Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , MK2012 είπε:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Από ότι κατάλαβα θα ξαναπροσπαθησεις ,ξεκινά μολερς βιταμίνη d και φυλλικο οξύ, όσο μπορούμε να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας ..  Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα γίνουν κορίτσι μου 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

χαχαχα, δημητρα εγραψες παλι.

αρα εμεις μετα δοντια εχουμε φτασει στη μεση λοιπον, αντε καλα πηγαμε μεχρι τωρα χωρις πολλες γκρινιες

σημερα ξεκινησα την προσπαθεια να της κοψω την πιπιλα στον υπνο

δεν εκλαψε καθολου αλλα ηταν λαληστατη για αρκετή ωρα

τωρα μαλλον εχει κοιμηθει, δεν ακουω κιχ

αχ μακαρι να παμε καλα και το επομενο σταδιο θα ειναι να της κοψω το μπιμπερο, να πινει το γαλα με καλαμακι

κοψε την πιπιλα τωρα που ειναι νωρις γιατι μετα ξεχασετο!η ραφαελα την εκοψε στα 4 μετα απο ενα βιντεο στο γιου τουμπ με μαυρα και σαπια δοντια που της ειχα δειξει!δε την εκοβε με τιποτα!μολις το ειδε της ειπα ετσι θα γινουν κ τα δικα σου απο την πιπιλα!κ την εκοψε με τη μια:rolleyes:

ο αλεξ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ!αντε η μεγαλη την ηθελε μονο για υπνο.ο αλεξ την θελει κ γενικα ολη την ημερα:confused: μου χει σπασει τα νευρα.μαλλον με βιντεακι θα γινει παλι η δουλεια:twisted::twisted::twisted:

το ποτηρακι μπορεις κ τωρα να το ξεκηνησεις.παρε απο αυτα τα εκπαιδευτικα με το ενσωματωμενο καλαμακι.βαζεις στην αρχη το γαλα λιγο λιγο γιατι θα εχεις ατυχηματα:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φιφακι μου, μια παρεα ειμαστε ολες εδω, απλα η δημητρα κι εγω ημασταν λιγο πιο εμπειρες, οχι αρχηγοί, χαχα, ποτε δεν με εχει αποκαλεσει καποιος ετσι

παντως σου λεω, εγω σε καταλαβαινω απολυτα που δεν θες να το πεις σε κανεναν, ουτε εγω ηθελα. αλλα να εχεις πιστη στο ενστικτό σου.

εγω την πρωτη φορα ημουν μεσα στην τρελλη χαρα, αλλα παντα ειχα ενα φοβο οτι κατι δεν θα παει καλα, οπως και εγινε,

ενω τη δευτερη, ενω ειχα τραγικά κακή διάθεση το πρωτο τρίμηνο, μεσα μου πιστευα οτι ολα θα πανε καλα μεχρι το τελος, οπως κι εγινε.

και προς θεου, κανεις δεν μπορει να σου πει, ξεχνα τα παλια, αλλα προσπαθησε να τα αφησεις όσο πιο πισω σου γινεται. Ειναι μια καινουργια εγκυμοσύνη και θέλει θετική ενέργεια, καλή διάθεση (οσο το δυνατόν) και πίστη οτι ολα θα πανε καλα. Και θα πανε

4Rnfp3.png

δημητρα κι εμενα την πιπιλα μονο στον υπνο την χρησιμοποιεί, ολη μερα καθολου, αλλα στον παιδικο κοιμαται χωρίς, αρα δεν νομιζω οτι θα δυσκολευτω παρα πολυ

οταν λες εκπαιδευτικο ποτηρακι τι εννοεις;

4Rnfp3.png

δημητρα κι εμενα την πιπιλα μονο στον υπνο την χρησιμοποιεί, ολη μερα καθολου, αλλα στον παιδικο κοιμαται χωρίς, αρα δεν νομιζω οτι θα δυσκολευτω παρα πολυ

οταν λες εκπαιδευτικο ποτηρακι τι εννοεις;

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090108&itmid=1367336

http://www.babycorner.gr/index.php?act=viewProd&productId=76

AYTA ειναι εκπ.ποτηρακια για μωρα απο 9 μηνων κ πανω,με ενσωματωμενο καλαμακι.σαυτα δε χρειαζεται λιγο λιγο το γαλα.μπορεις να το βαλεις ολο.εχει κ κατι αλλα ανοιχτα απο πανω ομως.

