

Δήμητρα καλά εσείς δεν παίζεστε παιδί μου, ούτε εμείς σε αυτή την ηλικία δεν ήμασταν τόσο μαγουλάρες

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

η δημητρα το ξερει καλυτερα απο μενα

αλλα στη φαση που ειναι τωρα η Ιλιανα, ειναι πραγματικά συγκλονηστικο, να βλέπεις ένα μικρο ανθρωπάκι, κάθε μερα να κατακτα και κάτι καινούργιο, καθε μερα να μπορεί να κάνει ή να λεει και κατι καινουργιο. ειναι οχι μονο για το παιδι, αλλα και για τους γονεις πολυ ωραια φαση. βλεπεις να δημιουργειται μια καινουργια προσωπικότητα, ενα νεο ανθρωπακι

4Rnfp3.png

καλα τα λεει το σμουτσακι.η ηλικια απο 1 εως 3 ειναι συνεχεια καθε μερα κ κατι καινουριο.κ θελει το καθε ενα το κολπο του.κ φυσικα πρεπει να το βρεις μονη σου γιατι καθε παιδι διαφερει:rolleyes: απλα αν εχεις πειρα κατεβαζεις ιδεες πιο ευκολα κ γρηγορα:tongue::tongue::tongue:

Holy Diver

ροζ μου, όχι μόνο να κόψεις, αλλα και να δημιουργήσεις καινούργιες, πχ πλύσιμο δοντιών

ετσι ακριβως.για μενα σε βαθμο δυσκολιας ειναι Νο1 πιπιλα

μετα παει το γιογιο κ μετα οι στερεες τροφες...ουφφφφφφ

Holy Diver

φυσικά είναι συγκλονιστικό γενικά από την δημιουργία ενός νέου ανθρώπου από την πρώτη μέρα της σύλληψης. μέρα με την μέρα από σπόρος γίνεται ένας άνθρωπος , σάρκα από την σάρκα σου. βλέπω φωτογραφίες από τους υπερήχους ειδικά τους πρώτους που ήταν μια κουκίδα και λέω θεε μου δες πως ήταν πέρυσι τέτοιο καιρό και τώρα είναι ένα μπαρμπαδάκι που γελάει , φωνάζει κλαίει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...