Holy Diver

ααα, αυτο της baby corner το εχουμε κι εμεις, το παιρνω μαζι μου οταν προκειται να παμε εξω για να πινει νερο, γιατι στο σπίτι πινει νερο απο ποτηρι εδω και καιρο. Δεν τα καταφερνει πολυ καλα με αυτο ακομα, ειμαστε στην προσπαθεια, λιγες μερες ειναι που εχει καταλαβει πως να ρουφαει, αλλα το σηκωνει μονιμως προς τα πανω, με αποτελεσμα το νερο να κατεβαινει κατω απο το καλαμακι και εκ των πραγματων να μην μπορει να πιει.

εχω και ενα εκπαιδευτικο της nuk

αυτο

http://www.amazon.com/gp/product/images/B001KYOIJO/ref=dp_otherviews_0?ie=UTF8&s=hpc&img=0

μπορω και με αυτο λες;

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

μπα οχι.ισα ισα πιστευω οτι επειδη θα εχει κατι καινουριο για να πινει γαλα θα ξεχασει κ την πιπιλα:tongue: παρτης ενα αλλο για το γαλα.το ιδιο σχεδιο αλλα αλλο χρωμα για να το δει πρωτη φορα.:tongue:

αφου την εχει μονο για υπνο κ στον παιδικο κοιμαται κ χωρις αυτη τοτε δεν ειναι δυσκολο το πραγμα.αλοιμονο σε μενα που την εχει κανει προεκταση του στοματος του ο αλεξ:rolleyes: και τωρα με την μπεμπα αποκλειεται να την κοψει...

Holy Diver

Διαφημίσεις

βλεπει την μπεμπα κ κολλαει περισσοτερο κ αυτος.μπα αν δε της βαλω πιπιλα θα μου ξεζουμησει το βυζι ρε συ :tongue: ενω ετσι τρωει ανα 3 ωρες και 3.5 καμια φορα.ειμαι εγω με αλλα 2 παιδια κ βοηθεια καμια να εχω κ ενα μωρο στο βυζι ολη μερα?απαπα...οποτε αναγκαιο κακο:twisted:

Holy Diver

να μαι και εγώ , πρόλαβα καμία μέσα?

φίφη μου σου στέλνω όλη την θετική ενέργεια μου και ξέρω καλά την αγωνία σου. θυμάμαι και εμείς αργήσαμε να ακούσουμε καρδούλα και κόντεψα να πεθάνω

φυσικά μέχρι να κλείσω και τον τρίτο δεν ήξερε κανείς τίποτα, ούτε στην δουλειά ούτε στην πεθερά, μόνο οι γονείς μου οι αδερφές μου και εμείς. κανείς άλλος.

είμαι προληπτική έως αηδίας που λένε.

ο Αντωνάκης είναι ένα πιράνχας κανονικό αν δείτε βίντεο του όταν τρώει το ρυζάλευρο θα γελάτε ώρες. κυνηγάει το κουτάλι και τον κρατάμε για να μην βουτήξει με τη μούρη στο πιάτο. σε τέτοια φάση. άλλωστε δεν είναι τυχαίο που είμαστε 9500 κιλά. η μέση μου και τα χέρια μου δεν τον κρατάνε για πολύ και δεν πάω ρούπι χωρίς καρότσι. είναι αδύνατον λέμε. ακόμα και ο μπαμπάς μας βογκάει φανταστείτε εγώ.

αχ φίφη μου να μας ενημερώσεις αύριο μη μας ξεχάσεις

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Fifi μου σου ευχομαι καλο υπερηχο .Να σου πω και εγω δεν ειχα πει τιποτα μεχρι και την αυχενικη ,μετα το ειπα .Καλυτερα να περιμενεις καλα κανεις .

Πολλα φιλακια απο μενα.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...